2012 kasım bebekleri büyüyor..

gel güldenm gell.....yeni bi tarif denedm hoşuma gitti:)))

nilaycm eşim asker de göreve gidip geliyo ara ara..bi de doğuda olduumuz için...ben diş hekimiyim evet

fatmaa ayy geç kaldım ama küveti almakla iyi yapmşsınız çok rahat oluyo gerçekten yıkaması..meryem çok seviyo:)ses falan da çıkarmıyo yanii

gel güldenm gell.....yeni bi tarif denedm hoşuma gitti:)))

nilaycm eşim asker de göreve gidip geliyo ara ara..bi de doğuda olduumuz için...ben diş hekimiyim evet

sizin için epey zor oluyordur canım.. geceleri korkmuyor musun peki eşim yokken evde,ya da şartlr korkmamayı gerektiriyordur..mina doğduğundan beri bende çevreye karşı daha bi güvensizlik oluştu da..

Gecmis olsun nilaycim
troudlerle ile ilgili.problemmi var
sakaryada sadece arastorma hastanesinde var endokrinoloji orda nasil ki sisten
simdiden gecmis.olsn

teşekkür ederim songülcüm evet hipotiroidim var ve hala kontrol altına alınamadı, devamlı gittiğim doktorla kademeli olarak ilacı artırıyoduk ama doktorum o hastaneden ayrılmış velhasıl yeni bi hastane ve doktor lazım... kontrol zamanım geldi de geçti bile..

sizin için epey zor oluyordur canım.. geceleri korkmuyor musun peki eşim yokken evde,ya da şartlr korkmamayı gerektiriyordur..mina doğduğundan beri bende çevreye karşı daha bi güvensizlik oluştu da..

geçmiş olsun canm hacattepedeki endokronoliji iyi diye biliyorum ama bi sor yine de sen....onun dışında korkmuyorum eskidden uyuyamıyodum ama alıştım artık...kırk gün yalnız kalmışlığım var yani...komşu da yoktu o zaman.. bi de lojman daa olduğumuz için güvenli yani onun da etkisi olabikir:))

Annemde ayni dertten muzdarip birde nodulleri vardi atom verildi baya toparlAdi simdi omur boyu hap

lojman olduğu çok iyi olmuş canım en azından güvenlik tam... ama eşini çok özlüyorsundur tabi gdince.

Evet cnm.annem aniden 2o kg vermisti sok olmustum

surekli takipte
sende durum nedir

canım benim anneninkinin tam tersi kontrolden çıkınca kilo alıyorum. Allahtan doğum öncesi kiloma döndün, sıkıntım yok, bi de tabi öfke kontrolünde zorlanıyorum kontrol altında değilse, çok yorgunluk gibi anlayacağın vucudun sitemi ağır işliyor. hamileliğimde her üç haftada bir şimdilerde 2 ayda bir doktor gidip kan veriyorum ona göre bakıyoruz.

Ozamsn yavas calisiyor degilmi gebelikye durum neydu bir arkadasimin olmasi gereken dusuk cikmis kontro ediceklermis
annemimde ayni sekildrydi antidepresanda kullandi o 2o kg verdigi surecte
uyku problemi varmi
annrnin 6 aya dustu kontrol

Ozamsn yavas calisiyor degilmi gebelikye durum neydu bir arkadasimin olmasi gereken dusuk cikmis kontro ediceklermis
annemimde ayni sekildrydi antidepresanda kullandi o 2o kg verdigi surecte
uyku problemi varmi
annrnin 6 aya dustu kontrol

evet canım yavaş çalışıyor, hamilelikte ilk önce hızlı çalışıyordu ve o durum bebek için tehlikeli olduğundan çok sık kontrol oldu işte sonra epeyce yavaş çalışmaya başladı. kullandığım ilacın fazlası kemikler için zararlı olduğundan doktor az miktarlarda artırarak devam ediyordu. bakalım şimdi yeni gittiğim doktor ne diyecek. bu konularda doktor değiştirmeyi hiç sevmiyorum epey gerildim doktorun ayrıldığını öğrendiğimden beri. uyku problemi zaman zaman olyor ama eskiden beri başımı yastığa koyduğumda uyuyan biri olmadım ne yazıkki.

Evet cnm bende yenilige acik biri degikim birde takibindesin herseyuni biliyor yeniden sifirdan bir dr a anlatmak gerilmek icin yeterli
bende hemen uykuya dalamam cok hafuftir uykum ve sabaha kadar deliksiz uyudugumuhic hatirlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…