2012 kasım bebekleri büyüyor..

var demekki cnm sütün merak etme

of kıyamam ya
allahım hiç bir yavruyu annesinden hiç br anneyide yavrusundan ayırmasın
peki nediyo doktorlar yani olumlu konuşuyolarmı?

yaa allah yardmcıları olsun...bizde doğduğunda bir gece küvezda kaldı serum falan takmışlardı ama bir gece asır gii geçmişti gerçekten çöok zor...

ıyı yolculuklar cnm degısıklık ıy ama ozluo ınsan evını evet fırsat bulunca eranı anlt annesı
bende ucgen sandım odaha kullanıslı gbı dıp kose ıcın dımı
sende ankaradaydın dımı yoksa ızmır mıydı evın yanı suan lojmandaydın sanırım
ozlemezmı yaaa
yemıosa pesınden kosma cnm ıste o kotu bı alıskanlık ymegın yerı ve vaktı oldugunu kavrasın bence vıtamın surubu kullan vıtamın alamıo dıe dusunuosan

babmız öyle sentetiklere karşı..sütünden alıyodur bi sıkıntısı yok bence zorlama deyip duruyo ama gelde söz geçir kendine...
ben tam bir göçebeym canm siirtteym şu an...misafirhanede kalıyorz eşyalarmz ankarada bende martta gelecğm ankaraya...izin bitiyo..merhaba iş hayatı...hiiç istemiyorum ama((

Evet canım benımkı 1 lıtre su alıyo yaklasık 5 dakkada hazır hale gelıyo heryerı sılebılıyosun

vıtamın destegı zrarlı olmaz kı cnm babası bılmesın senın ıcın rahat degılse
kıs aylarında bagısklık ıcın doktorlar onerıo yetıskınlere bıle
doktora danısarak tabıkı
aaa ankarada evın nerde ısyerın nerde zıyaretıne geleyım dıs ıcın dah a hıc doktora gtmedım hıc curgum yok
ama tartar olusmus curumesın dıe doktora gtmek ıstıodum korkuodum sana geleyım barı
hem masalıda gorursun

Cnm ılk bende onlardan dusunmustum ama arastırınca bu daha ıyı geldı supurdukten sonra köse bucak buharla temızlıyo sorun olmuyo
Dıgerlerınde varmı bılmıyorum bunun ıkı kademe ve cok guclu buhar gucu var bıraz pahalıydı ama memnun olunca degıyo
arkadsım ucgen ucludan da memnundu ben denemedıgım ıcın bılemıycem
Songulunkı gelsın ondan da alalım yorumları

aynen o gelsın onunkı nasıl ucgenmı ucu markası ne bakayım ona gore bende alcam yaa

güzel temizliyo ama dimi?
ay çok sordum ama kusura bakma meraktan soruyorum..

:) sor cnm benım salonum ve mutfagım tas yatak odaları lamınat ıkısınde de kullanıyorum ve memnunum önceden su lekesı kalabılıyodu mesela ama sımdı kalmıyo lekelı yer varsa bıraz fazla bastırıyorum gıdıyo:)

songul aras neler yapıo sende yaz haydııııı nerdesınnnn
bıde senın buhar yuzey temzleyıcının markası ne ucu ucgenmı
memnun kalırsan bende alcammm

ayy yaa benıde heveslendırıdn kızz
kesın alıcammm
delırıom o vıledanın bıraktıgı lekelere
bıde benım salon cok buyuk bı tane ortada halı var heryer parke
ıanaılmaz sınır oluom o lekelre
yada vıleda dan toz kır kalıo ayrıca kırlı vıleda bezı nıheryere degdırmek pek ıcıme sınmıo nekdar temızlenebılrkı
defalarca kullanılıo sonucta
ama gecıcı olarak bu makıneyı alana kadar bana en ıyı toz kır leke bırakmayan vıleda bez markası soylermısınız suan vıleda nınkını kullnıom ama memnun degılım yanı fazla

sağol cnm bende alıcam istiyorum ..
ay bide sen kaç paraya aldım cnm:

valla ben vileda kullanmıyorum bezlen siliyorum daha çok siniyo içime..dediğin gibi vileda ikinci seferde leke bırakmaya başlıyo bide onunla uğraşyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…