- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.981
Günaydinm güzel anneler iyi bir gün diliyorum..
günaydın cnm:
::):)
Günaydın canimm:)nasılsin nil im nasıl
canım pc de sorun var yazamadım. inşallah çabuk atlatır canım. bi de biliyorsun bizim babamız çok düşüyor üzerine orada hiç çıkarmıyorduk. şimdi hasta olduğunu nasıl söylicem bilmiyorum. kardeşimin nişanı haftaya eşim de gelecek 23 şubatta onunla beraber döncez inşallahgünaydın cnm ohh negüzel tatil güzel geçiyo nezamana kadar ordasınız
en azından berramada deyişiklik oluyodur
evet sanıytorum biz kızları dışarı çıkarmadığımız için bikere çıkarıyoruz hasta ediyoruz cnm:
biraz çıkarmak lazım aslında ama havalara güvenemiyorumçünkü çok pis
şubat ayı bitecek nerdeyse ve hala karyok ve beklenmiyomuşta sanıyorumm
geçmiş olsun berrama umarım çabuk atlatır cnm:
nil iyi çok şükür cnm
ama akşam bizde misafir var diye annem uyutsun dedim ama uyumadı biliyomusunuz..
ay aslında mutlu olmadımda değil haniiii:
günaydın canım çok yoğun günler geciriyorsun bu aralar ins bu akşam dinlenebilirsin nilin de dış.sıkıntısı vardi herhaldecnm merhaba nerelerdesin sen?
öksürük için nasıl öksürüyo onu bilmek lazım kurumu balgamlımı*
kızlarrrr herkese günaydın uykum varrr:
akşam toplantı vardı malum ve ben 1 geçiyodu yattım ee tabi nil huzursuzdu sık sık uyandı ve sabah 6da uyanıp işe gelmek beni çok yordu
bi önceki akşamda 12de yatmıştım
uykum varrrr:
günaydın canım nasılsın defne nasılGünaydın kızlar
Gülden cnm toplantı nasıl gecti? Nil neden huzursuzdu acaba?
günaydın canım ay elifte öyle uzun emiyor son günlerde zorla çekiyorum ağzından çok zor oluyor açıyorgünaydın kızlarr çok uzun bi geçmiş birikmiş yine bakamıyorum herkes iyidir inşallah.
bizim tatil güzel ve yoğun geçiyo. teyzemizin nişan hazırlıkları var. onlarla uğraşıyoruz. geziyoruz derken günler geçip gidiyor.
berra da düne kadar iyiydi ama dün 2 saat gezmeye çıkardık markete falan gittik baya bi yürüdü. eve geldik uyudu. kalktığında ateşliydi gece de yükseldi ateşi. pek dışarı çıkarmıyorduk onunla alakası var mıdır ki acaba
bu sıralar memeye çok düştü. geceleri çok uzun uzun emmek istiyor çıkarıp ağzına emzik vermeye çalıştığımda kafasını sallayıp mem diyor. iki minik dişimiz olunca ilk ısırıklarımı da yemek durumunda kaldım. 2 yaşına kadar emzircem diyen ben gözüm korktu bu düşkünlükten ve ısırıklardan. bakalım ne zamana kadar dayanabilcez:)
Günaydinm güzel anneler iyi bir gün diliyorum..
canım pc de sorun var yazamadım. inşallah çabuk atlatır canım. bi de biliyorsun bizim babamız çok düşüyor üzerine orada hiç çıkarmıyorduk. şimdi hasta olduğunu nasıl söylicem bilmiyorum. kardeşimin nişanı haftaya eşim de gelecek 23 şubatta onunla beraber döncez inşallah
günaydın canım çok yoğun günler geciriyorsun bu aralar ins bu akşam dinlenebilirsin nilin de dış.sıkıntısı vardi herhalde
günaydın canım nasılsın defne nasıl
günaydın canım ay elifte öyle uzun emiyor son günlerde zorla çekiyorum ağzından çok zor oluyor açıyor
kardeşin mi insanlarıyız hayırlı olsun ınş berra da ne kadar mutludur dimi etrafı kalabalık iyi tatiller size
günaydın canım iyi oldunuz mu
sağol canım evet berra mutlu kalabalıkta bi de hasta olmasaydı iyiydi ya napalım artık inş. çabuk atlatırız. sen nasılsın canım elif nasılgünaydın canım çok yoğun günler geciriyorsun bu aralar ins bu akşam dinlenebilirsin nilin de dış.sıkıntısı vardi herhalde
günaydın canım ay elifte öyle uzun emiyor son günlerde zorla çekiyorum ağzından çok zor oluyor açıyor
kardeşin mi insanlarıyız hayırlı olsun ınş berra da ne kadar mutludur dimi etrafı kalabalık iyi tatiller size
canım pc de sorun var yazamadım. inşallah çabuk atlatır canım. bi de biliyorsun bizim babamız çok düşüyor üzerine orada hiç çıkarmıyorduk. şimdi hasta olduğunu nasıl söylicem bilmiyorum. kardeşimin nişanı haftaya eşim de gelecek 23 şubatta onunla beraber döncez inşallah
Dün efede 12 de yattı sabah 7 buçukta da kalktı
yokkız benimle uyumak istedi başka kimsede uyumuyo diye mutlu oldum
Neden sevindin canim vakitmi geçirdin nile bütün gün tabi özlüyorsunn
günaydın canım çok yoğun günler geciriyorsun bu aralar ins bu akşam dinlenebilirsin nilin de dış.sıkıntısı vardi herhalde
Günaydın canimm efe iyi çok şükür ben kötüyüm öksürük mahvediyor beni maalesef
Sen nasılsin tatlım elif im nasıl
günaydın canimm efe iyi çok şükür gripi geçti :)Gunaydin kizlar
funda defne nasil canim pisigi iylesiomu
gulden yine uykusuzsun dimi bgun aksam erken yat biraz toparlan
dilek sanada gunaydin cnm efe nasil
katreinur gecmis olsun cnm sogan suyu na basla hemn biseyi kalmaz ins
yasemin dunku mektup olayina gelince ben coktan acardim yeniden biseylerdaha yazar kapatirdim sonucta ben.yazmisim die:)
Fatma adetin oldumu naptin dun aldirdinmi test kirpiklerim karisik diosun ya erende tuttu diosun ya ondan meraktYim busefer tutcakmi kirpik testi die:)
Ama strestende gec gelir
masal cok iyi kizlar bi yaramazlik yok cok geveze oldu yalniz bidi bidi biseyler anlatip duruo
onun kendi kendine konusup oynarken goruncede hemn utanio cokda utangac :)
Dinleyemedim doktoru gece sut verdim 2sefer kiyamm ki yaa
bugun kan sonucumuz cikcak bakalim nasilmis degerlerimiz 3aydir kan damlamizi kullnmioz birakin demisti
kansizlik cikarsa pekmez zaten hergun kahvaltida icio oyuzden yetrli degil demekki die
songulun kullandgi keciboynuzu ozu muydu onu alicam oda kansizliga iyi geliomus
Cnm oksuruk icn ben bal zencefil kullniorum
arkadsimda 1kasik bala 1kasik sogan suyu koyup icio
hic ilac kullnmam dio ablam.bebeklerine bile yapardi dio cok etkiliymis
Maaşallah meryemene kadar tatli olmuş
herkese günaydın güzel anneler....nasılsınız güldenn uykusuzsun ama kaç gündür de yoğunsunbugün erkenden yat bi dinlen:))nil annennde uyumayınca neden sevindin snei araması mı hoşuna gitti...çğnkü bende de meryem babasında huysuzlı-uk yapıp bana gelince susunca hoşuma gidiyo da:)))
katreinu,soğan suyu ver berraya dediğin gibi çok alışkın olmadıkları için hemen hasta oluyolar ya da belki zaten olacaklar ama o güne denk geliyo..hemen atlatsın inşallah babanızda problem yapmasın çok ciddi bişey olmadıktan sonra ne yapsak hastalanıyolar çocuk bunlar değilş mi ama allah şifalar versin...
funda defnemim pişiği iyileşmeye başlamış ohh sevndim.babaanne dikkat ediyo demek ki..
ayşegül ya meryem de öyle bıcı bıcı bişeyler anlatp duruyo ne dediğini anlamıyorum tabii ama hoşuma gidiyo gerçekten....arrtıkı nesnelri tanıyo iyiden iyiye kumanda telefon bere çorap yelek bez alt örtüsü....çoraplar ayağa bere başa giyilmeye çalışılıyo..yelekte tek kol girince tamam diğerine gerek yok öle işi başarmanın sevnciyle dolanıyo ortalıkta:)))
teşekkür ederz dilekcim:))geçmiş olsun nasıl oldun..ben de bal zencefil diye biliyorum bi de siyah turpla bal da iyi geliyomuş denemedm ben ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?