- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.001
Günaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık
Sağol canım benim:)
ayy güldenn bende de var aynısı ama bazen de diyorum yani babasına da gitsin babası orda boş boş oturuyo ama bnm üstümden gitmiyo:))gelip gidip öpüyo kolumu bacamı eliimi:)babası öp kızım diyo kafayı çevriyo öpmüyo:=)))
ayyy sibel bu normalbişeymi acabaya yoksam biz deliriyomuyuz
bende hep benle ilgilensin en çok beni sevsin istiyom
bazen kızım babana git işim var diyorum eşimde ee sen istedin böyle olmasını diyo
evet hep bana bağlı olsun istedim halada istiyorum
ay kendimden şüpe ediyorum
iyiyim çok şükür canım elifte iyi oynuyor şimdi kahvalti yaptık beraber birazdan uyku zamanıGünaydın canimm efe iyi çok şükür ben kötüyüm öksürük mahvediyor beni maalesef
Sen nasılsin tatlım elif im nasıl
inşallah canım anlatırsınız çocuklar kalabalıkta helede büyüklerin yanında çok mutlu gerçekten ee hiç kucaktan inmiyorlarsağol canım evet berra mutlu kalabalıkta bi de hasta olmasaydı iyiydi ya napalım artık inş. çabuk atlatırız. sen nasılsın canım elif nasıl
aman iyi olunda canım gerisi önemli değilnekadr düşersek okadar daha çok hasta oluyolar aslında rahat olmak lazım ama pek mümkün olmuyo malesef..
günaydın cnm aynen diş sıkıntımız var malesef
ama onun dışında gerçekten yoğunuz..
masallah defneye çabucak iyileşti poposu bu sfer kv daha dikkatli demekkigünaydın cnm ben iyiyim şükür defne de iyi
popomuz iyileşti gibi
elif nasıl?
herkese günaydın güzel anneler....nasılsınız güldenn uykusuzsun ama kaç gündür de yoğunsunbugün erkenden yat bi dinlen:))nil annennde uyumayınca neden sevindin snei araması mı hoşuna gitti...çğnkü bende de meryem babasında huysuzlı-uk yapıp bana gelince susunca hoşuma gidiyo da:)))
katreinu,soğan suyu ver berraya dediğin gibi çok alışkın olmadıkları için hemen hasta oluyolar ya da belki zaten olacaklar ama o güne denk geliyo..hemen atlatsın inşallah babanızda problem yapmasın çok ciddi bişey olmadıktan sonra ne yapsak hastalanıyolar çocuk bunlar değilş mi ama allah şifalar versin...
funda defnemim pişiği iyileşmeye başlamış ohh sevndim.babaanne dikkat ediyo demek ki..
ayşegül ya meryem de öyle bıcı bıcı bişeyler anlatp duruyo ne dediğini anlamıyorum tabii ama hoşuma gidiyo gerçekten....arrtıkı nesnelri tanıyo iyiden iyiye kumanda telefon bere çorap yelek bez alt örtüsü....çoraplar ayağa bere başa giyilmeye çalışılıyo..yelekte tek kol girince tamam diğerine gerek yok öle işi başarmanın sevnciyle dolanıyo ortalıkta:)))
ayyy sibel bu normalbişeymi acabaya yoksam biz deliriyomuyuz
bazen kızım babana git işim var diyorum eşimde ee sen istedin böyle olmasını diyo
yok kız neden şüphe ediyosun bence normal yani..bende diyorum bazen gitn babana kızım diye ama mesela yemeği yerde yiyoruz biz meryem zaten pek bişey yemediği için hemen kalkıyo biraz dolaşıyo ondan sonra geliyo dizime oturuyo babası da rahat rahat yemeğini yiyo...o zaman diyorum babya git diye ama yok göğsüme göğsüme sokukluyo...ayy bi de bu aralar memişleri oynamaya çalışıyo üstten sokuyo elini gözmün içine bakıyo gülüyo bide.....
Günaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık
nilde yapıyo onu yemekte masada kim olursa olsun sadece benim kucağıma geliyo
nilde göyüslerime bakıyo nil emmediya nil istermisin diyorum kafayı çevirim ayyyy diyo gülüyo şebek...:)
ay guldenim ya annelik böyle galiba çok.kiskanciz ya bazen kv aliyor kucağına annem diyo öyle kiskaniyorum ki onun annesi benim demek istiyorum diyemiyorum tabi ben evde yokken güzel güzel oynamasina hem sinir oluyorum beni ozlemiyor diye kızıyorum hemde beni çok aramıyor mutsuz olmuyor diye seviniyorum bende mi delirdim
siyah turp ben denemistim canım faydasını görmüştüm bak anlatayim siyah turpun içini oynuyorsun altından bi kaç bıçak darbesi atıyorsun geceden bi kasenin içine otutturup oydugun yere içine bal koyuyorsun sabaha kadar o bıçak darbelerinden bal ve turp suyu sızıyor sabah iciyorsun hadi geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba,
sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Ben de kasım 2012 annesiyim ve kızımın adı Mina.
ayyy nasıl karışıyo duygularımız dimi
ayyy evet nurayım ya herşey onlar içinnnnÇ:
ay ou bende
duydum çok ve benim eniştemde yapıyo oldukça başarılı cnm:
arkadaşlar merhaba,
sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Ben de kasım 2012 annesiyim ve kızımın adı Mina.
haklısın canım annelik bütün duyguları barindiriyor içinde
yasemin yokmu bugün
şu an ikimiz de hastayız ve kolumu kaldıracak dermanım yok.
kızım şu an pıtır pıtır koşturuyor, konuşmaya çalışıyor. yemek ve uyku bizim de problemlerimiz özellikle de hastalık zamanlarında.
Mina benim ilk çocuğum ve annemi şimdi daha iyi anlıyorum :)
bundan sonra sizinle yaşadıklarımızı paylaşmaya çalışacağım tabi minadan fırsat kaldığı ölçüde çünkü kızım benim tel ve pc gibi hiç bir aletle, kitapla ilgilenmemden hoşlanmıyor hep ilgi istiyor
iyileşiyor cnmGunaydin kizlar
funda defne nasil canim pisigi iylesiomu
gulden yine uykusuzsun dimi bgun aksam erken yat biraz toparlan
dilek sanada gunaydin cnm efe nasil
katreinur gecmis olsun cnm sogan suyu na basla hemn biseyi kalmaz ins
yasemin dunku mektup olayina gelince ben coktan acardim yeniden biseylerdaha yazar kapatirdim sonucta ben.yazmisim die:)
Fatma adetin oldumu naptin dun aldirdinmi test kirpiklerim karisik diosun ya erende tuttu diosun ya ondan meraktYim busefer tutcakmi kirpik testi die:)
Ama strestende gec gelir
masal cok iyi kizlar bi yaramazlik yok cok geveze oldu yalniz bidi bidi biseyler anlatip duruo
onun kendi kendine konusup oynarken goruncede hemn utanio cokda utangac :)
Dinleyemedim doktoru gece sut verdim 2sefer kiyamm ki yaa
bugun kan sonucumuz cikcak bakalim nasilmis degerlerimiz 3aydir kan damlamizi kullnmioz birakin demisti
kansizlik cikarsa pekmez zaten hergun kahvaltida icio oyuzden yetrli degil demekki die
songulun kullandgi keciboynuzu ozu muydu onu alicam oda kansizliga iyi geliomus
cnm ıhlamur kaynat ama ıhlamuru kaynatırkeniçine zencefil,karanfil,çubuk tarcın,ayva ve mandalina da koyGünaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık
kızlar aynı durum bende de varayyy sibel bu normalbişeymi acabaya yoksam biz deliriyomuyuz
cnm o halini görsen mecbur kaldı beni dinlemeyeiyiyim çok şükür canım elifte iyi oynuyor şimdi kahvalti yaptık beraber birazdan uyku zamanı
inşallah canım anlatırsınız çocuklar kalabalıkta helede büyüklerin yanında çok mutlu gerçekten ee hiç kucaktan inmiyorlar
aman iyi olunda canım gerisi önemli değil
masallah defneye çabucak iyileşti poposu bu sfer kv daha dikkatli demekki
günaydın canım bi bana selam vermemissin kustum
arkadaşlar merhaba,
iyileşiyor cnm
geçti gibi bişey
cnm ıhlamur kaynat ama ıhlamuru kaynatırkeniçine zencefil,karanfil,çubuk tarcın,ayva ve mandalina da koy
bende çok işe yarıyor
kızlar aynı durum bende de var
defneyi kimseyle paylaşamıyorum
sadece beni sevsin,hep benimle ilgilensin istiyorum
zaten yemek yerken falan hep bende durur
bazen sağolsun kv alır ben yemeğimi rahatça yerim ama onda da durmaz benim kucağıma gelmek için çabalar
benimle uyur, daha doğrusu benimle uyurken bana sarılır uyur
cnm o halini görsen mecbur kaldı beni dinlemeye
bir de pişike o sebep olduğu için dikkat etmek zorunda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?