2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık
Sağol canım benim:)

dene canm çok geçmiş olsun bi evde kadın hasta olmamalı bence:)))yani herley değişiyo aksıyo....herkes onun eline baktığı için tabii:))

ayyy sibel bu normalbişeymi acabaya yoksam biz deliriyomuyuz
bende hep benle ilgilensin en çok beni sevsin istiyom
bazen kızım babana git işim var diyorum eşimde ee sen istedin böyle olmasını diyo
evet hep bana bağlı olsun istedim halada istiyorum
ay kendimden şüpe ediyorum

yok kız neden şüphe ediyosun bence normal yani..bende diyorum bazen gitn babana kızım diye ama mesela yemeği yerde yiyoruz biz meryem zaten pek bişey yemediği için hemen kalkıyo biraz dolaşıyo ondan sonra geliyo dizime oturuyo babası da rahat rahat yemeğini yiyo...o zaman diyorum babya git diye ama yok göğsüme göğsüme sokukluyo...ayy bi de bu aralar memişleri oynamaya çalışıyo üstten sokuyo elini gözmün içine bakıyo gülüyo bide.....

Günaydın canimm efe iyi çok şükür ben kötüyüm öksürük mahvediyor beni maalesef

Sen nasılsin tatlım elif im nasıl
iyiyim çok şükür canım elifte iyi oynuyor şimdi kahvalti yaptık beraber birazdan uyku zamanı
sağol canım evet berra mutlu kalabalıkta bi de hasta olmasaydı iyiydi ya napalım artık inş. çabuk atlatırız. sen nasılsın canım elif nasıl
inşallah canım anlatırsınız çocuklar kalabalıkta helede büyüklerin yanında çok mutlu gerçekten ee hiç kucaktan inmiyorlar
aman iyi olunda canım gerisi önemli değil
günaydın cnm ben iyiyim şükür defne de iyi
popomuz iyileşti gibi
elif nasıl?
masallah defneye çabucak iyileşti poposu bu sfer kv daha dikkatli demekki

günaydın canım bi bana selam vermemissin kustum

ay guldenim ya annelik böyle galiba çok.kiskanciz ya bazen kv aliyor kucağına annem diyo öyle kiskaniyorum ki onun annesi benim demek istiyorum diyemiyorum tabi ben evde yokken güzel güzel oynamasina hem sinir oluyorum beni ozlemiyor diye kızıyorum hemde beni çok aramıyor mutsuz olmuyor diye seviniyorum bende mi delirdim

nilde yapıyo onu yemekte masada kim olursa olsun sadece benim kucağıma geliyo
nilde göyüslerime bakıyo nil emmediya nil istermisin diyorum kafayı çevirim ayyyy diyo gülüyo şebek...:)

Günaydın canimm valla boğazım yanıyor öksürmekten bi deneyim bakalim hangisi fayda ederse artık

siyah turp ben denemistim canım faydasını görmüştüm bak anlatayim siyah turpun içini oynuyorsun altından bi kaç bıçak darbesi atıyorsun geceden bi kasenin içine otutturup oydugun yere içine bal koyuyorsun sabaha kadar o bıçak darbelerinden bal ve turp suyu sızıyor sabah iciyorsun hadi geçmiş olsun

nilde yapıyo onu yemekte masada kim olursa olsun sadece benim kucağıma geliyo
nilde göyüslerime bakıyo nil emmediya nil istermisin diyorum kafayı çevirim ayyyy diyo gülüyo şebek...:)

ben o konuda rahatım herşeyde benim kucağıma ister ama yemekte babasının kucagindadir bebeklikten beri babası alistirdi hiç beni istemez yemekte bende yerim rahat rahat

ayyy nasıl karışıyo duygularımız dimi
ayyy evet nurayım ya herşey onlar içinnnnÇ:

ay ou bende
duydum çok ve benim eniştemde yapıyo oldukça başarılı cnm:

kızım şu an pıtır pıtır koşturuyor, konuşmaya çalışıyor. yemek ve uyku bizim de problemlerimiz özellikle de hastalık zamanlarında.
Mina benim ilk çocuğum ve annemi şimdi daha iyi anlıyorum :)
bundan sonra sizinle yaşadıklarımızı paylaşmaya çalışacağım tabi minadan fırsat kaldığı ölçüde çünkü kızım benim tel ve pc gibi hiç bir aletle, kitapla ilgilenmemden hoşlanmıyor hep ilgi istiyor

arkadaşlar merhaba,

sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Ben de kasım 2012 annesiyim ve kızımın adı Mina.

merhaba hoşgeldin sanıyorum ev hanımıyız değilmi peki nerde oturuyorsun?

haklısın canım annelik bütün duyguları barindiriyor içinde
yasemin yokmu bugün

aynen şekerim aynen..
yaseminin işleri varmış öyleden sonra gelecekmiş..

şu an ikimiz de hastayız ve kolumu kaldıracak dermanım yok.

çok geçmiş olsun..

ayyy nilde öyle ben pc yada telle kesinlikle ilgilenemiyorum..

iyileşiyor cnm
geçti gibi bişey

cnm ıhlamur kaynat ama ıhlamuru kaynatırkeniçine zencefil,karanfil,çubuk tarcın,ayva ve mandalina da koy
bende çok işe yarıyor
kızlar aynı durum bende de var
defneyi kimseyle paylaşamıyorum
sadece beni sevsin,hep benimle ilgilensin istiyorum
zaten yemek yerken falan hep bende durur
bazen sağolsun kv alır ben yemeğimi rahatça yerim ama onda da durmaz benim kucağıma gelmek için çabalar
benimle uyur, daha doğrusu benimle uyurken bana sarılır uyur
cnm o halini görsen mecbur kaldı beni dinlemeye
bir de pişike o sebep olduğu için dikkat etmek zorunda kaldı

Herkese gunaydin ya eren gece uyandi bikac saat uyumadi en son sabah ezanindan sonra sut verdimde oyle uyudu.sute cok alisti hep sut istiyoya beni emmeyide azaltti en son 10da uyandi emzireyim dedim emmedi sut istiyo ya esime sut cayi aldirdim bakalim ins. sutum artarda tekrar emmek ister cunku sutum cok azaldi oyuzden emmek istemiyo olabilir.
Kizlaaar bu arada dun aksam yatmadan adet oldum sonunda ya rahatladim cok kotuydum dun.

ay evet dimi ya en çok beni sevsin beni istesin istiyorum
ayy hani beyazın progrmında bi psikopat vardıya kendimi ona benzetiyom bazen:):):)

iyi bari umarım kv artık hatasını anlarda defneme gerekli özeni gösterir cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…