- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.841
iyi akşamlar kızlar..
giremedim ne zamandır. malum kv kp bizdeler hiiççç vaktim olmuyor. tatil sonuna kadar da buradalar.
masalece seni çok iyi anlıyorum canım. bizim durumda farksız herşeyi eşim yaptı bilezikler dahil. insanın aklına geliyor malesef böyle şeyler.
gülden hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel. Rabbim yaşatmasın bi daha.
Anlatirim cnm ben memnunum birkac tane aparati var benim cam falanda siliyomus ama denemedim, dun mutfagimdaki perdede leke vardi perde yikanmiyo sildim cikmamisti buharla denedim cikti cok sevindim, yerleri silerken bi taraftan hemen kurumasi cok guzel nidanin yaninda yerleri silemezdim bir kova suyu salona bosaltmisti(vukuatli:) hemde hemen kurumuyodu simdi o yanimdaykende yapiyorum hem hijyenik.. Ay reklam gibi oldu:) gelsin memnun kalirsin bence:)
Kimsecikler yok bendemi sitem etsem gulden gibi
Asilarimizi olduk insallah atesimiz cikmaz beyzanin degilde nidanin cikabilir dedi dr. aklim onda olacak bu gece..
Guldencim ben kapatiyorum sabah acarsin artik
Butun arkadslara simdiden gunaydin
calisan annelere islerinde ev hanimlarina evlerinde kolayliklar:)
günaydın kızlar topiğimiz hayli sessizleşti eski günlere dönebilsek ne güzel olacak dimi :)
Gunaydin kizlar
guldencim yine uykusuzsun uzildum ins bian once rahat uyur nil ee tabi sende
beysal gunaydin cnm erdem nasil oldu iyidir artik dimi
Nur cnm o buharli yuzey temizleuiciden her eve lazim sanirim reklmalarda gormustum gercekyen ise yariosa markasi
ne senin kinin cnm bende bakayim
Paylasimlarin artmasi sessizligin bozulmasi icin
hergun birlari.ypruma acik.soruda bulunsun
mesela ilk soru.benden olsun
eee.bebisler buyudu artik gununuz nasil gecio neler yapio (calisanlarda tatil gununu baz alsin)
Masal sabah 10gbi uyanio 11lerde kahvalti yapio kefir icip yumurta peynir domates salatalik esliginde
sonra oyun oynuo kendi halinde hic bana gelmez pacama yapismaz 2-3arasi uyutuyorum uyutmadan once ogle yemeginide yer hersey yio saymamam:) 4e5ekade uyur sonrasinda 6-7gbi aksam yemegi yer pilav makarna esliginde tavuk balik et gbi yada kurubakaliyat
sonra oyun ve 10da uyur duzenimuz bu hic sasmaz hergunumz ayni
hergun yada gun.asiri banyo yapar kis olmasina ragmen 10da yatar sabah 10a kadr ya 1yada 2kez kalkar sut icip uyur
oyun demisken artik algilamasi full seviyede
kapiyi kapat ac corap getir(diger odadan cekmeceden getirir)uyu kapat hozlerini derim uyku vaktinde kapatir acar enson uyur
artik getir gotur al ver herseyi.bilio
kaka yaptinmi die sorarim bezini tutup ihh diosa yapmistir:)
Goz kirp opucuk at bay by yap meraba yap herseyi anlar yapar
haydi doneleim derim baslar kendi etrafonda donmeye
artik herseyi anlamasi cok.hosuma gidio
eee paylasim yok dediniz die alin size konuscak yorum yapcak.firsT
sağol canım allahım yaşatmasın kimseye banada birdaha ..
ohh berramın keyifi yerindedir şimdi ..
kullanımı nasıl bendemi alsam acaba ya güzel temizliyomu diyosun cnm:
aman cnm umarım çıkmamıştır ateşiniz..
ne aşısı oldunuz siz?
gğünaydın cnm bugün topbiğimizi betülümm açtı sağolsun..
günaydın
betülüm nasılsın erdemim nasıl oldu?
ee sende giremiyon buara:
gerçekten ççok sesiz burası bende istiyorum kalabalık olalım paylaşımlarımız artsın:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnnn:
umarım herkkes iyidir bebişler tabi özellikle onlar iyise bizde iyiyiz .
nil akşamda huzursuz uyudu bilmiyorum sebebini..
Oohhh sizede masallhh calistgin.icin belkide is yapmana izin vermiodur cnmohhkocaman alkış masala...
bizim hafta sonumuzda
malum hafta içi çalışıyorum hafta sonu sabah 8 engeç 9 çok nadir kalıyoruz sonra kahvaltı etmek kabusumuz..
sonra ortalığı topluyoruz ama o sırada nil hep benim bacaklarımda artık nekadarda topllaya bilirsek sonra oynuyoruz ikimiz dönüyoruz saklanbaç, kovalanbaç yasatarım, falan oynuyoruz sonra uyuyoruz sonra o uyurken ben işşlerimi yapıyorum bu arada bizim uyuma şeklimizde ben onun yanına yatıyorum öyle uyuyo.
sonra kalkıyoruz çorbamısı yiyoruz
sonra oynamaya devam sonra yoordumuz meyvemiz akşamda yemeğimiz sonranilde 2 gündebir banyo yaıyo bu ara hastalandığından beri bizde hergün yapıyoduk
tabi akşam üstü uykumuzu yazmadım çünkü bellli olmuyo kalkış saatine göre deyişiyo..
nilde onu getir bunu götür getirip götürüyo altını alıncada bezini o atmazsa çöpe kıyamet kopuyo
ben biraz karışık yazdım ama bizim hafta sonlarımız böyle geçiyo
hafta içide malum ben akşam 7de evde oluyorum yemek yiyoruz topluyoruz sonra işleri bırakıp nille oynuyoruz onun canı ne oynamak istersetabi
günaydın kızlar
nasılsınız biz iyi olmaya çalışıyoruz iyi olduk derken bugün elifin burnu gene akmaya başladı dört gündür evimizde misafir vardı elif onlarla coştu azdi kurdurdu yemelerimiz düzeldi çok şükür bide iyi olsaydık süper olacaktı
guldencim hoş geldin Allah bi daha yasatmasin ins
Oohhh sizede masallhh calistgin.icin belkide is yapmana izin vermiodur cnm
doya doya oynayin iste isler bisekilde olur gider
Sagol cnm benim cok.aukur aflatti az sonra gelicekler
nutraks sen dis dr uydun degilmi?
bu arad bişey sorcam bir haftadr tv çok dikkatni çekmeye başladı özellikle domestos ve haribo reklamlarııı...onları görünce gözlerini kısıp gülüyo havvv diyooo..sizinkilwer nasıll....
bide kuş nerde kızım diyorum penceren dışaruyı gösteriuoo......bu aralar seni seni yapıp nenei neni diyo...gel al diyo..bi de hatice demeye başladııı
bu arad bişey sorcam bir haftadr tv çok dikkatni çekmeye başladı özellikle domestos ve haribo reklamlarııı...onları görünce gözlerini kısıp gülüyo havvv diyooo..sizinkilwer nasıll....
bide kuş nerde kızım diyorum penceren dışaruyı gösteriuoo......bu aralar seni seni yapıp nenei neni diyo...gel al diyo..bi de hatice demeye başladııı
baksen cadıya
nilde tveye çopok bakıyodu söylemiştim daha önce ve yasaklanmıştı bizde sonra hastanede malum çok canımız sıkıldı izledi
ama şimdi evde yine reklamalara ve fiimlere bakmaya başlayınca yasak yine geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?