2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok cnm nil pek uyumadı yine akşam ağlıyarak uyanıyo ama bun un sebebi diş 2 dişimiz çıkmış

aa sibel sana bişey sorayım ordamısın acaba cnm
ya bizim nil dişini damağının yanından patlatmış sıkıntı olurmu byu cnm?

kızlar emin olamıyorum ama zaten doğumdan sonra benim zaten bi türlü düzene giremedi gitti
allah hayırlısını versin ama benim için henüz erken bu yüzden de pek istekli değilim bu konuda

Cnm beklemedıgın anda gelen hamılelık streslı olur elbette ama allahtan gelen basımız gözumuz ustune hakkında hayırlısı olsun..
Böyle bır durumda ben ne yapardım hıc bılmıyorum cunku benım ıkıncı yatarak gectı ,ben ıkı cocuguma nasıl bakarım allahım ısteyene nasıp et..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun cnm dıslerınız
Iste suclu hep bu dısler:) kac dısınız oldu bu arada?

Album yapmadim canim fotolari ayarlamistim ama pek pcyi kullanmadigim icin daha album yapamadim ama ilk firsatta yapicam zaten benim internet heran bitebilir ben artik cikayim daha yemek bile yapmadim hicte canim istemiyo ya.:-(
Benim durumumdada degisiklik olursa yazarim mutlaka bakalim bi gunum gelsin bakalim.

valla bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı görüşürüz güzellik:)

aynen cnm 11 oldu..

cnm üst yandan çıkıyomuş..

çok mu yukardanmış acaba..şöyle bişey var dudak yanak kasları onu normal yerine oturtur zaten çok ekstrim bi durum olmadığı sürece süt dişlerinde yerleşim bozuklukları görülmezs görülsse de çok önemli değil...ama dediğim gibi sizinki yerine iner muhtemelen gidince bi baksana çıkması gereken yer çok mu sert anlayabilirsen bi bak bakalıom

tamam cnm ozaman ben bakayım akşama tyazarım
sorun yok diyosun yani sevindimm

Son düzenleme:
kızlar ben 2 gün izinliyim keyfi izin aldım bir sıkıntı yok beni merak etmeyin girmeye çalışırım öptüm sizi

Merhaba canlarim bugun olfukca kaynatmissiniz ozacananimda gelmis kacirdim.cok uzuldum rana kicaman olmus girdugume sevindim kuzumu
dun ablamin gorumcesi geldi iki yavrucagiyla ufaklik cok hasta oldu sabah dr a goturduk bogaslari baya hasta eyvah diyorum arasi bekliyorum coxuk hasta olunca bu aksam.donduler
nutrak cnm cok gecmis olsun astimi acaba nrye bagli
alerjik oluo olmadiguni ogrenmrk icin total ieg ye bakilmasi gerekiyor bakildimi eger o yuksek cikarsa alerjikmi degilmi belli oluyor
bir arkadasimin da mide refkusune bagli astimi var mesela
bakalim siZde zaman neyi gostercek
Alerjik degilse bronsitun iyilesme sirecu uzuyor sizde durum nasil
bal bocegim hasta olmus.cok uzuldum yeni toplamisti yavucak aras gecen grip oldu valla bronsitten daha zormus
bronsit 3 hava almayla geciyor grip fenaaa yani

Telden giriyorum varmo kimseciklerrrr

bu arada gebelil suohesi olanlar bakim ne cikcak
ben hala.adet olmadim dogrurken ogrenenlerden olcam.he

canım uzme kendını gercekten
soyle bısey dıyeyım nekadar anne babalar hepınız bızım ıcın aynısnız deselerde bence ayrımcılık oluyo ıllakı nedenını bende bılmıyorum
ıcınde tutma soyle anne neden benı hıc aramıyosun de ablamı kardesımı gergun arıyosunda de ıcınde kalmasın yanı ben olsam soylerdım
gecmıs olsun canım sana ve meryemede ınsallah hemen atlatr ve bıdaha olmaz kuzum hasta

Cnm ya annen ile olguli duruma oldykca uzuldum
ben olsam.mutlaka paylasirdim
annrm.hergun ucumuzu sira ile arar heleki aras yaren hastaysa uc kezede cikabilir
acaba sen anlamadan sana yada esinemi kirildiki
sor xnm aklinda kuracaguna

ben varım canım
ozcanan gelmıs bugun evet bende kacırdım uzuldum rana buyumus
mısafrlerın gıttımı yıne bı bebek hastamı oldu gecmıs olsun
ay neguzel hala adet olmadın sen yarenden sonra nezamn olmustun

ben varım canım
ozcanan gelmıs bugun evet bende kacırdım uzuldum rana buyumus
mısafrlerın gıttımı yıne bı bebek hastamı oldu gecmıs olsun
ay neguzel hala adet olmadın sen yarenden sonra nezamn olmustun

Sorma cnm artik hasret birakiyor ozcananim
misafurlerim gitti cnm geldiginde hafif hastacanfi
Ay bebek diyorum ama 19 aylik bir dev ay kocaman ya nasil kocmaan anlatamam

yarende 6 ay sut verebildim ssut verme bitti o ay adet oldumm

iyi aksamlar kizlar
songul.hoseldin.buara misafor patlamasi.bendede var suan.kv ile gorumcem var onlar gitcek kuzen gelcek falan
funda ve fatma cpk.merak ettim hamilelik durumunuZu kirpik olayinida hic duymamistim:)
sibelcim gecmis olsun sizede burada aile durumuna gelince sormalisin kirmadan direkt.olarak
betul iyi tatiller bol.bol.eglenin.erdemlee
ozcanan cnm rana nekadr buyumus masallh bide oglana benzio kel diodun bak annesi naslda uzadi saclari:)

bana gelince haftaya ve dger hafta cmrtesi pazar esim.evdeymis nobeti yokmus ben bakarim.masala 2hafta dedi
ama bu hafta nobeti var kvde cuma gtcekti artik pzartsi gdeyim sen calis dedi
yani.iyiki soylememsim.patrona 3haftadaha calisabilcem
ee ozman icim.daha rahat olur 2ay oldu sıkildı kardesim ozlemis falan derim birazdaha yuzum.olur enazindan
3haftadaha caliscam bakalim hayirlisi bellimi olur bi firsat daha cikar devam.ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…