2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet canım ya niyeyse ranada bu aralar anasına çekmiş duygusallıktan :) öğlen yemeğe gittik şimdi bi baba bi anne koklayarak öpmeler evden ayrılasım yoktu valla

cnm mecburen haftasonunda da yapıyorsun ev işini
haftaiçi zor çünkü
biz en mantıklısı altın almak olur dite kararlaştırdık
gerçi ben ona normal hediye alıyorum genelde ama o bana ihtiyacım yoksa altın alır
hatta defnenin doğumgününde de altın aldık

öyle oldu canm çok şükür ama biliyorsun ki ilk bir iki klilo çok kolay gidiyo zaten aslolan sonrasını getireblmek baklalım başladık bi yola inşallah gelir arkası da

özcanan canm alna saç gelirse kıllanma olayını ben daha önceden duymuştum o yüzden dikkat et o zaman yazık çekmesin yavrucak sonra:))yanda durduruyosa saçlarını güzell...ayy babaannesi gelince kesin yine dayanamayacak bizimkine de ama bakalım

evet canım ya niyeyse ranada bu aralar anasına çekmiş duygusallıktan :) öğlen yemeğe gittik şimdi bi baba bi anne koklayarak öpmeler evden ayrılasım yoktu valla

cnm rananın saçlarını kestirmen iyi olmuş
ben de defnenin saçlarını kestirmek istiyorum ama nasıl kestireceğim bilmiyorum.çünkü defne hayatta saçlarını kestirmez

kız saçlar önde durmuyo inek yalamış gibi yukarı gidiyo :)) ben yan tarafa tarıyorum bakıyorum öbür tarafa gitmiş saçlar ama alnında durmuyo tüylenme de olursa şaşmam benim kızın hem teyzesi hem halası çok tüylü ve rana da onlara çekmiş az buçuk sırtında tüyler falan var çok tatlı ensesinde de var birazcık saçlar sarıya çalıyo ama vucüt siyah tüylü :))
babannesi rananın yanında olsaydı çoktaan kazıtmıştı saçları ben bunula şükrediyorum

kız ayşegül bak sen benim küçüğümsün insan ara sıra kız kardeşime de söylerim laf sırf laf söyledik diye gidilmez kızdırma beni bak ankara uzak değil

cnm rananın saçlarını kestirmen iyi olmuş
ben de defnenin saçlarını kestirmek istiyorum ama nasıl kestireceğim bilmiyorum.çünkü defne hayatta saçlarını kestirmez

evet canım valla bi rahat ettik sorma ya kız kurtuldu saçlardan defne nin ilgisini çeken bişey yok mu biz pepeciyiz ya açtım pc den baktı biz de kestik gık çıkmadı ya sen de öyle bul ve mümkünse tanıdık kuaför evde kestir ben hiç götürmedim salona gayet de iyi oldu bikaç gün sonra daha da güzel oldu saçları

valla ben de napcamı şaşırdım kötü oluyo gözünün önünde de ama kesince de aynı şeyler olacak bi de yumuşacık saçları kıyamam ki...baya da uzun artkası beline geliyo nerdeyse ıslakken:))

valla ben de napcamı şaşırdım kötü oluyo gözünün önünde de ama kesince de aynı şeyler olacak bi de yumuşacık saçları kıyamam ki...baya da uzun artkası beline geliyo nerdeyse ıslakken:))

ayy bende savaş veriyorum resmen kestirmiycem diye babamıza kalsa çoktan kesilmişti . anne saçı kesiilmeliymiş sıfıra vurdurcak. yumuşacık kıvır kıvır kuzumun saçları nasıl kıyarım ondan önce ben ağlamaya başlarım herhalde:) aslında jhkul kestireyim diyorum ama düz değil ya kötü olur diye vazgeçiyorum tabi bide kuaförde zapdetmek var onu hiç gözüm kesmio songülllllllll iice gözümü korkuttun

Aaa super cnm gule gule kullab
ay sdnde beklemiyordun aslinda degilmi
sen almamissin ama adacagiza

sorma cnm yaa utandım resmen hiç de böyle bişey yapmamıştım. ama evlilik yıldönümümzde de o almımıştı çünkü bi öncekinde aldığı hediyeyi beğenmediğimi anlayınca bi dahakine almıycam demişti:) ödeştik. parfümü bitmiş bende parfüm alıp konuyu kapatayım diyorum da ne alacağıma karar veremedim hem çok pahalı olmasın hemde güzel koksun diyorum değişiklik olsun hep aynı parfüm olmasın

Ay korksun valla artik arasin ne zmaan kestiririm belli degil cok zor

Haha bu kriterlerle bur ayi bulur parfum almn soyleyom:)
Haha intikam alinkis desene
ay merak ta ettim ne aldi adamcagiz begenmedin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…