2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese gunaydin kizlarr ay dun yada bugun adet olmam lazimdi hala olnadim dortgozle bekliyorum ins. bugun olurum azcik tirsiyorum.:-D herkes iyidir umarim.

oh maşallah menüye bak, allah daha çok versin

şallah erdemime
akıllı bıdık

kızlar buarada bişey soracağım
bu ismimizin altında görünen kalplerin altındaki penguen benzeri şey ne ola ki?

maşallah paşalara..

oyyyyy yerim ben erdemi nilde abilere abla diyo çok komik oluyo

ayyy sorma nurayım bi geziyozki sorma vallaha

Herkese gunaydin kizlarr ay dun yada bugun adet olmam lazimdi hala olnadim dortgozle bekliyorum ins. bugun olurum azcik tirsiyorum.:-D herkes iyidir umarim.

aaaaa hadiya ayyy çok heyecanlı kız bi test yapsanaaaaa:
funda senin ne oldu cnm?

Test falan yapamamki korkuma ayy icim cok kotu benimya cok kafama takiliyo ozellikle dunden beri zaten sabah kalktigimdan beride kafam bi acayip heralde kafaya taktigim icin.bir hafta once falan koyu renkli bi akintim olmustu yazmistim buraya arkadaslar normal demisti ama dun aksamda azcik kanama oldu cok az hatta bende adet oluyorum sandim ama hala tik yok.k.bakma boyle yaziyorum utanarak ama cok takildim ya fikri olan varsa soylerse cok iyi olucak.:-(

maşallah paşalara..

Oyyyyy yerim ben erdemi nilde abilere abla diyo çok komik oluyo

ayyy sorma nurayım bi geziyozki sorma vallaha

aaaaa hadiya ayyy çok heyecanlı kız bi test yapsanaaaaa:
Funda senin ne oldu cnm?

cnm bende lekelenme şeklinde az da olsa oldu

Cnm belkı adet oluyosun psıkolojık olarakta gecıkebılır nebılım kafaya taktıgın ıcın

Yerlesme kanaması dıyolar öylede olabılır ama bılmıyorum sen test yap bence
Ben adetıme bır gun varken yapmıstım cıkmıstı testte

Gulden nıl desene kac gundur hep kalabalıkta ne guzel keyfını cıkarsın prenses

O urunlerı toplantılarda alıyosunuz sanırım buralarda da meshur tencere tupper gıbı seylerın toplantısı arkadas bendende ıstıyo ılla toplantı yapalım dıye bı gun ayarlıcam bakalım

cnm bencede mutalaka bi test yapmalısın diyorum ben hem kafan rahatlar hemde sitres yapmazsın nevarki bunda ..

Gunaydın kızlar

Fatmacım test yapsana en azından belırsızlıkten kurtulmus olursun

günaydın cnm hoşgeldin..

cnm bende lekelenme şeklinde az da olsa oldu

nasıl yani ee normalmi peki fundacım..

merhaba kızlarr......ders çalışmaya çalıştığım için pek uğrayamadım...nasılsınız

fatmaaa kıızzz nasıl duruyosun kaç gündür yap ta kurtul sen de biz de:)))

songül abla ben de bekliyorum tarifi...eşinin aşçı olduğunu bilmiyodum ayy ne güzell ya gerçi bazen dezavantajkları da olabilir ama:)))

gülden nil alıştı kalabalığa ha kaç gündür yavruck bayram ediyo:))

evet cnm nil bu ara pekbi keyifli sorma..
ürün almak için değilbbu sadece cnm:
anvay duymuşsundur hem temizlik ürünleri hemde cilt bakımı ürünleri var
cilt ürünlerini kullanmadım ama temizlik ürünleri 10 numara açıkçası
burda çok konuşmmam doğru olmaz sonuçta ilgilenmeye arkadaşlırımız okumak zorunda kalırlar.. ama istersen özelden yazarım sana
bilgi almak istersen tabi
almanyadakiler üye olurken bile ücret ödemiyolar türküyede üye olurken bi ücreti var ama sizde yok
..
yada öğrenmek isteyen arkadaşlarımız olursa onlarada özelden yazarım ama burda kimseyi rahatsız etmek istemem..

Son düzenleme:

tünaydın cnm ay sormaya nil çok mutlu çokkk
ama yerinde durmuyo çok koşturuyo bi arkadaşımın da kızıvar yavrucağın hiç sesi çıkmıyo bizimki yerinde durmuyo..
aman keyifi yerinde olsunda ben onu hep gezdiririmmm

Tunaydin kizlar bgun kontrolumuz vardi Doktorumuza gttik.
Hersey cok iyi persentilini bozmuo ayni seyrinde gidio dedi
18aylikken son asimiz var dedi bu ay asi yapmDi
kan alindi cok aglamadi ben bakMDim babasi yanindaydi
ciss dio bide kolunu tutup:)
Kan sonucumuza gore kan damlasina tekrar baslayabilirz dedi
12aylikken birakmistik devitide kan damlasinida
devit i tekrar sordum gunes gormuo kisin devam etsekmi dedim
kesinlikle gerek yok fazlasi cok zararli kemik gelisimini bobregi hersyi olumsuz etkiler dedi
bingildak 12.ayda kapanmisti zaten bide tum disleri gelio buara yemeyebilir dedi
allha sukur simdilik iyiyiz masallh

günaydın cnm zeynep ilay ii teyzesi çok şükür keyfimiz yerinde dün sana dönemedim cnm kusura bakma. annem filan bendeydi sonrada geç oldu eşin filan vaardır diye yazmak istemedim. elifim nasıl sen nasılsın. bende gribe devam öksürükte cabası...

Tamamdir cnm
ozman bende simdi kacayim.ogledeb aonra gorusuruz
hadi beklioruzzzzzzzzzzzz:)

ayy benim geçen ay 10 gün gecikti 9 doğurdum resmen yinede test yapamadım korkumdan, artık yapcam başka çaresi yok dedim ki çok şükür gerek kalmadı.:) senin içinde hayırlısı olsun cnm inş.

Gunaydın kızlar

Fatmacım test yapsana en azından belırsızlıkten kurtulmus olursun
günaydın cnm nasılsın kızlar nasıl

mrb cnmmm nasılsın meryemcik neler yapıo

maşallah nilimeeeeeee

masala da maşallah cnm ... ayyy bizim kan ne alemde acaba

Ayy test yap diyosunuzda kizlar bunu nasil yapicam yani cok korkuyorum ya hic boyle hissetmemistim gerci bi taraftan stresten adet gecikebilir ama ne bilim aksama kadar bekliyimde belki esime aldiririm aksam bilmiyorum bakalim.:-(

Ayy test yap diyosunuzda kizlar bunu nasil yapicam yani cok korkuyorum ya hic boyle hissetmemistim gerci bi taraftan stresten adet gecikebilir ama ne bilim aksama kadar bekliyimde belki esime aldiririm aksam bilmiyorum bakalim.:-(

ayyy çok heyecanlı ... peki yeni testimizden kirpik testi yaptın mı baktın mı kirpiklerine karışık mı duruyo:) ay şaka bi yana burda bi teyze ablamın hamileliğini kirpiklerine bakarak bilmişti. ablama sen hamilesin dedi ablamda yoooo dio garibim hamileymiş haberi yokmuş:)

ohhh ohhh aferin masala allahım nazarlardan korusunn:
ya bu ara benide çok düşündürdü bak şimdi biz yaza kadar devam edicez acd3 vermeye daha doğğrusu nisana kadar..

hoşgeldin şekerimmmm:

bence yap kurtul cnm böyle acabamı diyeceğine yap kurtul derim bennn

İns. benimde senin gibidir sadece gecikmedir canim ayy cok tirstim ya bu sefer hani dogum yaptintan sonraki aylar ilk adet zamanlarimda boyle korkardim sonra alismistim ayy bu ay niye boyle olduki.:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…