2012 kasım bebekleri büyüyor..

ne biliyim kızlar ya 1 haftadır bu durum aklımda dönüp duruyor
kendimi kötü hissediyorum

ahhh fundam okonu benim aklımda kaç hafta takılıp durdu bi bilsen
ama sonra nil hastalandıya nekadar
boşuna üzülmüşüm dedim
gerçi bizim kinin hastaneden gelince dili çözüldü diye bilirimm:

Bide bu ara el yıkama hastalığımız var sürekli ellerini yıkamamıistiyo kollarını gerçi çekiyo ben anlamamazlıktan geliyorum anlamadım falan diyorum budefada elllerini ovuşturuyo anlıyayım diyeeee

bize kapandığını görmeden dediler kesn diye ama....boy kilo da takılıyo cnm insanın kafasına..daha doğrusu takacak bişey buluyorz .:)o konu da rahatm daha önce de kalmşlardı birlkte...gerçi geldğmde yatak odasını tanıyamadm heryer altüst olmştu....halıda kremlenmşti kızla birlkte ama yine de olsun:)

heheeh ee annede yok babada yeterki dursun diye herşeye izin vermiştir..
Eet cnm biz takıcak bişey mutlaka buluyoruz anne olmak çok zor çokkkk:

ay ben yerm o ovuştrduğu ellerniii.))gözmn önüne geldi bşiann süper yaaa

tam yemelik vallaha:

heheeh ee annede yok babada yeterki dursun diye herşeye izin vermiştir..
Eet cnm biz takıcak bişey mutlaka buluyoruz anne olmak çok zor çokkkk:

tam yemelik vallaha:

aynen cnm buranı hali ne dedim gğülüyo bi ara gözden kaybolmştu sonra böyle çıktı geldi diyo fotoğraf çekmiş bide:)ağzı yüzü saçıı her tarafı krem:)

meryemde yere elinden bişey düşünce alıyo üflüyo çok komkk...bi de telefonu veya kumandayı alıuo aloo diyo kulağna tutp dolana dolana bişeyler anlatyoo

Herkese merhabalar kızlar guzel bır hafta olur ıns kuzucuklar ve bızler ıcın

Guldencım gezmeye gıtmek degısıklık olmustur nıl ıcın anneler yorulsada onların eglendıgını gormek herseye deger:)

Yasmın gecmıs olsun tekrar atlatmıs kuzu sende bıan önce ıyılesırsın ıns
Bıngıldak konusunda ıcın rahatlamıs bız ne kadar soylesek ısın uzmanından duyman daha ıyı olmustur
Bızımde kapandı ama ıkı yasına kadar d vıtamınıne devam dedı dr

Aysegul masala kocaman masallah yakında bıcır bıcır konusur artık
Isını de hayırlısıyla halletmıssın ıcın rahatlamıstır:)

Fundacım her cocugun gelısımı farklı tabı kı kafanı takma cnm
Beyza ıkı bucuk yasına kadar konusmadı ben yanında cok konusmama rahmen nerdeyse bıkac kelıme dısında sadece anne derdı ama herkese herseye:) kızım babayı cagır annee:) kızım teyze de anneee:) ve öyle söyledıgını zannedıyodu herhalde:) cok takmıstım kafayı esımın aılesınde dalga gecenler bıle oluyodu bı konusmayı beceremıyosun herseye anne dıyosun dıye onlara bısey dıyemez hep aglardım dr 2,5 tan sonra cumle kurmassa o zaman bakıcaz dedı allaha sukur acıldı en basıtı anne gel falan dıyodu sonra devamı geldı sımdı susturamıyoruz:)

hehehe ay bunların hpesi başka bişey yapıyo yerim onu bennn

hoşgeldin cnm aynen nilim için çok iyi oldu tabi o iyi bende iyi..

Bende bazen bırakıyorum babaya onların rahatlıgından mı bılmem bısekılde aldatıyolar onları ve ıstedıklerını yapıyolar:) ufleme olayı cok tatlıymıs :)) tel bızımkıde dolanıyo ortada aloo dıye:)
Bu aralar bıde ne soylersem tekrarlamaya calısıyo dılının döndugunce bısey alır yada verır dankı der tesekkur edıyomus:)
Yatarken dua edıyoruz oda allah dıyo amın dıyo bıde guluyo cok tatlı:)
Kızdıgım zaman allah allah dıyorum oda dıyo kopuyorum resmen yakalayıp mıncıklıyasım gelıyo:)
Hepsıne kocaman masallah

kızlar sizle muhabbet güzel amma fıstığım uyumuşken azıcık ders çalışiayım bakalım nasıl olacak...öpüldünüz görüşürüz....
beni hoşgeldn bu arada

Arkadaslar hıc bu kadar kalabalık görmemıstım burayı 26 zıyaretcı konuyu okuyor

Son düzenleme:
kızlar sizle muhabbet güzel amma fıstığım uyumuşken azıcık ders çalışiayım bakalım nasıl olacak...öpüldünüz görüşürüz....
beni hoşgeldn bu arada

Hosbulduk cnm sana ıy dersler o zaman bende kızları uyuttum yemege baslıycam görusuruz cnm

AYYY EVETYA MAŞALLLALH HEPSİNE ay negüzellll:
çok güzel zamanları şuanda...

Arkadaslar hıc bu kadar kalabalık görmemıstım burayı 26 zıyaretcı konuyu okuyor

o 2 6 ziyaretçide gelsede bizde onların tecrubelerinden faydalansak dimi ama?
:):)

hehehe ay bunların hpesi başka bişey yapıyo yerim onu bennn

hoşgeldin cnm aynen nilim için çok iyi oldu tabi o iyi bende iyi..

Hosbulduk cnm ay nıl ne kadar tatlıdır öyle ellerını ogustururken gelde yıkama:)
Bızımkılerde su kusu:) bıraksam 7 24 suda oynarlar:)

çok sağolasn cnm... eee bebek mutlu anne mutlu...
Hic uzulme canim yakinda kapanir bingildak uzulme sen.kilonuz boyunuz masallah cok iyi erken dogum olmasina ragmen bence gelisimi gayet guzel bosuna uzuluyosun annesi.
Ayy bende kiskandim bizimki daha anne demiyo sipa yaa simdi seninki oyle yapinca bende ozendim ne tatlidir kimbilir.

Yani esinin oyle davranmasi cok guzel sende cok mutlu olmussundur eminim ben bile sevindim keske esinde sana karsi herzaman anlayisli iyi olsa yani annesi konusunda ama neyse canim agzinizin tadi kacmaz insallah hep boyle olursunuz.

Hosbulduk cnm ay nıl ne kadar tatlıdır öyle ellerını ogustururken gelde yıkama:)
Bızımkılerde su kusu:) bıraksam 7 24 suda oynarlar:)

sormaya nilde suyu çok seviyo sadece kafasından dökme hep suda kala biliriz..

diyecek ve gerçektençok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın..

Ay oku oku bitmedi neyse bitirdim sonunda. havada cok guzel ya sanki yaz gunu gibi eren uyurken pencereyi actim bende biraz havalansin.valla yazi ozlemisim keske dun boyle olsaydi ne guzel parka falan gezmeye giderdik.

inşallah cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…