2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim internetin sureside bitiyo bir iki saate ama yarın yine yapıcam aksamına burdayım.
ya bide ben bu f5 modunu nerden yapabirim arayarak vakit kaybetmekte istemiyorum msjlar otomatik gozukmuyo.

hımm ozaman oyledır inş. benimde canım ne bileyim hic oyle olmamıştı ne duşunucemi şaşırdım bende ama daha vaktimde var nasılsa heralde korkmama gerek yok daha erken ikinci icin ya.

canım geçen bende senin gibi acaba hamilemiyim diye baya düşündüm gobegim sismisti kocaman olmuştu uyku artmıştı ama vücut yoruluyor ondan herhalde bu aralar gobegimde indi çok şükür

ay cnm bilemedimki ben günün geçmiş olsa test yap diyecem ama nebileyim cnm

cnm telde söyleme tabi yüzyüze görüşünce söylersin
birde kırılacak bişey yokki sen onların çocuğusun herkes kızının mutluluğunu ister sen şimdi mutlusun sorun yok bence..

hımm ozaman oyledır inş. benimde canım ne bileyim hic oyle olmamıştı ne duşunucemi şaşırdım bende ama daha vaktimde var nasılsa heralde korkmama gerek yok daha erken ikinci icin ya.

korkma cnm hakkında hayırlısı olsun nediyeyimki

ay nediyeyim nurayımvallaha çok fena geçti şimdi şimdi birazdaha sakinledi bu arada yeğenim 3 buçuk yaşında

evet ya erken ama nasip işte öyledir o zzman inşallah..hayırlısı olsun sonucu bekliyorum:))

işte öyle başlayıp onlar galip gelince bi dahaki güne daha çok ağlayabilşiyolarmış...vcalla insanın içi içini yiyo ama yapacak bişey yok çünkü benn sabredenyodum sinirlenyodum bi de eşim hiç oralı olmuyodı ona sinirlenip kuzucuma kızıyodum böle rahat ettim gerçekten bence dene tekrar ve bu kez istikrarlıu ol

hosgeldin özledik seni canım çok arayı açıyorsun
ranama masallah çok tatlı.olmuş büyümüş yerim ben o saclari

kız.bende kaşıkla veriyorum elife sütü biberonla sadece su içiyor ne kadar sinirler ya

söyleyeym güldencim kalır gider öle içimde aman napalım ya.....ama işte kırılıyorum yine de..belki de hata ama engel olamuyorum kendime..martta işe başlıycam öncesinde kampa gircem sıkı ders çalışmam lazım annem gelsin istemyorum düşğün yuani o kadar kv gelse benim için daha iyi yani düşün o kadar.....

kurtulursun cnm
ben eşimi güç bela ikna ettim
maddi açıdan biraz zorlanacağım ama olsun ne yapıyım
boşver insanlar böyle
insanın annesi bile kırabiliyor insanı.biz bakalım çocuklarımızla nasıl ilişkiye sahip olacağız?
büyüklerimizi hoş görmekten başka şansımız yok cnm

cnm hamileyken kirpikler birbirine karışır bu gerçekten doğru
ama senin kirpiklerin öncesinde nasıldı?
benim birbirine karışık değildir normalde ama hamileyken karışıktı
buarada ben de geciktim test yapmaya korkuyorum resmen

canım geçen bende senin gibi acaba hamilemiyim diye baya düşündüm gobegim sismisti kocaman olmuştu uyku artmıştı ama vücut yoruluyor ondan herhalde bu aralar gobegimde indi çok şükür

bende kendimi boşuna korkutmayayım ozaman canım neyse unutmaya calısayım nasılsa gunum var yani bekliyim biraz daha bakalım nolucak.

bu arada bebelac aldım bende çopk bişey yemiyo diye ama imkanbı yok içimiyo üç gğündür uğraşıyorum hep boşa giti yazık ya nasıl alışcak bu çocuk valla çok fenalar yaaa

tam hatırlamıyorum canım daha once bukadar karışıkmıydı ama erene hamileykende boyleydi onu hatırlıyrum ayy ne diyimki inş. ikimiz icinde hayırlısı olsun canım.

Cnm allah kolaylık versın yengene aglayan bebek cok zor eltımın abartısız 6. Aya kadar aglayan bebektı cok zor gercekten

Bızımkılerın bebek kokusu gıdıyomu dıyosun:) yok cnm daha bızımkılerde bebek kokuyo:) banyodan sonra cogu zaman losyon surmem nıdaya dogal kokusu cıksın ortaya:)

Bızde senın sohbetını özledık cnm mısafırler gıtsın görsrz ıns. kolay gelsın..
Songul buraya mısafırler evıne dıyesım geldı bı an saka tabı:) sıze bol muhabbetler akrabalarınla..

gunaydin kizlar herseyi soyleyen masal sonunda anne de dedi 2gundur dio
ayy neguzel biseymis yaaa bunu duymak
rabbim dileyen herkese gostersin
evlat bambaska biseymis gercekten

Masallah masala nıye bu kadar bekletmıskı annesını sona saklamıs en guzel kelımeyı:)
Tarıfsız bır duygu gercekten

ahh cnm ahh nediyeyim haklısın..
ama yapıcak bişey yokk

fundammmm neeeee duyuyorummmm
fatma funda test yapıyosunuz bize bilgi veriyosunuz ayyyy:
çok heyecanlı çokkk

Bızde dun gece kac kez uyandık aglayarak uyandı hep sanırım dısınden sabah kahvaltısınıda yedıremedım bıkac tatlı kasıgı o kadar öglen corba yedı uyudu keyfı yerınde sukur
Sızın ıcın cok zor allah kolaylık versın

ama yapıcak bişey yokk

çok heyecanlı çokkk

Ayy hamılelık durumları mı var gecmısten hemen buraya atladım
Hakkınızda hayırlısı olsun arksdaslar

ama yapıcak bişey yokk

çok heyecanlı çokkk

Ayy hamılelık durumları mı var gecmısten hemen buraya atladım
Hakkınızda hayırlısı olsun arksdaslar

kızlar emin olamıyorum ama zaten doğumdan sonra benim zaten bi türlü düzene giremedi gitti
allah hayırlısını versin ama benim için henüz erken bu yüzden de pek istekli değilim bu konuda

hoşgeldin cnm arkadaşlar şüpeleniyolar ama bilemedik henüz bakalımmm:

Hosbulbuk arkadasım hayırlısı olsun gercekten rabbım ısteyene dogru zamanda versın ıns
Sen nasılsın cnm nıl uyudumu gece bız bugun uykusuzuz gecmıs yapam dedım ıcınden cıkamadım cok bırıkmıs bı taraftan hamur yaptım börek acıcam ıns becerebılırım:)
Tel konusunda bende cok ısterım ama bızde de es durumundan sıkıntılı malesef onay cıkarsa seve seve paylasırım:)

Özcanan rana ya masallah kocaman olmus saclar uzamıs cok tatlı

Fatmacım album yaptın mı:) kırpıgı de senden duydum ılk:) benımkıler duz ama hamıleyken böylemıydı bılmıyorum
Hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…