- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.581
Bi de ben o super dadı olayına inanmıyorum en fazla bir hafta dayanır çocuklar sonra yine aynı düzen tamam kurallar olacak onlarsız olmaz ama ben sırf çocuğum yanımda uyumasın sallamadan uyutayim diye işkence çektiremem ki uyku eğitimi songülumün dediği gibi ağlatarak veriliyo
Bizde de kurallar var kesinlikle kumanda yasak telefon yasak bunlar en başlıcası ama fırsatını bulduğu anda kaçırıyo ve götürüyo ama çocuğa kesinlikle olmaz diye birşey olmamalıymis bir iki kere verdim ben kumanda ve teli sonuçta artık onun için imkansız değil ve artık o kadar peşine düşmüyo ve o zaman anlıyorum ki doğru yoldayım
Bu aralar tek sıkıntımız bulaşık makinesi ben çalıştırıyorum o kapatıyo inatbugün çamaşır astım babasının tüm çoraplarını astigim yerden alıp kendi kirli sepetine atmış çamaşırları içerde seriyortm kışın ama rana ben serdikce topluyo hayır insan kızamıyo ya komedi valla
Iyi geceler kizlar
Kızlar napiyorsunuz kim var kim yok bakim telefondan girdiğim için göremiyorum
Iyi geceler kizlar
Sağol dilekcim nasılsınız bakalım ana oğul
Ben birdayim
herkezcikler cikana kadar sabitim
eee nbr fistik efe nasil
diyet nssil gidiyor
Bi de ben o super dadı olayına inanmıyorum en fazla bir hafta dayanır çocuklar sonra yine aynı düzen tamam kurallar olacak onlarsız olmaz ama ben sırf çocuğum yanımda uyumasın sallamadan uyutayim diye işkence çektiremem ki uyku eğitimi songülumün dediği gibi ağlatarak veriliyo
Bizde de kurallar var kesinlikle kumanda yasak telefon yasak bunlar en başlıcası ama fırsatını bulduğu anda kaçırıyo ve götürüyo ama çocuğa kesinlikle olmaz diye birşey olmamalıymis bir iki kere verdim ben kumanda ve teli sonuçta artık onun için imkansız değil ve artık o kadar peşine düşmüyo ve o zaman anlıyorum ki doğru yoldayım
Bu aralar tek sıkıntımız bulaşık makinesi ben çalıştırıyorum o kapatıyo inatbugün çamaşır astım babasının tüm çoraplarını astigim yerden alıp kendi kirli sepetine atmış çamaşırları içerde seriyortm kışın ama rana ben serdikce topluyo hayır insan kızamıyo ya komedi valla
Haha alemsinn yaaBu forumun zararı ne biliyor musunuz insan takıldı mi çıkamıyo yatmam lazım ama tel şarja bağlı ben tele
Arkadaslar birbirinizi bu kadar germenin bir anlami yok bence her cocuk farkli bunda hemfikiriz öyle degil mi? Kurallar elbette olacak ama robotta yetistirmiyoruz sonucta cocuk yani..cocukla ne kadar cok inatlasirsan kazanan taraf yine o oluyo cogu zaman kendimden beyzadan biliyorum:) nida daha yirtik olmasina ragmen kurallara daha cok uyan bi cocuk ikisinide ben yetistiriyorum ama iki ayri karakter:)
Sensiz olmaz zaten canim :)
Valla üç gündür gece uyuyamiyorum zombi gibiyim öksürük beni mahvetti efede grip yenice uyudu biraz ateşi vardı
Siz nasilsiniz aras im nasıl büyümüş maaşallah paşa
Diyet süper gidiyor spora devam 6 kilo daha kaldı bakalim verebilecekmiyim
Bu forumun zararı ne biliyor musunuz insan takıldı mi çıkamıyo yatmam lazım ama tel şarja bağlı ben tele
Yaaa songül ben seni görmedim resim ekledinmi hiç sen 1 sene oldu tanisali seni görmedim
Geçmiş olsuö canım ya karabiberli süt iç öksürük için rahatlarsin biraz zor içiliyo ama uyursun hastasın kız biraz bırak diyeti ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?