- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.821
bugün bari kaçma bi yerede öğleden sonra görüşelim accıkkk... hadi kaçtım bennnnnn
oh maşallah menüye bak, allah daha çok versinHerkeze gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bakalim
gunu sormussunuz guzel gecti on kisi civariydi
menude esimun katkilari coktu
kizlarun istegi uzerinr icpilav yapti rus salata
Acili ezme haydari yaptu
ben zeytinezmeli mayali pogaca kuymali borek cikolatali milfoy ve kostebek pasta yaptimm
guldemcim sanada kolay gelsin
şallah erdemimeAh siz bit gelssnizz alasini yapariz cnm
Betul erden cok iyi denetim.vardi bugun ondan yogun
ay erdrn gecen gece benincok.guldurdu arasin saclar uzun ya hep abla dedi arasa
arasinda erdemi pek sevesi vardi
masalla erden cok akilli yarenin kucuklugubu hatirlatti yareb de cok konusurdu erdem de ole
soylenen herseyi tekrarliyor hele bir el kol hareketleri mimikleri var cok.tatliydi
bana heo kumandayu vriyor ac ac diye meger reklem iatiyormus reklem acunca ac bittu
masakla kuzuma rabbim nazarkardab korusun
Ah siz bit gelssnizz alasini yapariz cnm
Betul erden cok iyi denetim.vardi bugun ondan yogun
ay erdrn gecen gece benincok.guldurdu arasin saclar uzun ya hep abla dedi arasa
arasinda erdemi pek sevesi vardi
masalla erden cok akilli yarenin kucuklugubu hatirlatti yareb de cok konusurdu erdem de ole
soylenen herseyi tekrarliyor hele bir el kol hareketleri mimikleri var cok.tatliydi
bana heo kumandayu vriyor ac ac diye meger reklem iatiyormus reklem acunca ac bittu
masakla kuzuma rabbim nazarkardab korusun
günaydın canım bu aralar hiç evde durmuyirsunuz masallah hep gezmelerdesin kiskaniyoruz hee
günaydın canım nasıl oldun iyimisin biraz daha zeynep ilay nasıl
günaydın canım çok sevindim defnenin pisigi iyilesiyor muş demek defne sevmedi alışır annesi yakinda
günaydın canım ohh menüye bak benimde gelişimi geldi eğer bi gün toplanirsak ilk sende toplanalim
masallah erdeme çok akıllı bunlar
Herkese gunaydin kizlarr ay dun yada bugun adet olmam lazimdi hala olnadim dortgozle bekliyorum ins. bugun olurum azcik tirsiyorum.:-D herkes iyidir umarim.
maşallah paşalara..
oyyyyy yerim ben erdemi nilde abilere abla diyo çok komik oluyo
ayyy sorma nurayım bi geziyozki sorma vallaha
aaaaa hadiya ayyy çok heyecanlı kız bi test yapsanaaaaa:
funda senin ne oldu cnm?
maşallah paşalara..
Oyyyyy yerim ben erdemi nilde abilere abla diyo çok komik oluyo
ayyy sorma nurayım bi geziyozki sorma vallaha
aaaaa hadiya ayyy çok heyecanlı kız bi test yapsanaaaaa:
Funda senin ne oldu cnm?
Test falan yapamamki korkuma ayy icim cok kotu benimya cok kafama takiliyo ozellikle dunden beri zaten sabah kalktigimdan beride kafam bi acayip heralde kafaya taktigim icin.bir hafta once falan koyu renkli bi akintim olmustu yazmistim buraya arkadaslar normal demisti ama dun aksamda azcik kanama oldu cok az hatta bende adet oluyorum sandim ama hala tik yok.k.bakma boyle yaziyorum utanarak ama cok takildim ya fikri olan varsa soylerse cok iyi olucak.:-(
Gunaydın kızlar
Fatmacım test yapsana en azından belırsızlıkten kurtulmus olursun
cnm bende lekelenme şeklinde az da olsa oldu
Gulden nıl desene kac gundur hep kalabalıkta ne guzel keyfını cıkarsın prenses
O urunlerı toplantılarda alıyosunuz sanırım buralarda da meshur tencere tupper gıbı seylerın toplantısı arkadas bendende ıstıyo ılla toplantı yapalım dıye bı gun ayarlıcam bakalım
merhaba kızlarr......ders çalışmaya çalıştığım için pek uğrayamadım...nasılsınız
fatmaaa kıızzz nasıl duruyosun kaç gündür yap ta kurtul sen de biz de:)))
songül abla ben de bekliyorum tarifi...eşinin aşçı olduğunu bilmiyodum ayy ne güzell ya gerçi bazen dezavantajkları da olabilir ama:)))
gülden nil alıştı kalabalığa ha kaç gündür yavruck bayram ediyo:))
günaydın cnm zeynep ilay ii teyzesi çok şükür keyfimiz yerinde dün sana dönemedim cnm kusura bakma. annem filan bendeydi sonrada geç oldu eşin filan vaardır diye yazmak istemedim. elifim nasıl sen nasılsın. bende gribe devam öksürükte cabası...günaydın canım bu aralar hiç evde durmuyirsunuz masallah hep gezmelerdesin kiskaniyoruz hee
günaydın canım nasıl oldun iyimisin biraz daha zeynep ilay nasıl
günaydın canım çok sevindim defnenin pisigi iyilesiyor muş demek defne sevmedi alışır annesi yakinda
günaydın canım ohh menüye bak benimde gelişimi geldi eğer bi gün toplanirsak ilk sende toplanalim
masallah erdeme çok akıllı bunlar
hadi beklioruzzzzzzzzzzzz:)Tamamdir cnm
ozman bende simdi kacayim.ogledeb aonra gorusuruz
ayy benim geçen ay 10 gün gecikti 9 doğurdum resmen yinede test yapamadım korkumdan, artık yapcam başka çaresi yok dedim ki çok şükür gerek kalmadı.:) senin içinde hayırlısı olsun cnm inş.Herkese gunaydin kizlarr ay dun yada bugun adet olmam lazimdi hala olnadim dortgozle bekliyorum ins. bugun olurum azcik tirsiyorum.:-D herkes iyidir umarim.
günaydın cnm nasılsın kızlar nasılGunaydın kızlar
Fatmacım test yapsana en azından belırsızlıkten kurtulmus olursun
mrb cnmmm nasılsın meryemcik neler yapıomerhaba kızlarr......ders çalışmaya çalıştığım için pek uğrayamadım...nasılsınız
fatmaaa kıızzz nasıl duruyosun kaç gündür yap ta kurtul sen de biz de:)))
songül abla ben de bekliyorum tarifi...eşinin aşçı olduğunu bilmiyodum ayy ne güzell ya gerçi bazen dezavantajkları da olabilir ama:)))
gülden nil alıştı kalabalığa ha kaç gündür yavruck bayram ediyo:))
maşallah nilimeeeeeeetünaydın cnm ay sormaya nil çok mutlu çokkk
ama yerinde durmuyo çok koşturuyo bi arkadaşımın da kızıvar yavrucağın hiç sesi çıkmıyo bizimki yerinde durmuyo..
aman keyifi yerinde olsunda ben onu hep gezdiririmmm
masala da maşallah cnm ... ayyy bizim kan ne alemde acabaTunaydin kizlar bgun kontrolumuz vardi Doktorumuza gttik.
Hersey cok iyi persentilini bozmuo ayni seyrinde gidio dedi
18aylikken son asimiz var dedi bu ay asi yapmDi
kan alindi cok aglamadi ben bakMDim babasi yanindaydi
ciss dio bide kolunu tutup:)
Kan sonucumuza gore kan damlasina tekrar baslayabilirz dedi
12aylikken birakmistik devitide kan damlasinida
devit i tekrar sordum gunes gormuo kisin devam etsekmi dedim
kesinlikle gerek yok fazlasi cok zararli kemik gelisimini bobregi hersyi olumsuz etkiler dedi
bingildak 12.ayda kapanmisti zaten bide tum disleri gelio buara yemeyebilir dedi
allha sukur simdilik iyiyiz masallh
Ayy test yap diyosunuzda kizlar bunu nasil yapicam yani cok korkuyorum ya hic boyle hissetmemistim gerci bi taraftan stresten adet gecikebilir ama ne bilim aksama kadar bekliyimde belki esime aldiririm aksam bilmiyorum bakalim.:-(
Tunaydin kizlar bgun kontrolumuz vardi Doktorumuza gttik.
Hersey cok iyi persentilini bozmuo ayni seyrinde gidio dedi
18aylikken son asimiz var dedi bu ay asi yapmDi
kan alindi cok aglamadi ben bakMDim babasi yanindaydi
ciss dio bide kolunu tutup:)
Kan sonucumuza gore kan damlasina tekrar baslayabilirz dedi
12aylikken birakmistik devitide kan damlasinida
devit i tekrar sordum gunes gormuo kisin devam etsekmi dedim
kesinlikle gerek yok fazlasi cok zararli kemik gelisimini bobregi hersyi olumsuz etkiler dedi
bingildak 12.ayda kapanmisti zaten bide tum disleri gelio buara yemeyebilir dedi
allha sukur simdilik iyiyiz masallh
günaydın cnm zeynep ilay ii teyzesi çok şükür keyfimiz yerinde dün sana dönemedim cnm kusura bakma. annem filan bendeydi sonrada geç oldu eşin filan vaardır diye yazmak istemedim. elifim nasıl sen nasılsın. bende gribe devam öksürükte cabası...
hadi beklioruzzzzzzzzzzzz:)
ayy benim geçen ay 10 gün gecikti 9 doğurdum resmen yinede test yapamadım korkumdan, artık yapcam başka çaresi yok dedim ki çok şükür gerek kalmadı.:) senin içinde hayırlısı olsun cnm inş.
günaydın cnm nasılsın kızlar nasıl
mrb cnmmm nasılsın meryemcik neler yapıo
maşallah nilimeeeeeee
masala da maşallah cnm ... ayyy bizim kan ne alemde acaba
Ayy test yap diyosunuzda kizlar bunu nasil yapicam yani cok korkuyorum ya hic boyle hissetmemistim gerci bi taraftan stresten adet gecikebilir ama ne bilim aksama kadar bekliyimde belki esime aldiririm aksam bilmiyorum bakalim.:-(
günaydın cnm zeynep ilay ii teyzesi çok şükür keyfimiz yerinde dün sana dönemedim cnm kusura bakma. annem filan bendeydi sonrada geç oldu eşin filan vaardır diye yazmak istemedim. elifim nasıl sen nasılsın. bende gribe devam öksürükte cabası...
hadi beklioruzzzzzzzzzzzz:)
ayy benim geçen ay 10 gün gecikti 9 doğurdum resmen yinede test yapamadım korkumdan, artık yapcam başka çaresi yok dedim ki çok şükür gerek kalmadı.:) senin içinde hayırlısı olsun cnm inş.
günaydın cnm nasılsın kızlar nasıl
mrb cnmmm nasılsın meryemcik neler yapıo
maşallah nilimeeeeeee
masala da maşallah cnm ... ayyy bizim kan ne alemde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?