- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.341
hosbulbuk arkadasım hayırlısı olsun gercekten rabbım ısteyene dogru zamanda versın ıns
sen nasılsın cnm nıl uyudumu gece bız bugun uykusuzuz gecmıs yapam dedım ıcınden cıkamadım cok bırıkmıs bı taraftan hamur yaptım börek acıcam ıns becerebılırım:)
tel konusunda bende cok ısterım ama bızde de es durumundan sıkıntılı malesefonay cıkarsa seve seve paylasırım:)
özcanan rana ya masallah kocaman olmus saclar uzamıs cok tatlı
fatmacım album yaptın mı:) kırpıgı de senden duydum ılk:) benımkıler duz ama hamıleyken böylemıydı bılmıyorum
hayırlısı olsun cnm
kızlar emin olamıyorum ama zaten doğumdan sonra benim zaten bi türlü düzene giremedi gitti
allah hayırlısını versin ama benim için henüz erken bu yüzden de pek istekli değilim bu konuda
yok cnm nil pek uyumadı yine akşam ağlıyarak uyanıyo ama bun un sebebi diş 2 dişimiz çıkmış
aa sibel sana bişey sorayım ordamısın acaba cnm
ya bizim nil dişini damağının yanından patlatmış sıkıntı olurmu byu cnm?
Hosbulbuk arkadasım hayırlısı olsun gercekten rabbım ısteyene dogru zamanda versın ıns
Sen nasılsın cnm nıl uyudumu gece bız bugun uykusuzuz gecmıs yapam dedım ıcınden cıkamadım cok bırıkmıs bı taraftan hamur yaptım börek acıcam ıns becerebılırım:)
Tel konusunda bende cok ısterım ama bızde de es durumundan sıkıntılı malesefonay cıkarsa seve seve paylasırım:)
Özcanan rana ya masallah kocaman olmus saclar uzamıs cok tatlı
Fatmacım album yaptın mı:) kırpıgı de senden duydum ılk:) benımkıler duz ama hamıleyken böylemıydı bılmıyorum
Hayırlısı olsun cnm
Album yapmadim canim fotolari ayarlamistim ama pek pcyi kullanmadigim icin daha album yapamadim ama ilk firsatta yapicam zaten benim internet heran bitebilir ben artik cikayim daha yemek bile yapmadim hicte canim istemiyo ya.:-(
Benim durumumdada degisiklik olursa yazarim mutlaka bakalim bi gunum gelsin bakalim.
hayırlı olsun cnm dıslerınız
ıste suclu hep bu dısler:) kac dısınız oldu bu arada?
hangi diş tatlım...damağın yanı derken dudak tarafından mı
aynen cnm 11 oldu..
cnm üst yandan çıkıyomuş..
çok mu yukardanmış acaba..şöyle bişey var dudak yanak kasları onu normal yerine oturtur zaten çok ekstrim bi durum olmadığı sürece süt dişlerinde yerleşim bozuklukları görülmezs görülsse de çok önemli değil...ama dediğim gibi sizinki yerine iner muhtemelen gidince bi baksana çıkması gereken yer çok mu sert anlayabilirsen bi bak bakalıom
günaydın canlar bir uykusuz ve hasta anne daha geldi(((dün bütün gün hastanedeydk buhar falan verdik bi kaç kere.ilaçlarada başladık çok şükür bu gece biraz iyiydi bakalım artık atlatsın ya...dr bi kez daha böyle olursa artık çocukluk çağı astımı diyeceğiz ona göre tedavi yöntemleri deneyeceğiz dedi..allahtan allerjk değil bu yüzden şanslısınız dedi...zaten bişey yeömeyen kuzum dün emdiği sütleri de çıkardı.ş.....gece nefesi daraldığı için uyanıyo üstünü açıyo aman dfaha da üşümesin diye üstünü örtmekten ateşini kontrol etmekten bende uyumuyorum 3 gündür.bi de ben de hastayım ve hergece yeniliyo sanki gribim bi türlu tam anlamaıyla hasta olup atlatamamdım[/QUOTE
Canım cok gecmıs olsun ıkınızede ınsallah ılerlemeden atlatır meryemcık
kızlar ben 2 gün izinliyim keyfi izin aldım bir sıkıntı yok beni merak etmeyin girmeye çalışırım öptüm sizi
kızlar ben 2 gün izinliyim keyfi izin aldım bir sıkıntı yok beni merak etmeyin girmeye çalışırım öptüm sizi
kızlar ya bu aralar garip düşünceler var aklımda..yani annemlerle ilgili..şöyle ki ben aramasam hiç beni arayıp sormuyorlar...e bende herzaman arayamıyorum bazen 4 5 gün arayamadığım oluıyo o zaman aradığım da soğuk soğuk konuşuyorlar.....geçensene doğumda annem bir ay kaldı yanımda hergün ablamı kardeşimi arıyodu şimdi beni hiiç aramıyo...o zamanda ağlayıp duruyodu zaten lohusayım bi de o öyle yapınca ne yalan söyleyeym annem gidince daha rahatlamıştım yani...
sonra öğrenciyken de ben aramadan aramazlardı ya da iki üç güne anca araralardı geçen bir ay yanlrında kaldım kardeşim ünv de hergün arıyorlar konuşuyorlar....
yazın bir ay karddeşim baktı çocuğa sağolsun o da aynenn hergün annemi ablamı hatta eniştemi bile arıyodu şimdi geçen gün konuştuk hastayız dedim meryem de hadta dedim iki gün hgeçti hiiç arayıp sormadı ben onu iki gün aramayınca da tavır yapıyo....yanlış bi düşünce belkşi ama onlar tarafından dışlanıldığımı hissettim ve gerçekten artık aramak istemiyorummmmm..eşime de bişey diyemiyorum ne de olsa ailem benden yüz bulup bişey demesin diye......
Merhaba canlarim bugun olfukca kaynatmissiniz ozacananimda gelmis kacirdim.cok uzuldum rana kicaman olmus girdugume sevindim kuzumu
dun ablamin gorumcesi geldi iki yavrucagiyla ufaklik cok hasta oldu sabah dr a goturduk bogaslari baya hasta eyvah diyorum arasi bekliyorum coxuk hasta olunca bu aksam.donduler
nutrak cnm cok gecmis olsun astimi acaba nrye bagli
alerjik oluo olmadiguni ogrenmrk icin total ieg ye bakilmasi gerekiyor bakildimi eger o yuksek cikarsa alerjikmi degilmi belli oluyor
bir arkadasimin da mide refkusune bagli astimi var mesela
bakalim siZde zaman neyi gostercek
Alerjik degilse bronsitun iyilesme sirecu uzuyor sizde durum nasil
bal bocegim hasta olmus.cok uzuldum yeni toplamisti yavucak aras gecen grip oldu valla bronsitten daha zormus
bronsit 3 hava almayla geciyor grip fenaaa yani
Telden giriyorum varmo kimseciklerrrr
bu arada gebelil suohesi olanlar bakim ne cikcak
ben hala.adet olmadim dogrurken ogrenenlerden olcam.he
ben varım canım
ozcanan gelmıs bugun evet bende kacırdım uzuldum rana buyumus
mısafrlerın gıttımı yıne bı bebek hastamı oldu gecmıs olsun
ay neguzel hala adet olmadın sen yarenden sonra nezamn olmustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?