- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.781
Ay korksun valla artik arasin ne zmaan kestiririm belli degil cok zor
Haha bu kriterlerle bur ayi bulur parfum almn soyleyom:)
Haha intikam alinkis desene
ay merak ta ettim ne aldi adamcagiz begenmedin bakim
aynen cnm çok zor yaa bi de kuaförün elinde kesici bi alet var sonuçta. kuzumun saçını hep iki kulak bağlıyordum iki gündür yana tarıyorum bağlamadan tokasız yanda duruyo kıvırcık ya öylece kalıyo gözünün önüne gelmio. dün de benim saç bantlarımdan bağladım ay nasıl hoşuna gitti bi havalar bi göz süzmeler görmem lazım... ilk fırsatta fotoğraflayıp getircem teyzelerine inş...
kolye almıştı tatlım ama hiç tarzım değil... ama ben beğenmedim demedim de yüzümden anlamış e bi de hiç takmayınca yani en fazla bi kez taktım gönlü olsun diye ama olmayıınca olmuo işte... bak trikoya bayıldım mesela yani istenirse beğenilecek şey bulunabilio:)
Tabu durmayinca berberde gerildi haliyle
keser diye
ay kestjrma kuzum oh havalica gezsun
bu arada gribu nasil
Tarzini yakalamus bak
ay nasil bur ifafeydi acaba anladi dur gozumde canlandirayim
biliyorum tatlım o parfümü kullandık karı koca:) zaten son şans olarak avon parfümlerine bakcam sağolasın aklımda olsunyasemncm avon perceive alabilirsin bence çok güzellll
he he nasıl canlandı kızçok merak ettim:)
biliyorum tatlım o parfümü kullandık karı koca:) zaten son şans olarak avon parfümlerine bakcam sağolasın aklımda olsun
Dilin cok guzel diyio gozlerin ne alak der gibu haha:)
Ckcuklarim iyuler cnm kizim.okumayi soktu
ay arasta parmagini koyuuot okuyormus ablasi gibi cok sekerler cok
Yanunda losyon ve duj jelide promisyon bu ayki katalogda duyrukur
malesef cnm yok, yaramazlık yapacaksa çekilir bi köşeye sesssizce yapar yaramazlığını ama öbür türlü yok en fazla 5 dakika.evet canım valla bi rahat ettik sorma ya kız kurtuldu saçlardan defne nin ilgisini çeken bişey yok mu biz pepeciyiz ya açtım pc den baktı biz de kestik gık çıkmadı ya sen de öyle bul ve mümkünse tanıdık kuaför evde kestir ben hiç götürmedim salona gayet de iyi oldu bikaç gün sonra daha da güzel oldu saçları
Ay gozunu korkutmak istemem.ama bizim.tam bir faciaydu
yaseminim güle güle giy hediyeni
bak ne güzel beğendiğin bişey almış adam
ohh bitti sonunda amma kaynatmışsınız be ya:)))
nilayyy beni unutmuşsun(((
fundacm eşinde ciddi gelişme var o zaman ohh ne güzel sevndm senin adına..ama bizde de ben senin gibiyim sanırım kv evdeyken onu bırakıp gitmek içime sinmiyodu hiç eşimde oralı olmuyodu pek..kv gelmek istemez bizimle ayak b ağı olnmayım size der...saolsun gerçekten çok dülşünceli bir kv varç..allaha şükürr:))))
yasemnn haftasonu çok merak etmiştm ii olmuş sevndim senin adına...
güldennn bu arada tomruk koca tek benm ki kaldı sanıorım:)))ayy adam almış bi de zorla aldı diyosun sende kızım haticeye değil neticeye bakmak lazım değil mi....
dilekcimm ben de diyetteym çok sıkı bişey değil gerçi ama yine de işe yaradı geçemn hafta başladım vee bugün itibariyle 1,3 kg gitmiş durumda hedefim 2 kilo daha vermek:)))9veee gıcık oluyorum şu yiyip de almayanlara......resmini de görnüş oldum ben de sevndim:)çok tatlısınız öle fazlan durmuyo aslında ama insan kendisi bilir tabii kendini....
fatmacmm üzme canını ortamı gerdim diye falan yani nasrettn hoca diyo ya beni eşşekten düşen anlar diye o yüzden ayşegüle de darılma ben birazck verrdm sanırım uyku eğitimi ama daha çok ağlasa dayanamazdım ....bi de yanında yatması çok problem değil bence sonsuza kadar değil ya sen razıysan çocuk mutluysa sorun yok diye düşünüyorum
ayşegülllcmmm sanki biyere gidiyo gibi konuşmussun yapma ne olurr.....herkes fikrini söylüyo senin gibi..ama yazı dili insan çpk doğru ifade edemeyebiliyo ..gitmeeee neree oluuurrrrrrrr
songül abala ben de görmedm seni......
he he doğru tahmin:) allah iiliğini versin güldürdün beni..
maşallah yarenime arasıma da baksana okumayı sökmüş oda:) zeynep ilay da kitabı eline alıp bıdı bıdı bıdı dio okuomuş güya. her halleri tatlı yaa maşallah...
kız nerden bilion avoncu musun yoksa:)
malesef cnm yok, yaramazlık yapacaksa çekilir bi köşeye sesssizce yapar yaramazlığını ama öbür türlü yok en fazla 5 dakika.
tahmin edebiliyorum zaten bizim olacağımız da o
fiyatlarından da bahset bari. şöyle indirimde güzel bir erkek parfümü kaç para.. bize kaç olur he he:) şaka bi yana ben fransız kaldım avrupa networking hangisi kiHaha ne tatli oluyirdur
Evet cnm avon ve awrupa networking temsilcisiyim
satislarimi genelde kendime yapiyorum haha
fiyatlarından da bahset bari. şöyle indirimde güzel bir erkek parfümü kaç para.. bize kaç olur he he:) şaka bi yana ben fransız kaldım avrupa networking hangisi ki
Teşekkür ederim canimDilekefem barika gorunuyorsunuz
Iyiki diyor bideoh iyi ki yarım saat geçmiş ben de görmüş oldum seni gerçi daha önce görmüştüm ama süper oldu
Istekli iradeli olursan verirsin canim spor yaparsan daha kolay verirsinöyle oldu canm çok şükür ama biliyorsun ki ilk bir iki klilo çok kolay gidiyo zaten aslolan sonrasını getireblmek baklalım başladık bi yola inşallah gelir arkası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?