2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar bende kactım aksama kv deyız bıraz derleme toplama yapam

Sıbelcım bencede takma kılosuna saglıklı olsunda gerısı bos nıda da ustuyle 10. 200 kg geldı dun zaten bısey yedıgı yok ama buna sukur

Aysegul beyzada boyleydı malesef ama en azından sevdıgı seylerı kendı yıyo artık
beyzanın kg 13.500 3,5 yasında dusunun artık:) ama saglıkları yerınde sukur

güle güle canm...evet haklısın öle diyorum ben de

ayşegülcm özelden yazdım....

bendde kaçayım artık pıtırcığım uyandı sanırım sdesi geliyo..babamızda gelmek üzere son hazurlıklara bakayıomm..öpüldünüz....

Anladim cnm ikiside istahsizmis desene ama dedgin.gbi saglik en onemlisi bosver sagligi zekasi yerinde motor gelisimleri yerinde kg boy takilmamali

Cnm LEIFHEIT dıye bı markanın var tr de buyuk yapı marketlerde vardır ben ondan kullanıyordum vıledadan cok cok ıyı

sağol cnm bende alıcam istiyorum ..
ay bide sen kaç paraya aldım cnm:

200€ aldık cnm ındırımdeydı, tr dekı fıatlara bakıp karsılastırma yapabılırsınız ordakı fıatları bılmıyorum
Songulden haber beklıyoruz geldı mı kaca aldı markası:)

Kolay gelsin cnm baya yogun geciyor desene gunlerin, berracik nasil kv kp karsi? onun icinde degisiklik olmustur..

berra çok mutlu kızlar. bi de 11 yaşında bi amcası var peşinden ayrılmıyo abva abva diye kuyruk gibi peşinde:) oynayacağı çok kişi olunca paçama yapışmıyor en güzel tarafı bu sanırım:) ama dün gecemiz çok kötü geçti. grip olduğundan beri öksürüğü geçmemişti gece iyice arttı. tam dalıyor öksürüp ağlayarak uyanıyor sabah beşe kadar uyuyamadık. kalkınca dr a gittik. ciğerler temiz ama antibiyotik verdi. bu ayı antibiyotiksiz bitiriyoruz diye seviniyordum sevincim kursağımda kaldı.

Cnm artık evınızdesınızdır herhalde gecmıs olsun dıyeyım yolculuk guzel gecmıstır ama yınede yorucu oluyo cocukla
Gercekten ınsanın evı gıbı yok anne baba yanı tabı bambaska ama bı sure sonra yuvasını özluyo ınsan ne guzel yıne bıkac saatlık uzaktasınız ıstedıgınız zaman gıdebılırsınız

Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemeden atlatır berracık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…