2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy ben de albüm taraftarı idim aslında da birden nerden geldiyse aklıma:))oldu artık yapacak bişey yok

kızlaar şu albümü nasıl yapıyosuz bi soylesenize zaten vaktim yok suan yapamadım cıkıcam siz soyleyinde bidahakine hemen yapayım.

Fundacım kalplerın altındakı kusları sen sormustun sanırım
Bende sormustum daha once ama bılen yok herhalde
Bazı yerlerde ıkı hatta uc kusu olanlar var:) onlar daha mı aktıf acaba kk da??

kızlaar şu albümü nasıl yapıyosuz bi soylesenize zaten vaktim yok suan yapamadım cıkıcam siz soyleyinde bidahakine hemen yapayım.

Cnm ben bı kere yaptım ama ınan aklımda yok profıle gırıp baktım albumler dıyo orda resım yukle falan dıyo ben tel den yapmıstım
Ay bılen bırı anlatsın lutfen:)

ıyıyım canım sağol
evet goruzemedık dun gece gırdım ama bıraz gecktım sanrım kımse yoktu
gecmısı okuyodum bayağ bı paylasım olmus
sen nasılsın kuzular nasıl

Dun gece ben de erken gırdım kımse yoktu cıktım erken uyumusum ıyı oldu benım ıcın uykusuzluk fena oluyo:)

Bızde ıyıyız sukur ınsallah aksama dogru ıyıydık demem beyza uykusunda oksuruyo baya tabı ondan nıdayada gecıyo sonra ıns hasta olmayız

Cnm ben bı kere yaptım ama ınan aklımda yok profıle gırıp baktım albumler dıyo orda resım yukle falan dıyo ben tel den yapmıstım
Ay bılen bırı anlatsın lutfen:)

Bende oraya girip resim yukledim bitane aliyo digerini siliyo anlamadim zaten vaktim yoktu aceyle yapmaya calistim simdi tel.den giriyorum zaten erenin yemek vakti geldi.

merhaba kızlar ay.bi dışarı ciktik kızımla oku oku anca bitirdim
yasemin mektup yazman çok güzel ya ama ben dayanamazdim okurdum bugünkü adusuncelerimide yazar tekrar kapatirdim zeynep için çok güzel bi hediye gerçekten
albüm yapmak çok kolay arkadaşlar profilinize girin sol altta albüm yap var ordan resimleri secip ekle diyorsunuz sadece ark gorsunu işaretleyin ve albüm tamam hadi olusturunda gorelim prensesleri prensleri

ıyıyım canım sağol
evet goruzemedık dun gece gırdım ama bıraz gecktım sanrım kımse yoktu
gecmısı okuyodum bayağ bı paylasım olmus
sen nasılsın kuzular nasıl
canım nasılsın alpten fırsat bulamıyorsun herhalde artık gunduzleri yoksun özlüyoruz sohbetini

canım inşallah hasta olmazsınız ay ben hiç dayanamıyorum uykusuzluga zaten gecede çok sık kalkıyoruz ama sabah okuması çok güzel oluyor

ben nekadr uyusamda alamıyorum uykumu valla anlamadm nıye boyle
ınsallah hasta olmaz canım beyza olursa ıllakı nıdayada gecer

Merhaba cnm gezmelerdeydınız demek ne guzel elıf cık hava almıstır sen ıst.damıydın cnm

Yasmın bak buda bır önerı cnm acıp okuman ıcın ben catlardım duramazdım acmadan:)

ıyıyım canım alp tuğra bu ara cok huysuz sureklı ağlamaklı
suandada yanıma geldı yıne ağlıyo
dun gordum tesadufen kopek dıslerı cıkmadı daha ama ustten 2 tane azı dısı cıkmıs onun huzursuzluğu heralde
bende ozluyorum canım arada okuyorum sende gece gel aradabır sohbet ederız
sen nasılsın elıf nasıl nereye gıttınız bakalım

Uykusuzluk konusunda sızden daha dayanıklıyım sanırım kızlar:)
Beyza krese baslamadan once bende sızın gıbıydım sımdı erken kalkıyoruz malesef:)
Cok dayanamazsam kızlar öglen uyurken bende uyuyorum bıraz

Merhaba cnm gezmelerdeydınız demek ne guzel elıf cık hava almıstır sen ıst.damıydın cnm

Yasmın bak buda bır önerı cnm acıp okuman ıcın ben catlardım duramazdım acmadan:)
evet ıstanbuldayım parka gittik elifle bugün çok güzel bi güneş vardı gerçi uyandı yemek yedi derken güneş kaçtı ama genede ciktik sallandik kaydık park çocuk doluydu elif çok keyif aldı kendi merdivenlerden çıkıp kaymak istedi ilk defa aglamadi dışarıda diye

canım dün de elif oyleyddi akşam olduğunda basım tutmustu valla sürekli agladi bütün gün bende baktım dışının ucu cikmis çubuk kraker veriyorum elifin eline hep o tarafiyla yiyor sert ya kraker herhalde kasintisini aliyor
valla canım gelemiyorum ya gece en geç 11 de yatmis oluyorum gece en az 6 defa kalkıyoruz dinlenemiyorum

bizde 8 gibi kalkıyoruz sabah ben zaten oldum olası uykucuyumdur keşke kizimda bana cekseydi bide o uyurken evde yapılacak bisyler mutlaka oluyor ev işi yemek onlarla ugrasiyorum uyanikken elif ayak bağı oluyor yapamıyorum izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…