2012 kasım bebekleri büyüyor..

songül abla ya şu keçi boynuzu meselesi neydi dün kaçırdım sanırım sabahta demişsin aras paşanın iştahı arttı diye...meryemcime ben de varsemm

haha kaslar ındı ama tarıf ıstıcek kadar degıl
valla hakkını yıyemem bılır hatasını
ben hata ettıgımdede kolay alırım gonlunu
rabbım kolaylık versın cnm sana

ama bu da zamanla kazanılan bi anlayış sanki cnm. çünkü akıyorum evliliğin ilk yılları daha zordu dio herkes. çünkü eşler zamanla birbirinin huyunu daha ii anlıo nasıl gönlü olur daha ii bilio insan... eeee songül tecrübeli insan kaş kalktıysa vardır bi sebebi...

tabı cnm anlaşmazlık daha sık oluyor ılk zamanlar
ama esım ıc bır zaman zor bırı olmadı bun sukur rabbime 17 yasında tanıdım daha çocuktum o ıse koca adam:)
evlendıgımde 19 yasındaydım hanı erkek bıraz daha olgun olunca farklı oluyor sankı

Gulden sagol canım ılgılenırsem basını agrıtırım :)

Senınkıde cok guzelmıs gunluk tutmak yıllar sonra annesınden en buyuk hazıne:)

Ay ben mektubu yazmadan duygusala bagladım ne cok sey degısır kımbılır o gune

vayyyyyyy
sabr
edicen yani ben asla edememmmmm:

benım gunlugumde burasu:)

heheheh:
benim hem burası hemde ayrı hehehe

hakkınızda hayırlısı cnm..

Eki Görüntüle 972711 Eki Görüntüle 972691

.......................................................

kız onasıl bi düşünce öyleee:
allahım yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın..

cok kucuck yazı yahu

cnm nasıl başlarsa öyle devam eder
senin işin artık zor ..

bırak haklı olduğunda o senin gönlünü alsın biraz korkusu olsun..

kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...

esım boşuna ıstemıyor nbır kız daha
amanın neler duyuyorum songülümmm... yoksa 3.yüde birlikte mi büyütcez:) şaka bi yana eşin çok haklı cnm bende evde olsam 3. yü kesin doğurmak isterdim rabbim erirse tabi. gerçi eşime kalsa 3. şimdi de kesin doğuyor:)

7 yas cnm
ben 85 model
esım 78 model:)

o zaman sanda kolay gelsın cnm

amin cnm. sen benle eşin ablamla yaşıt he he:) benimki de önceleri daha zor bir adamdı ama şimdi öyle değil çok şükür biraz o biraz ben değiştim 2 yılda sanırım. ne kadar 3 yıla yakın flört etmiş olsakta evlilikteki gibi olmuo hiçbişey...

haha kaslar ındı ama tarıf ıstıcek kadar degıl
valla hakkını yıyemem bılır hatasını
ben hata ettıgımdede kolay alırım gonlunu
rabbım kolaylık versın cnm sana
ayy sağol bakalım alışmaya çalışıyorum:)

benm ki de ya çok kıskanç ben diyorum kızımla saklarız senden diye gözleri fırlıyo resmen:)

doğru diyosun alıştrmamak lazım ama geç kaldım malesef ayy ..varyua şöyle nazlı bi hatun olmayı nazlanmayı çok isterdim ama yapımda yok malesef...hamilelikte bile naz yapamadım düşün yani

kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...

yaşla pek ilgisi yok sanırım canm bizim de 7 yaş var ama görsen sanki o çocuk bazen öle ufak şeyleri büyütüyo ki anlatamam...gerçi bu gidişle beni erkenden yaşlandrcak ama bakalım:)))

aynen guldencım aynı dusuncedeyız

aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)

aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)

kendisininde bi gariplik hissetti yani:))ee bu da bişieydir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…