- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.901
yani bakalım yazın baktığında pek değişmemişti karılım vermeye çalışıyodu yemiyodu bizimki.benden yiyodu çok serbesstti gerçi yazn mesai saatlerm süt izninden dolayı hemen hemen tüm öğünlernde yanındaydım ama artık süt izni olmadığı için mecbur akşama kadar ona emanet..valla benm annem ii yediriyo bir ay kaldık yanlarında az yiyo gözüküyodu ama 700gr almıştı..yeğenm falan kalabalık herhalde hoşuna gitmişti..bakalım babaannesi nasıl olcak...
umarım kv de rahat bakar cnm ama sen rahat ol kı kv de rahat etsın alısırlar ıns bırbırlerıne
artık kg alımı az belkıde hıc almıcak annemde almıstı kv de almıo yedrmıomu dıe dusunme sakın ama
kesınlıkle kalabalık ıyı gelıo cocuklara bırbırlerınden etkılenıolar
umarım kv de rahat bakar cnm ama sen rahat ol kı kv de rahat etsın alısırlar ıns bırbırlerıne
artık kg alımı az belkıde hıc almıcak annemde almıstı kv de almıo yedrmıomu dıe dusunme sakın ama
kesınlıkle kalabalık ıyı gelıo cocuklara bırbırlerınden etkılenıolar
yokk sağolsun çok iyi bi kvm var..ama çekiniyo benden öyle hissediyorum yani aylarca kaldık birlikte ama hala rahatça girip çıkıamyo mutfağa falan ben dersem anne yeemeği hazrlasan olur mu diye öyle hazrlıyo..ayy çok üzülüyorum bende öyle olunca....çok çabuk yoruluyo bakalım başedebilir umarum benm cadıya yoksa aklıma bişey gelmez zaten...
Kızlar bende kactım aksama kv deyız bıraz derleme toplama yapam
Sıbelcım bencede takma kılosuna saglıklı olsunda gerısı bos nıda da ustuyle 10. 200 kg geldı dun zaten bısey yedıgı yok ama buna sukur
Aysegul beyzada boyleydı malesef ama en azından sevdıgı seylerı kendı yıyo artık
beyzanın kg 13.5003,5 yasında dusunun artık:) ama saglıkları yerınde sukur
vıtamın destegı zrarlı olmaz kı cnm babası bılmesın senın ıcın rahat degılse
kıs aylarında bagısklık ıcın doktorlar onerıo yetıskınlere bıle
doktora danısarak tabıkı
aaa ankarada evın nerde ısyerın nerde zıyaretıne geleyım dıs ıcın dah a hıc doktora gtmedım hıc curgum yok
ama tartar olusmus curumesın dıe doktora gtmek ıstıodum korkuodum sana geleyım barı
hem masalıda gorursun[/QUOTEdikmende lojmanda kalıyoduk da boşaltttk orayı..şimdi nerde kalacağm belli değil yine misafirhane yada eşyalı ev tutacaz..iş yerimde kızılayda sayılıtdı yanii...burdan yazmayayımm
Esyali evde.daha cok rahat edersin cnm bebisin.ve kv senle gelicek dimi
esin orda mi.kalicak nezmn birarada olabilceksiniz
kizilay sa super bende kizilqyda calisiorum tanisalim cok isterim ozel msj olarak atabilirsin yerini tam olark ilk hastan ben.olabilirm
uzunca aradan sonra :)
Esyali evde.daha cok rahat edersin cnm bebisin.ve kv senle gelicek dimi
esin orda mi.kalicak nezmn birarada olabilceksiniz
kizilay sa super bende kizilqyda calisiorum tanisalim cok isterim ozel msj olarak atabilirsin yerini tam olark ilk hastan ben.olabilirm
uzunca aradan sonra :)
bakalım canm halletmeye çalışacağz sanırım eşimde gelecek ona da kurs çıktı iki ay ankarada muhtemelen mart başı başlayacak öyle olursa birlikte döneceğiz...
Kızlar bende kactım aksama kv deyız bıraz derleme toplama yapam
Sıbelcım bencede takma kılosuna saglıklı olsunda gerısı bos nıda da ustuyle 10. 200 kg geldı dun zaten bısey yedıgı yok ama buna sukur
Aysegul beyzada boyleydı malesef ama en azından sevdıgı seylerı kendı yıyo artık
beyzanın kg 13.5003,5 yasında dusunun artık:) ama saglıkları yerınde sukur
ayşegülcm özelden yazdım....
bendde kaçayım artık pıtırcığım uyandı sanırım sdesi geliyo..babamızda gelmek üzere son hazurlıklara bakayıomm..öpüldünüz....
ayy yaa benıde heveslendırıdn kızz
kesın alıcammm
delırıom o vıledanın bıraktıgı lekelere
bıde benım salon cok buyuk bı tane ortada halı var heryer parke
ıanaılmaz sınır oluom o lekelre
yada vıleda dan toz kır kalıo ayrıca kırlı vıleda bezı nıheryere degdırmek pek ıcıme sınmıo nekdar temızlenebılrkı
defalarca kullanılıo sonucta
ama gecıcı olarak bu makıneyı alana kadar bana en ıyı toz kır leke bırakmayan vıleda bez markası soylermısınız suan vıleda nınkını kullnıom ama memnun degılım yanı fazla
bakalım canm halletmeye çalışacağz sanırım eşimde gelecek ona da kurs çıktı iki ay ankarada muhtemelen mart başı başlayacak öyle olursa birlikte döneceğiz...
Ayy cok karsik sizin duym hakketen gocebe gbisiniz kiz:)
Bisey anlamadim ben kafam kristi sen sadece 2ay icin.mi geliosun ankaraya ise
hani.esin martta kursa gelirse 2ay kurs sonra birlikte doneriz.dedinya
ondan anlamadim cnm :)
Ayy kusura bakma
Cnm LEIFHEIT dıye bı markanın var tr de buyuk yapı marketlerde vardır ben ondan kullanıyordum vıledadan cok cok ıyı
sağol cnm bende alıcam istiyorum ..
ay bide sen kaç paraya aldım cnm:
200€ aldık cnm ındırımdeydı, tr dekı fıatlara bakıp karsılastırma yapabılırsınız ordakı fıatları bılmıyorum
Songulden haber beklıyoruz geldı mı kaca aldı markası:)
aaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :d
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıde
bu arada ben de yazayım bir günümüzüü
,
sabah 10 gibi kalkıyorz..11 12 arası kahvaltı...kendisi yeiğği daha doğrusu yemediği için hemen hemen bi saati buluyo..bir kibrt kutusu kadar peynr bi kaç lokma reçel ,bazen bir kaşık menemen,veee kuru ekmek yiyoo.pekmezli şerbet eşliğinde...sonra hemen emziriyorm..sonra temzlik zamanımız..evimizi temzliyoruz o da benm peşimden....ondan sonra oyun saatimiz bazen küplerimizle bazen saklanbaç bazen de oyun havası......sonra bulaşıklarıumızı yıkıyoruz makinamz olmadığı için elle yıkıyorz...bi yandan da öğle yemeğimiz hazrlanıyo yiyeceği iki kaşık ama yine de duramyorm acaba yer mi diye yapmadğım kalmıyo...saat 3 gibi emerek uyuyo..4 ile 5 arası uyanıyo...öğleden kalanı veriyorrummm...6 gibi babamız geliyo akşam yemeği işte ondan da iki kaşık ancxa yer....sonra babayla oyun saati...baba kaçıyo okovalıyo hav hav diyerek:)))akşam 9 10 arası da çorbasını veriyorum tarhana olursa yarım kase içşiyo..10 vbuçuk onbir gibi uyuyoruz.....
ayyy çok uzun oldu yaaa[/QUOTEsızede masaaahalllahhh yeme olayına gelınce takılma bıara guzel yıo demıstın donemseldır ama yeme surelerı cok uzarsa bebekler sıkılır bence cok uzun tutma acıkma duygusu olusmalı bıde ozman kendı yer daha ıstahala belkıde
tesekkur ederız teyzesı masal agzıını burnunu kulagını dılını gozunu sacını hepsını gosterıo aynen burara corap ayakkabı gıymeye calısıo kızıo bıde gıyemıom dıe kendı ayakkabısını bana gıydırmeye calısıo ayyy masal hıc sevmıo yelek gıymeyı kacıo hemn sıpa
oohhh masallhh sızede defnede ıstahlı masal gbı sanırım yerım ben onu yaaa
neler yapıo taklıtler yapıomu defnecık
donemseldır cnm zorlama hastayken masalda ıstemedı sımdı duzeldı dıstır bosver uzulme bıara yıo dıodun nasılsa yer yıne
ooo nıce seelere cnm zeynep ılayı yarın alat bakalım bocuk neleryapıo
nede skılalımkı cnm askolsn anlat sen
sızınde yeme sorununuz vr desene napcan yemıosa yapcak bısey yok beyzadamı oyleydı sımdı nasıl
bıde erken yatmıolarmı sankı
defne daha iştahlıydı ama burada babaanneyle ancak bu kadar
çok şükür yemeyen bi bebek değil,
istediği zaman çok güzel yiyor
defne çok fazla taklit yapmıyor, daha çok kendince hareketler yapıyor
en büyük taklidi namaz kılma taklidi
defne daha çok isteklerini anlatmaya çalışıyor
küçük insan gibi istediğini anlatmaya çalışıyor, ya da ben örneğin bundan yemek istermisin dediğimde istiyorsa evet anlamında kafasını sallıyor ya da mama diye istiyor,eğer yemek istemiyorsa hayır anlamında kafasını sallıyor
yaramazlıklar yaparak benim ilgimi çekmeye çalışıyor
Ohhh masallh namazda kilarmis yerim onu benaaa neden senden yemıokı annesı neyse ustune gtme bakıcı teyzesınden yesın annenden yesın kaprıs yapıodur calısosun dıe akrepler kaprıslıdır unutma :d
ooohhh neguzel sızede masallh nelr oynuosunuz bakalım erdem pasa ne oynamayı sevıo yeme olayınız cok ıyı degıl sanırım ama emdıgınden dır belkıde
defne daha iştahlıydı ama burada babaanneyle ancak bu kadar
çok şükür yemeyen bi bebek değil,
istediği zaman çok güzel yiyor
defne çok fazla taklit yapmıyor, daha çok kendince hareketler yapıyor
en büyük taklidi namaz kılma taklidi
defne daha çok isteklerini anlatmaya çalışıyor
küçük insan gibi istediğini anlatmaya çalışıyor, ya da ben örneğin bundan yemek istermisin dediğimde istiyorsa evet anlamında kafasını sallıyor ya da mama diye istiyor,eğer yemek istemiyorsa hayır anlamında kafasını sallıyor
yaramazlıklar yaparak benim ilgimi çekmeye çalışıyor
Olsun.belliki yiyen bibebek sen aksamlari haftasonlari daha iyi yedirirsin artik napcan
masalda oyle istemedginde iii die kafa sallio
sanirim biz onlari birey oldugunu onlara hissettirmeyi basardgimiz icin kendi.isteklerini.anlatabiliolar .
Ne mutluki bize bebislerimizi ozguvenli olmasini saglioruz
Kolay gelsin cnm baya yogun geciyor desene gunlerin, berracik nasil kv kp karsi? onun icinde degisiklik olmustur..
sağol canım allahım yaşatmasın kimseye banada birdaha ..
ohh berramın keyifi yerindedir şimdi ..
kullanımı nasıl bendemi alsam acaba ya güzel temizliyomu diyosun cnm:
aman cnm umarım çıkmamıştır ateşiniz..
ne aşısı oldunuz siz?
gğünaydın cnm bugün topbiğimizi betülümm açtı sağolsun..
günaydın
betülüm nasılsın erdemim nasıl oldu?
ee sende giremiyon buara:
gerçekten ççok sesiz burası bende istiyorum kalabalık olalım paylaşımlarımız artsın:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnnn:
umarım herkkes iyidir bebişler tabi özellikle onlar iyise bizde iyiyiz .
nil akşamda huzursuz uyudu bilmiyorum sebebini..
Herkese merhaba biz donuyoruz evimize aslinda aksam donucektik ama hadi gece gece gitmeyelim dedik oglusumda arkada koltugunda etrafi izleye izlleye gidiyo normalde hep arabada uyur dogdugundan beri ama simdi ogle uykusunu yapti oyuzden uyumuyo neyseki arabayi seviyoda hic sesi cikmiyo bizde simdi m.kemalpasaya geldik burdan bi saate bursaya variriz evimide ozledim yaa insanin evi gibisi varmi.artik oglusumuda firsat buldugumda anlatirim eve gittigimde cok is bekliyo beni.
berra çok mutlu kızlar. bi de 11 yaşında bi amcası var peşinden ayrılmıyo abva abva diye kuyruk gibi peşinde:) oynayacağı çok kişi olunca paçama yapışmıyor en güzel tarafı bu sanırım:) ama dün gecemiz çok kötü geçti. grip olduğundan beri öksürüğü geçmemişti gece iyice arttı. tam dalıyor öksürüp ağlayarak uyanıyor sabah beşe kadar uyuyamadık. kalkınca dr a gittik. ciğerler temiz ama antibiyotik verdi. bu ayı antibiyotiksiz bitiriyoruz diye seviniyordum sevincim kursağımda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?