2012 kasım bebekleri büyüyor..

daha dayanıklı oldğun kesın canım bırı kucukken dığerı doğmus zorlanmıssındr ama
nıda gecelerı uyanıyomu emzırıyomuydun canım sorduysamda unuttum

ohh elıf guzel vakıt gecırmıs burdada hava guzeldı bende cıkaraktım ama uyudu bugun kaldı artık
alp tuğrada sılıkon kasığını alıyo sureklı o tarafa goturuyo ısırıyo
ne cok kalkıyomus elıf neden okadar kalkıyokı acaba

Benım kızlar uyandı bende kactım kızlar bugun ögle uykusu gec kaldı gec uyandık bıraz, aksamda gec yatarız artık:)

Wavs nıda emmıyo cnm 9 aylıktı bıraktı gece cok uyandıgı yoktur öyle hasta degılse allaha sukur daha cok beyza uyandırır benı anne cıs anne sut dıye:)
Alptugra da hasta olmaz ıns nıye aglıyokı kuzucuk

Elıf ne guzel vakıt gecırmıstır annesı hep evden sıkılıyolar kuzular

masallah nıdaya ozaman
dıslerınden dolayı heralde canım
gorusuruz bende cıkyorum

Benim oglusum 10a dogru uyudu canim efe niye uyumadiki bu saate kadar gec oldu cunku.

Bugün 6 da yattı canim normalde bir saat uyuyan oğlum 9 kadar uyudu sonra babasi geldi oyun falan derken biraz geç oldu sonunda uyudu ama:))

Zatrn uyku sorunun sürekli var

Maaşallah paşa uyusunda büyüsün :)

Kızlar öksürük için önerinecegiz birşey var çok kötü öksürüyorum helede gece efe uyanıyor öksürügumden maalesef(

Bugün 6 da yattı canim normalde bir saat uyuyan oğlum 9 kadar uyudu sonra babasi geldi oyun falan derken biraz geç oldu sonunda uyudu ama:))

Zatrn uyku sorunun sürekli var

Maaşallah paşa uyusunda büyüsün :)

Bizimde cok uyku sorunu oldu canim neyseki duzeldik sayilir gece emmeye cok kalkiyo okadar ama oda sorun degil neyseki hemen uyuyo.gunduz uykusu yokmu canim sizin cok yanlis bi saatte uyumus efecik tabi oyuzdende gec uyuyo.oksuruk icin bisey diyemiycem canim bende pek olmuyo.k.bakma canim konusmak isterdim ama esimin benim telefonla isi varmis istiyo kizdirdi benide zaten iki sohbet ettirmedi ya.iyi geceler sana.

Kızlar öksürük için önerinecegiz birşey var çok kötü öksürüyorum helede gece efe uyanıyor öksürügumden maalesef(

cnm merhaba nerelerdesin sen?
öksürük için nasıl öksürüyo onu bilmek lazım kurumu balgamlımı*

kızlarrrr herkese günaydın uykum varrr:
akşam toplantı vardı malum ve ben 1 geçiyodu yattım ee tabi nil huzursuzdu sık sık uyandı ve sabah 6da uyanıp işe gelmek beni çok yordu
bi önceki akşamda 12de yatmıştım
uykum varrrr:

Günaydın kızlar
Gülden cnm toplantı nasıl gecti? Nil neden huzursuzdu acaba?

günaydın kızlarr çok uzun bi geçmiş birikmiş yine bakamıyorum herkes iyidir inşallah.

bizim tatil güzel ve yoğun geçiyo. teyzemizin nişan hazırlıkları var. onlarla uğraşıyoruz. geziyoruz derken günler geçip gidiyor.
berra da düne kadar iyiydi ama dün 2 saat gezmeye çıkardık markete falan gittik baya bi yürüdü. eve geldik uyudu. kalktığında ateşliydi gece de yükseldi ateşi. pek dışarı çıkarmıyorduk onunla alakası var mıdır ki acaba

bu sıralar memeye çok düştü. geceleri çok uzun uzun emmek istiyor çıkarıp ağzına emzik vermeye çalıştığımda kafasını sallayıp mem diyor. iki minik dişimiz olunca ilk ısırıklarımı da yemek durumunda kaldım. 2 yaşına kadar emzircem diyen ben gözüm korktu bu düşkünlükten ve ısırıklardan. bakalım ne zamana kadar dayanabilcez:)

Son düzenleme:

günaydın cnm ohh negüzel tatil güzel geçiyo nezamana kadar ordasınız
en azından berramada deyişiklik oluyodur
evet sanıytorum biz kızları dışarı çıkarmadığımız için bikere çıkarıyoruz hasta ediyoruz cnm:
biraz çıkarmak lazım aslında ama havalara güvenemiyorumçünkü çok pis
şubat ayı bitecek nerdeyse ve hala karyok ve beklenmiyomuşta sanıyorumm
geçmiş olsun berrama umarım çabuk atlatır cnm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…