- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.901
sohbette güzeldi hani...ama benim çıkmam lazım kızlar yarın görüşürüz inş.
cnm sımdı okudum masalla güzel gecjs kontrol
dr başka neler dedı varmı tavsıyeler
bu arada kg alması cın uyguladığın tavsıyler sonuç gostermısmı ne zaman zamanda ne kadar almıs
Kg alnasi icin olan tavsiye artik uygulayamiorum cunku
tek uyku yapioruz mumkun olmuo
kahvaltiyi uyutmadan.once yaptir sonra uyut diodu.ogle yemegini uyutmadan once yedir diodu
e artqik tek uyku yapioz mumkun olmuo doktorada sorduk haklisin artik olmaz dedi
3ayda1kg almis cok iyi dedi boyu kendi cizgisinde gidio ama citir olcak sanirim dedi75cm
gece brslenmesine gerek yok guzel yio cunku dedi
su ver zamnla onuda azalt dedi
ara ogun yapma eline meyve kek verme dedi
menu seklinde ogun zamninda yedir meyveyi dedi
corba yogurt mandalina
kahvalti yaninda muz
aksam kofte pilav elma mesela dedi
yani aralarda yedirme dedi
ole kuzum florttekı gıbı olmaqzamin cnm. sen benle eşin ablamla yaşıt he he:) benimki de önceleri daha zor bir adamdı ama şimdi öyle değil çok şükür biraz o biraz ben değiştim 2 yılda sanırım. ne kadar 3 yıla yakın flört etmiş olsakta evlilikteki gibi olmuo hiçbişey...
sımdıden başladı deseneaynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)
merhaba sekerım ne cok buyumussun sen meryemcık
kahvaltiyi uyutmadan.once yaptir sonra uyut diodu.ogle yemegini uyutmadan once yedir diodu
e artqik tek uyku yapioz mumkun olmuo doktorada sorduk haklisin artik olmaz dedi
3ayda1kg almis cok iyi dedi boyu kendi cizgisinde gidio ama citir olcak sanirim dedi75cm
corba yogurt mandalina
kahvalti yaninda muz
Masallah masala..Kg alnasi icin olan tavsiye artik uygulayamiorum cunku
corba yogurt mandalina
kahvalti yaninda muz
Aman hanim kizimizida gormus olduk masallah meryeme annesi ama cokta zayif durmuyo sagligi yerinde olsunda benimkide zaten yedigi halde pek kilolu degil yani.
çok güzel bir hikaye
aa ben de 85 modelim ama eşim 79 model7 yas cnm
ben 85 model
esım 78 model:)
o zaman sanda kolay gelsın cnm
teyzelere merhaba demek istemiş:)))
yani cnm bu da bişey... el kadar bebeyi bacak kadar çocuktan kıskandı. sanırım bunda çocuğun çok yakışıklı olmasının etkisi olabilir. korktu kızı kaptırcam diye
ole kuzum florttekı gıbı olmaqz
ay ben cok çocuktum ya valla yerınd eolsam bırakırdım benı adam sabırlıymış he gecı 17 yasında ılk ılıskısı olan bırınden fazlası beklenmez
sızınde zamanla oturmuş oh ne hıs
sımdıden başladı desene
merhaba sekerım ne cok buyumussun sen meryemcık
ooo bence cok gzuel bır kg daha ne olsun
gece beseleme deselerde yapamam sankı ben ole geliyor
bızde ara ana tum ogunler emvcut:)
bu arada keyıfsız geldın bana dogrumu
kaç yaş var cnm aranızda... bizim aramızda 7 aycık var:) ilk yıl bizde çok zorlandık ama şimdi çok şükür cnm... ama benim eşim pek kolay sayılmaz sinirli ve kıskanç bi adam işte...
ayy sağol bakalım alışmaya çalışıyorum:)
benm ki de ya çok kıskanç ben diyorum kızımla saklarız senden diye gözleri fırlıyo resmen:)
doğru diyosun alıştrmamak lazım ama geç kaldım malesef ayy ..varyua şöyle nazlı bi hatun olmayı nazlanmayı çok isterdim ama yapımda yok malesef...hamilelikte bile naz yapamadım düşün yani
yaşla pek ilgisi yok sanırım canm bizim de 7 yaş var ama görsen sanki o çocuk bazen öle ufak şeyleri büyütüyo ki anlatamam...gerçi bu gidişle beni erkenden yaşlandrcak ama bakalım:)))
aynen cnm bizimkinin şakasına bile tahammülü yok. bayramda çocuğun biri zeynebe nbr kız deyip yanağından makas aldı. ayy benim adam bi bozuldu anlatamam ... sonra dio ki şimdiden kıskandım ya bu ne böyle:)
corba yogurt mandalina
kahvalti yaninda muz
arasım uyandı çıkmalıyım kızlar,
gece görüşmek uzere
Aman hanim kizimizida gormus olduk masallah meryeme annesi ama cokta zayif durmuyo sagligi yerinde olsunda benimkide zaten yedigi halde pek kilolu degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?