2012 kasım bebekleri büyüyor..

İns. benimde senin gibidir sadece gecikmedir canim ayy cok tirstim ya bu sefer hani dogum yaptintan sonraki aylar ilk adet zamanlarimda boyle korkardim sonra alismistim ayy bu ay niye boyle olduki.:-(

seni çok ii anlıyorum cnm . o 10 gün eşimin başının etini yedim resmen, güldeniminde yedim sanırım birazcık

Yarina kadar olmassam belki yarin alir yaparim canim.aksama erkek kardesim geliyo bana belki esime aldiramam ne bileyim bilmiyorumki.

ben de geldim evivmizn işlerini hallettk..akşama da kek çırrptık....spor yaptık biraz da şimdi de meryemin öğle yemeği zamanı bakalım ne yerse artık

ayşegül maşallah masala çok sevndim....ama üzüldm de....yavrum ciss diyo bide demek:))

fatmacm ya gerçekten çok sabırlısın ben dayanamazdm şimdiye kadar.....

yasemncm ben de geldm.....

kızlarr ne oldu bilio musunuz.... annemler evin eşyalarını değiştirdiler onlar kaldırılınca abim bi mektup bulmuş... ben bile varlığını unutmuşummm... üzerinde aynen şöyle yazıyo! 'yıllar sonra doğacak olan bebeğime 18 yaşında verilmek üzere ... annen 18/01/2004 ... üstünden 10 yıl geçmiş ne yazdığımı bırakın mektubu yazdığımı bile unutmuşumm.. sanıyorum bi hocamız yazmamızı istemişti dersanedeyken.abim açarken gelinimiz yakalamış açtırmamış sağolsun:) ama ben kendimi çok zor tutuyorum açmamak için. çooookkk meraktayım... siz olsaydınız ne yapardınızzz...

Evet canim onu burda ben sormustum size kirpiklerimde karisikti erene hamileykende boyleydi hatta tirstikca tirsiyorum ya.:-(

hoşgeldin cnm ne yiycek bakalım meryemcik... benim kuzum ıspanak ve yoğurt yemiş öğlende birazcıkta olsa.. sanırım balık yağı az da olsa iştahımızı açtı çok şükür. en azından midesine bişey gitmediği gün olmuyo artık

Evet canim onu burda ben sormustum size kirpiklerimde karisikti erene hamileykende boyleydi hatta tirstikca tirsiyorum ya.:-(

ayy sen miydin cnm yaa kötü oldu sana söylemem o zaman... hayırlısı olsun diyelim rabbim verdiyse baştacı...

seni çok ii anlıyorum cnm . o 10 gün eşimin başının etini yedim resmen, güldeniminde yedim sanırım birazcık

yok öyle bişey cnm bize anlatmıyacaksında kime anlatacaksın..

Yarina kadar olmassam belki yarin alir yaparim canim.aksama erkek kardesim geliyo bana belki esime aldiramam ne bileyim bilmiyorumki.

sen nasıl rahat edersen öyle yap cnm ben merakta kalma diye söyledimmm:

Ayy bende oyle yapiyorum galiba az once esimle konustum bosuna stres yopiyosun diyo bide guldene basladim bari onu rahat birakayim.

kızlar rahat olun ben şikayetçi değilim..

kekmiiiiii kız bu akşamda misafirim var gönderiver bari banaaaa:):)

cnm ben meraktan çatlardım şahsen
hem mektubu sen yazmışsın ay bilemedim ama herhalde okurdum bennn:

oooo ben olsam su anda neler yazdığımı yazar ourdum buraya
ay ne hos
annemde gecen benım ufakken onlara yazdugım mektupları gosterdı

yani tabii ki tarhana içti:))zaten yediği tek şey tarhana ve muhallebi...gerçi bu sabah menemen de yedi iyiyiz bugün..az tarhana içti bir dilimde kek yedi:))9

göndereym güldencim ballı yaptım güzel olmuş hani beğendim yani:))kızım sade bal yemiyo keki ballı yaptımm

ay ne bileyim cnm yaa 10 yıl önce yazılmış bi mektup ve sonuçta kuzuma yazılmış artık kapağı kapanmış ve ona ait gibi düşündüm... ama çokta meraktayım. cinsiyet yazdım mı ... mesela ben yıllardır kızım olursa ismi zeynep olucak derdim acaba onu yazmış mıyım.. ay çok değişik bi duygu oldu. işin bi başka ilginç kısmı da zarfın pembe oluşu. sanki kızıma gideceği belliymiş gibi tevafuk olmuş...

yaaa çok duygulandımmmm bennnn

ay ne hos

ayyy negüzel
ben nile günlük tutuyorum hamile kaldığım günden itibaren..

tarif isterimmm:

ccnm mektubu sen yazmışsın sonuçta eşin falan yazsa tamamda
ay bilemedim karar senin tabi..

ay ne hos
mektubu yazaılı 10 yıl oluş cnm .18 yaşında verceğime göre 17 yıl var. yani kuzum o zaman 27 yıllık bi mektup okuycak. annesinin 27 yıl önceden ona seslenişi... tabi dayanamayıp açmazsa:) eee sen ne hissettin okuyunca peki

oh afiyet olsun tatllım yarasın

ayy yasemin ben de duramazdım haaa.....ayy ne yazdın acaba:))
çok mereaktayımmm... iş yerinden arkadaşım güneşe tutmayı teklif etti:)

yaaa çok duygulandımmmm bennnn
ay sorma cnm bendeee... ama kareli kağıda yazmışım duygum kaçtı

cnm bencede mutalaka bi test yapmalısın diyorum ben hem kafan rahatlar hemde sitres yapmazsın nevarki bunda ..

günaydın cnm hoşgeldin..

nasıl yani ee normalmi peki fundacım..
cnm benim doğumdan sonra 7 ay boyunca kanamam oldu hem de her gün
3 ayrı dr da bişey yok dedi(rahimde,yumurtalıklarda ve hormonlarda)
7 ay sonra dr bana bi ilaç verdi ve o ilaçla tam her şey yoluna girdi derken ilacı bıraktım ve yine her şey tepetaklak oldu
bu seferde ara ara kanamalarım olmaya başladı
drlar bişey bulamıyorlar
anlamadım ki ne olduğunu
o yüzden emin de olamıyorum
test almaya da korkuyorum

mqşqllqh masala

ben olsam şimdiye açmıştım o zarfı
meraktan çatlardım

tamam kuzumnbak demıssın 18 yasında vercem acmıcam dememıssın kı:O
ben cok duygulandım o facık kız çocuğunun duyguşarına ama en cok ta annesmın verdıgı değere sevındım

tamam kuzumnbak demıssın 18 yasında vercem acmıcam dememıssın kı:O
ben cok duygulandım o facık kız çocuğunun duyguşarına ama en cok ta annesmın verdıgı değere sevındım
he he ikna yöntemine bayıldım tatlım :) ama kendimi tutmallıyım ay ne yazdım ki çatlamazsam iidir:) oy küçük songülcük annesine kıymetli hediyeler bırakmış demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…