- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.321
hımm ozaman oyledır inş. benimde canım ne bileyim hic oyle olmamıştı ne duşunucemi şaşırdım bende ama daha vaktimde var nasılsa heralde korkmama gerek yok daha erken ikinci icin ya.
Benimkiler yine cok karisik canim erene hamileyken oldugu gibi ama normaldede boylelermi onu bilmiyorum.ay pcden gireyim diyorum actim ama tam giremedim.
Ya kizlar ayip olucak soylemesi ama hepimiz bayaniz az once wcye gitmistim koyu renkli bi akinti gibi bisey geldi acaba adetmi olucam ama benim adetim hep duzenli dogumdan sonrada hep duzenli olmustum bikere gec olmustum ama hic erken olmadim yani bilgisi olan varmi.:-(
canm ya ne bileyim ne diycem arayıop..az evvel aradım dedim hastayız bir haftadır dünde hastanedeydk falan ama kırıldım falan demedim öyle gayet normal konuştuk...dedim ya biraz mahcubum aslında evlenrken çok sıkıntılı oldu eşimle ben hemen olsun istedik öyle daha iyi olacaktı çünkü ki öyle de oldu onlar yaza olsun dediler falan sancılı dönemler geçirdk yani....işte şimdi de maddi sıkıntı yaşadıklarında kendimi suçlu hissediyorum yardım etmek istesem kabul etmiyolar almıyo annem para sadece kardeşinme yolluyorum işt o kadar
hımm ozaman oyledır inş. benimde canım ne bileyim hic oyle olmamıştı ne duşunucemi şaşırdım bende ama daha vaktimde var nasılsa heralde korkmama gerek yok daha erken ikinci icin ya.
ay canım valla öyle bende hep bekledim bi 40 i çıksın 6 ay geçsin falan derken bu gunlere geldik
yok canım aciktigi için değil tabiki yanımda yatmak istiyor kolumda yatinca bi üç saat falan uyuyor bi uyanıyorum uyuşmuş
canim bi gece denedim ben yarım saat falan agladi sonrada çok zor uyuttum o galip geldi tabiki valla korkuyorum tekrar denemeye sen haklısın aslında ama ne bileyim cesaretimi yok
ay deme guldenim ya nasıl di 2 yaş sendromu şimdi bi de o mu var
ay canım valla öyle bende hep bekledim bi 40 i çıksın 6 ay geçsin falan derken bu gunlere geldik
yok canım aciktigi için değil tabiki yanımda yatmak istiyor kolumda yatinca bi üç saat falan uyuyor bi uyanıyorum uyuşmuş
canim bi gece denedim ben yarım saat falan agladi sonrada çok zor uyuttum o galip geldi tabiki valla korkuyorum tekrar denemeye sen haklısın aslında ama ne bileyim cesaretimi yok
ay deme guldenim ya nasıl di 2 yaş sendromu şimdi bi de o mu var
hosgeldin özledik seni canım çok arayı açıyorsunEki Görüntüle 964184 herkese merhaba;
hasta bebişlere çok geçmiş olsun bir yaşından sonra bebekler sürekli hasta olacaklarmış diye okumuştum direnç azalıyor herhalde..
selnec nasılsın elif mina çoook güzel bi kız olmuş bayıldım ya maşallah subhanallah
yazamasam da okuyorum kızlar hepinizi seviyorum :)
gece uykusunda süt vermeyi alışkanlık haline getirmemek gerekiyomuş yatmadan en az yarım saat sonra veriyorum ben 1 bardak sütü o da kaşıkla bizim kız hayatta biberonla süt içmez iyi ki de alışmadı çünkü yastıksız yatıyo illaki reflü olur..
kurtulursun cnmçok üstünde durmuyorum yine ama insan kırılıyor haliyle hele ki annem ya bak babam söylese o kadar kırılmam ama annemden beklenmeyecek bi davranıştı neyse geldi geçti bunu da çektik sineye
eşyaların da hayırlı olsun darısı başıma ben de kv nin halılarından kurtur muyum acaba
cnm hamileyken kirpikler birbirine karışır bu gerçekten doğruYa kizlar sacma olucak gercekten afedersiniz ya ama.bi aynaya baksaniz kirpikleriniz nasil duzmu diye yani ben erene hamileyken bilmiyodum tabi hep arastiriyodum erken hamilelik belirtilerini kirpik karismasi yaziyodu bende ozaman bakmistim kirpiklerim cok karismisti birbirine ve hamileymisim sonra ogrenmistim ama insanin normaldede kirpikleri karisirmi ya o aklima geldi kusura bakmayin.
canım geçen bende senin gibi acaba hamilemiyim diye baya düşündüm gobegim sismisti kocaman olmuştu uyku artmıştı ama vücut yoruluyor ondan herhalde bu aralar gobegimde indi çok şükür
kurtulursun cnm
ben eşimi güç bela ikna ettim
maddi açıdan biraz zorlanacağım ama olsun ne yapıyım
boşver insanlar böyle
insanın annesi bile kırabiliyor insanı.biz bakalım çocuklarımızla nasıl ilişkiye sahip olacağız?
büyüklerimizi hoş görmekten başka şansımız yok cnm
cnm hamileyken kirpikler birbirine karışır bu gerçekten doğru
ama senin kirpiklerin öncesinde nasıldı?
benim birbirine karışık değildir normalde ama hamileyken karışıktı
buarada ben de geciktim test yapmaya korkuyorum resmen
iyi geceler kizlar masal bugun gezmeye gtti bebek sevdik yengemizin
hic uyuomuo surekli aglio daha1aylik
dogdugu gunden beri boyle dedi doymuo die mma da veriolar
gece uyaniomus gunduz uyuomus falan
ayy allhima binkez sukrettim onu gorunce
biyandanda 2.cocuk ya boyle olursa die tirstim:)
ama nekaar guzel kokuo bebek yaaa harika bisey
Bızde senın sohbetını özledık cnm mısafırler gıtsın görsrz ıns. kolay gelsın..Canlarim ballarim kasim annelerim herbjrinizi cok.ozledim inanin okul tatil oldugundan beri cok yogunum
ablamlar
dayimin esi
Kuzenim
annem.
dayim
simdi ise ablamin gorumcesi.bizde bir patlama yasiyoruz evde:)
Herjez bizi cok.oZlemis sira ile geliyirlar
sagolsunlar cok seviliyotum.demekki haha
sizlere vakit ayiramamktan dolati suclu de hissediyorum
guldenim bugun teli acamadim misafiler yolda ben.yemek.telasjndaydim
yasseminun yogunlulta ancak.mesaj yazabildim.geri dinmed meraktayim arama firsatimda yok
hasta bebislerimize gecmja.olsun
Sizleri cok.ozledim aklimdasiniz.bunu unutnmayin
gunaydin kizlar herseyi soyleyen masal sonunda anne de dedi 2gundur dio
ayy neguzel biseymis yaaa bunu duymak
rabbim dileyen herkese gostersin
evlat bambaska biseymis gercekten
söyleyeym güldencim kalır gider öle içimde aman napalım ya.....ama işte kırılıyorum yine de..belki de hata ama engel olamuyorum kendime..martta işe başlıycam öncesinde kampa gircem sıkı ders çalışmam lazım annem gelsin istemyorum düşğün yuani o kadar kv gelse benim için daha iyi yani düşün o kadar.....
kurtulursun cnm
ben eşimi güç bela ikna ettim
maddi açıdan biraz zorlanacağım ama olsun ne yapıyım
boşver insanlar böyle
insanın annesi bile kırabiliyor insanı.biz bakalım çocuklarımızla nasıl ilişkiye sahip olacağız?
büyüklerimizi hoş görmekten başka şansımız yok cnm
cnm hamileyken kirpikler birbirine karışır bu gerçekten doğru
ama senin kirpiklerin öncesinde nasıldı?
benim birbirine karışık değildir normalde ama hamileyken karışıktı
buarada ben de geciktim test yapmaya korkuyorum resmen
senin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla
funda çok sevindim beğenmesine eşinin defneninde mantar olmamasına çok sevindim ve doktorun kv nin ağzının payını vermesine :)
yağmur ayşegül gülden yasmin nur biberon ve ismini sayamadığım tüm annişler sizlerede günaydın
benim artık taakatim kalmadı uykusuzluk mahvediyor beni 1 aydır işe geç kalıyorum atılacam sonunda o olacak(Allah korusun)
erdem beyin keyfi yerinde ama işte sanırım dişler biizi zorluyor baakalım ne zaman çıkarıcaz
ahh cnm ahh nediyeyim haklısın..
ama yapıcak bişey yokk
fundammmm neeeee duyuyorummmm
fatma funda test yapıyosunuz bize bilgi veriyosunuz ayyyy:
çok heyecanlı çokkk
Ayy hamılelık durumları mı var gecmısten hemen buraya atladım
Hakkınızda hayırlısı olsun arksdaslar
ahh cnm ahh nediyeyim haklısın..
ama yapıcak bişey yokk
fundammmm neeeee duyuyorummmm
fatma funda test yapıyosunuz bize bilgi veriyosunuz ayyyy:
çok heyecanlı çokkk
Ayy hamılelık durumları mı var gecmısten hemen buraya atladım
Hakkınızda hayırlısı olsun arksdaslar
kızlar emin olamıyorum ama zaten doğumdan sonra benim zaten bi türlü düzene giremedi gitti
allah hayırlısını versin ama benim için henüz erken bu yüzden de pek istekli değilim bu konuda
hoşgeldin cnm arkadaşlar şüpeleniyolar ama bilemedik henüz bakalımmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?