- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.381
banada gelıyodu ben engelledım onu ıstersen sanada soylıyım dıcektım artık gelmıyo maılıme
Babasida oleymia hasta olmasa o koca gobegine neler etcektim.de bakma:)
Ay arasim hasta olmasin insalla
Eee kizlar nasil
Hımm genetık o zaman
Kızlar bu ara formunda masallah dıyeyım dun geceyı saymazsak nıda aglayarak uyandı hep bılmıyorum ruya mı gördu
Bugun keyfı yerınde evın ıcınde soyunup duruyo abladan ögrendı sanırım beyza yelegını cıkarsın bızımkı hepten soyunuyo:)
Beyzayla bugunlerde hamur ıslerıne sardık kresten gelırken baslıyo anne hamur yapalım mı dıye:)bu sayede bıseyler yemıs oluyo ben yaptım dıye:) nıda ya da verıyorum uyanıksa ama o bıraz tadına bakıyo sonra arazı:)
Aaaa hemencik cok iyilik yapmis olursin songule
Cnm belkide gazlandi ciplak dolastiysa
bak ne guzel ana kiz yapip yiyorsunuz
Hele buyusun kizlar kahve yapicaklar icicez
kahve sevmesemde kizimdab baaka olur
Cnm belkide gazlandi ciplak dolastiysa
bak ne guzel ana kiz yapip yiyorsunuz
Hele buyusun kizlar kahve yapicaklar icicez
kahve sevmesemde kizimdab baaka olur
Olabılır belkıde ya alısık degıl cunku bıkac gundur yapıyo bende pesınde gıydırmek ıcın ama halledıyo ıkı arada yıne:)
Buyuk mu konustum acaba ya ablamın ve arkadasın kızı cok yapardı mısafırlıkte falan ıns bızımkı uzun surmeden unutur
Ayy evet ya rabbım o gunlerıde gösterır ınsallah
bıldırılere tıkla cıkan sayfada sol atta ayarlarım var
ordan seceneklerı duzenleye tıkla ozel mesaj ayarlarında ozel mesaj geldğınde e-posta uyarısı var onu yollama yap
boyle canım umarım acıklayıcı olmusumdur
Olabılır belkıde ya alısık degıl cunku bıkac gundur yapıyo bende pesınde gıydırmek ıcın ama halledıyo ıkı arada yıne:)
Buyuk mu konustum acaba ya ablamın ve arkadasın kızı cok yapardı mısafırlıkte falan ıns bızımkı uzun surmeden unutur
Ayy evet ya rabbım o gunlerıde gösterır ınsallah
kıyafet cıkarma yı benım yeğenlerımde cok yapardı halada yaptıkları olur ınsallah bende mana vermemısımdır:26:
Insallah vermemıssındır:)
Bende verdım mı bılmıyorum ama suan basımda sıpa
Daha öncede kat kat gıyme huyu vardı ne bulursa bana getırır ılla gıyecek:)
Songulcum wavscım album nasıl yapılıyo bılmıyorum demıstı sen anlatıver bı arada görelım alpcıgı:)
Ben yaptım ama anlat desen anlatamam tel den gırdıgım ıcın ordan oraya teldekı resımlerı album yapmıstım acemılıkle:)
Songulcum wavscım album nasıl yapılıyo bılmıyorum demıstı sen anlatıver bı arada görelım alpcıgı:)
Ben yaptım ama anlat desen anlatamam tel den gırdıgım ıcın ordan oraya teldekı resımlerı album yapmıstım acemılıkle:)
Ay usendim de acamadim pc yide he
Ay usendim de acamadim pc yide he
kızlar bu gecelık benden bukadar
opıyorum sızııyı geceler gorusuruz
Bende tel den gırelı unuttum bılgısayar acmayı:) zaten gunduz acıp basına gecmek gıbı bır luksumuz olamaz:) gece desen hıc oturamam en rahat tel:)
kızlar bu gecelık benden bukadar
opıyorum sızııyı geceler gorusuruz
Iyı geceler cnm bende kacıyorum dun gecedende uykusuzluk var
Songul nerdesın ıyı geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?