- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.721
cnm sık sık açacak, açınca hemen kapatmayıp havalandıracak(ki ben hep öyle yaparım kv de kızar çocuğu altı açık bekletiyorsun babası,dedesi,amcası orasını görüyor diye. dr da havalandırmamızı söyledi)ve sürmesi gereken 2 krem var onları ne zaman süreceğini karıştırmaz inşallahgünaydın cnm:
Ay sende iyileş biran önce
aynasıl bi gırip buyaaa:
aynen cnm onların mutluluğu herşeye bedel..
Bu arada
kv ne yapması lazım sık sık altını alması lazım dimi?
Umarım geçer yavrumun kpişiği artık..
inşallah cnm yasağol cnm benim size de geçmiş olsun. çok yakıo canlarını şu pişik yaa bi an önce düzelisn inş.
aynen cnm yaa geçsin artık. ama yine de ben razıyıım kuzum iileşti zeytin zeytin bakıo ya yine herşeye değer:)
cnm sık sık açacak, açınca hemen kapatmayıp havalandıracak(ki ben hep öyle yaparım kv de kızar çocuğu altı açık bekletiyorsun babası,dedesi,amcası orasını görüyor diye. dr da havalandırmamızı söyledi)ve sürmesi gereken 2 krem var onları ne zaman süreceğini karıştırmaz inşallah
inşallah cnm ya
bebişlerimiz hasta olmasınlar ben her şeye razıyım
Evet canim bizimde yukarda teras var bende oraya yazin biseyler dikmeye calisiyorum ama nekadar olursa.Ay kusura bakma cnm sızle yazısırken bızımkıler geldı sonrada cıkmısım zaten tele bakamadım
Bızım balık faslı bıttı:) nıda bıkac lokma yedı sukur son lokma yarım saattır agzındaydı cıkarttırdım ne yutuyo ne cıkarıyo:)
Cnm öyle dusunme sen hamsı deyınce benımde memleket özlemı deprestı bıan:) tr de olan hersey burdada var artık ama herseyın tazesını bulamıyoruz malesef, tr deyken kıymetını bılmedıgım cogu nımetın degerını burda daha ıyı anladım, mesela annemlerın bahcesı var herseyı taze taze yerdık ama bahceye ıkı domates bıber dıkmeye usenırdık buraya geldım balkona sera aldım kucuk ıcıne herseyden yapardım azcık maydonoz nane hepsı vardı, sımdı bahcelı ev aldık daha cok cocuklar oynasın dıye ama ben kenardan yer boldurdum esıme gecen sene domates bıber hepsınden yaptım taze taze yedık bu yazıda sabırsızlıkla beklıyorum:)
Ay ne cok yazdım dolmusum napım:)
İnşallah cnm. Evet yorucu oluyor ama yerleri silip , tozları alma faslı defne uyurken oluyor çünkü defne su ile oynamak istiyor
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar
nasılsınız biz iyiyiz kızımla çok şükür
yasemin hosgeldin özledik seni geçmiş olsun tekrar
slm cnm ohh gezme iyi gelmistir sanada nilede dwgisiklik iyi oluo ya yorucuda olsa degiomerhaba tekrar hoşgeldiniz oluyo öyle dönem dönem yaramazlıklar ..
günaydın cnm biz iyiyiz siz nasılsınız defnem nası
cnm saçlarını güle güle kullan:
123m
okadr kendini üzme cnm olacağı varmış hem bunlar saniylik olaylar sonuçta birşey olmamış.
çocuklarda düşünememişlerdir düşe kalka büyüyecekler
kızlar herkese günaydın ay biz bu hafta sonu gezdik cumartesi kırklr eliye arkadaşıma gittik 1 gece kaldık
tabi ben pek oturamadım ama yinede güzeldi nil çok eylendi çünkü ordada çocuklar vardı ve onlarla koşturdu sürekli..
umarım herkes iyidir kızlar..
cnm benm cok gecmis olsun sanda ins hemncik iylesirsin balbocugun iylesmisya onemli olan o.cnm benim ya ins gecer basagrinda cok gicik bisey ya o agriyla calismakherkese günaydın kızlarrrr.... çok fazla geçmiş olmuş 50 sayfa kadar... bakamadım... herkes iidir umarım... songülüm bilgi istiyorum keç boynuzu tozundan bahsetmişsin sanırımm... ay ne vereceğimi şaşırdım kuzuma yaa. ama iileştik çok şükür... antibiyotiğe devam ediyoruz... şimdi de ben hasta oldum... bademciğim şişmiş gripte cabası... felaket başağrım varr... bugün akşam olur muuuu
bizde iyiyiz cnm sukur yaramazimla basbasa kaldik annae babane kuzen derken.ayy kizimla yalniz kalmayi ozlemisim meger:)günaydın kızlar
nasılsınız biz iyiyiz kızımla çok şükür
yasemin hosgeldin özledik seni geçmiş olsun tekrar
cnm sık sık açacak, açınca hemen kapatmayıp havalandıracak(ki ben hep öyle yaparım kv de kızar çocuğu altı açık bekletiyorsun babası,dedesi,amcası orasını görüyor diye. dr da havalandırmamızı söyledi)ve sürmesi gereken 2 krem var onları ne zaman süreceğini karıştırmaz inşallah
inşallah cnm ya
bebişlerimiz hasta olmasınlar ben her şeye razıyım
herkese günaydın kızlarrrr.... çok fazla geçmiş olmuş 50 sayfa kadar... bakamadım... herkes iidir umarım... songülüm bilgi istiyorum keç boynuzu tozundan bahsetmişsin sanırımm... ay ne vereceğimi şaşırdım kuzuma yaa. ama iileştik çok şükür... antibiyotiğe devam ediyoruz... şimdi de ben hasta oldum... bademciğim şişmiş gripte cabası... felaket başağrım varr... bugün akşam olur muuuu
İyi bari esin gelmis sevindim canim ben sizin ciktiginizdanda emin degildim pcde adiniz gorunuyodu ikinizinde neyse canim sorun degil.günaydın kızlar....yasemin geçmiş olsun canm biran önce iyileşirsin inşallah..
gülden ne güzel gezmşişsiniz nil de ağlenmşiş süper herşeye değer gerçekten....
fatmacım ya akşam benm eşim sürpriz yaptı da güya gece gelmeyecekrti çat kapı çıktı geldi o geldjkten sonra giremedm aniden de çıkmam gerekti kusura bakma:)))
funda yyaaaa valla bi haftasonun var zaten o da temzlikle geçiyo demi güble r de çok kısa(((
Kalabalik baska ortam cocuklara cok yariyo canim bizimkide koye gidince ne oyunlar yapiyodu yaa.isin icinde sevindim canim bak neguzel karsilamislar durumunu sende mahcup olmamissin masal krese gidince artik sende tekrar calismaya baslarsin.azonce kuzenide ugurladik basbasa kaldik kizimla:)
bi ay dir kardesim sonra annem.ve kardesim onlar gityi
gorumcem ile kv onlar gitti kuzen derken bugun oda gitti
masal bu surecye cok degisti acayip dillendi
herseyini anlatmaya basladi cogu seyin ismini soylemeye calisio
ciss dio wc nin onune gidip :)
kalabalik cok etkili konusmada nekadr ben herseyi tekrar edip konussam ilgilwnsemde
kalabalik daha etkili
şu su dio su icmek istedginde şut dio sute:)
patronlada konustum yerime.birini ayarlamak.icin zmani.olsun die
biz senin yuregini.bilioz nezman krese verdin yada bakici.buldun ozman yine gel
kapimiz hep acik dediler ay nasil duygulandim
ben sizin.yuzunuze bakamicam die cok agladim.gelemm artik 2.kez 1ay calisip gidiorum dedim
sacmalama biz bilioz seni dediler nasil guzel ayrildim ya icim rahatladi
slm cnm ohh gezme iyi gelmistir sanada nilede dwgisiklik iyi oluo ya yorucuda olsa degio
cnm benm cok gecmis olsun sanda ins hemncik iylesirsin balbocugun iylesmisya onemli olan o.cnm benim ya ins gecer basagrinda cok gicik bisey ya o agriyla calismak
bizde iyiyiz cnm sukur yaramazimla basbasa kaldik annae babane kuzen derken.ayy kizimla yalniz kalmayi ozlemisim meger:)
günaydın kızlar....yasemin geçmiş olsun canm biran önce iyileşirsin inşallah..
fatmacım ya akşam benm eşim sürpriz yaptı da güya gece gelmeyecekrti çat kapı çıktı geldi o geldjkten sonra giremedm aniden de çıkmam gerekti kusura bakma:)))
funda yyaaaa valla bi haftasonun var zaten o da temzlikle geçiyo demi güble r de çok kısa(((
Cok gecmis olsun canim ne zordur simdi ya tahmin ediyorum en azindan bebis iyilesmis yaz gelene kadar hastaliklar gecmiycek sanirim.
Guldencim nasilsin nil eglenmis gezmede ne guzel ayy onlar mutlu oldukca insan nasil seviniyo dimi ya gercek mutluluk bu heralde.
azonce kuzenide ugurladik basbasa kaldik kizimla:)
kalabalik cok etkili konusmada nekadr ben herseyi tekrar edip konussam ilgilwnsemde
kalabalik daha etkili
ben sizin.yuzunuze bakamicam die cok agladim.gelemm artik 2.kez 1ay calisip gidiorum dedim
iyi canım keyfi yerinde sizde.ne güzel gezmissiniz hsonu nil.mutlu sende mutlugünaydın cnm iyi olmanıza sevindim
elifimin keyifi yerindemi?
fatma sanada günaydın bu arada..
misafir gidince ev çok boş geliyor dimi insan alışıyor evde birilerinin olmasına masalda ne çok alismistir garipsedimi yanlız kalıncaslm cnm ohh gezme iyi gelmistir sanada nilede dwgisiklik iyi oluo ya yorucuda olsa degio
cnm benm cok gecmis olsun sanda ins hemncik iylesirsin balbocugun iylesmisya onemli olan o.cnm benim ya ins gecer basagrinda cok gicik bisey ya o agriyla calismak
bizde iyiyiz cnm sukur yaramazimla basbasa kaldik annae babane kuzen derken.ayy kizimla yalniz kalmayi ozlemisim meger:)
kalabalik daha etkili
ayenen cnm iyi geldi özelliklede nile..
günaydın cnm o ohh anne kız başbaşa kaldınız demek negüzel..
sorma cnm niilin keyifinide diyecek yoktu vallaha ..
aynen cnm herşey onlar için..
bizde aynı olduk cnm artık kelimeleri birleştiripte konuşmaya başlıyoruz çok şükür..
bak gördünmü okadar üzülmene deymedi
hakkında hayırlısı olsun cnm:
kalabalik daha etkili
ayenen cnm iyi geldi özelliklede nile..
günaydın cnm o ohh anne kız başbaşa kaldınız demek negüzel..
sorma cnm niilin keyifinide diyecek yoktu vallaha ..
aynen cnm herşey onlar için..
bizde aynı olduk cnm artık kelimeleri birleştiripte konuşmaya başlıyoruz çok şükür..
bak gördünmü okadar üzülmene deymedi
hakkında hayırlısı olsun cnm:
çok sağolasn cnm... eee bebek mutlu anne mutlu...Cok gecmis olsun canim ne zordur simdi ya tahmin ediyorum en azindan bebis iyilesmis yaz gelene kadar hastaliklar gecmiycek sanirim.
Guldencim nasilsin nil eglenmis gezmede ne guzel ayy onlar mutlu oldukca insan nasil seviniyo dimi ya gercek mutluluk bu heralde.
inşallah cnm atlatırızEvet canim bizimde yukarda teras var bende oraya yazin biseyler dikmeye calisiyorum ama nekadar olursa.aksam erende corba yogurt balik yedi yemegi fazla kacirmis koltukta erenle beraber yattik tv izliyoduk bi baktim uyudu yanimda 9:30da falan sonra besigine yatirdim gecede guzel uyudu sabahta 9:30da uyandi iyi oldu.
Gunaydin canim nasilsin erenin pisigi bile gecmeden tekrar oluyo sizinkide ancak gecer canim ama kaka yaptiginda hemen degismesi lazim.erende suyu cok seviyo bazen su biberonunu unutuyorum koltukta falan hemen aliyo nasil mutlu oluyo gidiyo parkenin ustune suyu dokuyo sonra damlaciklarla oynuyo cok tatli oluyo ya .
aynen cnm ama olsungünaydın kızlar....yasemin geçmiş olsun canm biran önce iyileşirsin inşallah..
sağol cnmcanim saclarini gule gule kullan buarada aklimdayken :)
ins kv acar altini kremlerini surer ins ya pisik cok.kotu ya bebk daha bunlar nolcakki dede amca varsa keyfi degil sonucta hastalik icin
oh bak ne güzel patronun da anlayışla karşılamışazonce kuzenide ugurladik basbasa kaldik kizimla:)
kalabalik daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?