- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.881
haha kaslar ındı ama tarıf ıstıcek kadar degıl
valla hakkını yıyemem bılır hatasını
ben hata ettıgımdede kolay alırım gonlunu
rabbım kolaylık versın cnm sana
ama bu da zamanla kazanılan bi anlayış sanki cnm. çünkü akıyorum evliliğin ilk yılları daha zordu dio herkes. çünkü eşler zamanla birbirinin huyunu daha ii anlıo nasıl gönlü olur daha ii bilio insan... eeee songül tecrübeli insan kaş kalktıysa vardır bi sebebi...
kecıboynzu ozu cnm eczanede satılmakta
cnm l bencede pek cok faydası varEki Görüntüle 972717
ay benimde aklımda bulabilrsem alcam tatlım balık yağımız bitince
amın cnm benım oh sende ne güzel ıkı kız
mektubu yazaılı 10 yıl oluş cnm .18 yaşında verceğime göre 17 yıl var. yani kuzum o zaman 27 yıllık bi mektup okuycak. annesinin 27 yıl önceden ona seslenişi... tabi dayanamayıp açmazsa:) eee sen ne hissettin okuyunca peki
oh afiyet olsun tatllım yarasın
çok mereaktayımmm... iş yerinden arkadaşım güneşe tutmayı teklif etti:)
ay sorma cnm bendeee... ama kareli kağıda yazmışım duygum kaçtı
benım gunlugumde burasu:)
cnm benim doğumdan sonra 7 ay boyunca kanamam oldu hem de her gün
3 ayrı dr da bişey yok dedi(rahimde,yumurtalıklarda ve hormonlarda)
7 ay sonra dr bana bi ilaç verdi ve o ilaçla tam her şey yoluna girdi derken ilacı bıraktım ve yine her şey tepetaklak oldu
bu seferde ara ara kanamalarım olmaya başladı
drlar bişey bulamıyorlar
anlamadım ki ne olduğunu
o yüzden emin de olamıyorum
test almaya da korkuyorum
mqşqllqh masala
ben olsam şimdiye açmıştım o zarfı
meraktan çatlardım
yok cnm ben okumamaya karar verdim eve gittiğimde zeynep ilayın 1 yaş doğumgünü kıyafetlerinin oludğu hediye paketinin içine koyup kaldırcam. hepsini rabbim nasip ederse 18 yaşında veririm. artık nasip olmazsa da başkaları verir. ay bak şimdi duygulandım işte sibelim
cok kucuck yazı yahu
yaa abla ya gönlünü almış ya işte..ayy ben kocacım sağolsun hiiç gönül alma huyu yoktur yani bak üçü yılı bitirdik birlikte daha bi kere bi problemde hatalı olduğuınu kabul edip gönlümü almış değildir yani...kıymetini bil...o kaşları da indir:)))
tabı cnm anlaşmazlık daha sık oluyor ılk zamanlar
ama esım ıc bır zaman zor bırı olmadı bun sukur rabbime 17 yasında tanıdım daha çocuktum o ıse koca adam:)
evlendıgımde 19 yasındaydım hanı erkek bıraz daha olgun olunca farklı oluyor sankı
Desene ıkı kapım olacak:) saka bı yana hayırlı evlat olsunlar cocuklarımız anne baba baska ne ısterkı
kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...
amanın neler duyuyorum songülümmm... yoksa 3.yüde birlikte mi büyütcez:) şaka bi yana eşin çok haklı cnm bende evde olsam 3. yü kesin doğurmak isterdim rabbim erirse tabi. gerçi eşime kalsa 3. şimdi de kesin doğuyor:)esım boşuna ıstemıyor nbır kız daha
esım boşuna ıstemıyor nbır kız daha
7 yas cnm
ben 85 model
esım 78 model:)
o zaman sanda kolay gelsın cnm
ayy sağol bakalım alışmaya çalışıyorum:)haha kaslar ındı ama tarıf ıstıcek kadar degıl
valla hakkını yıyemem bılır hatasını
ben hata ettıgımdede kolay alırım gonlunu
rabbım kolaylık versın cnm sana
aynen cnm bende derdim hep rabbim nasip etti çok şükür... rabbim herkese nasip etsin inş. bakalım 2. yide senin gibi tutturabilcez mi:)
amin cnm inş... ayyy erkek arkadaş mevzusunda benim adam bana kafayı yedirtir kesin:)
yaz tatlım yaz daha 17 yıl varrr ne de olsa yaz ve unut:)
vayyyyyyy
sabr
edicen yani ben asla edememmmmm:
heheheh:
benim hem burası hemde ayrı hehehe
hakkınızda hayırlısı cnm..
kız onasıl bi düşünce öyleee:
allahım yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın..
cnm nasıl başlarsa öyle devam eder
senin işin artık zor ..
bırak haklı olduğunda o senin gönlünü alsın biraz korkusu olsun..
kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...
vayyyyyyy
sabr
edicen yani ben asla edememmmmm:
heheheh:
benim hem burası hemde ayrı hehehe
hakkınızda hayırlısı cnm..
kız onasıl bi düşünce öyleee:
allahım yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın..
cnm nasıl başlarsa öyle devam eder
senin işin artık zor ..
bırak haklı olduğunda o senin gönlünü alsın biraz korkusu olsun..
aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)ayy sağol bakalım alışmaya çalışıyorum:)
benm ki de ya çok kıskanç ben diyorum kızımla saklarız senden diye gözleri fırlıyo resmen:)
doğru diyosun alıştrmamak lazım ama geç kaldım malesef ayy ..varyua şöyle nazlı bi hatun olmayı nazlanmayı çok isterdim ama yapımda yok malesef...hamilelikte bile naz yapamadım düşün yani
yaşla pek ilgisi yok sanırım canm bizim de 7 yaş var ama görsen sanki o çocuk bazen öle ufak şeyleri büyütüyo ki anlatamam...gerçi bu gidişle beni erkenden yaşlandrcak ama bakalım:)))
aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)
kendisininde bi gariplik hissetti yani:))ee bu da bişieydir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?