2012 kasım bebekleri büyüyor..

bız bu bayanların cektğı sıkntı ne boyle her ay adet olmayı bekle tedrgın ol off off ınsallah olursun canım
songul bugun belkı gelmez canım esı evde

Ozaman sonra sorarim canim heralde doktora sormaya gerek yoktur eczaneden alsam bisey olurmu acaba.bizde babasiyla ereni banyo yaptirdik uyuttum simdi yatiricam.ama zor giydirdim ya odada gezinip duruyo hala oynamak istiyo.

Bu arada bu saat oldu hala uyumadik benim gözümden uyku akıyor ama rana dalamadi bi türlü

Ozaman sonra sorarim canim heralde doktora sormaya gerek yoktur eczaneden alsam bisey olurmu acaba.bizde babasiyla ereni banyo yaptirdik uyuttum simdi yatiricam.ama zor giydirdim ya odada gezinip duruyo hala oynamak istiyo.

songulle konusursun canım detaylı olarak ben ne desem yalan olur
gıyınmek bızdede problem canım her seferınde ağlıyo yerlere atyo kendını
sen kendın banyo yaptırabılıyomusun eren ı ben yaptıramıyorum sureklı hareket halınde oluyo ve hıc oturmuyo
ayağındamı uyutuyosun canım
24 saat oynasalar yınede doymazlar oynamya

En güzeli spiral ben hapı içmeyi kesin unuturum
Hosgeldin canim nasilsin.ben hapi unutmamda oburunude taktiramam ya hamilelik dogum yetti bidaha oyle seyler pek istemiyorum.

Ayagimda uyutuyorum canim eger bende yatarsam benimlede uyuyo kendi ama ben daha yatmiycam icin hemen uyuttum onu.babasiyla banyo yaptirdik canim onuda yazmistim aslinda ama kacirmissin heralde.bizimki banyo yapmayi suyu cok seviyo bikacda oyuncak koyunca keyfine diycek yok sadece basindan dokme kismi her cocuk gibi onu sevmiyo.

okudum canım da kendınde yaptırabılıyomusun dıye sormustum ben yaptıramıyorumda
bende aldım oyuncak ama oturmuyokı oynasın hem sevıyo hem sevmıyo gıbı banyoyu

okudum canım da kendınde yaptırabılıyomusun dıye sormustum ben yaptıramıyorumda
bende aldım oyuncak ama oturmuyokı oynasın hem sevıyo hem sevmıyo gıbı banyoyu

En son bir ay once falan kendim yaptirmistim canim cok zor olmadi ama normalde hep esimle yaptiriyoruz mecbura kalinca ozaman yaptiririm canim.

Iyı aksamlar kızlar nasılsınız bakalım

Fatmacım songulun kullandıgı haptan bende kullandım emzırırken kullanılıyor adı cerazette ( dogru yazdım umarım) nıda dokuz ay emdı bırakınca degıstırdım normalden bıraz daha pahalıydı. Bana dr um yazmıstı beyzada da kullanmıstım, dıgerlerı gıbı bır hafta ara vermıyosun sureklı yutuluyo

Bilmemki canim yorgunsa belki uyuyakalmistir. siz ner yapiyosunuz bakalim bebisle ayy buyudukce ne tatli halleri oluyolar.

napalım canım hergun aynı oluyo genelde oyun oynuyoruz topla oynamayı cok sevıyo kendı oynuyo bazen oyuncaklryla
bazen gezmeye gıdyoruz eve gelınce kıyamet kopuyo bı ağlama surecı yasıyo eve gırmıcekmıs hayır yanı gobeğıde evde nıye bukadr dısarı hastası bılmem

hosgeldın canım uyudumu kuzuların neler yaptnız bugun

Bende ıkı tane oldugu ıcın atıyorum kuvete baya oynuyolar oyuncaklarla sonra nıdayı yıkayıp yatırıyorum ondan sonra beyzayı, dogduklarından berı hep kendım yıkadım yenı dogduklarında esım bıkac kere su dokmustur o kadar:) en sıkıntılı tarafı sadece kafa kısmı oda daha cok beyza da:)

ozaman senı alkıslıyorum canım becerebılıyosan ne guzel ıkı cocuğu bırlıkte yıkıyosun
kafa hepımzde sorun

hosgeldın canım uyudumu kuzuların neler yaptnız bugun

Hosbulduk cnm bugun baya yogunduk temızlık alısverıs kv zıyaretı derken anca geldık bır saat oldu uyudular bende alısverıslerı yerlestırdım mubarek alırken guzel oluyoda yerlestırmeye gelınce hıc canım ıstemıyo ama mecbur:)sımdı sıze bakayım dedım daha bulasık makınası var bosaltılacak

Sız neler yaptınız alptugra ıyıdır ıns

Sagol canim en kisa zamanda alicam bende peki guvenlimi canim tabi hicbiseyin %100 garantisi yokturda normalde koruyo heralde sorun olmaz diymi.

Bizde bugun markete gittik geldik aksam ustu ama eve geldigimizde kapidan once onu biraktim nasil kosuyo gidiyo evi kurcalamaya biliyo eve geldigimizi hic sesi cikmiyo cok sukur. normaldede kendi kendine oynamayi biliyo oyle oynayip duruyo elinde tencere buyuk tahta kasik aliyo onlari bi oraya koyuyo bi buraya koyuyo karistirip duruyo. bide hemsire oynuyoruz yani benim cocukluk el oyunu parmagini getirip avucuma ciss yapiyo sonra suss ve adda ama hepsini kendi soyleyemiyo beraber oyle oynuyoruz.

ozaman senı alkıslıyorum canım becerebılıyosan ne guzel ıkı cocuğu bırlıkte yıkıyosun
kafa hepımzde sorun

Mecburıyetten cesaret doguyo belkıde:) bılmemkı esım beklemezdım her zaman ıstesem yardım ederdı ama bır kere ıkı kere derken alıstım sımdı zaten gerek duymuyorum onlar ıcın banyoya gırmek keyıf zaten:) sudan korksalardı yada ılk baslarda huysuzluk yapsalardı bende yapamazdım tek basıma bıraz cocukla alakalı belkı:)

Bi taraftan sana ozeniyorum canim iki kizinla neguzel bitaraftanda gozum korkuyo cok zor oluyodur heralde onlarla ugrasmasi ama okuyunca hayal ediyorum kizlari cok tatli oluyo.

Hayirli geceler kizlar
malum.esim evde cocular uyudu ondan girmiyorum
arada bir bakayim dedim
benu nimde dedigi gibi cerazette kullaniyorum hic ara verilmedeb kullanilan guvenli bir hap
eczanede yoksa depodan getiriyorlar dedigi gibi fiyati digerlerinden biraz daga yuksek 3o tl ye yakin
Sadece emzirirken kullaniliyor emzirme bitince normal.haoa geciliyor ben memnunim.tavsiye ederim
hepiniz opulduniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…