2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah masal kızaaaaa...biz o kadar değiliz henüz...banyo yaparken göbişini sürtüyo o da saçlarını tarıyo..çorabını giymeye çalışıyo..uyanınca yeleğini de alıp geliyo:)))ıahh diyo giyilecekmişş...sağ kolunu kaldırıyo hemen:))))

bizim haftasonumuz da yoğun geçiyor
sabah 8 gibi uyanıyoruz
1 saat kadar oyunlar oynuyoruz,birlikte yatak keyfi yapıyoruz
sonra defnenin kahvaltısını hazırlıyorum
yumurta,zeytin,peynir,salatalık,kuşburnu marmelatı yiyoruz
sonra biz kahvaltı yapıyoruz(daha doğrusu defneden fırsat bulursam yapıyorum)
sonra defne yatıyor 1 saat kadar
ben o arada temizlik yapmaya çalışıyorum
sonra defne uyanıyor,oyunlar oynuyoruz.sonra öğle yemeği vakti geliyor.defne bişeyler yiyor(çorba,sebze,makarna,pilav, hamur işi favorileri)
biraz daha oyalayıp yatırıyorum.ben kaldığım yerden temizlik,çamaşır,ütü,akşam yemeği gibi işleri hallediyorum. uyanınca biraz oyalandıktan sonra yemeğini yer, banyo günüyse banyosunu yapar, kvlere gideriz genelde akşamları,orada biraz oyalanır ve akşam en geç 10 gibi sütünü içip yatar
haftasonları koşuşturmacayla geçip gidiyor

günaydın kızlar herkes iyidir umarım

tünaydın cnm biz iyiyiz defnem nasıl?

genelde izlemiyoruz cnm...

baksen yaramaza..

slm kızlar... nasılsınız ay bi türlü yazanadım bugün hem net gitti geldi hemde çok yoğundum fırsat olmadı bugün benim 2. evlilik yıldönümüm bakalım kociş heykelciği görünce ne tepki vercek.. gidip biraz süsleneyim saçımı maşa filan yaptırayım diyorum o kadar da olsun di mi bi de güzel masa hazırlandı mı tamamdır,tabi artık zeynep ilay izin verdiği kadarıyla
bebişlerden bahsetmişsiniz hepsine maşallah ben benim bal böcüğünden yarın bahsederim artık... öpüyorum hepinizi ve kuzuları... ii bakın kendinize

Hayirli gunler arkadaslar
Benim kuzulardan ancak firsat buldum uyuyolar simdi herkes iyidir umarim
Bir gunumuzu anlatmaya kalksak baya uzun olur sanirim okurken sıkılırsınız kesın

Ozet olarak 9,5 10 arası kahvaltı sonra krese ablayı almaya 1 le 1,5 arası öğle yemegı maalesef ıstahı yok zaten mesela bugun bır kasık pilavla kucuk kase yogurt yedıyaklasık 2 2,5 saat uyur bu arada yapmam gereken acıl ısım yoksa bende keyıf yaparım, kalkınca meyve 6 6,5 gıbı aksam yemegı 8,5 yatma saatı en gec dokuza sarkıyo yatarken hıpp ın gece ıcın kasık maması var ondan yıyo sabaha karsı 6 gıbı 150 200 cc sut ıcıyo ıcıne 4 cıcıbebe atıyorum.. Yınede uzun olmus:)

Yıldönumunuz kutlu olsun cnm nıce senelere ıns..
Zeynepılaysız olmazz:) ama annesını babasını uzmez bu gece ıns bıraz erken yatırırsın uyursa tabı:)
Iyı eglenceler sımdıden..

Guldencım nıdanın son asısı vardı beyza nın da hepatıt A asısı vardı, sormustum burda arkadaslara ama tr de yok sanırım kımse cvp vermemıstı hepatıt A 3 ay sonra nıda da olacak yurt dısına cıktıgımız ıcın enfeksıyon rıskıne karsıymıs dr umuz tavsıye edıyo..

Ates falan olmadılar cok sukur..

nice huzurlu yıllara canm benm..ayyyy çok yorucuydu valla mahvolmuştum masa hazrlamada ama değmişti yanii:))))kolay gelsin şimdiden sana....zeynep te üzmez inşallah.....

tünaydın cnm biz iyiyiz defnem nasıl?

genelde izlemiyoruz cnm...

baksen yaramaza..
defne de hasta olmamak için direniyor
sesi çatal çatal çıkıyor malesef

cnm inşallah nice seneler geçirirsiniz birlikte

Nıda nın da hıc ılgısını cekmezdı tv son zamanlarda bıraz ılgılenmeye basladı ablamız cızgı fılm ızlerken pepe nerde dıyom tv gosterıyo :)ıyımı kotumu bılemedım, bız haberler dısında cok tv ızlemıyoz zaten sabah trt1 dekı kadın programında guzel bılgıler oluyo oraya takılırım bazen..
meryemede butun bebeklerımız gıbı kocaman masallah bu arada hatıce kım

Herkese merhaba biz donuyoruz evimize aslinda aksam donucektik ama hadi gece gece gitmeyelim dedik oglusumda arkada koltugunda etrafi izleye izlleye gidiyo normalde hep arabada uyur dogdugundan beri ama simdi ogle uykusunu yapti oyuzden uyumuyo neyseki arabayi seviyoda hic sesi cikmiyo bizde simdi m.kemalpasaya geldik burdan bi saate bursaya variriz evimide ozledim yaa insanin evi gibisi varmi. artik oglusumuda firsat buldugumda anlatirim eve gittigimde cok is bekliyo beni.

yaaaa yine yemedi bişeyyy çıldrcam gerçekten yaaa

bu ara yeme sorunu var cnm bide sizin kızlar emiyolarya birazda ona güveniyolar bece...

cnm tekrar evlilik yıldönünün kutlu olsun
iyi eylenceler..

cnm sen yaz biz hiç sıkılmayız aşk olsun.
nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır birde hani senin bi arkadaşınvardı yeni bebeği olmuştu onunla ilgili belki yazmışsındır ben yokken ama merak ettim nedir durumlar..

Kızlar almak ısteyenlere tavsıye ederım yalnız benımkı reklamdakı ucgen uclulardan degıl onlardan bı arkadasımın var memnun oldugu soylemıstı..
Benımkının markası KÂRCHER resım ekleyelırsem denıycemEki Görüntüle 954518

diğer adı:))ben daha çok haticeyi kullanıyorum meryem sobnradan çıktı:)))o da kendi adını çağırıyo elleriyle gözlerini kapatıyo açaıp haticee yapıyo....

ii yolculuklar canm insanın evi gibisi var mı yaaa.....koltuklarını bile özlüyo insan...evinin kokusunu offf offf ben de özledm evimiğç......

bilmiyorum güldencm ya muhtemelen öyle ama ağlayacak oluyorum hele dün akşam çıldırdım elimde kaşık o oynarken acaba yer mi bi kaşık diye peşinden koşuyorm..eşimde gülüyo mova reklemlarındaki gibisim diye

aman cnm iyiki ateş yok
anladım aşıları bence güzel bişey.

iyi yolculuklar cnm.

cnm nasıl oluyo o sukoyuyosun içine vilada gibi siliyomusun biraz anlatırmısın ay ben biraz cahilimdee

ayyy yerim ben onuü
haklısın yemeyince zor ama ne yapıcan..

zaten zayıf bi çocuk hadi artık zayflığını geçtim vitamini protenini az alıyo diye endişelenyorum...devam sütü de kullanmıyoruz..inek sütüne de alıştramadm hala...tek tesellim emmesi artık ne kadar kaldıysa ben de de

Bugun aklımdan gecmıstı ınan yazmak sıkmak ıstemıyorum ne bılım, bebegın durumu aynı uyutuyolarmıs annesınden alıyoruz bılgılerı kendısını rahatsız etmek ıstemıyoruz cok zor gunler gecırıyo cunku hastanenın yanında otelde kalıyolarmıs hergun yanında olmak ıcın watsap e bebegının oglunun ve kendı ellerını cekıp koymus ıcım gıttı resmen allah bırlesen ellerınızı ayırmasın dualarımız sızınle dıye msj attım amınn cnm ıns yazmıs cok zor allah kımseye yasatmasın

Son düzenleme:
aaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :d
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…