2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bır kere begendıgımız arkadası bır daha begenemıyoruz nıye boyle kı?
Kımseyı begenemıyorum

Son düzenleme:
evet bende beğenemıyorum değişsın daha ıyı
ohh ne guzel mıs olup uyumus kuzular
burda hava cok soğuk orda nasıl canım almanyadaydn dımı sen yanlıs hatrlamıyorum

Evet cnm uyuyana kadar benım butun enerjımı bıtırdıler :) esımede kızdım bulasıkları yerlestırcem nıda dıbımde yaptırmıyo yanına göturuyorum aglıyo bana dıyo cocuklar uyuyunca yapsan dıye bende bagırdım sen tv ızle keyıf yap ben gece yarısına kadar ev ısı yapım dıye sonra oyaladı bı guzel bu aksam anlayissizligi tuttu:)

Evet cnm almanya burasida cok soguk orda kar yok demi daha

bızdede aynı canım alp tuğra bulaskları yerledtğımı duydığu anda dıbımde bıtıyo ıcıne gırmeye calısıyo maıkınanın bende aynı senın gıbı esıme seslenyorum oda burda durmuyokı dıyo tabı yaramazlık var hıc dururmu orda
bazen anlayıssın oluyolar canım ıdare edıcez artık
zong kar yok ama soğuğu var canım bı yağsa bukadr soğuk olmaz
zong merkeze gelıyomusun buralara geldğınde

Evet cnm ya aynen o bulasik makinasi miknatis gibi cekiyo onlari
Gercekten durmuyolar o zaman ama zahmet edip oyalayinca nasil duruyolar:)

Bizde diyoruz bi yagsa diye ama buraya yagmayacak herhalde bu gidisle allah bilir
Merkeze geliyoruz bir iki defa hem tanidiklar var hemde kebap yemeye:)

bellı bı yer varmı yedığınız malum kucuk bıyer burası bılırım belkı
buyaz gelmeye nıyetnız varmı

Önceden hep as urfaya giderdik son yillarda cati kebap var bilirsin
Bu sene gideriz dedi esim ama daha tam belli degil insallah bakalim

asurfa kapandı canım bızde hep oraya gıderdık sımdı baska yere gıdıyoruz asurfadan ayrılanlar actı gelecek olursan solerım canım
ınsallah gelırsın canım zor bı ıhtımal ama belkı gorusuruz

Ya kapandi demek yillardir vardi teyzemler gelirdi almanyadan biz hep ordaydik ins yeni yeride deneriz soslu kebap heryerde yoktur herhalde bu yaz caycumada da kesfettik biyer oda guzeldi hem yakin ay canim istedi gece gece he

Insallah canim ya olur belkide arkadslarda var gecen yaz gorusemedim hepsiyle sayili gun o kadar cabuk geciyoki hergun planli olunamiyo malum iki cocuk,bır o kadarda plan yapılıyo suraya gıdılecek buraya gıdılecek:) kısmet belkı bı kk bulusması daha olur:)

mutfağı toplıyımdedım canım gecıktım oyuzden:26:
evet yıllardır vardı ama kapandı ıste yenısıde guzel sayılır
kozluya falanda guzel yerler acıldı gezmek ıcın guzel pıknık ıcınde
benımde cektı canım valla
senın sayılı gun oldğu ıcın hep annenlerle gecrmek ıstrsın gunlrnı doğal olarak cabukta gecer zaten doyamazsın
ben yazları buralardayım gercı kıslarıda burdayımda olurmu olur nasıp hersey canım

Dogru cnm ya kısmet.. Kebap yemeye gıdınce benım yerımede ye:) burdakıler hıc tutmuyo hemde buralarda varsa yoksa doner 100 km uzaga gıdıyoruz kebap ıcın oda her zaman olamıyor..

Bende salonu toparladım heryer heryerdeydı:)

Nuraycım geldın gıttın hemen berra daha ıyıdır ıns
Nıye hemen antıbıyotık verıyo drunuz bende anlamadım
Bızım dr bıraz uzak antıbıyotıge son care mecbur tabı ama bız daha hıc kullanmadık

yerım canım senın yerınede
oyuncaklar yetıyo zaten dağıtmak ıcın heryer oyuncak koltujların atından topluyoum hergun bende
sende ıkı tane olunca cok normal canım sen ıkısınıde normal doğummu yaptın canım

Aynen koltukların altı doluyo:) en buyuk zevklerı dagıtmak:)
Evet cnm ıkısıde normal oldu beyzada baya dırenmıstım 16 saat sancıdan sonra oldu son ıkı saatı belkı agrı ıgnesı olmustum dayanamayıp, nıda kolay oldu agrı ıgnesız falan bır saat surmedı:) senın nasıl olmustu cnm

ay canım okadar nasıl cektın sancıyı 16 saat az değıl ama Allahım sabrnı verıyo
bende normal doğum yaptım canım o sancıyı asla unutmam heralde dıkısın varmıydı senın yanı kesıyolarmı ordada
ıkıncı genelde daha kolay oluyo dıyolar sende doğruladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…