- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.281
günaydın canlar bir uykusuz ve hasta anne daha geldi(((dün bütün gün hastanedeydk buhar falan verdik bi kaç kere.ilaçlarada başladık çok şükür bu gece biraz iyiydi bakalım artık atlatsın ya...dr bi kez daha böyle olursa artık çocukluk çağı astımı diyeceğiz ona göre tedavi yöntemleri deneyeceğiz dedi..allahtan allerjk değil bu yüzden şanslısınız dedi...zaten bişey yeömeyen kuzum dün emdiği sütleri de çıkardı.ş.....gece nefesi daraldığı için uyanıyo üstünü açıyo aman dfaha da üşümesin diye üstünü örtmekten ateşini kontrol etmekten bende uyumuyorum 3 gündür.bi de ben de hastayım ve hergece yeniliyo sanki gribim bi türlu tam anlamaıyla hasta olup atlatamamdım
canım ins kv dr ve seni dinler ben pek sanmıyorum amamaşallah masala, hep annesini sevindirsin inşallah
cnmgece yatmadan muhallebi yaptım yedirdim ama gece acıktı ve uyumadı
ben de karar verdim bundan sonra en azından gece 1 kez olsun süt vereceğim, çocuğum helak oldu resmen
cnm ismini aklımda tutamadım ama akşam bakar söylerim sana yarın
sağol cnm
cnm allah korusun
iş yerindekiler de biliyor sonuçta senin durumunu
kv de inşallah dr un sözünü dinler
cnm inşallah en kısa zamanda düzelirler ama 2 yaş sendromu diye bişey var ya ben de ondan korkuyorum
dün akşam işten geldiğimde altını yıkıyordu ve sorduğumda kullanmadım sabunu dedi inşallah da kullanmaz
menenjit aşısı ateş yapmıyor, huysuzluk yapmıyor
1 gün sonrasında banyo yaptırabilirsin dedi
ne zamandır yapalım diyordu ben erteliyordum
dün emrivaki yaptı resmen
ankaradaki drumuz da önermişti
diğer aşılar gibi yan etkileri yok, sadece 1 gün sonra banyo yaptır dedi.
eşimin beğenmesine ben de çok sevindim
uzak kalmak güzel oluyor, özlem giriyor araya :)
bencede kızlar ya elif gece on defa kalkiyor emmeye ne yapayim vermim miaynen cnm aynen
b arada az önce bakıcımız aradı üstende bitane diş patlamış hatta altan yer bulamadığı için herhalde yada patlıyamadığı için yandan patlamış bakalım biraz büyüsündiş bi diş doktorumuza götürüp göstericem olmazsa..
bencede arada uzak kalmak iyidir cnmm:
Inşallah dinler kv doktoru
bu arada menenjiti bende yaptıracam dediğim gibi ama bakalım nezaman olacak nil biraz iyileşsin demişti
bide bizim doktor getirin burda yapalım ama ben yapmam dedi zaten çocuk beni artık sevmiyo daha fazla aramı bozamam diyo...
Süt olayına gelince ver fundamya bende veriyorum vallaha okadar üzemem kuzumu..
günaydın canlar bir uykusuz ve hasta anne daha geldi(((dün bütün gün hastanedeydk buhar falan verdik bi kaç kere.ilaçlarada başladık çok şükür bu gece biraz iyiydi bakalım artık atlatsın ya...dr bi kez daha böyle olursa artık çocukluk çağı astımı diyeceğiz ona göre tedavi yöntemleri deneyeceğiz dedi..allahtan allerjk değil bu yüzden şanslısınız dedi...zaten bişey yeömeyen kuzum dün emdiği sütleri de çıkardı.ş.....gece nefesi daraldığı için uyanıyo üstünü açıyo aman dfaha da üşümesin diye üstünü örtmekten ateşini kontrol etmekten bende uyumuyorum 3 gündür.bi de ben de hastayım ve hergece yeniliyo sanki gribim bi türlu tam anlamaıyla hasta olup atlatamamdım
ay canım ya Allah yardımcın olsun çok zor uykusuzluk iki yaşına kadar cekicez mecburen iki yaşını bekliyorum ben dört gözle bütün dişler o vakte kadar bitiyormus ins bizimkiler daha çabuk çıkartırda çabuk.biter
senin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla
funda çok sevindim beğenmesine eşinin defneninde mantar olmamasına çok sevindim ve doktorun kv nin ağzının payını vermesine :)
yağmur ayşegül gülden yasmin nur biberon ve ismini sayamadığım tüm annişler sizlerede günaydın
benim artık taakatim kalmadı uykusuzluk mahvediyor beni 1 aydır işe geç kalıyorum atılacam sonunda o olacak(Allah korusun)
erdem beyin keyfi yerinde ama işte sanırım dişler biizi zorluyor baakalım ne zaman çıkarıcaz
funda defneye maşallah ya çok tatlı:))eşin eşyaları beğenmiş çok sevndm kavuşmuşsunuz diyecektm ama yine gitmiş sanırım .ay siz de bizden betersiniz he:)))süt konusunda da aslıonda haklı dr .iki üç gün zorlar sonra o da alışır canm ya şöyle haftasonundan mı denesen....bi de anne sütü mü devam sütümü onu sorayım da ben çünkü sütten kesince gece beslenmesini de keseym diyodum da
ayşegül gözn aydın anne sihirli sözcüğünü duymuşsun sende gerçekten harika bişey..hele gelip beni öpüyo bitiyorum o an..ya da yaanğımı uzatyorum geliyo öpüyo..babamız kıskanıyoo da uzatyo ama onu öpmüyoruz genelde:)))))eee yavrum seviyo anasını:)))
oda ayırmadan konuşulmuş bende eylül gibi (inşallah bir evim olursa)düşünüyorum zor olacak muhtemelen birlikte yatmaya alıştı ama bunuın da ayrı güzelliği var ya.....
Güldenecim bizim kızda beşiğinde yatmıyodu dar geliyomuş rahata dönemyomuş tek kişilik yatağı koyduk bizimkini yanına yan tarafına da eşim büyük bi tahta gibi bişey buldu deldi yatapğa bağladık:))korkuluk yaptık öyle kolay oluyo hem ona hem sana sizde öyle bişşeyler deneyin olmazsa yoksa düşecek diye rahat edemez insann
canım ins kv dr ve seni dinler ben pek sanmıyorum ama
iki yaş sendromunu hep diyorlar ya ama ne yalan soyleyim bu kadar zorlancamizi düşünmüyorum en azından gece güzel uyur dinlenir de gücümüz kuvvetmiz i yerinde olur
bencede kızlar ya elif gece on defa kalkiyor emmeye ne yapayim vermim mi
geçmiş olsun canım ikinizede ins dr dediği gibi değildir bu aralar hepimiz hasta olduk zaten sende dinlenen anlatırsınız aslında ama ikinizin aynı anda hasta olması iyi olmamış gercekten Rabbim bir an ince şifa versin ins
canım ins kv dr ve seni dinler ben pek sanmıyorum ama
iki yaş sendromunu hep diyorlar ya ama ne yalan soyleyim bu kadar zorlancamizi düşünmüyorum en azından gece güzel uyur dinlenir de gücümüz kuvvetmiz i yerinde olur
geçmiş olsun canım ikinizede ins dr dediği gibi değildir bu aralar hepimiz hasta olduk zaten sende dinlenen anlatırsınız aslında ama ikinizin aynı anda hasta olması iyi olmamış gercekten rabbim bir an ince şifa versin ins
sağol canm da dr doğru malesef ya çünkü grip değil o öksürüyo ve nefesi sıkışıyo benm baba tarafım hepsi astım bizde de var alerjk benm ki o yüzden çok doğal olması dedi.işte tek tesellim allerjk olmaması o daha zor çünkü koruması..bu ikinci atağı
üç ay önce de olmuştu...şimdi bi kez daha olursa asstım diyecez artık..bu seneyi diklkat edin kılşı atlatarsanız olmaz bir daha dedi.((
elif 10 kere kalkıyo demişsin ya acıktığı için değil ki belki hatrlarsın bende şiki ay öncesine kadar gece bir saat tüm uyuduysam ohh diyodum ama bi dr tandk dedi ki yazk ikinize de gece o uyansın sen uyanma bakma yani ağlaya ağlya uyumayı öğrensin kendiliğinden..arada sakinleştr sadece dedi bende yaptım ilşk gece kesintisiz yarım saat ağladı yani iki dk ağlıyo bi dk susuyu sonra bi dk tekrar ağlıyo...sadeec ellerni tuttum arada saçlarını okşadım..üç dört saat olunca emme aralığı emzirdim..ikinci gün de aynı şekilde kırkbeş dk ağladı..üçüncü gün hiiç ağlamadı sadece bi kez uyandı emdi uyudu o gün bugündür öyle devam ediyodu hastalanana ladar bi dene derim çünkü gerçekten insan da ne sabır kalıyo nede insanlık zombi gibiydi,m resmen
yap canm ya çok zor yoksa bende lşimdi eylül gibi odasına geçrmeyi düşünüyorum biraz zor olacak ama tüm drlar çocuk psikologları diyo ki...çocuklar her yolu dener istediği şeyin olması için ve çok sabırlıdırlar inatçıdırlar..saatlerce istedkleri şey için çaba gösteriri o yüzden siz daha saburlı daha inatçı olmalısınız ki çocuk dmeli haaa demek ki olmuyo böyleç..bi tanıdığımız vardı üç gece hiç uyumadık diyo çocuğu yatağına alıştrmak için uyutup yatağına koyuyomuş ben daha yatağa gelmeden yatağımaıza geliyodu diye sabaha kadar yatağn etrafında dolandı diyo.ikinci gün gece yarısı pes atti üçüncü gün bi saat uğraştı dördüncü gün yatağında yaattı.....o yğüzden bişey yapmaya karar verdiğimizde sabırlı olmalıyız eğer çocuk bi saat inatlaşınca biz istediğini yaparsak diyomlar ki haa diğer sefer daha fazkla inat edersem yine istediğimi aşabilirimö:))))
geçmiş olsun ikinize de cnmgünaydın canlar bir uykusuz ve hasta anne daha geldi(((dün bütün gün hastanedeydk buhar falan verdik bi kaç kere.ilaçlarada başladık çok şükür bu gece biraz iyiydi bakalım artık atlatsın ya...dr bi kez daha böyle olursa artık çocukluk çağı astımı diyeceğiz ona göre tedavi yöntemleri deneyeceğiz dedi..allahtan allerjk değil bu yüzden şanslısınız dedi...zaten bişey yeömeyen kuzum dün emdiği sütleri de çıkardı.ş.....gece nefesi daraldığı için uyanıyo üstünü açıyo aman dfaha da üşümesin diye üstünü örtmekten ateşini kontrol etmekten bende uyumuyorum 3 gündür.bi de ben de hastayım ve hergece yeniliyo sanki gribim bi türlu tam anlamaıyla hasta olup atlatamamdım
cnm devam sütü,inek sütü vbfunda defneye maşallah ya çok tatlı:))eşin eşyaları beğenmiş çok sevndm kavuşmuşsunuz diyecektm ama yine gitmiş sanırım .ay siz de bizden betersiniz he:)))süt konusunda da aslıonda haklı dr .iki üç gün zorlar sonra o da alışır canm ya şöyle haftasonundan mı denesen....bi de anne sütü mü devam sütümü onu sorayım da ben çünkü sütten kesince gece beslenmesini de keseym diyodum da
ayşegül gözn aydın anne sihirli sözcüğünü duymuşsun sende gerçekten harika bişey..hele gelip beni öpüyo bitiyorum o an..ya da yaanğımı uzatyorum geliyo öpüyo..babamız kıskanıyoo da uzatyo ama onu öpmüyoruz genelde:)))))eee yavrum seviyo anasını:)))
oda ayırmadan konuşulmuş bende eylül gibi (inşallah bir evim olursa)düşünüyorum zor olacak muhtemelen birlikte yatmaya alıştı ama bunuın da ayrı güzelliği var ya.....
güldenecim bizim kızda beşiğinde yatmıyodu dar geliyomuş rahata dönemyomuş tek kişilik yatağı koyduk bizimkini yanına yan tarafına da eşim büyük bi tahta gibi bişey buldu deldi yatapğa bağladık:))korkuluk yaptık öyle kolay oluyo hem ona hem sana sizde öyle bişşeyler deneyin olmazsa yoksa düşecek diye rahat edemez insann
inşallah cnmcanım ins kv dr ve seni dinler ben pek sanmıyorum ama
geçmiş olsun canım ikinizede ins dr dediği gibi değildir bu aralar hepimiz hasta olduk zaten sende dinlenen anlatırsınız aslında ama ikinizin aynı anda hasta olması iyi olmamış gercekten Rabbim bir an ince şifa versin ins
Ya kızlar dün yasemin öyleden sonra gelmedi bende aradım sonra mesaj atmış zeynebimin ateşi yükselmiş
sonra bende yazdım ama şimdi yine yok mesaj attım dönmedi şimdi aradım açmıyo çokmerak etttimmmmm
aaa gerçekten mi cnm
inşallah kötü bişey yoktur
geçmiş olsun ikinize de cnm
inşallah bir daha astımolmazsınız
cnm devam sütü,inek sütü vb
anne sütünden bahsetmedi sadece diğer sütlerden bahsetti
inşallah cnm
valla bilemiyorum 2 yaş sendromu ne derecede olur ama inallah hepimiz hafif atlatırız
şimdi aradı yasemin cnm:
Iyimiş çok şükür ama gırip olmuş kuzu hemde bayağı antibiyotik vermiş doktor umarım en kısa zamanda atlatır...
Fundam ya senin telin yok bende yada mailin hangisini vermek istersen alsam bende vereyim sana
kızlar biz yaptık bi ara burda bir birimze mail adreslerimizi ve tellerimizi verdik insan merak ediyo sonuçta oyüzden sizde isterseniz ben vere bilirim sizde verirseniz çok sevinirim...ya bak böyle kuzulara bişey olduğunda merak ediyoruz nedersin?
sağopl canım..hmm dene bence o zaman ona da yazık ya gec euykusu önemli sonuçta işte biraz bağrına taş basmak gerekiyo sadece:))
yaaa bend e diyecektim kıskandım sizi ben isterim valla.....
Tunaydin herkese bende gece erene sut vermedim beni emdi sadece ama bendede doyurucu sut olmadigi icin nerdeyse yarim saatte bir uyandi en son sabah sut vermistim 8de ama bidaha uyumadi ayy ben bugunlerde cok uykucu oldum zaten hic kalkmak istemiyorum yataktan.erene cizgi film actim ben yattim yine ya hic istemiyorum ama napem biturlu kalkamadim zaten biraz istahimda artti sanki acaba erene kardesmi geliyo diye dusunmeye basladim ya korkuyorum ins. yaniliyorumdur.
Fundacim esinin aldiklarini begenmesine sevindim neyseki defneninde kotu biseyi yokmus.
Songulun bosver sen bizi dusunme musait oldugunda gelirsin nasilsa bak seninde basin kalabalik zaten sen misafirlerini yolla sonra buraya gelirsin.
Sibelcim sizede gecmis olsun ya bende su emzirme ve sut isini senin gibimi yapsam gece agladiginda emzirmesemmi aslinda ben bikere oyle denemistim ozaman kendi kendine uyumayi ogrenmisti bende nasilsa uyuyo kendi diye tekrar emzirmeye baslamistim.tekrar oyle denesemmi acaba.
Diger butun guzel annelerede merhaba ayy bi taraftan erenle ugrasiyom bi msj yazdirmadi.
Himm guldencim bende mail verebilirim ozelden msj atarim aslinda telefonda veririm ama esim hoslanmaz kesin kizar cunku buraya uye olurken bile pek sicak bakmamisti yani internetli seyleri sevmiyo mesela internet uzerinden oyun bile oynamami istemiyo yani.(bu arada esim bana guveniyoda baskalarina guvenmiyo)
yazıcam sana şimdi cnm:
aaa fatma hayırdır neler duyuyorum bennnnn:
kız madem şüpelniyon bi tahlil yapsana
sen nasıl istersen cnm eşinle arayı açma
hani merak ediyoruzya oyüzden dedim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?