2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım pc de sorun var yazamadım. inşallah çabuk atlatır canım. bi de biliyorsun bizim babamız çok düşüyor üzerine orada hiç çıkarmıyorduk. şimdi hasta olduğunu nasıl söylicem bilmiyorum. kardeşimin nişanı haftaya eşim de gelecek 23 şubatta onunla beraber döncez inşallah

Son düzenleme:
nil iyi çok şükür cnm
ama akşam bizde misafir var diye annem uyutsun dedim ama uyumadı biliyomusunuz..
ay aslında mutlu olmadımda değil haniiii:

Dün efede 12 de yattı sabah 7 buçukta da kalktı

Neden sevindin canim vakitmi geçirdin nile bütün gün tabi özlüyorsunn

günaydın canım çok yoğun günler geciriyorsun bu aralar ins bu akşam dinlenebilirsin nilin de dış.sıkıntısı vardi herhalde
Günaydın kızlar
Gülden cnm toplantı nasıl gecti? Nil neden huzursuzdu acaba?
günaydın canım nasılsın defne nasıl
günaydın canım ay elifte öyle uzun emiyor son günlerde zorla çekiyorum ağzından çok zor oluyor açıyor
kardeşin mi insanlarıyız hayırlı olsun ınş berra da ne kadar mutludur dimi etrafı kalabalık iyi tatiller size
Günaydinm güzel anneler iyi bir gün diliyorum..

günaydın canım iyi oldunuz mu

canım geçmiş olsun havalar yüzünden herkes hala hasta bebisler napsin onlarada bulaşıyor berracik iyi olur inşallah hemen

Günaydın canimm efe iyi çok şükür ben kötüyüm öksürük mahvediyor beni maalesef

Sen nasılsin tatlım elif im nasıl

sağol canım evet berra mutlu kalabalıkta bi de hasta olmasaydı iyiydi ya napalım artık inş. çabuk atlatırız. sen nasılsın canım elif nasıl

nekadr düşersek okadar daha çok hasta oluyolar aslında rahat olmak lazım ama pek mümkün olmuyo malesef..

Dün efede 12 de yattı sabah 7 buçukta da kalktı

yokkız benimle uyumak istedi başka kimsede uyumuyo diye mutlu oldum

Neden sevindin canim vakitmi geçirdin nile bütün gün tabi özlüyorsunn

günaydın cnm aynen diş sıkıntımız var malesef
ama onun dışında gerçekten yoğunuz..

günaydın cnm ben iyiyim şükür defne de iyi
popomuz iyileşti gibi
elif nasıl?

Gunaydin kizlar
funda defne nasil canim pisigi iylesiomu
gulden yine uykusuzsun dimi bgun aksam erken yat biraz toparlan
dilek sanada gunaydin cnm efe nasil
katreinur gecmis olsun cnm sogan suyu na basla hemn biseyi kalmaz ins
yasemin dunku mektup olayina gelince ben coktan acardim yeniden biseylerdaha yazar kapatirdim sonucta ben.yazmisim die:)
Fatma adetin oldumu naptin dun aldirdinmi test kirpiklerim karisik diosun ya erende tuttu diosun ya ondan meraktYim busefer tutcakmi kirpik testi die:)
Ama strestende gec gelir

masal cok iyi kizlar bi yaramazlik yok cok geveze oldu yalniz bidi bidi biseyler anlatip duruo
onun kendi kendine konusup oynarken goruncede hemn utanio cokda utangac :)
Dinleyemedim doktoru gece sut verdim 2sefer kiyamm ki yaa
bugun kan sonucumuz cikcak bakalim nasilmis degerlerimiz 3aydir kan damlamizi kullnmioz birakin demisti
kansizlik cikarsa pekmez zaten hergun kahvaltida icio oyuzden yetrli degil demekki die
songulun kullandgi keciboynuzu ozu muydu onu alicam oda kansizliga iyi geliomus

günaydın canimm efe iyi çok şükür gripi geçti :)
Maaşallah masala kimbilir neler anlatıyor annesi masal gibi uslu bir kızım olur ins:)
Cnm oksuruk icn ben bal zencefil kullniorum
arkadsimda 1kasik bala 1kasik sogan suyu koyup icio
hic ilac kullnmam dio ablam.bebeklerine bile yapardi dio cok etkiliymis

Bal soğan iyiymiş canim bi denerim teşekkür ederim cnm:)

herkese günaydın güzel anneler....nasılsınız güldenn uykusuzsun ama kaç gündür de yoğunsunbugün erkenden yat bi dinlen:))nil annennde uyumayınca neden sevindin snei araması mı hoşuna gitti...çğnkü bende de meryem babasında huysuzlı-uk yapıp bana gelince susunca hoşuma gidiyo da:)))

katreinu,soğan suyu ver berraya dediğin gibi çok alışkın olmadıkları için hemen hasta oluyolar ya da belki zaten olacaklar ama o güne denk geliyo..hemen atlatsın inşallah babanızda problem yapmasın çok ciddi bişey olmadıktan sonra ne yapsak hastalanıyolar çocuk bunlar değilş mi ama allah şifalar versin...

funda defnemim pişiği iyileşmeye başlamış ohh sevndim.babaanne dikkat ediyo demek ki..

ayşegül ya meryem de öyle bıcı bıcı bişeyler anlatp duruyo ne dediğini anlamıyorum tabii ama hoşuma gidiyo gerçekten....arrtıkı nesnelri tanıyo iyiden iyiye kumanda telefon bere çorap yelek bez alt örtüsü....çoraplar ayağa bere başa giyilmeye çalışılıyo..yelekte tek kol girince tamam diğerine gerek yok öle işi başarmanın sevnciyle dolanıyo ortalıkta:)))

günaydın cnm ay evet bi uykuya çok ihtiyacım var sanki 24 saat kesintisiz uyuya bilirim gibi geliyo..
evet nil bende uyuyuduğu için hoşuma gitti belki bencillik ama ne yapayım en çok beni sevsin hep bana gelsin istiyommmm:

ayşegülcüm günaydın cnm ay evet ya bu halleri gerçektende çok komik nilde utanıyo başını öne eyiyo
çok komikler çokkk:
uykuya gelince ahh nasıl ihtiyacım var bi bilsen...

teşekkür ederz dilekcim:))geçmiş olsun nasıl oldun..ben de bal zencefil diye biliyorum bi de siyah turpla bal da iyi geliyomuş denemedm ben ama....

Günaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık
Sağol canım benim:)

ayy güldenn bende de var aynısı ama bazen de diyorum yani babasına da gitsin babası orda boş boş oturuyo ama bnm üstümden gitmiyo:))gelip gidip öpüyo kolumu bacamı eliimi:)babası öp kızım diyo kafayı çevriyo öpmüyo:=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…