2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay içirtemiyorum ki ya...zaten zor yiyip içiriyorum bi de hastalık bahanesi oldu hiçbişey yemiyo...

aynen haklısın valla ne yaptıysam su dışında bişey içiremedim biberonla sabaha karşı süt içse güzel olacak yani karnı doyar biraz daha uyuruz ailecek ama emmek istiyo o zaman da sütüm çok olmuyo zaten bahara sütten kesmeyi düşünüyorum benim kız emmeyi red edeyim derken bağımlı olacak diye korkuyorum yakamı asılıp duruyo orda burda emmeee diye bağırıyo ne yapacam bilmem
bu arada bebelac aldım bende çopk bişey yemiyo diye ama imkanbı yok içimiyo üç gğündür uğraşıyorum hep boşa giti yazık ya nasıl alışcak bu çocuk valla çok fenalar yaaa

canım benim kaşıkla içir ya ben bi tabağa biraz prinç unu biraz irmik biraz ezilmiş bisküvi koyuyorum karıştırıyorum sütün yarısını cezveye koyuyorum bir tatlı kaşığı karışımdan onu pişiriyorum kaynamaya başlayınca alıyorum yarısını da cezveye katıyorum 1 çay kaşığı da bal koyuyorum çok seviyor böyle sade sütü içmiyo böyle yaptığımda süt tarzı kadar sıvı zaten yatmaya yakın kendisi mamaaa diye mutfağa gidiyo birlikte yapıyoruz sen de böyle dene inşallah içer

canım rana geçen grip olmuştu ya grip bittikten sonra sebebini bilemeden iki gün önce balgamlı kusmuş sence gripten dolayı mı bakıcı çıkarttığının balgamlı olduğunu söyledi ama ondan sonra keyfi yerine gelmiş niye öyle oldu bilemedim

hanımlar bu arada bilmiyorum takip ediyomusunuz ama ekim annelerinden bi ton hamile var bana mail geldiği için biliyorum 2012 ekim anneleri ayrıca 2014 ekim anneleri.. o yüzden dikkatli olalım henüz bebek düşünmeyenler için diyorum tabiki :) ben düşünmüyorum çünkü rananın beni şu anda paylaşabileceğini düşünmüyorum bakıcının eltisinin bebeği oldu 2 aylık şu an bebeği kucağına almak istiyomuş sürekli ellerini asılmaya çalışıyomuş parmaığını gözüne bile sokmaya kalkmış Allah korusun daha bilmiyo en ufak bi dikkatsizlikte zarar verebilir yani bebeğe çok yaramaz bi kızım var bu arada gölette ördek gördük göle girecekmiş ağlamaktan bi hal oldu

ayyy bayıldım yaaaa.....demek gölete girecekmiş hee...süğperr...hamilelik mevzu da haklısın ya çok erken henüz ben de kaldıramam yani.ay adetnm falan da o kadardüzenli ki korkmuyo değilim yanii

evet evet balgamı atmış rahatlamış yavrucakkk
bırde kusmak t ıyıymıs pek cok seyın onune gecemıs yasemıncıgım dmıstı onuda
ay yıne senı kacırmıssıımmmmmmmm

ayyy bayıldım yaaaa.....demek gölete girecekmiş hee...süğperr...hamilelik mevzu da haklısın ya çok erken henüz ben de kaldıramam yani.ay adetnm falan da o kadardüzenli ki korkmuyo değilim yanii

ben zaten düşünmütorum ama kısmet diyoorum..
allahım kaldıramıyacağımız bişeyi vermez zaten bize o herşeyin en iyisini bilir..

Ben varim kimse yok

bende burdayım şekerimmmm:

merhaba arkadaşlar
biz güneşi gördük bugün biraz dışarı ciktik lunapark gibi bi yer var avmnin içinde elif ordan oraya koşturdu çocukları seyretti çok eğlendi
merdiven çıkmaya bayılıyor elinden tuttum beraber ciktik sonra zor indirdim inmyicek mis Onun o halleri ni görünce öyle mutlu oldum ki Rabbime bi kere daha sukrettim
yasemin bugünde yok herhalde göremedim ben nasıl oldu bal böceği acaba
reces krem fayda ettimi
baysal iyi tatiller sahada güzelce dinlenirsin inşallah
nutraks daha iyi.olmaniza sevindim ins korktuğunuz gibi değildir çabucak.iyileşir meryem

cnm ohhh aferin elifime..
gezmiş maşallahh
yasemin izinli cnm balböcüğüne o bakacaktı
antibiyotiğe başladılar yine arıyacam bende birazdan bakalım..

Bende ayni diygulardayim cnm kendimi.burda gormekten mutluyum yasemini aricam bugun

Gunaydun cnm sizin popo nasil ildu
cnm popo (genital bölge daha çok) iyileşecek inşallah ama henüz geçmedi
sadece hafif söndürdü ama sanki daha çok arttı gibi ya da ben mi evham yapıyorum acaba?

allah hayırlısını versin ama ben hazır değilim böyle bişeye
ördeklere gitmek istiyor demek rana hanım, ben onu yerim

cnm henüz fayda etmedi gibi
sadece kabarıklıkları biraz söndürdü ama geçmedi
sanki biraz daha arttı gibi geliyor bana

İyi aksamlar herkese ben geldim.gecmisi okuyamadim sibelcim nasil oldunuz meryemle ikinizde hastaydiniz ins. iyisinizdir simdi.dun kendi derdimden sizi soramadim annenlede konusur halledersiniz uzulme.zaten bendede var aynisi hep biz koye gidiyoruz hep ben ariyorum annem senede iki kereancak geliyo bana dusun yani burdan koy arasi 2saat bide arabasi var annemlerin ama babam biraz koy insani oldugu icin pek gelmez buraya en azindan annem gelse ama oda iste hep bi bahane ama ben her firsatta anneme sitem ediyorum valla hakliyim cunku hic gelip gittigi yok koyden direk otobus bile var sofor benim evin oraya kadar getiriyo ama iste napalim idare ediyoz alistim bende.

Songulum ya sende dk. hapimi kullaniyosun benmi yanlis okudum hem emziriyosun nasil kullaniyosun bende kullanmak istiyorum ama emzirdigim icin birakmasini bekliyorum.

uzakta olduğun ıcınde boyle dusunuyo olabılrsın canım soledğın gıbı ınsan duygusala bağlıyo bazen
ama bence yınede ayrımcılık yada bırıne ılgı daha cok oluyo bunu bende cozemedım dusunursek ısın ıcınden cıkamayız oyuzden zamana bırakmak lazım bızde anneyız artık hayırlı anne oluruz ınsallah

ıyı aksamlar canım
adet oldunmu
anneler nıye gelmezler boyle acep rahatsz etmek ıstemıyolar heralde
songulun yerıne cvp vereyım emzırırken ıcılen hap varmıs canım ondan kullanıyo

mrb canım karsılasamadık uzun zamndır
oh neguzel elıf eğlenmıs ıyı gelmıstr ıkınızede
daha neler gorucez acaba buyudukce cok değısıyolar

ıyı aksamlar canım
adet oldunmu
anneler nıye gelmezler boyle acep rahatsz etmek ıstemıyolar heralde
songulun yerıne cvp vereyım emzırırken ıcılen hap varmıs canım ondan kullanıyo
Benim adet gunum gelmedi canim az kaldi iste ama ben evham yapiyorum heralde anlamadim ya bu ay niye oyle hissettim bilemedim ins. bisey yoktur.
Annem konusunu hic bilmiyorum canim sucu babamin ustune atiyo o izin vermiyomus neyse canim bosver uzar gider o konu ben alistim artik.
Su songul gelsede sorsam ona hapin detaylarini ya bende ona baslamak istiyorum.

bız bu bayanların cektğı sıkntı ne boyle her ay adet olmayı bekle tedrgın ol off off ınsallah olursun canım
songul bugun belkı gelmez canım esı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…