- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.401
Cnm o zamana kadar bi çözüm bulunur da belki ayrılmak zorunda kalmazsiniyi aksamlar kizlar
songul.hoseldin.buara misafor patlamasi.bendede var suan.kv ile gorumcem var onlar gitcek kuzen gelcek falan
funda ve fatma cpk.merak ettim hamilelik durumunuZu kirpik olayinida hic duymamistim:)
sibelcim gecmis olsun sizede burada aile durumuna gelince sormalisin kirmadan direkt.olarak
betul iyi tatiller bol.bol.eglenin.erdemlee
ozcanan cnm rana nekadr buyumus masallh bide oglana benzio kel diodun bak annesi naslda uzadi saclari:)
bana gelince haftaya ve dger hafta cmrtesi pazar esim.evdeymis nobeti yokmus ben bakarim.masala 2hafta dedi
ama bu hafta nobeti var kvde cuma gtcekti artik pzartsi gdeyim sen calis dedi
yani.iyiki soylememsim.patrona 3haftadaha calisabilcem
ee ozman icim.daha rahat olur 2ay oldu sıkildı kardesim ozlemis falan derim birazdaha yuzum.olur enazindan
3haftadaha caliscam bakalim hayirlisi bellimi olur bi firsat daha cikar devam.ederim :)
kızlar ben 2 gün izinliyim keyfi izin aldım bir sıkıntı yok beni merak etmeyin girmeye çalışırım öptüm sizi
Merhaba canlarim bugun olfukca kaynatmissiniz ozacananimda gelmis kacirdim.cok uzuldum rana kicaman olmus girdugume sevindim kuzumu
dun ablamin gorumcesi geldi iki yavrucagiyla ufaklik cok hasta oldu sabah dr a goturduk bogaslari baya hasta eyvah diyorum arasi bekliyorum coxuk hasta olunca bu aksam.donduler
nutrak cnm cok gecmis olsun astimi acaba nrye bagli
alerjik oluo olmadiguni ogrenmrk icin total ieg ye bakilmasi gerekiyor bakildimi eger o yuksek cikarsa alerjikmi degilmi belli oluyor
bir arkadasimin da mide refkusune bagli astimi var mesela
bakalim siZde zaman neyi gostercek
Alerjik degilse bronsitun iyilesme sirecu uzuyor sizde durum nasil
bal bocegim hasta olmus.cok uzuldum yeni toplamisti yavucak aras gecen grip oldu valla bronsitten daha zormus
bronsit 3 hava almayla geciyor grip fenaaa yani
Telden giriyorum varmo kimseciklerrrr
bu arada gebelil suohesi olanlar bakim ne cikcak
ben hala.adet olmadim dogrurken ogrenenlerden olcam.he
iyi aksamlar kizlar
songul.hoseldin.buara misafor patlamasi.bendede var suan.kv ile gorumcem var onlar gitcek kuzen gelcek falan
funda ve fatma cpk.merak ettim hamilelik durumunuZu kirpik olayinida hic duymamistim:)
sibelcim gecmis olsun sizede burada aile durumuna gelince sormalisin kirmadan direkt.olarak
betul iyi tatiller bol.bol.eglenin.erdemlee
ozcanan cnm rana nekadr buyumus masallh bide oglana benzio kel diodun bak annesi naslda uzadi saclari:)
bana gelince haftaya ve dger hafta cmrtesi pazar esim.evdeymis nobeti yokmus ben bakarim.masala 2hafta dedi
ama bu hafta nobeti var kvde cuma gtcekti artik pzartsi gdeyim sen calis dedi
yani.iyiki soylememsim.patrona 3haftadaha calisabilcem
ee ozman icim.daha rahat olur 2ay oldu sıkildı kardesim ozlemis falan derim birazdaha yuzum.olur enazindan
3haftadaha caliscam bakalim hayirlisi bellimi olur bi firsat daha cikar devam.ederim :)
Günaydın kızlar, hasta bebislerr nasıl oldular?
iti tatiller cnm:
ohhhh hoşgeldin cnm ay özledim vallaha seninle konuşmayı şekerim..
arada gündüzde gel..
hadi bakalım inşallah sorun çözülür cnm:
günaydın cnm nil iyi çok şükür gece kalkıp yanımıza gelmelerin dışında..
sen nasılsın defnem nasıl nasıl oldu pişik geçtimi?
kızlar herkese günaydın umarım iyidir bebişler ve siz tabi..
çocuk olabilirlerama herşeyin farkındalar cnmvallaha fundam iyi yapmışsın
nil akşam 3te uyandı bi oraa bi oraya dönüyo ama hiç bişey söylemiyo eşime dedim mama yapalım neyse yaptık mama elimde nil gece düşün karanlıkta mamayı görüp mama diyo nasıl vermiyeyimki
bu arada nil artık suluğundan su iç.mek istemiyo barda barda diyomuş bugün bakıcı aradı o bardaktan içecekmiş
çok iyi oldu zaten yakında biberonu bıraktırmayı düşünüyodum en azından 1 buçuk yaşına kadar iyi ce bardağa alışır biberonudabırakırız inşallahhh:
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınızgünaydın herkese...bugün ben daha iyiym meryemde gece daha iyi uyudu hala hırıltısı var ama sanırım toparlıyo artık
songül abla annemle ilgili konu ben malesef söyleyemem yapımda yok yani..kardeşime yetiyo gücüm ona bi sitem edeyim dedim eeee aranmıyosan vardır bi sebebi demek ki dedi kğstahca:))ben de tamam anladım anlıycamı dedim kapattım aramyorum artık o da aramadı henüz.....
meryemin astım işine gelince 3 yaşına kadar her çocuk 3 kez bronşiolit olma ihtimali varmış.üçü geçerse çocukluk çağı astımı deniyomuş genetk etki yüksekmiş.bizimki ikinci kez oldu o yüzden tetikte bekliyoruz..alerjk olmama nedeni de atağın kaynaklanma sebebini biliyoruz bariz üşüttüm kuzumu(dr o yüzden öle dedi ama benm de aklomda bi alerji testi yaptrmak istiyorum artk ankaraaya dönünce yaptrrırım....
gülden baktın mı nilin dişine..
funda bu gece tek seferle atlatmışsınız çok sevndm..o mu istemedi sen mi vermedin.
ayşegül senin adına sevindim bak nerdeyse bir ay daha çalışcan o zamana da dur bakalım neler değişicek daha...
beni maşallah ya beyzayla yapıp yiyosunuz ha ..ayy bizim de o günlerimiz gelir mi ki....
günaydın herkese...bugün ben daha iyiym meryemde gece daha iyi uyudu hala hırıltısı var ama sanırım toparlıyo artık
songül abla annemle ilgili konu ben malesef söyleyemem yapımda yok yani..kardeşime yetiyo gücüm ona bi sitem edeyim dedim eeee aranmıyosan vardır bi sebebi demek ki dedi kğstahca:))ben de tamam anladım anlıycamı dedim kapattım aramyorum artık o da aramadı henüz.....
meryemin astım işine gelince 3 yaşına kadar her çocuk 3 kez bronşiolit olma ihtimali varmış.üçü geçerse çocukluk çağı astımı deniyomuş genetk etki yüksekmiş.bizimki ikinci kez oldu o yüzden tetikte bekliyoruz..alerjk olmama nedeni de atağın kaynaklanma sebebini biliyoruz bariz üşüttüm kuzumu(dr o yüzden öle dedi ama benm de aklomda bi alerji testi yaptrmak istiyorum artk ankaraaya dönünce yaptrrırım....
günaydın herkese...bugün ben daha iyiym meryemde gece daha iyi uyudu hala hırıltısı var ama sanırım toparlıyo artık
wavs;annemle konuşmuycam bu konuyu konuşamam da zaten bakalım bbelki kendisi farkeder birgün aslında evlenmeden önce aramasalar da annemin gözünde yerimşn farklı olduğıunu hissederdim hep...ablam da kardeşimde aşırı derecede babacıldırlar bense annem derim başka bişey demem annem de belki o yüzden farklıydı yani..öle zannedyordum..eşim malesef biraz soğuk bir insan sadece benm aileme değil kendisinnimkilere de öle ama bbunu annemler kabullenmiyo sanırım onlara karşı öle olduğunu düşünüyorlar...ama sağolsun saygıda kusur etmez...annem hatta enişteme göre fazla sevdiğini söylüyo amayine de çok rahat edemiyo yanında..bu arada eniştem teyzemşn oğlu..annemin yanında büyümüş annem eşimin de onun gibi olmasını bekliyo ee o da hem meslek gereği hem de ne de olsa şurda iki yıldır tanışıyoşar o nedenle olamıyo...........offff ço yazdım heeee
gülden baktın mı nilin dişine..
funda bu gece tek seferle atlatmışsınız çok sevndm..o mu istemedi sen mi vermedin.
ayşegül senin adına sevindim bak nerdeyse bir ay daha çalışcan o zamana da dur bakalım neler değişicek daha...
beni maşallah ya beyzayla yapıp yiyosunuz ha ..ayy bizim de o günlerimiz gelir mi ki....
çocuk olabilirlerama herşeyin farkındalar cnm
bundan sonra 1kere olsun vereceğim cnm
ne yapıyım
defne gece 3 kere süt içerdi artık 1 le yetinecek
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız
cnm özel olacak biraz ama annenlerin seni aramaması için mi kardeşin bi sebebi vardır dedi yoksa kendi aramaması için mi öyle dedi?
cnm önceden defne sadece süt içiyordu ama dün gece muhallebi yaptım yedirdim. sanırım o yüzden kendi çok fazla istemedi
Bu arada herkeze gubaydin basladim yataktan canli yayina haha
Kizlar ben enmeyi birakinca mutlaka sabaha karsi bir biberon sut veririm yazik el kadar bebege aglatamam benim koca kizim. Erdeyse 4 yasina kadar icti:)
Anne suttt derdi uyku arasibdaa
yasemin bigundemi yok
çocuk olabilirlerama herşeyin farkındalar cnm
bundan sonra 1kere olsun vereceğim cnm
ne yapıyım
defne gece 3 kere süt içerdi artık 1 le yetinecek
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız
cnm özel olacak biraz ama annenlerin seni aramaması için mi kardeşin bi sebebi vardır dedi yoksa kendi aramaması için mi öyle dedi?
cnm önceden defne sadece süt içiyordu ama dün gece muhallebi yaptım yedirdim. sanırım o yüzden kendi çok fazla istemedi
Cnm hirilti devammi su an ne kullaniyorsununz havadav sonra gecmedumi
evde veentolin 5 gun kullanilir kullaniuormusunuz surubunu
astima gelince dedigin gibi bizim.1 yilda 4.oldu en buyuk bulgu bu
ama usutme olayina gelince cocuk uauturse grip olur
bronsit yapilari ile ilgili bu alerjik olmadiguni ispatlamaz
bence mutlaka totaldeki alerji oranina baktirnalisinuz ki alerjik yapisindan mu kaynakli bilirsin
günaydın cnm ozaman sende arama annen seni arayınca o sorarsa söylersin beni özleyin diye aramadın dersin
her insan farklı sonuçta herkez aynı olamazki..
yok cnm malesef bizimki ağzını açmadı dişine bakayım deyince inadına kapatıyo
vallaha benbde veriyorum fundam ..
günaydın şekerim seni burda görmek negüzel
yasemin izinli cnm cumaya kadar bal böceğine o bakıcak..
bakalım canm artık olacağına varır herşey....nilin dişini de merak etme ya sıkıntı çıkmaz zannediyorumm....korkma yani:))
akşamdan iyice doyur o aman gece bi kereyle yetsin canım..yani kardeşim öledir biraz ya iki gün aramasam üçüncü gün bi tavır afra tafra yapar yine aynı şey sanırım...sabah aradı annem konuştuk ağladım baya telefonda o da üzüldü sanırım bilmiyorum artık farkeder belki bişeyler
ventolin veriyorum.bugün üçüncü gün.grip olmadı azıcık hapşuruyo ama grip değil yani.öksürüyo ve hırıltı var...dr da öle dedi üşüten her çocuk böyle olmuyo genetik yapıula da ilgili dedi.bu kışı bi atlatırsanız seneye bu kadar olmaz dedi...astım da çocukluk çağı astımıymış kalıcı olmuyomuş amöa yine de yaptrcam test biraz toparlansın da....tabi babayı da ikna etmemiz lazımmm
akşamdan iyice doyur o aman gece bi kereyle yetsin canım..yani kardeşim öledir biraz ya iki gün aramasam üçüncü gün bi tavır afra tafra yapar yine aynı şey sanırım...sabah aradı annem konuştuk ağladım baya telefonda o da üzüldü sanırım bilmiyorum artık farkeder belki bişeyler
ventolin veriyorum.bugün üçüncü gün.grip olmadı azıcık hapşuruyo ama grip değil yani.öksürüyo ve hırıltı var...dr da öle dedi üşüten her çocuk böyle olmuyo genetik yapıula da ilgili dedi.bu kışı bi atlatırsanız seneye bu kadar olmaz dedi...astım da çocukluk çağı astımıymış kalıcı olmuyomuş amöa yine de yaptrcam test biraz toparlansın da....tabi babayı da ikna etmemiz lazımmm
Bende ayni diygulardayim cnm kendimi.burda gormekten mutluyum yasemini aricam bugungünaydın cnm ozaman sende arama annen seni arayınca o sorarsa söylersin beni özleyin diye aramadın dersin
her insan farklı sonuçta herkez aynı olamazki..
yok cnm malesef bizimki ağzını açmadı dişine bakayım deyince inadına kapatıyo
vallaha benbde veriyorum fundam ..
günaydın şekerim seni burda görmek negüzel
yasemin izinli cnm cumaya kadar bal böceğine o bakıcak..
Günaydın kızlar, hasta bebislerr nasıl oldular?
cnm sen ailenden uzakta olduğun için fazla hassassın bence
belki de yanlış hissediyorsundur
insan ailesinden uzak olunca böyle tepkiler verebiliyor
kendini çok yıpratıyorsun bence
biraz zamana bırak
Evet evet grip.olamiyorlar iste
biz tedaviye basladik.on gun once grio oldukbronsit olmadk bu bir ilerleme
Evet tedavi edilirse cocukluk cagi astimi olarak kaliniyor ama tedavi sart
olabilir canm bi de adet dönemindeym üstüne kızın da benm de hastalığımız geldi öyle hastanede falan çok garip yalnız hissettm kendimi o yüzden böyle oldum sanırım
hmm bakalım ctesi ye kadar kullanyam da ctesi gidelim diyorum bende bakalım nasıl olmuş çok öksürüyo çünkü geçen böle olmamıştı..gerçi ben de grip olamadım aynen meryem gibiyim öksütrük ve hırıltı var....aras iyi mi şimdi abla ayy ysaa çok zor gerçektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?