2012 kasım bebekleri büyüyor..

bennnn canım ya.... hayrola neden?
özür kuzum,sana da günaydın

cnm bi kavşak vardı.ışık vs yok ama.herkes uygun bulduğu anda geçiyor.bende bekledim arabalar azalınca karşıya geçtim arabayla ama ortada göbek vs olmadığı için arabanın arkası biraz açıkta kaldı.benim geçtiğim yok da 2 şeritli.adam beni bayan görünce diğer şerite geçmek yerine bana arkadan korna çalıp küfretti arabanın arkası biraz açıkta kaldığı için ben de kızdım.manyak ya.diğer şerit boş oradan geç değil mi?

günaydın cm geçmiş olsun umca ne tatlım... buarada benim yazı sana geçmişi özetliycek sanırım konular belli oldu:)

beysalcım sana da günadın tanışamadık seninle konuşamadık hiç..
yağmurcandan sana da günaydın canım..

yasmincim kısaca özet geçmişsin :) sağolasın Kızlar Umca bağışıklık güçlendirici bitkisel bir damla ve gerçekten işe yarıyor bebek hasta gibi olduğu anda başlıyorsun hemen iyileştriyor ilerlemiyor tavsiye edeirm

Mina evet canım sen benim yokluğumda gelmişsin hoşgelmişsin ben eskilerdenim :) Adım betül Oğluşum var 30 ekim doğumlu Adı Erdem Namı diğer Süper Erdem sen anlat bakalım

ülkemizde abdi ibrahim tarafından üretim izni alan, lisansı schwabe firmasına ait, akut ve kronik solunum sistemi enfeksiyonlarında kullanılan mucizevi ilaç.

etken madde olarak pelargonium sidoides bitkisinin kök ekstresini (eps 7630) 40 mg dozda içermektedir. vatanı güney afrika olan bu bitki, orada uzun yıllar halk ilacı olarak kullanılmıştır.

umca özü(eps 7630) ile yapılan araştırmalarda, maddenin bronşit, sinüzit, anjin ve rinofarenjit olgularında etkili olduğu ve antiviral etki gösterdiği bulunmuştur. ayrıca stafilokok ve streptokoklar üzerine de antibakteriyel etkilidir.bunun dışında, organizmanın bağişıklık sistemini güçlendirdiği ve balgam söktürücü etkiye sahip olduğu da kanıtlanmıştır.

umca uygulaması ile öksürük, ateş, boğaz ağrısı, halsizlik-yorgunluk gibi yakınmalarda hızlı bir iyileşme sağlanabilmektedir.

trafikte korna ve selektörle bayanları taciz eden erkek şoför bozuntularından nefret ediyorum ya insanı resmen araba kullanamktan soğutuyorlar. arkadaşlarımdan biri özellikle bere takıyor koyu renk erkek sanıp laf atmasınlar diye düşün o kadar bıkmış kız.. seni de çok iyi anlıyorum yani..

ayy tam çalışmaya başlamıştım ki meryemim uyandı anladı herhalde annesinin çalışmak istemediğini azıcık oynaştık yatakta şişmdi de kahvaltı yapcaz:)))geliyorum az kaldı....

günaydın cnm sağopl umarım sende istediğin gibi bi dr bvulursun..

günaydın cnm...

sağol umarım atlatırız..

ay bilemiyorum yasminimya ama kafam çok karışık bakalım ne yapıcam ama bu işi bu hafta çözmem lazım..

kendileri sorumsuzca araba kullandıkları için bayanlara tahamülleri yok bunların cnmÇ:

aaaa şu ilaca bbende bakayım cnm:

canım ins iyi bi dr bulursun iki günde cigerlerine nasıl indiki bu kadar çabuk bi de dr sanki emin değil gibi konuşmuş o insanın kafasını karistiriyor dimi Rabbim şifa versin ins
tekrar günaydın millet..kalktım sabah sporumu yaptım:))şimdi kuzum uyurken ders çalışmaya gidiyorum..ama bi günaydın dememden geçemedim...hepiniz öpüldünüz..geri geleceğim:)))
masallah sana hadi kolay gelsin
günaydın canım beni unuttun
aman canım ya boşver sinir olma daha toplum olarak alışamadı kadınların araba kullanmasina ben cesaret edemiyorum kullanmayı
beysalcım sana da günadın tanışamadık seninle konuşamadık hiç..
yağmurcandan sana da günaydın canım..
günaydın canım sana da geçmiş olsun ins istedigin gibi bi dr bulursun

ya sıkıştırmaktan ne anlıyorlarsa
sonuçta diğer şerit boş
en çok kızdığımda küfretmesi
bende ne var,ne küfrediyorsun diye kızdım
ben kızınca sesini kesti ben de gaza bastım devam ettim

gunaydın kızlar
yasmın gulden beysal gece sıze msj bıraktım gunduz pek gıremıyorum dıye herseyı okumusunz ama benmkını okumamısnz
kustum valla
kızlar bana cvp yazmstr bı gıreyım dedım ama yok malesef

günaydın cnm
cnm ben zaten daha öncede araba kullanıyordum, e bir de defneyi hergün kv ye bırakıp alıyorum,ayrıca bazen işe de arabayla gidiyorum, o yüzden mecburum trafiğe çıkmaya

bazıları oyle terbıyesız oluyo canım
ben araba kullanmyorum ama emınım bayanların ısı bıraz zordur bazı erkekler sayesınde
ıyı yapmısın kızmakla altta kalma

ama ama ben geçmişi okumadımki wawsım ya geçmişi yasminden özet aldım ne sormuştun kuzum

bazıları oyle terbıyesız oluyo canım
ben araba kullanmyorum ama emınım bayanların ısı bıraz zordur bazı erkekler sayesınde
ıyı yapmısın kızmakla altta kalma

cnm hatalı olsam zaten özür dilerim ama hatalı değilim ki

okumadıysan tamam ozamn canım
erdem hasta demstın ya onu demstım nasıl oldu dıye
ama yazmısın bı ılacsayesınde daha ıyı dıye sevındım ılerlemz ınsallah

inşallah canım ya bakalım bugün kontrole gidicez saat 1 de kulağınıda tutuyor korktum inşallah sıkıntı yoktur

ben geldim...kahvaltımızı yaptık evimizi toparladık..babamızdan da haber aldık ohhh keyfimiz yerimşzde:)
betülcm inşallah bişeyi yoktur erdemin ama dişler özellikle azılar çıkarken sinir etkileşmesibden dolayı kulak ağrısı olabilir öyle bişeydr belki..

funda maşallah sana trafiğe çıkıyosun ne güzel...altta kalmamakla da iyi yapmşsın..bnm eşimde ben kullandıpım zaman der arkandaki naparsa yapsın boşver sen sakin sakin git yavaş yavaş..ama o kullanırken öndeki bayan şoförse ve yavaş giderse mızmızlanır neden böle sürüyo bu diye bende hep dalga geçerm kocası öyle demştr diye:)))yani erkek milleti işte her an gergekli gereksz düşünceszce patlayabliyo..sen ii yapmşsın gaza basıp gitmekle:))

yasemnn napıyon cnm gerçi sen çıkmıssındr herhalde ama.

güldencm inşallah iyi bi dr bulursun dr önemli ya bizim zaten rahatlamaya ihtyacmz var onklarda böle muallak konuşunca iyice geriliyoruz..bence de ünv hastanesine gideblirsin daha iyi inceliyolar bence

bu arad gül ayakkabıyı senin dediğin gibi ölçtüm hem önde hem arkada boşluk var..ayakları da 12 13 cm arasuı tam ölçtrmedi..yani kesinlikle değişmesi gerekiyo ayakkabının:)=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…