2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim bence annene açıkça sor niye böyle yapıyosunuz diye senin yerine kendimi koydum annem yapsa aynı şeyi ben direk hayırdır derim sorarım istemiyosan aramam derim yani sonuçta eşinden daha yakın seni doğuran kadın annen...

benim de annem tatil olduğu için annesinin yanında geçen akşam aradım napıyosunuz diye evde tektim eşim halı saha maçına gitmişti. hiç biz de oturuyoruz dedi senden bi fayda görmedik kız kardeşini öyle kolay kolay kimseye vermeyecez dedi.. dondum kaldım.. sonra şaka yaptım dedi ama ben lal gibi cevap falan da vermedim.. büyük ihtimal teyzemlerin dolduruşuna gelmişti ama benim ne zorluklarla tek başıma evlendiğimin birinci şahidi annem bana bunları dedi ben de sen istedin de ben yok mu dedim anne dedim ağlamaya başladım sonra konuşalım dedim kapattım telefonu..
sonra sırf düşünmemek için akşam vakti ev temizledim 1 saat sonra aradı şaka yaptım diye ben de anne çok bencilsin dedim. bu sefer o bozuldu.. yani içindekileri annenle paylaş belki düşünememiştir diğer çocuklarının sıkıntıları daha ağır geliyosa onları düşünüyodur..

Kızlar şimdi geldim dr dan . Defnenin altı pişik olmuş.
Bir de dr gece uykusunda süt verme dedi.reflu olurmus. Aglasa da verme gece beslenmeyi unutsun dedi

gece uykusunda süt vermeyi alışkanlık haline getirmemek gerekiyomuş yatmadan en az yarım saat sonra veriyorum ben 1 bardak sütü o da kaşıkla bizim kız hayatta biberonla süt içmez iyi ki de alışmadı çünkü yastıksız yatıyo illaki reflü olur..

yazıcam sana şimdi cnm:

aaa fatma hayırdır neler duyuyorum bennnnn:
kız madem şüpelniyon bi tahlil yapsana
sen nasıl istersen cnm eşinle arayı açma
hani merak ediyoruzya oyüzden dedim ben..
Simdi ereni uyuttum mailimi yazicam canim aslinda tel.ide yazabilirimde simdi durduk yere hic esimide skntiya sokup moralini bozmayayim.Ya gercekten bu ay suphelenir oldum sabahlari hic kalkasim gelmiyo kahvaltiyi bile gec yapiyoruz uzuluyorum bende ama napayim hic boyle olmamistim aksam yemekten sonrada uyku basiyo biraz uzaniyorum yatarken yemek bile yemeye basladim ama simdilik ikinciyi dusunmuyorum ya ins.vucut tembellik yapiyodur.

Simdilik test yapmak istemiyorum canim 5-6 gunum daha var bekliycem bakalim banada gunler zor gecicek sanirim.sut konusunuda dusunucem bakalim canim.

canım benim üzüldüm valla okudum da yazamamıştım son durum ne oldu iş yerindekilere söyledin mi..

günün geçmediyse sıkıntı yok canım bence yorgunluktan oluyordur ben de akşamlar tek gözü kapalı çay içiyorum

canım söyleyemem ki yapımda yok yani((bi de biraz da mahcubum onlara karşı okul biter bitmez evlendim onlara hiç bir maddi faydam olmadı onlar da bekliyorlardı biraz yardım ederim diye falan ama hesaplandığı gibi olmuyo işte..şimdi elimden geldiğince etmeye çalışıyorum yani kardeşim ünv kazandı yardım için sağolsun eşim yolladı bi miktar şimdi de her ay yolluyo ona yine yardım ediyo ama anneme harçlık vereym istiyorum gittiğimde falan kesinlikle almıyo baban kızar gönül koyar diyo kendisi uzaklaştırıyo beni yani...sana o deneni hemen her defasında duyuyuyorum ben eşim de farklı şehirden diyo küçük kızımı mersin dışına asla verömem hem de benm yanımda ben yine ağzımı açıp bişey demiyorum ama çok kırıldım gerçekten

cnm özelden gönderdim bile
çok iyi olur birbirimizde telefonumuzun olması

cnm sakın hamile olmayasın?
bi test yap istersen
cnm belki hayat kargaşasından arayamıyorlardır, öyle düşünme
bende çoğu akrabamı aklımdan geçiririm ama günler o kadar çabuk geçiyor ki arayamam
onlardada belki öyledir

minnoşum benim yerim seni
maşallah rana hanıma
biz de seni çok seviyoruz

cnm benim ya annen belki de şaka yapmak isteyip de dozunu ayarlayamamıştır ya da tam ifade edememiştir
boşver kimsenin günahını alma sen yine de

ama işte bende de var aynı kargaşa ve ben biraz arayı açınca konuşmalarından hissediyotum soğukluğu..annemin hiç işi yok gerçi telefonu da yok babamdan rara sadece de evde bir annem bir babam yani ne işi bende daha çokiş var çocuk falan kendileri de yaşadı az çok ama işte ne bileyim ya da ben bu hastalıklarımız yıprattı yalnız kaldığımı hissettim aranmayınca hiç ondan böyle diyorumdur

çok üstünde durmuyorum yine ama insan kırılıyor haliyle hele ki annem ya bak babam söylese o kadar kırılmam ama annemden beklenmeyecek bi davranıştı neyse geldi geçti bunu da çektik sineye

eşyaların da hayırlı olsun darısı başıma ben de kv nin halılarından kurtur muyum acaba

Ya kizlar sacma olucak gercekten afedersiniz ya ama.bi aynaya baksaniz kirpikleriniz nasil duzmu diye yani ben erene hamileyken bilmiyodum tabi hep arastiriyodum erken hamilelik belirtilerini kirpik karismasi yaziyodu bende ozaman bakmistim kirpiklerim cok karismisti birbirine ve hamileymisim sonra ogrenmistim ama insanin normaldede kirpikleri karisirmi ya o aklima geldi kusura bakmayin.

fatma kıızzzz bu ne ilk kez duydum heee...baktım şimdi de kusursuzb değiller tabii ki asma çok karışık da değil..gerçi çok kısa oldukları içinde karışamamış olabilirler:)))kızım valla çok merak ettim test yap ya geçer mi böle zaman

Son düzenleme:

tamam cnm sorun yok merak etme..

cnm açık açık sor aslında bende yapamam ama
anne bilmeden bişeymi yaptım falan de.
annemde ablamı daha çok seviyo ben hissediyorum belkide sevmiyo ama bana öyle geliyo ablam biraz daha sinirli ve annem onu daha çok düşünüyo gibi geliyo bana belki
o sinirli olduğu için kızmasın diye yapıyodur bilemiyorum
oyüzden hiç sesimi ççıkarmıyorum
ama ben annemi kesinlikle belkide annemden daha çok düşünüyorum..

maşallah ranama allahım nazarlardan korusun ..

fundam hemen bende yazıcam şimdi cnm:

onu bende duymuştum sanki cnm:
benimkiler düz ama daha 6 gün var diyosun çıkmaya bilir cnm

Benimkiler yine cok karisik canim erene hamileyken oldugu gibi ama normaldede boylelermi onu bilmiyorum.ay pcden gireyim diyorum actim ama tam giremedim.
Ya kizlar ayip olucak soylemesi ama hepimiz bayaniz az once wcye gitmistim koyu renkli bi akinti gibi bisey geldi acaba adetmi olucam ama benim adetim hep duzenli dogumdan sonrada hep duzenli olmustum bikere gec olmustum ama hic erken olmadim yani bilgisi olan varmi.:-(

canm ya ne bileyim ne diycem arayıop..az evvel aradım dedim hastayız bir haftadır dünde hastanedeydk falan ama kırıldım falan demedim öyle gayet normal konuştuk...dedim ya biraz mahcubum aslında evlenrken çok sıkıntılı oldu eşimle ben hemen olsun istedik öyle daha iyi olacaktı çünkü ki öyle de oldu onlar yaza olsun dediler falan sancılı dönemler geçirdk yani....işte şimdi de maddi sıkıntı yaşadıklarında kendimi suçlu hissediyorum yardım etmek istesem kabul etmiyolar almıyo annem para sadece kardeşinme yolluyorum işt o kadar

canm benm de bazen tam olmadan bir iki gün önce öyle koyu kahverengi grenkte geliyo bişyler ama adet kanaması değil olabiliyo yani..benm de çok düzenli, maşallah ama iki ayda bir oluyo böyle:)

canm benm de bazen tam olmadan bir iki gün önce öyle koyu kahverengi grenkte geliyo bişyler ama adet kanaması değil olabiliyo yani..benm de çok düzenli, maşallah ama iki ayda bir oluyo böyle:)

hımm ozaman oyledır inş. benimde canım ne bileyim hic oyle olmamıştı ne duşunucemi şaşırdım bende ama daha vaktimde var nasılsa heralde korkmama gerek yok daha erken ikinci icin ya.

ay canım valla öyle bende hep bekledim bi 40 i çıksın 6 ay geçsin falan derken bu gunlere geldik
yok canım aciktigi için değil tabiki yanımda yatmak istiyor kolumda yatinca bi üç saat falan uyuyor bi uyanıyorum uyuşmuş
canim bi gece denedim ben yarım saat falan agladi sonrada çok zor uyuttum o galip geldi tabiki valla korkuyorum tekrar denemeye sen haklısın aslında ama ne bileyim cesaretimi yok

ay deme guldenim ya nasıl di 2 yaş sendromu şimdi bi de o mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…