2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
günaydin canım

geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta sadece bebekler değil ben ve eşim bile.hasta olduk ama bebeklerin hasta olması insanı panik yapıyor
defnede hemen atlatsin inşallah ilerlemeden ihlamur içiyor diyorsun hemen iyi olur inşallah
elifin burnu akiyor suruplari biraktik gene başladı burnu akmaya ihlamur c vitamini takviyesi yapıyoruz ama geçecek bakalım
masallah pasaya annesini de cagirirmis ohh iyileşmişte ne güzel
Gunaydin cnm bebis nsl iyi oldumu birazdaha
peki cigerde bisey yoksa nefen antibiyotik verilio
peditus falanda iyi gelio cunku evde ihlmur falan bal zencefil
tatlım nura vermiş antibiyotik bize değil
Oohh sevindm cnm dun bilet yokmusda azonce aradi.bindm.die 3gbi gelir beklioruz

hadi annen geliyor demek gözün aydın canım sağ saglim gelsin ins

herkese günaydın kızlar... evlilik yıldönümümüzü kutlayanlara teşekkürler ... kuzuları hasta olanlara acil şifalar. biz azı diş çıkarmaya çalışıoruz sol üst dişmizin yeri bembeyaz olmuş ve felaket şiş. kuzum gülerken bile bi anda yanağını tutuyo sancı giriyor sanırım diş çıkarıo olmamıza rağmen iştahımız biraz daha ii en azından bişeyler yiyo artık çünkü son zamanlarda tamamen bırakmıştı. sanırım bu durumu biraz da yeni içmeye başladığımız balık yağına borçluyuz. octamar önerdi dr miz onu kullanmaya başladık sonunda. en azından artık akşam yatmadan önce ki devam sütümüzü 125 cc ye çıkardık bu bile zeynep ilay için büyük gelişme. içine 3 adet de büsküvi atıyorum buarada. herkes bi gününden bahsetmiş bende bahsedeyim. bizim için h.sonu içi farketmio kalkış saatimiz 6. hatta bazen 5 buçuk bile olabilio. hafta sonu 7 gibi kahvaltı yapıyoruz menemen varsa 1 yemek kaşığı kadar yior buara kahvaltı da tek severek yediği şeyde kuşburnu. onun haricinde pek bişey yemio desem yeri. sonra dokuz gibi uyuyo en fazla bir saat. uyumadan önce ve uyandıktan sonra emio. sonra oyunlar oynuyoruz pencerede hav hava ve gak gaklara bakıyoruz:) saklambaç oynamaya bayılıo. sonra 12 gibi öğle yemeği bi küçük kepçe çorba içirebilirsem benden mutlusu yok. sonra oyun faslı ve 2 gibide tekrar uyku o zamanda en fazla 1,5 saat uyur . kalktığında yerse meyve o da muzsa yer birazcık. akşam 5 6 gibi akşam yemeği bi kaşık artık makarna pilav ya da ne varsa yanında da yoğurt. allahtan yoğurdu yio küçük kaseyle. sonra 7 gibi devam sütünü içio ve 8 de emip uyuyo. buarada bezini götürüp atmaya bayılıo. çoraplarını giymeye çalışıo. giyinirken bana yardımcı oluo . elime neyi alsam ona göre ayağını ya da kolunu uzatıo kuzum. uyku ve yemek hariç çok uslu bi kızım var aslında. rabbim hepsine uzun hayırlı ömür versin inş.

bu arada herkese günaydın:))))

dün akşam 40 cc süt içti...çokk mutluyuz inşallah alışacak sanırım:)))

bi de cevizi falan neyle veriyorsunuz siz...ben peynre karıştrdım ama karuşık sevmedği için yemedi...nasıl vercenmi bilemedim..öyle eline veriyorum yiyebldiği kadar ama tam olmuyo tabii kide

Son düzenleme:

ayyy negüzel anlatmışsın zeynebimy yaseminim ya gelip ısırasım geldi..
ay bu bez atme telaşları nedir ben anlamadımm..

sağol cnm inşallah hemencecik geçer

Evet canim iki saatlik uzaktayiz sorun olmuyo arabada var cok sukur gidip geliyoruz ama cocuk olunca evdeki duzen gibi olmuyo orda sipa dedesine oyunlar yapiyo yuz ifadesiyle falan sanki dedesi cocuk oda buyuk insan yavrum cok mutlu oldu koye gidince ama yeter bukadar evimizde bizi bekliyodu.
Bende kisaca erenle bi gunumuzu anlatayim sabah herzaman ayni olmasada 9 gibi kalkiyoruz o oynuyo uykucu annesi az daha yatiyo sonra kalkip kahvalti yapiyoruz once eren sonra ben yapiyorum tabi sonra eren oyun oynuyo cizgi film izliyo bende ortaligi topluyorum arada erenle oynuyorum oglen 1yada 2 gibi yemek yada corba yiyo yaninda yogurtla sonra uyuyo 2.2bucuk saat uyuyo erken kalkmissa dahada uzun uyuyo.o uyurken bende mutfagi halledip karnimi doyuruyorum yemek yapiyorum hatta bi ara ozellikle eren uyurken kahve yapip tv izliyorum biraz.erende 3.4 gibi uyaniyo emiyo biraz pepe falan izliyo sonra oyuna devam o ara bende yemek hazirlayip yogurtla yediriyorum arada mandalina muz falanda yiyyo babamiz 6.bucukta geliyo sonra 7ye dogru yemek yiyoruz erende az cok yiyyo yine biseyler sonra babasiyla oyunlar oynuyo 9bucuk gibi pijamalar giyiliyo sutumuzu icip yatiyoruz en gec 10da yatiyoruz.tabi ben kabaca yazdim erenin yaptigi seyleri ayrica yazicam.

Aklima geldigi kadar yazmaya calisicam aslinda soyle bisey var ne ogretirsen onu ogreniyolar oyuzden her bebek farkli seyler ogreniyo erende oyle.kucuklugunden beri biz cay icerken istediginde bardagin sicak oldugunu ogrettik eliyle dokunuyodu zaten hemen ogrendi simdi cayi gordugunde cisss ciss diyo kendi ama cay tabagiyla kasigini aliyo onlarla oynuyo zaten son zamanlarda tencere tahta kasik veriyorum hep onlarla oynuyo tencereye biseyler koyup karistiriyo arada tadina bakiyo bende istiyorum yemek nasil olmus diyorum kasigi bana uzatiyo bide pepeyi ve canim kardesimi cok seviyo sarki soylemeye basladiginda oynuyo onlari izlerken kendide konusmaya calisiyo tam konusamasada bisey isteginde kaka yaptiginda falan bana geliyo kendi dilinde anlatmaya calisiyo kosturmaca oynamayi cok seviyo o kaciyo ben kovaliyorum babasi gelincede saklambac oynuyolar babasi saklaniyo erende gidip buluyo sonra bulunca eren kaciyo bu sefer babasida onu kovaliyo cok hosuna gidiyo bisuru sey var aslinda ama simdilik bukadar olsun uzun oldu galiba.

maşallah ereneeee kocaman bi alkış aynen dediğin gibi cnm ne öğretirsen onu öğreniyorlar. benim bal böcüğümde çayı görünce cıssss dio. ayağı filan tökezleyince anammm dio:) elinden bişey düşürünce düttüüüü dio... ayağını gösterip püfff dio:) kuşu görünce gak gak köpeği görünce de hav hav demeye başlıo ve bayılıo onlara. akşam uykusu gelince yastığını alıp gelio eee eee dio. ay bi de şu sallama işini bıraksak biz hala kv ye filan gidince beşik taşıyoruz yanımızda...

baksen bal böcüğünee:
nil bu ara çişşşş diyo bide banyoya oturak koyduk ablamlar almıştı doğum gününde hani şu müziklileren pijamalarını indirip oraya oturmaya çalışıyo oturak tekrlekli kayıyo ay çok tatlı oluyo..

oy yerim ben onun totosunu:) oturak dediğin lazımlık mı cnm şimdiden başladıysa yaza sizin çiş eğitimi tamamdır:) kocaman bi alkış da nile gelsinn
songüllllllllllllllllllllllllllllll nerelerdesinnn karşılaşamıyoruz hiç

aferin nile ya yaza öğrencek o zaman o.....

erene de aferin maşallah..bizde saklanbaç + kovalamaç oyunuyoruz....bide akşam babası kapıyı çalınca mamma diyo:)))babası her akşam ekmek alıp geldiği için sıpam mammayuı babadan daha çok seviyo sanırım:))) bu aralar gelip gekşip öpüyo elimi kolumu bacamı nereyi tutturabşlirse bide içine çekiyo önce koklar gibi sanki.......:))))

bide bu aralkar küpleri kutuys yerleştrmeye çalışıoyoruz deliklerden sıkılıp kapağını açıp dolduruyo içine..hani bebelac reklemında var ya aynen çok komikk.ç...bi de koltuğun kenarına basıp yukarı çıkıyo kendini geriye atıp salınıyoı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…