- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.961
Uykusuzluk konusunda sızden daha dayanıklıyım sanırım kızlar:)
Beyza krese baslamadan once bende sızın gıbıydım sımdı erken kalkıyoruz malesef:)
Cok dayanamazsam kızlar öglen uyurken bende uyuyorum bıraz
evet ıstanbuldayım parka gittik elifle bugün çok güzel bi güneş vardı gerçi uyandı yemek yedi derken güneş kaçtı ama genede ciktik sallandik kaydık park çocuk doluydu elif çok keyif aldı kendi merdivenlerden çıkıp kaymak istedi ilk defa aglamadi dışarıda diye
canım dün de elif oyleyddi akşam olduğunda basım tutmustu valla sürekli agladi bütün gün bende baktım dışının ucu cikmis çubuk kraker veriyorum elifin eline hep o tarafiyla yiyor sert ya kraker herhalde kasintisini aliyor
valla canım gelemiyorum ya gece en geç 11 de yatmis oluyorum gece en az 6 defa kalkıyoruz dinlenemiyorum
ben kaçıyorum kızlar eşim geldi görüşürüz
Benım kızlar uyandı bende kactım kızlar bugun ögle uykusu gec kaldı gec uyandık bıraz, aksamda gec yatarız artık:)
Wavs nıda emmıyo cnm 9 aylıktı bıraktı gece cok uyandıgı yoktur öyle hasta degılse allaha sukurdaha cok beyza uyandırır benı anne cıs anne sut dıye:)
Alptugra da hasta olmaz ıns nıye aglıyokı kuzucuk
Elıf ne guzel vakıt gecırmıstır annesı hep evden sıkılıyolar kuzular
teyzelere merhaba demek istemiş:)))
Bu akşam kimse yok burda heralde
İyi aksamlar canim bi bakayim dedim girdim bende nasilsin.
Iyi akşamlar sanada canim :)iyiyim cnm efeyi uyutuyorum bende bi bakayım dedim siz nasilsiniz bakim uyudumu paşa
Benim oglusum 10a dogru uyudu canim efe niye uyumadiki bu saate kadar gec oldu cunku.
Bugün 6 da yattı canim normalde bir saat uyuyan oğlum 9 kadar uyudu sonra babasi geldi oyun falan derken biraz geç oldu sonunda uyudu ama:))
Zatrn uyku sorunun sürekli var
Maaşallah paşa uyusunda büyüsün :)
Kızlar öksürük için önerinecegiz birşey var çok kötü öksürüyorum helede gece efe uyanıyor öksürügumden maalesef(
Günaydın kızlar
Gülden cnm toplantı nasıl gecti? Nil neden huzursuzdu acaba?
günaydın kızlarr çok uzun bi geçmiş birikmiş yine bakamıyordum herkes iyidir inşallah.
bizim tatil güzel ve yoğun geçiyo. teyzemizin nişan hazırlıkları var. onlarla uğraşıyoruz. geziyoruz derken günler geçip gidiyor.
berra da düne kadar iyiydi ama dün 2 saat gezmeye çıkardık markete falan gittik baya bi yürüdü. eve geldik uyudu. kalktığında ateşliydi gece de yükseldi ateşi. pek dışarı çıkarmıyorduk onunla alakası var mıdır ki acaba
bu sıralar memeye çok düştü. geceleri çok uzun uzun emmek istiyor çıkarıp ağzına emzik vermeye çalıştığımda kafasını sallayıp mem diyor. iki minik dişimiz olunca ilk ısırıklarımı yemek durumunda kaldım. 2 yaşına kadar emzircem diyen ben gözüm korktu bu düşkünlükten ve ısırıklardan. bakalım ne zamana kadar dayanabilcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?