- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.941
bende bi deneyeyim album yapmayı pcyi yeni actım bakalm aklımda nezamandır yapamadım bi turlu inş. hemen olur.
canlar ben kaçar herkese iyi akşamlar...öpüldünüzz
Wavs nasılsın cnm görusemedık
kızlaar şu albümü nasıl yapıyosuz bi soylesenize zaten vaktim yok suan yapamadım cıkıcam siz soyleyinde bidahakine hemen yapayım.
ıyıyım canım sağol
evet goruzemedık dun gece gırdım ama bıraz gecktım sanrım kımse yoktu
gecmısı okuyodum bayağ bı paylasım olmus
sen nasılsın kuzular nasıl
Cnm ben bı kere yaptım ama ınan aklımda yok profıle gırıp baktım albumler dıyo orda resım yukle falan dıyo ben tel den yapmıstım
Ay bılen bırı anlatsın lutfen:)
canım nasılsın alpten fırsat bulamıyorsun herhalde artık gunduzleri yoksun özlüyoruz sohbetiniıyıyım canım sağol
evet goruzemedık dun gece gırdım ama bıraz gecktım sanrım kımse yoktu
gecmısı okuyodum bayağ bı paylasım olmus
sen nasılsın kuzular nasıl
Dun gece ben de erken gırdım kımse yoktu cıktım erken uyumusum ıyı oldu benım ıcın uykusuzluk fena oluyo:)
Bızde ıyıyız sukur ınsallah aksama dogru ıyıydık demem beyza uykusunda oksuruyo baya tabı ondan nıdayada gecıyo sonra ıns hasta olmayız
Dun gece ben de erken gırdım kımse yoktu cıktım erken uyumusum ıyı oldu benım ıcın uykusuzluk fena oluyo:)
Bızde ıyıyız sukur ınsallah aksama dogru ıyıydık demem beyza uykusunda oksuruyo baya tabı ondan nıdayada gecıyo sonra ıns hasta olmayız
merhaba kızlar ay.bi dışarı ciktik kızımla oku oku anca bitirdim
yasemin mektup yazman çok güzel ya ama ben dayanamazdim okurdum bugünkü adusuncelerimide yazar tekrar kapatirdim zeynep için çok güzel bi hediye gerçekten
albüm yapmak çok kolay arkadaşlar profilinize girin sol altta albüm yap var ordan resimleri secip ekle diyorsunuz sadece ark gorsunu işaretleyin ve albüm tamam hadi olusturunda gorelim prensesleri prensleri
canım nasılsın alpten fırsat bulamıyorsun herhalde artık gunduzleri yoksun özlüyoruz sohbetini
canım inşallah hasta olmazsınız ay ben hiç dayanamıyorum uykusuzluga zaten gecede çok sık kalkıyoruz ama sabah okuması çok güzel oluyor
evet ıstanbuldayım parka gittik elifle bugün çok güzel bi güneş vardı gerçi uyandı yemek yedi derken güneş kaçtı ama genede ciktik sallandik kaydık park çocuk doluydu elif çok keyif aldı kendi merdivenlerden çıkıp kaymak istedi ilk defa aglamadi dışarıda diyeMerhaba cnm gezmelerdeydınız demek ne guzel elıf cık hava almıstır sen ıst.damıydın cnm
Yasmın bak buda bır önerı cnm acıp okuman ıcın ben catlardım duramazdım acmadan:)
ıyıyım canım alp tuğra bu ara cok huysuz sureklı ağlamaklı
suandada yanıma geldı yıne ağlıyo
dun gordum tesadufen kopek dıslerı cıkmadı daha ama ustten 2 tane azı dısı cıkmıs onun huzursuzluğu heralde
bende ozluyorum canım arada okuyorum sende gece gel aradabır sohbet ederız
sen nasılsın elıf nasıl nereye gıttınız bakalım
Uykusuzluk konusunda sızden daha dayanıklıyım sanırım kızlar:)
Beyza krese baslamadan once bende sızın gıbıydım sımdı erken kalkıyoruz malesef:)
Cok dayanamazsam kızlar öglen uyurken bende uyuyorum bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?