- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.781
Ay oku oku bitmedi neyse bitirdim sonunda.havada cok guzel ya sanki yaz gunu gibi eren uyurken pencereyi actim bende biraz havalansin.valla yazi ozlemisim keske dun boyle olsaydi ne guzel parka falan gezmeye giderdik.
Ne guzel ya burası bulutlu yagmur yagacak ve cok soguk bosuna demıyorum yaz gelse dıye:)
Yakınlarda park varsa cıkın annesı dolasır bıraz erencık ( bu arada hep söylıycem unutuyorum ablamın oglunun adıda eren 7 yasında bı hareketlıkı sormaeren deyınce hep o gelır aklıma)
Fatmacım sen balıkla beraber yogurt verıyomusun benım aynı gun ıcınde vermıslıgım var ama beraber hıc vermedım
ohh neguzel paylasim olmus hep boyke olur ins
bende temizlik yaptim bgun carsaflar falan yikandi.serdim
heryeri.supurip sildim toz alcam derken komsu ugradi
simdi gitti masali uyuttm bi bakayim dedim
bayiliom temizlik yapmaya yaa simdi bide wc banyo ovayim
bide pilav yapip geleyim ama kimse olmaz kesin :)
bak o soruyu bende sorucaktım
ben eğer akşam balık vereceksem yoğrdunu öylen yediriyorum
ohhh negüzel ay ayşegül bizede gelsene yaaaa:
offf sibel o yemek işi çok zor ya hergün hergün ayy insan ne yapıcağını bilemiyo vallaha:
şimdi karnım çok acıktı aklımdan birsürü yemek geçiyo..
Fatmadan cvp beklıyoruz o zaman veren kızlar varsada söylesınler bızede fıkır olur
Yemek konusu aynen yaa dusunmek zaman alıyo zaten yapmaktan cok bazen aksamdan esıme sorarım ne pısırem dıye:)
Bugun bende yemek patlaması var bana gelın kızlar:) tarhana corba , ıspanak, karnıyarık pılav :) bende sasırdım kendıme normalde ıkı en fazla uc cesıt olur sanırım acken basladım yemek yapmaya :))
evet evet kızlardanda öğrenelim..
bu arada ay yakın olsakta gelsek vallaha..
hem çalışıp hem yemek çok zor..
Ne guzel ya burası bulutlu yagmur yagacak ve cok soguk bosuna demıyorum yaz gelse dıye:)
Yakınlarda park varsa cıkın annesı dolasır bıraz erencık ( bu arada hep söylıycem unutuyorum ablamın oglunun adıda eren 7 yasında bı hareketlıkı sormaeren deyınce hep o gelır aklıma)
Fatmacım sen balıkla beraber yogurt verıyomusun benım aynı gun ıcınde vermıslıgım var ama beraber hıc vermedım
Gercekten bende cok ısterdım gelsenız mısafırım olsanız dusunsene topigın bebeklerı hepsı bı arada:))
Dogru soyluyosun cnm bız bıle cogu zaman cocuklardan fırsat bulamazken..öncelık cocukların napım allahtan anlayıslıdır esım yapamadıgım zaman olsun alırız bıseyler der
he he azıcık çalıştım geldim amma çok sıkıldım yaaaa...unutmuşum çalışmayı:)))ayşegül ohh ellerine sağlık tertemz olmuş heryer:))ben de şimdi mutfağ geçiyorum daha ne yapcama bile karar vermedm ama bakacam artık...
bu arad fatma yaaa hasta oldun mu tatlum merak ettim yaa
Benim erenim uslu teyzesi tabi her cocuk gibi karistirmayi incelemeyi sever ama benim sozumude dinler oyle yetistirmeye calisiyorum yani oda dinliyo.
Yogurt baliklada veriyorum herzaman canim sorun olmuyo ben kendimde oyle buyudum.galiba ikisi ayni anda yenince zehirlenme olur gibi bi soylenti var ne derece dogru bilmiyorum arastirmadimda ama ben pek inanmiyorum ya unutmassam yinede bi netten arastirayim bakalim suphe kalmasin.
Namaz kilip geldim ama zor kildim ya eren ben secdeye gidince ustume cikmaya calisiyo gulduruyo beni zor tuttum kendimi.benimde aksama yemek olarak kiymali salcali sehriye corbasiyla pirincli ispanak yemegi ve salata var cok yemek yaparsam kaliyo iyi olmuyo bize yetiyo bu menü.
Bu arada kizlar size bi puf noktasi vereyim malum herkez cocuklu.eren yarim saat once elinde cam kucuk kavanoz vardi elinden dusurdu oda parcalandi ya ben buyuk parcalari elimle topladim ama minik minik parcalar olurya hatta bazilari toz gibi olur onlari islak pamuk yardimiyla kolayca toplayabiirsiniz ben topladim bisey kalmadi.cocuklar oynarken mutlaka biseyler kirilir sizede bu fikir yardimci olabilir.
Ben ek gidaya gectigimizden beri yani ilk balik yedigi gunden beri hep yogurtla verdim bisey olmadi cok sukur hatta hic dusunmeden rahatca verdim.ben genelde esim balik alinca onlari buzdolabi posetlerine koyup dindurucuda sakliyorum istedigim zaman cikarip yapiyorum erende hep oylede yedi yani ama ayrintisini bilmiyorum canim arastirip bakmak lazim ama zehirlenme gibi bisey olcani sanmiyorum.Cnm öyle uslu olsun hep ıns annesını hıc uzmesın:)
Bızımkı kreste bır acıldı hemde nasıl :))
Hımm balıgı hep verıyorum dıyosun yanı, bızımde balık olursa o gun yogurt yenmezdı evde:) benımde balık taze olursa bısey olmaz dıye aklımda arastırmak lazım tabı
Allah kabul etsın cnm erende kılar yakında senle ne görurlerse onu yapıyolar bıdıklar:)
Bızımde cogu zaman ıkı cesıt cnm yetıyo artıyo bıle bazen hıc olmuyo mesela duruma göre:))
Bende mutfak kagıdını ıslatıp alırım önce ama sonra supurgeyle cekerım ardından sılerım korkuyorum bısey kalır elıne ayagına batar dıye
Merhaba kizlar
bugun gunum vardi yzamadim muhappet akmis gitmis oh
kiskandim.da he
gunum guzel gecti aras sabah biraz mizirdakti esim.evah yandin dedi ama pek bir neseli mutluydu
Yasemimcim.keciboynuzuna gelince tozu degol izu bizimki pekmez kvamindan
sicak islem girmemis iki gunden beri arasin istahu tavab yapti hic olmasa ekmek dolabini aciyormmama diyir:)
Zaten yems priblemi.yoktu fakat sjmdo heptn acildi
Kizlaar sizin icin baktim netten yogurtla baligi ayni anda gonul rahatligiyla verebilirsiniz hicbir zarari yok yogurdun tek sorun balik bozuk olursa o zehirlermis yoksa yogurdun hicbir alakasi yok zehirlemekle haberiniz olsun.
Kizlaar sizin icin baktim netten yogurtla baligi ayni anda gonul rahatligiyla verebilirsiniz hicbir zarari yok yogurdun tek sorun balik bozuk olursa o zehirlermis yoksa yogurdun hicbir alakasi yok zehirlemekle haberiniz olsun.
Merhaba kizlar
bugun gunum vardi yzamadim muhappet akmis gitmis oh
kiskandim.da he
gunum guzel gecti aras sabah biraz mizirdakti esim.evah yandin dedi ama pek bir neseli mutluydu
Yasemimcim.keciboynuzuna gelince tozu degol izu bizimki pekmez kvamindan
sicak islem girmemis iki gunden beri arasin istahu tavab yapti hic olmasa ekmek dolabini aciyormmama diyir:)
Zaten yems priblemi.yoktu fakat sjmdo heptn acildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?