- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.861
Masal tv hic izlemez bakar gecerdi.hep ama buara zaplaeken falan muzik duydumu oynamaya baslio tvye bakarak:)
Kusbizim.evimizde oldugu icinkus nerde deyince 7ayliktan beri gosterir
Bebek masal nerde derim resmini gosterir
saat nerde isik.nerde bunlqri gosterir 9ayliktan beri
saat napio deriz tik tak tik tak der kafasini bi saga bi sola dondurur:)
bizim haftasonumuz da yoğun geçiyorPaylasimlarin artmasi sessizligin bozulmasi icin
hergun birlari.ypruma acik.soruda bulunsun
mesela ilk soru.benden olsun
eee.bebisler buyudu artik gununuz nasil gecio neler yapio (calisanlarda tatil gununu baz alsin)
Masal sabah 10gbi uyanio 11lerde kahvalti yapio kefir icip yumurta peynir domates salatalik esliginde
sonra oyun oynuo kendi halinde hic bana gelmez pacama yapismaz 2-3arasi uyutuyorum uyutmadan once ogle yemeginide yer hersey yio saymamam:) 4e5ekade uyur sonrasinda 6-7gbi aksam yemegi yer pilav makarna esliginde tavuk balik et gbi yada kurubakaliyat
sonra oyun ve 10da uyur duzenimuz bu hic sasmaz hergunumz ayni
hergun yada gun.asiri banyo yapar kis olmasina ragmen 10da yatar sabah 10a kadr ya 1yada 2kez kalkar sut icip uyur
oyun demisken artik algilamasi full seviyede
kapiyi kapat ac corap getir(diger odadan cekmeceden getirir)uyu kapat hozlerini derim uyku vaktinde kapatir acar enson uyur
artik getir gotur al ver herseyi.bilio
kaka yaptinmi die sorarim bezini tutup ihh diosa yapmistir:)
Goz kirp opucuk at bay by yap meraba yap herseyi anlar yapar
haydi doneleim derim baslar kendi etrafonda donmeye
artik herseyi anlamasi cok.hosuma gidio
eee paylasim yok dediniz die alin size konuscak yorum yapcak.firsT
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
eskiden çok bakmıyodu şimdide aşırı değil ama yine de farketmeye başladı artık...müzik ç.ıkınca oynuyo da....diliyle müzik de çalşıyo bide çok attalı oluyo ya....
aamma hala gözü saçı ve ayağı dışında bi yerini göstermiyo((burnun nerde diyorum gözünü gösteryo.....
e yasaklandı siz de mi izlemiyo musunzz
maşallah masal kızaaaaa...biz o kadar değiliz henüz...banyo yaparken göbişini sürtüyo o da saçlarını tarıyo..çorabını giymeye çalışıyo..uyanınca yeleğini de alıp geliyo:)))ıahh diyo giyilecekmişş...sağ kolunu kaldırıyo hemen:))))
tünaydın cnm biz iyiyiz defnem nasıl?
genelde izlemiyoruz cnm...
baksen yaramaza..
slm kızlar... nasılsınız ay bi türlü yazanadım bugün hem net gitti geldi hemde çok yoğundum fırsat olmadıbugün benim 2. evlilik yıldönümüm bakalım kociş heykelciği görünce ne tepki vercek.. gidip biraz süsleneyim saçımı maşa filan yaptırayım diyorum o kadar da olsun di mi bi de güzel masa hazırlandı mı tamamdır,tabi artık zeynep ilay izin verdiği kadarıyla
bebişlerden bahsetmişsiniz hepsine maşallahben benim bal böcüğünden yarın bahsederim artık... öpüyorum hepinizi ve kuzuları... ii bakın kendinize
sağol canım allahım yaşatmasın kimseye banada birdaha ..
ohh berramın keyifi yerindedir şimdi ..
kullanımı nasıl bendemi alsam acaba ya güzel temizliyomu diyosun cnm:
aman cnm umarım çıkmamıştır ateşiniz..
ne aşısı oldunuz siz?
gğünaydın cnm bugün topbiğimizi betülümm açtı sağolsun..
günaydın
betülüm nasılsın erdemim nasıl oldu?
ee sende giremiyon buara:
gerçekten ççok sesiz burası bende istiyorum kalabalık olalım paylaşımlarımız artsın:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnnn:
umarım herkkes iyidir bebişler tabi özellikle onlar iyise bizde iyiyiz .
nil akşamda huzursuz uyudu bilmiyorum sebebini..
slm kızlar... nasılsınız ay bi türlü yazanadım bugün hem net gitti geldi hemde çok yoğundum fırsat olmadıbugün benim 2. evlilik yıldönümüm bakalım kociş heykelciği görünce ne tepki vercek.. gidip biraz süsleneyim saçımı maşa filan yaptırayım diyorum o kadar da olsun di mi bi de güzel masa hazırlandı mı tamamdır,tabi artık zeynep ilay izin verdiği kadarıyla
bebişlerden bahsetmişsiniz hepsine maşallahben benim bal böcüğünden yarın bahsederim artık... öpüyorum hepinizi ve kuzuları... ii bakın kendinize
defne de hasta olmamak için direniyortünaydın cnm biz iyiyiz defnem nasıl?
genelde izlemiyoruz cnm...
baksen yaramaza..
cnm inşallah nice seneler geçirirsiniz birlikteslm kızlar... nasılsınız ay bi türlü yazanadım bugün hem net gitti geldi hemde çok yoğundum fırsat olmadıbugün benim 2. evlilik yıldönümüm bakalım kociş heykelciği görünce ne tepki vercek.. gidip biraz süsleneyim saçımı maşa filan yaptırayım diyorum o kadar da olsun di mi bi de güzel masa hazırlandı mı tamamdır,tabi artık zeynep ilay izin verdiği kadarıyla
bu arad bişey sorcam bir haftadr tv çok dikkatni çekmeye başladı özellikle domestos ve haribo reklamlarııı...onları görünce gözlerini kısıp gülüyo havvv diyooo..sizinkilwer nasıll....
bide kuş nerde kızım diyorum penceren dışaruyı gösteriuoo......bu aralar seni seni yapıp nenei neni diyo...gel al diyo..bi de hatice demeye başladııı
yaaaa yine yemedi bişeyyy çıldrcam gerçekten yaaa
Hayirli gunler arkadaslar
Benim kuzulardan ancak firsat buldum uyuyolar simdi herkes iyidir umarim
Bir gunumuzu anlatmaya kalksak baya uzun olur sanirimokurken sıkılırsınız kesın
Ozet olarak 9,5 10 arası kahvaltı sonra krese ablayı almaya 1 le 1,5 arası öğle yemegı maalesef ıstahı yok zaten mesela bugun bır kasık pilavla kucuk kase yogurt yedıyaklasık 2 2,5 saat uyur bu arada yapmam gereken acıl ısım yoksa bende keyıf yaparım, kalkınca meyve 6 6,5 gıbı aksam yemegı 8,5 yatma saatı en gec dokuza sarkıyo yatarken hıpp ın gece ıcın kasık maması var ondan yıyo sabaha karsı 6 gıbı 150 200 cc sut ıcıyo ıcıne 4 cıcıbebe atıyorum.. Yınede uzun olmus:)
Gunaydin kizlar
guldencim yine uykusuzsun uzildum ins bian once rahat uyur nil ee tabi sende
beysal gunaydin cnm erdem nasil oldu iyidir artik dimi
Nur cnm o buharli yuzey temizleuiciden her eve lazim sanirim reklmalarda gormustum gercekyen ise yariosa markasi
ne senin kinin cnm bende bakayim
Nıda nın da hıc ılgısını cekmezdı tv son zamanlarda bıraz ılgılenmeye basladı ablamız cızgı fılm ızlerken pepe nerde dıyom tv gosterıyo :)ıyımı kotumu bılemedım, bız haberler dısında cok tv ızlemıyoz zaten sabah trt1 dekı kadın programında guzel bılgıler oluyo oraya takılırım bazen..
meryemede butun bebeklerımız gıbı kocaman masallahbu arada hatıce kım
Herkese merhaba biz donuyoruz evimize aslinda aksam donucektik ama hadi gece gece gitmeyelim dedik oglusumda arkada koltugunda etrafi izleye izlleye gidiyo normalde hep arabada uyur dogdugundan beri ama simdi ogle uykusunu yapti oyuzden uyumuyo neyseki arabayi seviyoda hic sesi cikmiyo bizde simdi m.kemalpasaya geldik burdan bi saate bursaya variriz evimide ozledim yaa insanin evi gibisi varmi.artik oglusumuda firsat buldugumda anlatirim eve gittigimde cok is bekliyo beni.
bilmiyorum güldencm ya muhtemelen öyle ama ağlayacak oluyorum hele dün akşam çıldırdım elimde kaşık o oynarken acaba yer mi bi kaşık diye peşinden koşuyorm..eşimde gülüyo mova reklemlarındaki gibisim diyebu ara yeme sorunu var cnm bide sizin kızlar emiyolarya birazda ona güveniyolar bece...
cnm tekrar evlilik yıldönünün kutlu olsun
iyi eylenceler..
cnm sen yaz biz hiç sıkılmayız aşk olsun.
nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır birde hani senin bi arkadaşınvardı yeni bebeği olmuştu onunla ilgili belki yazmışsındır ben yokken ama merak ettim nedir durumlar..
Guldencım nıdanın son asısı vardı beyza nın da hepatıt A asısı vardı, sormustum burda arkadaslara ama tr de yok sanırım kımse cvp vermemıstıhepatıt A 3 ay sonra nıda da olacak yurt dısına cıktıgımız ıcın enfeksıyon rıskıne karsıymıs dr umuz tavsıye edıyo..
Ates falan olmadılar cok sukur..
Herkese merhaba biz donuyoruz evimize aslinda aksam donucektik ama hadi gece gece gitmeyelim dedik oglusumda arkada koltugunda etrafi izleye izlleye gidiyo normalde hep arabada uyur dogdugundan beri ama simdi ogle uykusunu yapti oyuzden uyumuyo neyseki arabayi seviyoda hic sesi cikmiyo bizde simdi m.kemalpasaya geldik burdan bi saate bursaya variriz evimide ozledim yaa insanin evi gibisi varmi.artik oglusumuda firsat buldugumda anlatirim eve gittigimde cok is bekliyo beni.
Kızlar almak ısteyenlere tavsıye ederım yalnız benımkı reklamdakı ucgen uclulardan degıl onlardan bı arkadasımın var memnun oldugu soylemıstı..
Benımkının markası KÂRCHER resım ekleyelırsem denıycemEki Görüntüle 954518
diğer adı:))ben daha çok haticeyi kullanıyorum meryem sobnradan çıktı:)))o da kendi adını çağırıyo elleriyle gözlerini kapatıyo açaıp haticee yapıyo....
ii yolculuklar canm insanın evi gibisi var mı yaaa.....koltuklarını bile özlüyo insan...evinin kokusunu offf offf ben de özledm evimiğç......
bilmiyorum güldencm ya muhtemelen öyle ama ağlayacak oluyorum hele dün akşam çıldırdım elimde kaşık o oynarken acaba yer mi bi kaşık diye peşinden koşuyorm..eşimde gülüyo mova reklemlarındaki gibisim diye
aman cnm iyiki ateş yok
anladım aşıları bence güzel bişey.
iyi yolculuklar cnm.
cnm nasıl oluyo o sukoyuyosun içine vilada gibi siliyomusun biraz anlatırmısın ay ben biraz cahilimdee
ayyy yerim ben onuü
haklısın yemeyince zor ama ne yapıcan..
bu ara yeme sorunu var cnm bide sizin kızlar emiyolarya birazda ona güveniyolar bece...
cnm tekrar evlilik yıldönünün kutlu olsun
iyi eylenceler..
cnm sen yaz biz hiç sıkılmayız aşk olsun.
nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır birde hani senin bi arkadaşınvardı yeni bebeği olmuştu onunla ilgili belki yazmışsındır ben yokken ama merak ettim nedir durumlar..
aaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :dhoşbuldum nurayım
aminn allahım kimseye yaştmasın
elifime üzüldüm aman ilerlemesin inşallah cnmm:
öyle yapıyoruz cnm büyük bir ihtimalle özlediğinden yapıyo
bide söylemişmiydim nil bu ara yine yemeklerini benden yememeye başladı
ben mutfakta yoksam
bakıcısı annanesinden yiyo ben varsam ve benden
yemiyoooo
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıdebende anlatıyım hafta sonumuzu
sabah erdem en geç 8 i bulur zor oda kalkar aramıza alırım yatakta oynaşırız babayla benle oynar sonra kalkarız 1 saat falan sürer oynaşımız 9 gibi kahvaltı (karışım yiyo erdem hala) eeğer kalktığı gibi emddiyse önce biz kahvaltı yapıyoruz o da peynir ekmek ytiyio bizimle (kuş kadar) sonra onun kahvaltısını yaptırıp uyutuyorum 1 saat uyur sonra kalkıp oyun vakti ve fizik tedavilerimiz sonra meyve sonra yine oyun sonra az çorba dışarı çıkarız hafta sonu duruma göre akşam bizimle oturur sofraya ben ne yersem ister amna yutamaz :) sonra oda yoğurt yer 9 dan sonra da nen nen başlar eğer gündüz ikinci uykuyu uyumadıysa uyuduysaada 10 gibi yatırırırm sallarım hafta içide akşam annemden aldığım gibi yapışır yakama aç aç diye :) emişiriz sonra oyun oynarlar babasıyla ben yemek hazırlarım yeriz sonra beraber oynarız sonrada uyku vakti zaten :)
bu arada ben de yazayım bir günümüzüü
,
sabah 10 gibi kalkıyorz..11 12 arası kahvaltı...kendisi yeiğği daha doğrusu yemediği için hemen hemen bi saati buluyo..bir kibrt kutusu kadar peynr bi kaç lokma reçel ,bazen bir kaşık menemen,veee kuru ekmek yiyoo.pekmezli şerbet eşliğinde...sonra hemen emziriyorm..sonra temzlik zamanımız..evimizi temzliyoruz o da benm peşimden....ondan sonra oyun saatimiz bazen küplerimizle bazen saklanbaç bazen de oyun havası......sonra bulaşıklarıumızı yıkıyoruz makinamz olmadığı için elle yıkıyorz...bi yandan da öğle yemeğimiz hazrlanıyo yiyeceği iki kaşık ama yine de duramyorm acaba yer mi diye yapmadğım kalmıyo...saat 3 gibi emerek uyuyo..4 ile 5 arası uyanıyo...öğleden kalanı veriyorrummm...6 gibi babamız geliyo akşam yemeği işte ondan da iki kaşık ancxa yer....sonra babayla oyun saati...baba kaçıyo okovalıyo hav hav diyerek:)))akşam 9 10 arası da çorbasını veriyorum tarhana olursa yarım kase içşiyo..10 vbuçuk onbir gibi uyuyoruz.....
ayyy çok uzun oldu yaaa[/QUOTEsızede masaaahalllahhh yeme olayına gelınce takılma bıara guzel yıo demıstın donemseldır ama yeme surelerı cok uzarsa bebekler sıkılır bence cok uzun tutma acıkma duygusu olusmalı bıde ozman kendı yer daha ıstahala belkıde
tesekkur ederız teyzesı masal agzıını burnunu kulagını dılını gozunu sacını hepsını gosterıo aynen burara corap ayakkabı gıymeye calısıo kızıo bıde gıyemıom dıe kendı ayakkabısını bana gıydırmeye calısıo ayyy masal hıc sevmıo yelek gıymeyı kacıo hemn sıpamaşallah masal kızaaaaa...biz o kadar değiliz henüz...banyo yaparken göbişini sürtüyo o da saçlarını tarıyo..çorabını giymeye çalışıyo..uyanınca yeleğini de alıp geliyo:)))ıahh diyo giyilecekmişş...sağ kolunu kaldırıyo hemen:))))
oohhh masallhh sızede defnede ıstahlı masal gbı sanırım yerım ben onu yaaabizim haftasoınumuz da yoğun geçiyor
sabah 8 gibi uyanıyoruz
1 saat kadar oyunlar oynuyoruz,birlikte yatak keyfi yapıyoruz
sonra defnenin kahvaltısını hazırlıyorum
yumurta,zeytin,peynir,salatalık,kuşburnu marmelatı yiyoruz
sonra biz kahvaltı yapıyoruz(daha doğrusu defneden fırsat bulursam yapıyorum)
sonra defne yatıyor 1 saat kadar
ben o arada temizlik yapmaya çalışıyorum
sonra defne uyanıyor,oyunlar oynuyoruz.sonra öğle yemeği vakti geliyor.defne bişeyler yiyor(çorba,sebze,makarna,pilav, hamur işi favorileri)
biraz daha oyalayıp yatırıyorum.ben kaldığım yerden temizlik,çamaşır,ütü,akşam yemeği gibi işleri hallediyorum. uyanınca biraz oyalandıktan sonra yemeğini yer, banyo günüyse banyosunu yapar, kvlere gideriz genelde akşamları,orada biraz oyalanır ve akşam en geç 10 gibi sütünü içip yatar
haftasonları koşuşturmacayla geçip gidiyor
neler yapıo taklıtler yapıomu defnecık
donemseldır cnm zorlama hastayken masalda ıstemedı sımdı duzeldı dıstır bosver uzulme bıara yıo dıodun nasılsa yer yıneyaaaa yine yemedi bişeyyy çıldrcam gerçekten yaaa
ooo nıce seelere cnm zeynep ılayı yarın alat bakalım bocuk neleryapıoslm kızlar... nasılsınız ay bi türlü yazanadım bugün hem net gitti geldi hemde çok yoğundum fırsat olmadıbugün benim 2. evlilik yıldönümüm bakalım kociş heykelciği görünce ne tepki vercek.. gidip biraz süsleneyim saçımı maşa filan yaptırayım diyorum o kadar da olsun di mi bi de güzel masa hazırlandı mı tamamdır,tabi artık zeynep ilay izin verdiği kadarıyla
nede skılalımkı cnm askolsn anlat senHayirli gunler arkadaslar
Benim kuzulardan ancak firsat buldum uyuyolar simdi herkes iyidir umarim
Bir gunumuzu anlatmaya kalksak baya uzun olur sanirimokurken sıkılırsınız kesın
Ozet olarak 9,5 10 arası kahvaltı sonra krese ablayı almaya 1 le 1,5 arası öğle yemegı maalesef ıstahı yok zaten mesela bugun bır kasık pilavla kucuk kase yogurt yedıyaklasık 2 2,5 saat uyur bu arada yapmam gereken acıl ısım yoksa bende keyıf yaparım, kalkınca meyve 6 6,5 gıbı aksam yemegı 8,5 yatma saatı en gec dokuza sarkıyo yatarken hıpp ın gece ıcın kasık maması var ondan yıyo sabaha karsı 6 gıbı 150 200 cc sut ıcıyo ıcıne 4 cıcıbebe atıyorum.. Yınede uzun olmus:)
sızınde yeme sorununuz vr desene napcan yemıosa yapcak bısey yok beyzadamı oyleydı sımdı nasıl
bıde erken yatmıolarmı sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?