2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay oku oku bitmedi neyse bitirdim sonunda. havada cok guzel ya sanki yaz gunu gibi eren uyurken pencereyi actim bende biraz havalansin.valla yazi ozlemisim keske dun boyle olsaydi ne guzel parka falan gezmeye giderdik.

Ne guzel ya burası bulutlu yagmur yagacak ve cok soguk bosuna demıyorum yaz gelse dıye:)
Yakınlarda park varsa cıkın annesı dolasır bıraz erencık ( bu arada hep söylıycem unutuyorum ablamın oglunun adıda eren 7 yasında bı hareketlıkı sorma eren deyınce hep o gelır aklıma)
Fatmacım sen balıkla beraber yogurt verıyomusun benım aynı gun ıcınde vermıslıgım var ama beraber hıc vermedım

ohh neguzel paylasim olmus hep boyke olur ins
bende temizlik yaptim bgun carsaflar falan yikandi.serdim
heryeri.supurip sildim toz alcam derken komsu ugradi
simdi gitti masali uyuttm bi bakayim dedim
bayiliom temizlik yapmaya yaa simdi bide wc banyo ovayim
bide pilav yapip geleyim ama kimse olmaz kesin :)

he he azıcık çalıştım geldim amma çok sıkıldım yaaaa...unutmuşum çalışmayı:)))ayşegül ohh ellerine sağlık tertemz olmuş heryer:))ben de şimdi mutfağ geçiyorum daha ne yapcama bile karar vermedm ama bakacam artık...

bu arad fatma yaaa hasta oldun mu tatlum merak ettim yaa

bak o soruyu bende sorucaktım
ben eğer akşam balık vereceksem yoğrdunu öylen yediriyorum

ohhh negüzel ay ayşegül bizede gelsene yaaaa:

offf sibel o yemek işi çok zor ya hergün hergün ayy insan ne yapıcağını bilemiyo vallaha:
şimdi karnım çok acıktı aklımdan birsürü yemek geçiyo..

Fatmadan cvp beklıyoruz o zaman veren kızlar varsada söylesınler bızede fıkır olur

Yemek konusu aynen yaa dusunmek zaman alıyo zaten yapmaktan cok bazen aksamdan esıme sorarım ne pısırem dıye:)
Bugun bende yemek patlaması var bana gelın kızlar:) tarhana corba , ıspanak, karnıyarık pılav :) bende sasırdım kendıme normalde ıkı en fazla uc cesıt olur sanırım acken basladım yemek yapmaya :))

evet evet kızlardanda öğrenelim..
bu arada ay yakın olsakta gelsek vallaha..

hem çalışıp hem yemek çok zor..

evet evet kızlardanda öğrenelim..
bu arada ay yakın olsakta gelsek vallaha..

hem çalışıp hem yemek çok zor..

Gercekten bende cok ısterdım gelsenız mısafırım olsanız dusunsene topigın bebeklerı hepsı bı arada:))

Dogru soyluyosun cnm bız bıle cogu zaman cocuklardan fırsat bulamazken..öncelık cocukların napım allahtan anlayıslıdır esım yapamadıgım zaman olsun alırız bıseyler der

Benim erenim uslu teyzesi tabi her cocuk gibi karistirmayi incelemeyi sever ama benim sozumude dinler oyle yetistirmeye calisiyorum yani oda dinliyo.
Yogurt baliklada veriyorum herzaman canim sorun olmuyo ben kendimde oyle buyudum.galiba ikisi ayni anda yenince zehirlenme olur gibi bi soylenti var ne derece dogru bilmiyorum arastirmadimda ama ben pek inanmiyorum ya unutmassam yinede bi netten arastirayim bakalim suphe kalmasin.

ayy negüzel olurdu vallaha hepimiz bi arada buluşa bilseydik keşke..

Olmadim canim bugun yada yarin olmam lazim ama bakalim bugun olmassam yarin kesin bekliyorum ins. olurum.

Namaz kilip geldim ama zor kildim ya eren ben secdeye gidince ustume cikmaya calisiyo gulduruyo beni zor tuttum kendimi. benimde aksama yemek olarak kiymali salcali sehriye corbasiyla pirincli ispanak yemegi ve salata var cok yemek yaparsam kaliyo iyi olmuyo bize yetiyo bu menü.

Bu arada kizlar size bi puf noktasi vereyim malum herkez cocuklu.eren yarim saat once elinde cam kucuk kavanoz vardi elinden dusurdu oda parcalandi ya ben buyuk parcalari elimle topladim ama minik minik parcalar olurya hatta bazilari toz gibi olur onlari islak pamuk yardimiyla kolayca toplayabiirsiniz ben topladim bisey kalmadi.cocuklar oynarken mutlaka biseyler kirilir sizede bu fikir yardimci olabilir.

Cnm öyle uslu olsun hep ıns annesını hıc uzmesın:)
Bızımkı kreste bır acıldı hemde nasıl :))

Hımm balıgı hep verıyorum dıyosun yanı, bızımde balık olursa o gun yogurt yenmezdı evde:) benımde balık taze olursa bısey olmaz dıye aklımda arastırmak lazım tabı

Allah kabul etsın cnm erende kılar yakında senle ne görurlerse onu yapıyolar bıdıklar:)

Bızımde cogu zaman ıkı cesıt cnm yetıyo artıyo bıle bazen hıc olmuyo mesela duruma göre:))

Bende mutfak kagıdını ıslatıp alırım önce ama sonra supurgeyle cekerım ardından sılerım korkuyorum bısey kalır elıne ayagına batar dıye

Ben ek gidaya gectigimizden beri yani ilk balik yedigi gunden beri hep yogurtla verdim bisey olmadi cok sukur hatta hic dusunmeden rahatca verdim.ben genelde esim balik alinca onlari buzdolabi posetlerine koyup dindurucuda sakliyorum istedigim zaman cikarip yapiyorum erende hep oylede yedi yani ama ayrintisini bilmiyorum canim arastirip bakmak lazim ama zehirlenme gibi bisey olcani sanmiyorum.

Evet canim minik parcalar daha tehlikeli oluyo ama pamuk hepsini topluyo bisey birakmiyo tabi islak olucak.mesela bir haftayi gecti erene tencere ve kapagini vermistim oynuyodu kapagi dustu kirildi camdi zaten tuzla buz oldu(benim sucumdu ya kapagini niye veriyorumki) onlari toplarken parmagima minicik toz gibi cam batti biraz kanadi neyse bi gun gecti iki gun gecti parmagimin o kismi hep aciyodu sonra rengi degisti biraz anladimki cam icinde kalmis ama nasil cikaricamki en sonunda gecen gun parmagimin o kismi derisi catladi bende igneyle cikarayim dedim ama bisey goremedim cikmistir ins.ayy cokta uzun yazdim velhasil camlar cok tehlikeli oyuzden bikere pamukla dene icin rahat etmesse supurgeyle cekersin tekrar.

Merhaba kizlar
bugun gunum vardi yzamadim muhappet akmis gitmis oh
kiskandim.da he
gunum guzel gecti aras sabah biraz mizirdakti esim.evah yandin dedi ama pek bir neseli mutluydu

Yasemimcim.keciboynuzuna gelince tozu degol izu bizimki pekmez kvamindan
sicak islem girmemis iki gunden beri arasin istahu tavab yapti hic olmasa ekmek dolabini aciyormmama diyir:)
Zaten yems priblemi.yoktu fakat sjmdo heptn acildi

Ooh yakinda dobisko olursa hic sasirma annesi masalah arasa.bizimde istah iyi ama bizdemi denesek napsak.Gununude atlatmissin artik rahatlamissindir.

Kizlaar sizin icin baktim netten yogurtla baligi ayni anda gonul rahatligiyla verebilirsiniz hicbir zarari yok yogurdun tek sorun balik bozuk olursa o zehirlermis yoksa yogurdun hicbir alakasi yok zehirlemekle haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Kizlaar sizin icin baktim netten yogurtla baligi ayni anda gonul rahatligiyla verebilirsiniz hicbir zarari yok yogurdun tek sorun balik bozuk olursa o zehirlermis yoksa yogurdun hicbir alakasi yok zehirlemekle haberiniz olsun.

Hatta ben doktorum programinda dinlemistim zehirlenme.oncesi yogurt yenilirse koruyucu oluyormus zehirlendikten aonra yemenin anlami yokmis
Balil yogurt yemek aksine zehirlenme.onune bile geciyirmis

Sagol canım balık bozuk olunca zaten zehırlıyo halk arasında da yogurtla yendıgı ıcın gıbı bı ınanıs var demek cunku hep öyle bılıyoruz

Songuullll nerdesın burdasın ama burda degılsın:))

Gunu de atlatmıssın hadı gecmıs olsun:) aras ta uzmemıs anneyı oh ne guzel
Artık gezme sırası sızde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…