- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.941
günaydin canımgünaydın kızlar
geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta sadece bebekler değil ben ve eşim bile.hasta olduk ama bebeklerin hasta olması insanı panik yapıyorcnm inan sabah defneyi bırakırken biraz ateşi var gibiydi
aklıma direk sen geldin
allah bir daha yaşatmasın diye dua ettim
allah hiç kimseye yaşatmasın
buarada defne hasta olacak sanırım çünkü ateşi var gibiydi
allah dermansız dert vermesin
nurcum berraya geçmiş olsun
betülüm erdem paşa iyi sanırım çok sevindim
yağmurcandanım elif nasıl oldu?
masallah pasaya annesini de cagirirmis ohh iyileşmişte ne güzelayy geeçmiş olsun canım erdem paşa iyi çok şükür az önce telefonla konuştuum kapıya doğru gidip annee geel diyor muş
çok şükür teyzesi atlattık sanırım dikişlerimiz tek tek düşmeye devam ediyor
siz nasılsınız kızçe nasıl
tatlım nura vermiş antibiyotik bize değilGunaydin cnm bebis nsl iyi oldumu birazdaha
peki cigerde bisey yoksa nefen antibiyotik verilio
peditus falanda iyi gelio cunku evde ihlmur falan bal zencefil
Oohh sevindm cnm dun bilet yokmusda azonce aradi.bindm.die 3gbi gelir beklioruz
Ayy cok karsik sizin duym hakketen gocebe gbisiniz kiz:)
Bisey anlamadim ben kafam kristi sen sadece 2ay icin.mi geliosun ankaraya ise
hani.esin martta kursa gelirse 2ay kurs sonra birlikte doneriz.dedinya
ondan anlamadim cnm :)
Ayy kusura bakma
yok canm ne kusuru haklısın aynene göçebeym..eşimle burdan bişrlikte gelecez ankaraya.iki ay birlikteyz sonra o dönecek ben devam(
geçmiş olsun cnm
ama madem ciyerleri temiz neden antibiyotik verdiki ozaman
günaydın cnm nasılsın paşa nasıl bakalım?
kızlar herkse kocaman bi günaydınnnnnnnn:
nil akşam daha iyidi uyuduk çok şükür bakalım
ama eve giderken bakcısı dediki nilin ateşi çıkıyo sanki 37 dedi ay eve nasıl gittiğimi anlatamam size baktimdişler çok kötü anlından ateşi 37 koltuk altı 36 ama anlı çok sıcaktı yinede carpol verdim işimi garantiye aldım
ama size o korkumu anlatamam kızlarrrrr..
ayy haklısın güldencm allah bi daha yaşatmasın..dermansız dert vermesinn şimdi nasıl peki..iyi yapmışsın calpıol vererek bence de ayşegül haklı bakıcısı yükseldiğini hissednce versin hemen
günaydın kızlar
cnm inan sabah defneyi bırakırken biraz ateşi var gibiydi
aklıma direk sen geldin
allah bir daha yaşatmasın diye dua ettim
allah hiç kimseye yaşatmasın
buarada defne hasta olacak sanırım çünkü ateşi var gibiydi
allah dermansız dert vermesin
nurcum berraya geçmiş olsun
betülüm erdem paşa iyi sanırım çok sevindim
yağmurcandanım elif nasıl oldu?
günaydın canm...bak ben de burdan öğrendm soğan suyu gerçekten işe yarıyo yani bence başlayın hemen...benm kız ıhlamur falan içmediği için allahtan soğanı sevdi akşam yemektede soğan doğramıştım anne diyo soğanı gösteryo onu yiyecekmiş:))
Oohh sevindm cnm dun bilet yokmusda azonce aradi.bindm.die 3gbi gelir beklioruz
hadi gözünaydın bakalımmm
herkese günaydın kızlar... evlilik yıldönümümüzü kutlayanlara teşekkürler ... kuzuları hasta olanlara acil şifalar. biz azı diş çıkarmaya çalışıoruz sol üst dişmizin yeri bembeyaz olmuş ve felaket şiş. kuzum gülerken bile bi anda yanağını tutuyo sancı giriyor sanırımdiş çıkarıo olmamıza rağmen iştahımız biraz daha ii en azından bişeyler yiyo artık çünkü son zamanlarda tamamen bırakmıştı. sanırım bu durumu biraz da yeni içmeye başladığımız balık yağına borçluyuz. octamar önerdi dr miz onu kullanmaya başladık sonunda. en azından artık akşam yatmadan önce ki devam sütümüzü 125 cc ye çıkardık bu bile zeynep ilay için büyük gelişme. içine 3 adet de büsküvi atıyorum buarada. herkes bi gününden bahsetmiş bende bahsedeyim. bizim için h.sonu içi farketmio kalkış saatimiz 6. hatta bazen 5 buçuk bile olabilio. hafta sonu 7 gibi kahvaltı yapıyoruz menemen varsa 1 yemek kaşığı kadar yior buara kahvaltı da tek severek yediği şeyde kuşburnu. onun haricinde pek bişey yemio desem yeri. sonra dokuz gibi uyuyo en fazla bir saat. uyumadan önce ve uyandıktan sonra emio. sonra oyunlar oynuyoruz pencerede hav hava ve gak gaklara bakıyoruz:) saklambaç oynamaya bayılıo. sonra 12 gibi öğle yemeği bi küçük kepçe çorba içirebilirsem benden mutlusu yok. sonra oyun faslı ve 2 gibide tekrar uyku o zamanda en fazla 1,5 saat uyur . kalktığında yerse meyve o da muzsa yer birazcık. akşam 5 6 gibi akşam yemeği bi kaşık artık makarna pilav ya da ne varsa yanında da yoğurt. allahtan yoğurdu yio küçük kaseyle. sonra 7 gibi devam sütünü içio ve 8 de emip uyuyo. buarada bezini götürüp atmaya bayılıo. çoraplarını giymeye çalışıo. giyinirken bana yardımcı oluo . elime neyi alsam ona göre ayağını ya da kolunu uzatıo kuzum. uyku ve yemek hariç çok uslu bi kızım var aslında. rabbim hepsine uzun hayırlı ömür versin inş.
ay yasemincim aynen meryemi anlattın sanırım:)))aklşam yarım kase yemek yedi diye göbek atıyodum:)))bu arada akşam nasıl geçti yoruldun mu...zeynep ilay durdu mu bari:))))
yok canm ne kusuru haklısın aynene göçebeym..eşimle burdan bişrlikte gelecez ankaraya.iki ay birlikteyz sonra o dönecek ben devam(
ayy haklısın güldencm allah bi daha yaşatmasın..dermansız dert vermesinn şimdi nasıl peki..iyi yapmışsın calpıol vererek bence de ayşegül haklı bakıcısı yükseldiğini hissednce versin hemen
günaydın canm...bak ben de burdan öğrendm soğan suyu gerçekten işe yarıyo yani bence başlayın hemen...benm kız ıhlamur falan içmediği için allahtan soğanı sevdi akşam yemektede soğan doğramıştım anne diyo soğanı gösteryo onu yiyecekmiş:))
ay yasemincim aynen meryemi anlattın sanırım:)))aklşam yarım kase yemek yedi diye göbek atıyodum:)))bu arada akşam nasıl geçti yoruldun mu...zeynep ilay durdu mu bari:))))
bizim kuzular benzio demekki cnm... aynen bende az bişey yese dünyalar benim oluo. ama kesinlikle zorlamıyorum. çünkü zorladığında ileriki zamanlar için daha büyük problem oluyormuş tamamen reddetmeye kadar gidebilio allah korusun. bizde devam sütünü 40 cc yle filan başaladık cnm hatta 25 cc içtiği zamanlar çok oldu. kesinlikle boş içmio bende içine bebe büsküvisi atıyorum hem daha doyurucu oluo diye düşünüyorum tatlım. cevize gelince benimki de yemio cnm. zaten bi çok şeyden eksik beslendiğini düşündüğümüz için balık yağına başladık. çünkü doğru düzgün bişey yemio gelişimini desteklemek lazım. içeriğinde çinko olanlar iştah açıormuş ayrıca.
dün akşama gelince gayet güzel geçti. saçlarımı maşa filan yaptırıp birazcık süslendim.güzel bii akşamdı. eşim hediyeyi çok beğendi ama benden çok kendine yaptırmışsın sanki dedi he he:)
herkese günaydın kızlar... evlilik yıldönümümüzü kutlayanlara teşekkürler ... kuzuları hasta olanlara acil şifalar. biz azı diş çıkarmaya çalışıoruz sol üst dişmizin yeri bembeyaz olmuş ve felaket şiş. kuzum gülerken bile bi anda yanağını tutuyo sancı giriyor sanırımdiş çıkarıo olmamıza rağmen iştahımız biraz daha ii en azından bişeyler yiyo artık çünkü son zamanlarda tamamen bırakmıştı. sanırım bu durumu biraz da yeni içmeye başladığımız balık yağına borçluyuz. octamar önerdi dr miz onu kullanmaya başladık sonunda. en azından artık akşam yatmadan önce ki devam sütümüzü 125 cc ye çıkardık bu bile zeynep ilay için büyük gelişme. içine 3 adet de büsküvi atıyorum buarada. herkes bi gününden bahsetmiş bende bahsedeyim. bizim için h.sonu içi farketmio kalkış saatimiz 6. hatta bazen 5 buçuk bile olabilio. hafta sonu 7 gibi kahvaltı yapıyoruz menemen varsa 1 yemek kaşığı kadar yior buara kahvaltı da tek severek yediği şeyde kuşburnu. onun haricinde pek bişey yemio desem yeri. sonra dokuz gibi uyuyo en fazla bir saat. uyumadan önce ve uyandıktan sonra emio. sonra oyunlar oynuyoruz pencerede hav hava ve gak gaklara bakıyoruz:) saklambaç oynamaya bayılıo. sonra 12 gibi öğle yemeği bi küçük kepçe çorba içirebilirsem benden mutlusu yok. sonra oyun faslı ve 2 gibide tekrar uyku o zamanda en fazla 1,5 saat uyur . kalktığında yerse meyve o da muzsa yer birazcık. akşam 5 6 gibi akşam yemeği bi kaşık artık makarna pilav ya da ne varsa yanında da yoğurt. allahtan yoğurdu yio küçük kaseyle. sonra 7 gibi devam sütünü içio ve 8 de emip uyuyo. buarada bezini götürüp atmaya bayılıo. çoraplarını giymeye çalışıo. giyinirken bana yardımcı oluo . elime neyi alsam ona göre ayağını ya da kolunu uzatıo kuzum. uyku ve yemek hariç çok uslu bi kızım var aslında. rabbim hepsine uzun hayırlı ömür versin inş.
amin canım sağol.
bu arada herkese günaydın:))))
dün akşam 40 cc süt içti...çokk mutluyuz inşallah alışacak sanırım:)))
bi de cevizi falan neyle veriyorsunuz siz...ben peynre karıştrdım ama karuşık sevmedği için yemedi...nasıl vercenmi bilemedim..öyle eline veriyorum yiyebldiği kadar ama tam olmuyo tabii kide
cnm muhalebi falan yiyosa vere bilirsin ben kaşık mamasına katıyorum genelde..
fındık ve cevizi çekiyoprum öyle katıyorum
btün vermeye korkuyorum açıkçası
hele okuduğum yazıdan sonra daha çok korkuyorum..
sağol cnm inşallah hemencecik geçergünaydin canım
geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta sadece bebekler değil ben ve eşim bile.hasta olduk ama bebeklerin hasta olması insanı panik yapıyor
defnede hemen atlatsin inşallah ilerlemeden ihlamur içiyor diyorsun hemen iyi olur inşallah
elifin burnu akiyor suruplari biraktik gene başladı burnu akmaya ihlamur c vitamini takviyesi yapıyoruz ama geçecek bakalım
masallah pasaya annesini de cagirirmis ohh iyileşmişte ne güzel
tatlım nura vermiş antibiyotik bize değil
hadi annen geliyor demek gözün aydın canım sağ saglim gelsin ins
ayyy negüzel anlatmışsın zeynebimy yaseminim ya gelip ısırasım geldi..
ay bu bez atme telaşları nedir ben anlamadımm..
amin canım sağol.
cnm ne okudun ki?
sağol cnm inşallah hemencecik geçer
cnm ne okudun ki?
cnm bi arkadaş yazmıştı hassas annede
bebeğine fındık vermiş 1 buçuk yaşındaymış sanıyorum
ama bi anda hırıltı başlamış bebekte hemen hastaneye götrümüşler burda yapılacak bişey yok diye ankaraya göndermişler
sanıyorum bu iş sadece ankarada yapılıyomuş
ciyerlerinemi yapışmış demişti yanlış hatırlamıyosam bebek amilyat geçirmiş
birde biride yazmıştı nefes borusuna kaçmış fındık diye ogünden beri korkuyorum
bizim kuzular benzio demekki cnm... aynen bende az bişey yese dünyalar benim oluo. ama kesinlikle zorlamıyorum. çünkü zorladığında ileriki zamanlar için daha büyük problem oluyormuş tamamen reddetmeye kadar gidebilio allah korusun. bizde devam sütünü 40 cc yle filan başaladık cnm hatta 25 cc içtiği zamanlar çok oldu. kesinlikle boş içmio bende içine bebe büsküvisi atıyorum hem daha doyurucu oluo diye düşünüyorum tatlım. cevize gelince benimki de yemio cnm. zaten bi çok şeyden eksik beslendiğini düşündüğümüz için balık yağına başladık. çünkü doğru düzgün bişey yemio gelişimini desteklemek lazım. içeriğinde çinko olanlar iştah açıormuş ayrıca.
dün akşama gelince gayet güzel geçti. saçlarımı maşa filan yaptırıp birazcık süslendim.güzel bii akşamdı. eşim hediyeyi çok beğendi ama benden çok kendine yaptırmışsın sanki dedi he he:)
eee olsun o kadar desdeydin:))))
amin canım sağol.
ne okudun ki canm....
sağol cnm inşallah hemencecik geçer
cnm bi arkadaş yazmıştı hassas annede
bebeğine fındık vermiş 1 buçuk yaşındaymış sanıyorum
ama bi anda hırıltı başlamış bebekte hemen hastaneye götrümüşler burda yapılacak bişey yok diye ankaraya göndermişler
sanıyorum bu iş sadece ankarada yapılıyomuş
ciyerlerinemi yapışmış demişti yanlış hatırlamıyosam bebek amilyat geçirmiş
birde biride yazmıştı nefes borusuna kaçmış fındık diye ogünden beri korkuyorum
ay inanmıyorum ya
allah göstermesin, çok kötü bişey
hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın
ay inanmıyorum ya
amin cnm aminn
sen aradınmı defnem nasılmış??
ay inanmıyorum ya
amin cnm amin... rabbim korusun tüm meleklerimizi.. defnecik nasıl oldu cnm
Cnm artık evınızdesınızdır herhalde gecmıs olsun dıyeyım yolculuk guzel gecmıstır ama yınede yorucu oluyo cocukla
Gercekten ınsanın evı gıbı yok anne baba yanı tabı bambaska ama bı sure sonra yuvasını özluyo ınsan ne guzel yıne bıkac saatlık uzaktasınız ıstedıgınız zaman gıdebılırsınız
maşallah ereneeee kocaman bi alkışAklima geldigi kadar yazmaya calisicam aslinda soyle bisey var ne ogretirsen onu ogreniyolar oyuzden her bebek farkli seyler ogreniyo erende oyle.kucuklugunden beri biz cay icerken istediginde bardagin sicak oldugunu ogrettik eliyle dokunuyodu zaten hemen ogrendi simdi cayi gordugunde cisss ciss diyo kendi ama cay tabagiyla kasigini aliyo onlarla oynuyo zaten son zamanlarda tencere tahta kasik veriyorum hep onlarla oynuyo tencereye biseyler koyup karistiriyo arada tadina bakiyo bende istiyorum yemek nasil olmus diyorum kasigi bana uzatiyo bide pepeyi ve canim kardesimi cok seviyo sarki soylemeye basladiginda oynuyo onlari izlerken kendide konusmaya calisiyo tam konusamasada bisey isteginde kaka yaptiginda falan bana geliyo kendi dilinde anlatmaya calisiyo kosturmaca oynamayi cok seviyo o kaciyo ben kovaliyorum babasi gelincede saklambac oynuyolar babasi saklaniyo erende gidip buluyo sonra bulunca eren kaciyo bu sefer babasida onu kovaliyo cok hosuna gidiyo bisuru sey var aslinda ama simdilik bukadar olsun uzun oldu galiba.
maşallah ereneeee kocaman bi alkışaynen dediğin gibi cnm ne öğretirsen onu öğreniyorlar. benim bal böcüğümde çayı görünce cıssss dio. ayağı filan tökezleyince anammm dio:) elinden bişey düşürünce düttüüüü dio... ayağını gösterip püfff dio:) kuşu görünce gak gak köpeği görünce de hav hav demeye başlıo ve bayılıo onlara. akşam uykusu gelince yastığını alıp gelio eee eee dio. ay bi de şu sallama işini bıraksak biz hala kv ye filan gidince beşik taşıyoruz yanımızda...
oy yerim ben onun totosunu:) oturak dediğin lazımlık mı cnm şimdiden başladıysa yaza sizin çiş eğitimi tamamdır:) kocaman bi alkış da nile gelsinnbaksen bal böcüğünee:
nil bu ara çişşşş diyo bide banyoya oturak koyduk ablamlar almıştı doğum gününde hani şu müziklileren pijamalarını indirip oraya oturmaya çalışıyo oturak tekrlekli kayıyo ay çok tatlı oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?