- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.841
İns. benimde senin gibidir sadece gecikmedir canim ayy cok tirstim ya bu sefer hani dogum yaptintan sonraki aylar ilk adet zamanlarimda boyle korkardim sonra alismistim ayy bu ay niye boyle olduki.:-(
ohhh ohhh aferin masala allahım nazarlardan korusunn:
ya bu ara benide çok düşündürdü bak şimdi biz yaza kadar devam edicez acd3 vermeye daha doğğrusu nisana kadar..
hoşgeldin şekerimmmm:
bence yap kurtul cnm böyle acabamı diyeceğine yap kurtul derim bennn
seni çok ii anlıyorum cnm . o 10 gün eşimin başının etini yedim resmen, güldeniminde yedim sanırım birazcık
ayyy çok heyecanlı ... peki yeni testimizden kirpik testi yaptın mı baktın mı kirpiklerine karışık mı duruyo:) ay şaka bi yana burda bi teyze ablamın hamileliğini kirpiklerine bakarak bilmişti. ablama sen hamilesin dedi ablamda yoooo dio garibim hamileymiş haberi yokmuş:)
hoşgeldin cnm ne yiycek bakalım meryemcik... benim kuzum ıspanak ve yoğurt yemiş öğlende birazcıkta olsa.. sanırım balık yağı az da olsa iştahımızı açtı çok şükür. en azından midesine bişey gitmediği gün olmuyo artıkben de geldim evivmizn işlerini hallettk..akşama da kek çırrptık....spor yaptık biraz da şimdi de meryemin öğle yemeği zamanı bakalım ne yerse artık
ayşegül maşallah masala çok sevndim....ama üzüldm de....yavrum ciss diyo bide demek:))
fatmacm ya gerçekten çok sabırlısın ben dayanamazdm şimdiye kadar.....
yasemncm ben de geldm.....
Evet canim onu burda ben sormustum size kirpiklerimde karisikti erene hamileykende boyleydi hatta tirstikca tirsiyorum ya.:-(
seni çok ii anlıyorum cnm . o 10 gün eşimin başının etini yedim resmen, güldeniminde yedim sanırım birazcık
Yarina kadar olmassam belki yarin alir yaparim canim.aksama erkek kardesim geliyo bana belki esime aldiramam ne bileyim bilmiyorumki.
Ayy bende oyle yapiyorum galiba az once esimle konustum bosuna stres yopiyosun diyo bide guldene basladim bari onu rahat birakayim.
ben de geldim evivmizn işlerini hallettk..akşama da kek çırrptık....spor yaptık biraz da şimdi de meryemin öğle yemeği zamanı bakalım ne yerse artık
ayşegül maşallah masala çok sevndim....ama üzüldm de....yavrum ciss diyo bide demek:))
fatmacm ya gerçekten çok sabırlısın ben dayanamazdm şimdiye kadar.....
yasemncm ben de geldm.....
kızlarr ne oldu bilio musunuz.... annemler evin eşyalarını değiştirdiler onlar kaldırılınca abim bi mektup bulmuş... ben bile varlığını unutmuşummm... üzerinde aynen şöyle yazıyo! 'yıllar sonra doğacak olan bebeğime 18 yaşında verilmek üzere ... annen 18/01/2004 ... üstünden 10 yıl geçmiş ne yazdığımı bırakın mektubu yazdığımı bile unutmuşumm.. sanıyorum bi hocamız yazmamızı istemişti dersanedeyken.abim açarken gelinimiz yakalamış açtırmamış sağolsun:) ama ben kendimi çok zor tutuyorum açmamak için. çooookkk meraktayım... siz olsaydınız ne yapardınızzz...
kızlarr ne oldu bilio musunuz.... annemler evin eşyalarını değiştirdiler onlar kaldırılınca abim bi mektup bulmuş... ben bile varlığını unutmuşummm... üzerinde aynen şöyle yazıyo! 'yıllar sonra doğacak olan bebeğime 18 yaşında verilmek üzere ... annen 18/01/2004 ... üstünden 10 yıl geçmiş ne yazdığımı bırakın mektubu yazdığımı bile unutmuşumm.. sanıyorum bi hocamız yazmamızı istemişti dersanedeyken.abim açarken gelinimiz yakalamış açtırmamış sağolsun:) ama ben kendimi çok zor tutuyorum açmamak için. çooookkk meraktayım... siz olsaydınız ne yapardınızzz...
yok öyle bişey cnm bize anlatmıyacaksında kime anlatacaksın..
sen nasıl rahat edersen öyle yap cnm ben merakta kalma diye söyledimmm:
kızlar rahat olun ben şikayetçi değilim..
kekmiiiiii kız bu akşamda misafirim var gönderiver bari banaaaa:):)
cnm ben meraktan çatlardım şahsen
hem mektubu sen yazmışsın ay bilemedim ama herhalde okurdum bennn:
ay ne bileyim cnm yaa 10 yıl önce yazılmış bi mektup ve sonuçta kuzuma yazılmış artık kapağı kapanmış ve ona ait gibi düşündüm... ama çokta meraktayım. cinsiyet yazdım mı ... mesela ben yıllardır kızım olursa ismi zeynep olucak derdim acaba onu yazmış mıyım.. ay çok değişik bi duygu oldu. işin bi başka ilginç kısmı da zarfın pembe oluşu. sanki kızıma gideceği belliymiş gibi tevafuk olmuş...
oooo ben olsam su anda neler yazdığımı yazar ourdum buraya
ay ne hos
annemde gecen benım ufakken onlara yazdugım mektupları gosterdı
yani tabii ki tarhana içti:))zaten yediği tek şey tarhana ve muhallebi...gerçi bu sabah menemen de yedi iyiyiz bugün..az tarhana içti bir dilimde kek yedi:))9
göndereym güldencim ballı yaptım güzel olmuş hani beğendim yani:))kızım sade bal yemiyo keki ballı yaptımm
ay ne bileyim cnm yaa 10 yıl önce yazılmış bi mektup ve sonuçta kuzuma yazılmış artık kapağı kapanmış ve ona ait gibi düşündüm... ama çokta meraktayım. cinsiyet yazdım mı ... mesela ben yıllardır kızım olursa ismi zeynep olucak derdim acaba onu yazmış mıyım.. ay çok değişik bi duygu oldu. işin bi başka ilginç kısmı da zarfın pembe oluşu. sanki kızıma gideceği belliymiş gibi tevafuk olmuş...
mektubu yazaılı 10 yıl oluş cnm .18 yaşında verceğime göre 17 yıl var. yani kuzum o zaman 27 yıllık bi mektup okuycak. annesinin 27 yıl önceden ona seslenişi... tabi dayanamayıp açmazsa:) eee sen ne hissettin okuyunca pekioooo ben olsam su anda neler yazdığımı yazar ourdum buraya
ay ne hos
annemde gecen benım ufakken onlara yazdugım mektupları gosterdı
oh afiyet olsun tatllım yarasınyani tabii ki tarhana içti:))zaten yediği tek şey tarhana ve muhallebi...gerçi bu sabah menemen de yedi iyiyiz bugün..az tarhana içti bir dilimde kek yedi:))9
göndereym güldencim ballı yaptım güzel olmuş hani beğendim yani:))kızım sade bal yemiyo keki ballı yaptımm
çok mereaktayımmm... iş yerinden arkadaşım güneşe tutmayı teklif etti:)ayy yasemin ben de duramazdım haaa.....ayy ne yazdın acaba:))
ay sorma cnm bendeee... ama kareli kağıda yazmışım duygum kaçtıyaaa çok duygulandımmmm bennnn
ayyy negüzel
ben nile günlük tutuyorum hamile kaldığım günden itibaren..
tarif isterimmm:
ccnm mektubu sen yazmışsın sonuçta eşin falan yazsa tamamda
ay bilemedim karar senin tabi..
cnm benim doğumdan sonra 7 ay boyunca kanamam oldu hem de her güncnm bencede mutalaka bi test yapmalısın diyorum ben hem kafan rahatlar hemde sitres yapmazsın nevarki bunda ..
günaydın cnm hoşgeldin..
nasıl yani ee normalmi peki fundacım..
mqşqllqh masalaTunaydin kizlar bgun kontrolumuz vardi Doktorumuza gttik.
Hersey cok iyi persentilini bozmuo ayni seyrinde gidio dedi
18aylikken son asimiz var dedi bu ay asi yapmDi
kan alindi cok aglamadi ben bakMDim babasi yanindaydi
ciss dio bide kolunu tutup:)
Kan sonucumuza gore kan damlasina tekrar baslayabilirz dedi
12aylikken birakmistik devitide kan damlasinida
devit i tekrar sordum gunes gormuo kisin devam etsekmi dedim
kesinlikle gerek yok fazlasi cok zararli kemik gelisimini bobregi hersyi olumsuz etkiler dedi
bingildak 12.ayda kapanmisti zaten bide tum disleri gelio buara yemeyebilir dedi
allha sukur simdilik iyiyiz masallh
ben olsam şimdiye açmıştım o zarfıkızlarr ne oldu bilio musunuz.... annemler evin eşyalarını değiştirdiler onlar kaldırılınca abim bi mektup bulmuş... ben bile varlığını unutmuşummm... üzerinde aynen şöyle yazıyo! 'yıllar sonra doğacak olan bebeğime 18 yaşında verilmek üzere ... annen 18/01/2004 ... üstünden 10 yıl geçmiş ne yazdığımı bırakın mektubu yazdığımı bile unutmuşumm.. sanıyorum bi hocamız yazmamızı istemişti dersanedeyken.abim açarken gelinimiz yakalamış açtırmamış sağolsun:) ama ben kendimi çok zor tutuyorum açmamak için. çooookkk meraktayım... siz olsaydınız ne yapardınızzz...
mektubu yazaılı 10 yıl oluş cnm .18 yaşında verceğime göre 17 yıl var. yani kuzum o zaman 27 yıllık bi mektup okuycak. annesinin 27 yıl önceden ona seslenişi... tabi dayanamayıp açmazsa:) eee sen ne hissettin okuyunca peki
oh afiyet olsun tatllım yarasın
çok mereaktayımmm... iş yerinden arkadaşım güneşe tutmayı teklif etti:)
ay sorma cnm bendeee... ama kareli kağıda yazmışım duygum kaçtı
benım gunlugumde burasu:)
he he ikna yöntemine bayıldım tatlım :) ama kendimi tutmallıyım ay ne yazdım ki çatlamazsam iidir:) oy küçük songülcük annesine kıymetli hediyeler bırakmış demek ki...tamam kuzumnbak demıssın 18 yasında vercem acmıcam dememıssın kı:O
ben cok duygulandım o facık kız çocuğunun duyguşarına ama en cok ta annesmın verdıgı değere sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?