- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.881
zaten zayıf bi çocuk hadi artık zayflığını geçtim vitamini protenini az alıyo diye endişelenyorum...devam sütü de kullanmıyoruz..inek sütüne de alıştramadm hala...tek tesellim emmesi artık ne kadar kaldıysa ben de de
Bugun aklımdan gecmıstı ınan yazmak sıkmak ıstemıyorum ne bılım, bebegın durumu aynı uyutuyolarmıs annesınden alıyoruz bılgılerı kendısını rahatsız etmek ıstemıyoruz cok zor gunler gecırıyo cunkuhastanenın yanında otelde kalıyolarmıs hergun yanında olmak ıcın watsap e bebegının oglunun ve kendı ellerını cekıp koymus ıcım gıttı resmen allah bırlesen ellerınızı ayırmasın dualarımız sızınle dıye msj attım amınn cnm ıns yazmıs cok zor allah kımseye yasatmasın
Bugun aklımdan gecmıstı ınan yazmak sıkmak ıstemıyorum ne bılım, bebegın durumu aynı uyutuyolarmıs annesınden alıyoruz bılgılerı kendısını rahatsız etmek ıstemıyoruz cok zor gunler gecırıyo cunkuhastanenın yanında otelde kalıyolarmıs hergun yanında olmak ıcın watsap e bebegının oglunun ve kendı ellerını cekıp koymus ıcım gıttı resmen allah bırlesen ellerınızı ayırmasın dualarımız sızınle dıye msj attım amınn cnm ıns yazmıs cok zor allah kımseye yasatmasın
aaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :d
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıde
bu arada ben de yazayım bir günümüzüü
,
sabah 10 gibi kalkıyorz..11 12 arası kahvaltı...kendisi yeiğği daha doğrusu yemediği için hemen hemen bi saati buluyo..bir kibrt kutusu kadar peynr bi kaç lokma reçel ,bazen bir kaşık menemen,veee kuru ekmek yiyoo.pekmezli şerbet eşliğinde...sonra hemen emziriyorm..sonra temzlik zamanımız..evimizi temzliyoruz o da benm peşimden....ondan sonra oyun saatimiz bazen küplerimizle bazen saklanbaç bazen de oyun havası......sonra bulaşıklarıumızı yıkıyoruz makinamz olmadığı için elle yıkıyorz...bi yandan da öğle yemeğimiz hazrlanıyo yiyeceği iki kaşık ama yine de duramyorm acaba yer mi diye yapmadğım kalmıyo...saat 3 gibi emerek uyuyo..4 ile 5 arası uyanıyo...öğleden kalanı veriyorrummm...6 gibi babamız geliyo akşam yemeği işte ondan da iki kaşık ancxa yer....sonra babayla oyun saati...baba kaçıyo okovalıyo hav hav diyerek:)))akşam 9 10 arası da çorbasını veriyorum tarhana olursa yarım kase içşiyo..10 vbuçuk onbir gibi uyuyoruz.....
ayyy çok uzun oldu yaaa[/QUOTEsızede masaaahalllahhh yeme olayına gelınce takılma bıara guzel yıo demıstın donemseldır ama yeme surelerı cok uzarsa bebekler sıkılır bence cok uzun tutma acıkma duygusu olusmalı bıde ozman kendı yer daha ıstahala belkıde
tesekkur ederız teyzesı masal agzıını burnunu kulagını dılını gozunu sacını hepsını gosterıo aynen burara corap ayakkabı gıymeye calısıo kızıo bıde gıyemıom dıe kendı ayakkabısını bana gıydırmeye calısıo ayyy masal hıc sevmıo yelek gıymeyı kacıo hemn sıpa
oohhh masallhh sızede defnede ıstahlı masal gbı sanırım yerım ben onu yaaa
neler yapıo taklıtler yapıomu defnecık
donemseldır cnm zorlama hastayken masalda ıstemedı sımdı duzeldı dıstır bosver uzulme bıara yıo dıodun nasılsa yer yıne
ooo nıce seelere cnm zeynep ılayı yarın alat bakalım bocuk neleryapıo
nede skılalımkı cnm askolsn anlat sen
sızınde yeme sorununuz vr desene napcan yemıosa yapcak bısey yok beyzadamı oyleydı sımdı nasıl
bıde erken yatmıolarmı sankı
ayy yok canm hiç öle iştahlı bi çocuk olmadı sadece seçmiyodu...yeşil mercmek dılında ne versen yiyodu iki kasşık:)))bu aralar hiç bişey yemyo sabah bir dilim peynir yedi iki tatlı kaşıgı da menemen aldıu....öğlen iki kaşık mercimek çorbası şimdi uyuyo bakalm akşam kaç kaşk yiyecek..meyve de yemyo...dediğim gibi yeteri kadar alması gerekenlerden allmıyo diye endişelenyorum...
bide bir geecde 300gr nasıl veriri bi çocuk ya düne kadar 9,400 geliyodu sabahtan beri 9,100 paronaya oldum saat başı basküldeyiz ana kız:===))
yaa allah yardmcıları olsun...bizde doğduğunda bir gece küvezda kaldı serum falan takmışlardı ama bir gece asır gii geçmişti gerçekten çöok zor...
aaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :d
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıde
ayy yok canm hiç öle iştahlı bi çocuk olmadı sadece seçmiyodu...yeşil mercmek dılında ne versen yiyodu iki kasşık:)))bu aralar hiç bişey yemyo sabah bir dilim peynir yedi iki tatlı kaşıgı da menemen aldıu....öğlen iki kaşık mercimek çorbası şimdi uyuyo bakalm akşam kaç kaşk yiyecek..meyve de yemyo...dediğim gibi yeteri kadar alması gerekenlerden allmıyo diye endişelenyorum...
bide bir geecde 300gr nasıl veriri bi çocuk ya düne kadar 9,400 geliyodu sabahtan beri 9,100 paronaya oldum saat başı basküldeyiz ana kız:===))
cnm sağlığı yerindemi sen ona bak
evet insan çok üzülüyo gerçekten çocuğu yemeyince
nilde 2 3 gün meyve falanda yemedi bende çok üzüldüm ama şimdi azar azar başladı yine
dediğim gibi onlar süte güveniyolar..
ıyı yolculuklar cnm degısıklık ıy ama ozluo ınsan evını evet fırsat bulunca eranı anlt annesıHerkese merhaba biz donuyoruz evimize aslinda aksam donucektik ama hadi gece gece gitmeyelim dedik oglusumda arkada koltugunda etrafi izleye izlleye gidiyo normalde hep arabada uyur dogdugundan beri ama simdi ogle uykusunu yapti oyuzden uyumuyo neyseki arabayi seviyoda hic sesi cikmiyo bizde simdi m.kemalpasaya geldik burdan bi saate bursaya variriz evimide ozledim yaa insanin evi gibisi varmi.artik oglusumuda firsat buldugumda anlatirim eve gittigimde cok is bekliyo beni.
bende ucgen sandım odaha kullanıslı gbı dıp kose ıcın dımıKızlar almak ısteyenlere tavsıye ederım yalnız benımkı reklamdakı ucgen uclulardan degıl onlardan bı arkadasımın var memnun oldugu soylemıstı..
Benımkının markası KÂRCHER resım ekleyelırsem denıycemEki Görüntüle 954518
sende ankaradaydın dımı yoksa ızmır mıydı evın yanı suan lojmandaydın sanırımdiğer adı:))ben daha çok haticeyi kullanıyorum meryem sobnradan çıktı:)))o da kendi adını çağırıyo elleriyle gözlerini kapatıyo açaıp haticee yapıyo....
masalda ece ısmını bılmıo ogrensın dıe arasıra masalece dıoruz ece deyınce oda cee eee yapıo anlamıo:d
hatıce meryem mı ısmınız kım koydu ısımlerı ıkısıde uzun ya ondan sordum cnm
ii yolculuklar canm insanın evi gibisi var mı yaaa.....koltuklarını bile özlüyo insan...evinin kokusunu offf offf ben de özledm evimiğç......
bilmiyorum güldencm ya muhtemelen öyle ama ağlayacak oluyorum hele dün akşam çıldırdım elimde kaşık o oynarken acaba yer mi bi kaşık diye peşinden koşuyorm..eşimde gülüyo mova reklemlarındaki gibisim diye
ıyı yolculuklar cnm degısıklık ıy ama ozluo ınsan evını evet fırsat bulunca eranı anlt annesı
bende ucgen sandım odaha kullanıslı gbı dıp kose ıcın dımı
sende ankaradaydın dımı yoksa ızmır mıydı evın yanı suan lojmandaydın sanırım
ozlemezmı yaaa
yemıosa pesınden kosma cnm ıste o kotu bı alıskanlık ymegın yerı ve vaktı oldugunu kavrasın bence vıtamın surubu kullan vıtamın alamıo dıe dusunuosan
aman cnm iyiki ateş yok
anladım aşıları bence güzel bişey.
iyi yolculuklar cnm.
cnm nasıl oluyo o sukoyuyosun içine vilada gibi siliyomusun biraz anlatırmısın ay ben biraz cahilimdee
ayyy yerim ben onuü
haklısın yemeyince zor ama ne yapıcan..
yaa allah yardmcıları olsun...bizde doğduğunda bir gece küvezda kaldı serum falan takmışlardı ama bir gece asır gii geçmişti gerçekten çöok zor...
cnm bı gecde 300gr alıp veremz tartınız da hata olmustur ya dun ya bgun yanlıslık olmustur
ne bılım cok su sut ıcmıstır sısıkınlıgı varmıstır bezı doludur kıyafet farkıdır falan fazla gelmıstır dun
yada bgun eksık tartmıstır hatalı vermıstır tartı falan anneıs takma o durumu
masal o kadar yıo ıcıo ama 9.5 kg zeynep ılay hıc yemıo ama 12 cıvarı dıe bılıom bunyedır bu bosver
aman takma kg snu annesı saglıklımı ona bak bu donem her cocuk yemıo ıcmıo hıcde bısey olmuo korkma
Evet canım benımkı 1 lıtre su alıyo yaklasık 5 dakkada hazır hale gelıyo heryerı sılebılıyosun
babmız öyle sentetiklere karşı..sütünden alıyodur bi sıkıntısı yok bence zorlama deyip duruyo ama gelde söz geçir kendine...
ben tam bir göçebeym canm siirtteym şu an...misafirhanede kalıyorz eşyalarmz ankarada bende martta gelecğm ankaraya...izin bitiyo..merhaba iş hayatı...hiiç istemiyorum ama((
cnm bı gecde 300gr alıp veremz tartınız da hata olmustur ya dun ya bgun yanlıslık olmustur
ne bılım cok su sut ıcmıstır sısıkınlıgı varmıstır bezı doludur kıyafet farkıdır falan fazla gelmıstır dun
yada bgun eksık tartmıstır hatalı vermıstır tartı falan anneıs takma o durumu
masal o kadar yıo ıcıo ama 9.5 kg zeynep ılay hıc yemıo ama 12 cıvarı dıe bılıom bunyedır bu bosver
aman takma kg snu annesı saglıklımı ona bak bu donem her cocuk yemıo ıcmıo hıcde bısey olmuo korkma
öyle diyorum artıkbakalım ....evet aslında bende yeni bi yol deneyeym aç kalınca yer belki yemekte saatnde yesin öçle kopşmayayım peşinden....bu akşam itibarıyle sıkı yönetm var:))))dişlerde tık yok ya azıcık kabarmş altıncısı öyle duruyo..tartya gelnce kesnlikle doğru tartyo kendmden biliyorum...düne kadar hep 94000dü..bdün sabahtan beri 9100...ayy sağlıklı olsunda....
ıyı yolculuklar cnm degısıklık ıy ama ozluo ınsan evını evet fırsat bulunca eranı anlt annesı
bende ucgen sandım odaha kullanıslı gbı dıp kose ıcın dımı
sende ankaradaydın dımı yoksa ızmır mıydı evın yanı suan lojmandaydın sanırım
ozlemezmı yaaa
yemıosa pesınden kosma cnm ıste o kotu bı alıskanlık ymegın yerı ve vaktı oldugunu kavrasın bence vıtamın surubu kullan vıtamın alamıo dıe dusunuosan
öyle diyorum artıkbakalım ....evet aslında bende yeni bi yol deneyeym aç kalınca yer belki yemekte saatnde yesin öçle kopşmayayım peşinden....bu akşam itibarıyle sıkı yönetm var:))))dişlerde tık yok ya azıcık kabarmş altıncısı öyle duruyo..tartya gelnce kesnlikle doğru tartyo kendmden biliyorum...düne kadar hep 94000dü..bdün sabahtan beri 9100...ayy sağlıklı olsunda....
bencede pesınden kosma cnm yeme saatı ve yerı oldugunu kavrasın tvyle oyunla yedır bu unutulur ama pesınden kosma huyu asla unutulmaz cok zor bı alıskanlık bence
bıde kv bakcak dımı yazık onada zor olur gercı genelde anneye nazlanırlar kv belkı halleder ıstah durumunuzu nede olsa eskı toprak oyle derler ya
tartı konusunda nebılım 300 gr cok alma verme ıcın 1 gecede ondan hatalıdır dedım bılemedımkı ama bozver takılma cnm
Cnm ılk bende onlardan dusunmustum ama arastırınca bu daha ıyı geldı supurdukten sonra köse bucak buharla temızlıyo sorun olmuyo
Dıgerlerınde varmı bılmıyorum bunun ıkı kademe ve cok guclu buhar gucu var bıraz pahalıydı ama memnun olunca degıyo
arkadsım ucgen ucludan da memnundu ben denemedıgım ıcın bılemıycem
Songulunkı gelsın ondan da alalım yorumları
güzel temizliyo ama dimi?
ay çok sordum ama kusura bakma meraktan soruyorum..
:) sor cnm benım salonum ve mutfagım tas yatak odaları lamınat ıkısınde de kullanıyorum ve memnunum önceden su lekesı kalabılıyodu mesela ama sımdı kalmıyo lekelı yer varsa bıraz fazla bastırıyorum gıdıyo:)
:) sor cnm benım salonum ve mutfagım tas yatak odaları lamınat ıkısınde de kullanıyorum ve memnunum önceden su lekesı kalabılıyodu mesela ama sımdı kalmıyo lekelı yer varsa bıraz fazla bastırıyorum gıdıyo:)
bencede pesınden kosma cnm yeme saatı ve yerı oldugunu kavrasın tvyle oyunla yedır bu unutulur ama pesınden kosma huyu asla unutulmaz cok zor bı alıskanlık bence
bıde kv bakcak dımı yazık onada zor olur gercı genelde anneye nazlanırlar kv belkı halleder ıstah durumunuzu nede olsa eskı toprak oyle derler ya
tartı konusunda nebılım 300 gr cok alma verme ıcın 1 gecede ondan hatalıdır dedım bılemedımkı ama bozver takılma cnm
yani bakalım yazın baktığında pek değişmemişti karılım vermeye çalışıyodu yemiyodu bizimki.benden yiyodu çok serbesstti gerçi yazn mesai saatlerm süt izninden dolayı hemen hemen tüm öğünlernde yanındaydım ama artık süt izni olmadığı için mecbur akşama kadar ona emanet..valla benm annem ii yediriyo bir ay kaldık yanlarında az yiyo gözüküyodu ama 700gr almıştı..yeğenm falan kalabalık herhalde hoşuna gitmişti..bakalım babaannesi nasıl olcak...
ayy yaa benıde heveslendırıdn kızz
kesın alıcammm
delırıom o vıledanın bıraktıgı lekelere
bıde benım salon cok buyuk bı tane ortada halı var heryer parke
ıanaılmaz sınır oluom o lekelre
yada vıleda dan toz kır kalıo ayrıca kırlı vıleda bezı nıheryere degdırmek pek ıcıme sınmıo nekdar temızlenebılrkı
defalarca kullanılıo sonucta
ama gecıcı olarak bu makıneyı alana kadar bana en ıyı toz kır leke bırakmayan vıleda bez markası soylermısınız suan vıleda nınkını kullnıom ama memnun degılım yanı fazla
vıtamın destegı zrarlı olmaz kı cnm babası bılmesın senın ıcın rahat degılse
kıs aylarında bagısklık ıcın doktorlar onerıo yetıskınlere bıle
doktora danısarak tabıkı
aaa ankarada evın nerde ısyerın nerde zıyaretıne geleyım dıs ıcın dah a hıc doktora gtmedım hıc curgum yok
ama tartar olusmus curumesın dıe doktora gtmek ıstıodum korkuodum sana geleyım barı
hem masalıda gorursun[/QUOTEdikmende lojmanda kalıyoduk da boşaltttk orayı..şimdi nerde kalacağm belli değil yine misafirhane yada eşyalı ev tutacaz..iş yerimde kızılayda sayılıtdı yanii...burdan yazmayayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?