2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kocalardan ve mektuplardan konusulmus he mektup olayi guzelmis ama bende arada kaldim okunsami okunmasami. benimde kocamla aramda 7yas var bizde ilk zamanlar hem coook guzeldi tam boyle canim cicim aylari yani ama aradada olurdu tartismalar daha dogrusu ben biseye kirilir kuserdim ozelliklede onun soyledigi seylere 2sene gecti obana alisti ben ona alistim ama Allaha sukur aramizdaki muhabbet(hani eskiden muhabbet denirmisya)oyle demek daha dogru geldi o cok guzel ins. hep boylede devam eder.tabi benim sinavlarim oldugu zamanlar stresli olursam ben azcik kotu es oluyorum.

cnm sımdı okudum masalla güzel gecjs kontrol
dr başka neler dedı varmı tavsıyeler
bu arada kg alması cın uyguladığın tavsıyler sonuç gostermısmı ne zaman zamanda ne kadar almıs

Kg alnasi icin olan tavsiye artik uygulayamiorum cunku
tek uyku yapioruz mumkun olmuo
kahvaltiyi uyutmadan.once yaptir sonra uyut diodu.ogle yemegini uyutmadan once yedir diodu
e artqik tek uyku yapioz mumkun olmuo doktorada sorduk haklisin artik olmaz dedi
3ayda1kg almis cok iyi dedi boyu kendi cizgisinde gidio ama citir olcak sanirim dedi75cm
gece brslenmesine gerek yok guzel yio cunku dedi
su ver zamnla onuda azalt dedi
ara ogun yapma eline meyve kek verme dedi
menu seklinde ogun zamninda yedir meyveyi dedi
corba yogurt mandalina
kahvalti yaninda muz
aksam kofte pilav elma mesela dedi
yani aralarda yedirme dedi

hmm sen emzirmiyosun değil mi

ole kuzum florttekı gıbı olmaqz
ay ben cok çocuktum ya valla yerınd eolsam bırakırdım benı adam sabırlıymış he gecı 17 yasında ılk ılıskısı olan bırınden fazlası beklenmez
sızınde zamanla oturmuş oh ne hıs
aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)
sımdıden başladı desene
Eki Görüntüle 972738

teyzelere merhaba demek istemiş:)))
merhaba sekerım ne cok buyumussun sen meryemcık

ooo bence cok gzuel bır kg daha ne olsun
gece beseleme deselerde yapamam sankı ben ole geliyor
bızde ara ana tum ogunler emvcut:)

bu arada keyıfsız geldın bana dogrumu

Masallah masala..

Aman hanim kizimizida gormus olduk masallah meryeme annesi ama cokta zayif durmuyo sagligi yerinde olsunda benimkide zaten yedigi halde pek kilolu degil yani.

fatmacm boyumuzda kısa olunca öle görünüyo.dr dailk görünce iyi diyo da tartıda hafif geliyoruz...minyon bi kız olacak asanırım

Eki Görüntüle 972711 Eki Görüntüle 972691

.......................................................
çok güzel bir hikaye
inşallah bütün evlatlarımız hayırlı evlat olurlar

7 yas cnm
ben 85 model
esım 78 model:)

o zaman sanda kolay gelsın cnm
aa ben de 85 modelim ama eşim 79 model
ne çok benziyoruz
benim ilk aşkım, bu yüzden de bi çok şapşallık yaptım flört döneminde

teyzelere merhaba demek istemiş:)))

maşallah sana meryem kuzu

kızlar benim sorum araya kaynadı
bu kalplerin altındaki penguen benzeri şeyler neyi ifade ediyor?

yani cnm bu da bişey... el kadar bebeyi bacak kadar çocuktan kıskandı. sanırım bunda çocuğun çok yakışıklı olmasının etkisi olabilir. korktu kızı kaptırcam diye

Kızı olanlarda bu tarz seyler cok olacak sanırım:)
Beyza krese ılk basladıgı gunlerde soruyoruz ögretmenıne nasıl dıye
Dedı beyza prenses sankı butun erkekler pesınde masa oturuyolar beyza benım yanıma oturacak dıye kavgalar herkes beyzanın besınde benle oyna dıye falan ( abartısız gercekten ögretmende bızde rahatsız olmustuk ) ama esım bı bozuldukı sormayın:)
Neyse sonra lısteye bı kac kız arkadas eklendı rahat ettık:) sımdı hersey normal cok ıyı dıyo ögretmenıde:)

Yanı kız babalarının ısı zorr:)

Yok cnm keyifsiz degilimde kafam karisik yazimdan nasil anladin :)
Ben de araogun veriodum meyve kek falan
israrla adla dedi sut gece olayiyani su ile gecistirmek neksr dogru
Biberonu unuttur suluk yda bardak pipet kullan dedi
biberonla250cc yakain sut icio bardakla icmezki oynar
nebilim iste kafam karisk iste:)

kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...

benim eşimde çok sinirli ama ben asla taviz vermiyorum çünkü biliyorum taviz verirsem daha kötü olacak

biraz kendilerini yetiştirmeylede alakalı sanıyorum cnm yani kişilik karakter meselesi

aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)

hahahahahahahaha yasemin kulakların çınlasın çok güldümmmm

nil yemeyeinni yedikten hemen sonra asla meyve yemiyoki meyveleri mecbur aralarda yiyoruz biz..
yada akşamları biz meyve yerken yiyo meyve salatası yapıyorum bayılıyo
bu arada aklıma gelmişken siz nar veriyomusunuz bebişlere kızlar?

arasım uyandı çıkmalıyım kızlar,

gece görüşmek uzere

görüşürsünüz ama ben çok kıskanıuyommmmmm:

bu arada meryem sanada merhaba güzellik:
maşalah sana...

Aman hanim kizimizida gormus olduk masallah meryeme annesi ama cokta zayif durmuyo sagligi yerinde olsunda benimkide zaten yedigi halde pek kilolu degil yani.

Senın pasayıda görseydık ıyıydı:)

Bu arada esıyle arasında 7 yas olanlar ne cokmus:) bızımde 7 yas:)
Ama yasla alakası yok sanırım evlılık oturana kadar olabılıyo anlasmazlıklar
Nazlanma konusuda nasıl baslarsa öyle gıdıyo ıdare etmek lazım:)

gülden ben veriyorum nar canm çok seviyo..tabaktan elleryle alıp yiyo tek tek:))bi de sadece ön dişlerimiz var ufacık taneyi ısırmakla uğraşıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…