2012 kasım bebekleri büyüyor..

yyaaa yaseminnn valla ben dayanamazdım.......

songül abla ya çok güzel bi duygu değil mi bende geçen annemlere gittiğimde çekmecede bi mektup buldum ben bile ne zaman yolladığımı unutmuşum...2008 de okurken anneler gününde hediyemle birlikte yollamışım annem öle dedi okurken benm gözlerm doldu....bak neye karar verdim şimdi bende bugün mü yazsam 18 yaşında vwerilmek üzere diye:))))

aaa ne kadar güzel ablacım cok duygulu

yok cnm ben okumamaya karar verdim eve gittiğimde zeynep ilayın 1 yaş doğumgünü kıyafetlerinin oludğu hediye paketinin içine koyup kaldırcam. hepsini rabbim nasip ederse 18 yaşında veririm. artık nasip olmazsa da başkaları verir. ay bak şimdi duygulandım işte sibelim

senın meze olayı askıya alındı
songul esıne kızdı trıp attım
birazcık gonlumu aldı ama kas kalktı bır kere gurur yaptım sormadım:)
he he sıcak bir anda soğuk meze tariflerini alırsın artık tatlım:) hem hemencik güönlünü almış enişte insin artık kaş...

Eki Görüntüle 972691

.......................................................

bunu bi abla anlatmıştı çok çok hoşuma gitmişti gerçekten çok güzellll...çok şükür ki bi kızım var allah ömür vrsin hayırlı bir evlat olsun...kızı olmayanlarada allahım nasip etsin...küçüklüğümden beri erkek çocuk isteyen ben bilşe bunu söylüyosam artık:)))

benımde en buyuk hayalım bır kızımın olmasıydı cok sukur raabım nasıp etttı
rabbım herkese nasıp etsın ınsalla

yoo deme öyle ya allahım uzun ömürkler versinn...duur kızz daha evlendircez onları:)))çeyiz hazrlıycaz erkek arkadaşıyla tanşcaz vs vs allahm nasip etsin:)))

senın meze olayı askıya alındı
songul esıne kızdı trıp attım
birazcık gonlumu aldı ama kas kalktı bır kere gurur yaptım sormadım:)

yaa abla ya gönlünü almış ya işte..ayy ben kocacım sağolsun hiiç gönül alma huyu yoktur yani bak üçü yılı bitirdik birlikte daha bi kere bi problemde hatalı olduğuınu kabul edip gönlümü almış değildir yani...kıymetini bil...o kaşları da indir:)))

Bende acmadan duramazdım nasıl sabredıcen cnm ya:) daha sekız yıl var bı yedı yıl sonra falan bulunsaydı neyse :)
Ama cok guzel bısey olmus gercekten sıbelın dedıgı gıbı bızde sımdı yazıp koysakmı bı köseye acep:)

cnm sımdı okudum masalla güzel gecjs kontrol
dr başka neler dedı varmı tavsıyeler
bu arada kg alması cın uyguladığın tavsıyler sonuç gostermısmı ne zaman zamanda ne kadar almıs

haha kaslar ındı ama tarıf ıstıcek kadar degıl
valla hakkını yıyemem bılır hatasını
ben hata ettıgımdede kolay alırım gonlunu
rabbım kolaylık versın cnm sana

benımde en buyuk hayalım bır kızımın olmasıydı cok sukur raabım nasıp etttı
rabbım herkese nasıp etsın ınsalla
aynen cnm bende derdim hep rabbim nasip etti çok şükür... rabbim herkese nasip etsin inş. bakalım 2. yide senin gibi tutturabilcez mi:)

yoo deme öyle ya allahım uzun ömürkler versinn...duur kızz daha evlendircez onları:)))çeyiz hazrlıycaz erkek arkadaşıyla tanşcaz vs vs allahm nasip etsin:)))
amin cnm inş... ayyy erkek arkadaş mevzusunda benim adam bana kafayı yedirtir kesin:)

yaz tatlım yaz daha 17 yıl varrr ne de olsa yaz ve unut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…