2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay korksun valla artik arasin ne zmaan kestiririm belli degil cok zor

aynen cnm çok zor yaa bi de kuaförün elinde kesici bi alet var sonuçta. kuzumun saçını hep iki kulak bağlıyordum iki gündür yana tarıyorum bağlamadan tokasız yanda duruyo kıvırcık ya öylece kalıyo gözünün önüne gelmio. dün de benim saç bantlarımdan bağladım ay nasıl hoşuna gitti bi havalar bi göz süzmeler görmem lazım... ilk fırsatta fotoğraflayıp getircem teyzelerine inş...

Haha bu kriterlerle bur ayi bulur parfum almn soyleyom:)
Haha intikam alinkis desene
ay merak ta ettim ne aldi adamcagiz begenmedin bakim

kolye almıştı tatlım ama hiç tarzım değil... ama ben beğenmedim demedim de yüzümden anlamış e bi de hiç takmayınca yani en fazla bi kez taktım gönlü olsun diye ama olmayıınca olmuo işte... bak trikoya bayıldım mesela yani istenirse beğenilecek şey bulunabilio:)

Tabu durmayinca berberde gerildi haliyle
keser diye
ay kestjrma kuzum oh havalica gezsun
bu arada gribu nasil

Tarzini yakalamus bak
ay nasil bur ifafeydi acaba anladi dur gozumde canlandirayim

Tabu durmayinca berberde gerildi haliyle
keser diye
ay kestjrma kuzum oh havalica gezsun
bu arada gribu nasil

gribi geçti çok şükür cnm ama geniz akıntısı devam edio. hırıltısı var bundan kaynaklı zor nefes alıp verio. bazende öksürüyro. aslında geçmişti işte ama benden tekrar geçti. savaş verio vücudu gribe çevirmesin diye. bende ıhlamur kuşburnu birllikte kaynatıyorum pekmezle içiriyorum 30 cc filan anca içio ama ona da şükür. sabahlarıda 3-5 çay kaşığı kuşburnu yio o biraz ii gelio sanırım. aras paşam nasıl yarenin okul nasıl gidio

Dilin cok guzel diyio gozlerin ne alak der gibu haha:)
Ckcuklarim iyuler cnm kizim.okumayi soktu
ay arasta parmagini koyuuot okuyormus ablasi gibi cok sekerler cok

he he doğru tahmin:) allah iiliğini versin güldürdün beni..
maşallah yarenime arasıma da baksana okumayı sökmüş oda:) zeynep ilay da kitabı eline alıp bıdı bıdı bıdı dio okuomuş güya. her halleri tatlı yaa maşallah...

Yanunda losyon ve duj jelide promisyon bu ayki katalogda duyrukur

kız nerden bilion avoncu musun yoksa:)

malesef cnm yok, yaramazlık yapacaksa çekilir bi köşeye sesssizce yapar yaramazlığını ama öbür türlü yok en fazla 5 dakika.

Ay gozunu korkutmak istemem.ama bizim.tam bir faciaydu

tahmin edebiliyorum zaten bizim olacağımız da o

yaseminim güle güle giy hediyeni
bak ne güzel beğendiğin bişey almış adam

sibelcim çokkk afedersin ya.. nasılsın iyi misin? bebiş nasıl?

Haha ne tatli oluyirdur
Evet cnm avon ve awrupa networking temsilcisiyim
satislarimi genelde kendime yapiyorum haha

Haha ne tatli oluyirdur
Evet cnm avon ve awrupa networking temsilcisiyim
satislarimi genelde kendime yapiyorum haha
fiyatlarından da bahset bari. şöyle indirimde güzel bir erkek parfümü kaç para.. bize kaç olur he he:) şaka bi yana ben fransız kaldım avrupa networking hangisi ki

fiyatlarından da bahset bari. şöyle indirimde güzel bir erkek parfümü kaç para.. bize kaç olur he he:) şaka bi yana ben fransız kaldım avrupa networking hangisi ki

Cnm o uclu set 35 tl
Gelisleri genelde 1o tl altinda oluyor ay burda olsan gekisten hemen verirdim yakinlarima ole.cunku ben cok yaomiyorim kendime aliyorum
Awruoa networking te pierrw ve miorre nin ic camasirlari pijamalari +18 leri o tarz seyler var

Dilekefem barika gorunuyorsunuz
Teşekkür ederim canim

oh iyi ki yarım saat geçmiş ben de görmüş oldum seni gerçi daha önce görmüştüm ama süper oldu
Iyiki diyor bideönce den gördüğün de daha tombuldum şimdi zayifladim fark bu
öyle oldu canm çok şükür ama biliyorsun ki ilk bir iki klilo çok kolay gidiyo zaten aslolan sonrasını getireblmek baklalım başladık bi yola inşallah gelir arkası da
Istekli iradeli olursan verirsin canim spor yaparsan daha kolay verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…