- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.761
mina canim senin icin ekledimmm resimleri ..
Gunaydin kizlar
gulden esinin aldgi cicege bayildim adama bidr tomruk diodun
gorunce tepkin ne olsu cok meraktayim:)
Ysmin naptin yemege ciktinizmi tahmin etthin gbimiymis
ins guzel gecmistir
reces cok sevindim seninde esinin hediye almasina sana flort zamnlarini animsatmasina
sibel tartismanizi halletmenizde cok sevinmdm zaten basit biseydi bak esin adim atmis busefer o yemek teklifi
bencede ozur dileme anlaminda kullnmis bence esinin ustune gitmessen bazi huylarini kabullenirsen zamnla hersey senin istedgin gbi olcak
ozcanan gunaydin cnm rana esarplarimi kokluo demissin ayyy nekadr duygusal bi bebek kiyamam
demekki cok ozluo seni ben sadece 2gun calistigimda bile masalin harektleri degismisti ozluodu belliydi
Tel.den yazdigim icin cok alinti yapamiyorum uzun olunca yazilmiyo ama seni okuyunca hemen yazmak istedim esinde buyuk gelisme var bence ya cok sevindim canim ins. yavas yavas boyle devam eder.altin almasida cok guzelmis ya cok hosuma gitti bende laf arasinda esime citlatayim hediye almak isterse altin alabilir diye gecmis olsun bu arada canim ins. ciddi bisey degildir ben sana cuma gunu dicektim hafta sonu temizlik yapma diye belkide ondan olmustur fazla yoruyon kendini.
Belki ankara görüştük senle hehe:)
Teşekkür ederim canim sağol:)
Aynen canim gece gece yiyorlar ama kilo almıyorlar keşke bende öyle olsam
Benimde bi 5 kilom daha var sonra kendimi mutlu hissedecegim canim tebrik ederim seni iyi kilo vermişsin bir haftada
evet canım ya niyeyse ranada bu aralar anasına çekmiş duygusallıktan :) öğlen yemeğe gittik şimdi bi baba bi anne koklayarak öpmeler evden ayrılasım yoktu valla
özcanan canm alna saç gelirse kıllanma olayını ben daha önceden duymuştum o yüzden dikkat et o zaman yazık çekmesin yavrucak sonra:))yanda durduruyosa saçlarını güzell...ayy babaannesi gelince kesin yine dayanamayacak bizimkine de ama bakalım
cnm rananın saçlarını kestirmen iyi olmuş
ben de defnenin saçlarını kestirmek istiyorum ama nasıl kestireceğim bilmiyorum.çünkü defne hayatta saçlarını kestirmez
cnm rananın saçlarını kestirmen iyi olmuş
ben de defnenin saçlarını kestirmek istiyorum ama nasıl kestireceğim bilmiyorum.çünkü defne hayatta saçlarını kestirmez
Yarım saat dolmuş resimleri silemiyorum
Yasemun ben kacirdummiki esin ne almis cnm cok sevundim
valla ben de napcamı şaşırdım kötü oluyo gözünün önünde de ama kesince de aynı şeyler olacak bi de yumuşacık saçları kıyamam ki...baya da uzun artkası beline geliyo nerdeyse ıslakken:))
he he yok tatlım yazmadım lcw den pantolon üstü triko almış. hoşuma gitti beğendim bu sefer:) adam takıldı lcw ye bal böcüğü sayesinde
Aaa super cnm gule gule kullab
ay sdnde beklemiyordun aslinda degilmi
sen almamissin ama adacagiza
ayy bende savaş veriyorum resmen kestirmiycem diye babamıza kalsa çoktan kesilmişti . anne saçı kesiilmeliymiş sıfıra vurdurcak. yumuşacık kıvır kıvır kuzumun saçları nasıl kıyarım ondan önce ben ağlamaya başlarım herhalde:) aslında jhkul kestireyim diyorum ama düz değil ya kötü olur diye vazgeçiyorum tabi bide kuaförde zapdetmek var onu hiç gözüm kesmio songülllllllll iice gözümü korkuttun
sorma cnm yaa utandım resmen hiç de böyle bişey yapmamıştım. ama evlilik yıldönümümzde de o almımıştı çünkü bi öncekinde aldığı hediyeyi beğenmediğimi anlayınca bi dahakine almıycam demişti:) ödeştik. parfümü bitmiş bende parfüm alıp konuyu kapatayım diyorum da ne alacağıma karar veremedim hem çok pahalı olmasın hemde güzel koksun diyorum değişiklik olsun hep aynı parfüm olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?