2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm sık sık açacak, açınca hemen kapatmayıp havalandıracak(ki ben hep öyle yaparım kv de kızar çocuğu altı açık bekletiyorsun babası,dedesi,amcası orasını görüyor diye. dr da havalandırmamızı söyledi)ve sürmesi gereken 2 krem var onları ne zaman süreceğini karıştırmaz inşallah

inşallah cnm ya
bebişlerimiz hasta olmasınlar ben her şeye razıyım

evet en güzeli o .
umarım yapar...

Evet canim bizimde yukarda teras var bende oraya yazin biseyler dikmeye calisiyorum ama nekadar olursa. aksam erende corba yogurt balik yedi yemegi fazla kacirmis koltukta erenle beraber yattik tv izliyoduk bi baktim uyudu yanimda 9:30da falan sonra besigine yatirdim gecede guzel uyudu sabahta 9:30da uyandi iyi oldu.
İnşallah cnm. Evet yorucu oluyor ama yerleri silip , tozları alma faslı defne uyurken oluyor çünkü defne su ile oynamak istiyor

Günaydın kızlar nasılsınız

Gunaydin canim nasilsin erenin pisigi bile gecmeden tekrar oluyo sizinkide ancak gecer canim ama kaka yaptiginda hemen degismesi lazim.erende suyu cok seviyo bazen su biberonunu unutuyorum koltukta falan hemen aliyo nasil mutlu oluyo gidiyo parkenin ustune suyu dokuyo sonra damlaciklarla oynuyo cok tatli oluyo ya .

slm cnm ohh gezme iyi gelmistir sanada nilede dwgisiklik iyi oluo ya yorucuda olsa degio
cnm benm cok gecmis olsun sanda ins hemncik iylesirsin balbocugun iylesmisya onemli olan o.cnm benim ya ins gecer basagrinda cok gicik bisey ya o agriyla calismak
günaydın kızlar
nasılsınız biz iyiyiz kızımla çok şükür
yasemin hosgeldin özledik seni geçmiş olsun tekrar
bizde iyiyiz cnm sukur yaramazimla basbasa kaldik annae babane kuzen derken.ayy kizimla yalniz kalmayi ozlemisim meger:)

günaydın kızlar....yasemin geçmiş olsun canm biran önce iyileşirsin inşallah..

gülden ne güzel gezmşişsiniz nil de ağlenmşiş süper herşeye değer gerçekten....

fatmacım ya akşam benm eşim sürpriz yaptı da güya gece gelmeyecekrti çat kapı çıktı geldi o geldjkten sonra giremedm aniden de çıkmam gerekti kusura bakma:)))

funda yyaaaa valla bi haftasonun var zaten o da temzlikle geçiyo demi güble r de çok kısa(((

canim saclarini gule gule kullan buarada aklimdayken :)
ins kv acar altini kremlerini surer ins ya pisik cok.kotu ya bebk daha bunlar nolcakki dede amca varsa keyfi degil sonucta hastalik icin

Cok gecmis olsun canim ne zordur simdi ya tahmin ediyorum en azindan bebis iyilesmis yaz gelene kadar hastaliklar gecmiycek sanirim.

Guldencim nasilsin nil eglenmis gezmede ne guzel ayy onlar mutlu oldukca insan nasil seviniyo dimi ya gercek mutluluk bu heralde.

azonce kuzenide ugurladik basbasa kaldik kizimla:)
bi ay dir kardesim sonra annem.ve kardesim onlar gityi
gorumcem ile kv onlar gitti kuzen derken bugun oda gitti
masal bu surecye cok degisti acayip dillendi
herseyini anlatmaya basladi cogu seyin ismini soylemeye calisio
ciss dio wc nin onune gidip :)
kalabalik cok etkili konusmada nekadr ben herseyi tekrar edip konussam ilgilwnsemde
kalabalik daha etkili
şu su dio su icmek istedginde şut dio sute:)
patronlada konustum yerime.birini ayarlamak.icin zmani.olsun die
biz senin yuregini.bilioz nezman krese verdin yada bakici.buldun ozman yine gel
kapimiz hep acik dediler ay nasil duygulandim
ben sizin.yuzunuze bakamicam die cok agladim.gelemm artik 2.kez 1ay calisip gidiorum dedim
sacmalama biz bilioz seni dediler nasil guzel ayrildim ya icim rahatladi

İyi bari esin gelmis sevindim canim ben sizin ciktiginizdanda emin degildim pcde adiniz gorunuyodu ikinizinde neyse canim sorun degil.
Kalabalik baska ortam cocuklara cok yariyo canim bizimkide koye gidince ne oyunlar yapiyodu yaa.isin icinde sevindim canim bak neguzel karsilamislar durumunu sende mahcup olmamissin masal krese gidince artik sende tekrar calismaya baslarsin.

ayenen cnm iyi geldi özelliklede nile..

günaydın cnm o ohh anne kız başbaşa kaldınız demek negüzel..

sorma cnm niilin keyifinide diyecek yoktu vallaha ..

aynen cnm herşey onlar için..

bizde aynı olduk cnm artık kelimeleri birleştiripte konuşmaya başlıyoruz çok şükür..
bak gördünmü okadar üzülmene deymedi
hakkında hayırlısı olsun cnm:

günaydın cnm iyi olmanıza sevindim
elifimin keyifi yerindemi?
fatma sanada günaydın bu arada..
iyi canım keyfi yerinde sizde.ne güzel gezmissiniz hsonu nil.mutlu sende mutlu
misafir gidince ev çok boş geliyor dimi insan alışıyor evde birilerinin olmasına masalda ne çok alismistir garipsedimi yanlız kalınca

masallah masala cisini erken soyleyecek demek annesi

ne kadar çok endiseleniyordun guldencim nil konuşmuyor diye herşeyi takıyoruz iste anne olunca dimi masallah nilime de iyice dillendi demekki

evet fatmacm öle oldu:))9

kalabalık çok iyi geliyo ya çocuklaraa bizimki de o bir ay annemlerde kaldığımızda o kadar değişmişti ki...ayşegülün dediği gibi akşama kadar bir beni görüyo çocuk ne kadar sohbet edebilirim ki onunla ne kadar konuşsan da kalabalık gibi olmuyo..masala maşallah çişini yaza öğrencek yani:)))işin için de sevndm ayşegül bak bir çıkış yolu gösteryo rabbim:)))

çok sevindim cnm sorunsuz bi şekilde ayrılmana...masalada maşallah...

maşallah nilime kelimeleride birleştirirmiş yesin onu yasemin teyzesi...

buarada kızlar biz zeynep ilayın bıngıldağı kapanmadığı için dr mizin tavsiyesi üzerine perşembe günü üniversite hastanesine gittik... dr muayene etti başını zamanında tutması yürümesi hepsi önemli bulgularmış. 18 aya kadar zamanı var dedi. biz erken doğduğunu söyledik kaç haftalık doğduğunu sordu 36+5 te dediğimizde bunun 2 ay kadar etkileyebileceğini söyledi yani 20 ayda hala kapanmamış olursa götürcez kemik ölçümü filan yapılcakmış kalisyum değerlerine filan bakılır dedi. inş. gerek kalmıycak hiç birine. buarada biz d3 kullanıyorduk 3 damla devam et dedi birda acd3 11 damla kullanacaksın dedi. buarada boyumuz 81 cm kilo 11 800 geldi herşeyi üstünde olduğu için 11 kg saydık. baş çevremiz 48 ... bizden haberler böyle

çok sağolasn cnm... eee bebek mutlu anne mutlu...

inşallah cnm atlatırız
bu zamana kadar hiç pişik olmadı ve ben pişik olduğunu anlamadım bile bu yüzden
aynen cnm ama olsun
temiz olunca ev kendimi mutlu hissediyorum
gerçi dün akşam tozunu alıp bir güzel temizlediğim cam sehpayı defne yalamak suretiyle bir güzel batırdı

canim saclarini gule gule kullan buarada aklimdayken :)
ins kv acar altini kremlerini surer ins ya pisik cok.kotu ya bebk daha bunlar nolcakki dede amca varsa keyfi degil sonucta hastalik icin
sağol cnm
ben de öyle söylüyorum
defne daha bebek ve amcasının kızı sayılır dedesinin de torunu
hatta böyle bi düşünce bile çok saçma ama onun da kendine göre düşünceleri var işte

oh bak ne güzel patronun da anlayışla karşılamış
hakkında hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…