- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.001
özür kuzum,sana da günaydınbennnn canım ya.... hayrola neden?
günaydın cm geçmiş olsun umca ne tatlım... buarada benim yazı sana geçmişi özetliycek sanırım konular belli oldu:)
beysalcım sana da günadın tanışamadık seninle konuşamadık hiç..
yağmurcandan sana da günaydın canım..
özür kuzum,sana da günaydın
cnm bi kavşak vardı.ışık vs yok ama.herkes uygun bulduğu anda geçiyor.bende bekledim arabalar azalınca karşıya geçtim arabayla ama ortada göbek vs olmadığı için arabanın arkası biraz açıkta kaldı.benim geçtiğim yok da 2 şeritli.adam beni bayan görünce diğer şerite geçmek yerine bana arkadan korna çalıp küfretti arabanın arkası biraz açıkta kaldığı için ben de kızdım.manyak ya.diğer şerit boş oradan geç değil mi?
günaydın güzel hatunlar,
ammaa kaynatmışsınız gece, ben minayı uyut yemek, çay ev toparla derken uyuyup kalmışım sonra gelemedim.
güldencim, çok geçmiş olsun ya bi günde nasıl inmiş ciğerlere ya..
dilekcim efe nasıl oldu gece ateşi yükseldi mi yine diş mi geliyorki ya..
beni, biberon, sibel, songül canlar bizim evde de para muhabbeti olmaz hemen ödemeler yapılır kalan evdedir ihtiyacı olan alır konuşulmaz bile.. zaten giyim kuşam ev eşyası gibi şeyleri de beraber alırız..
tost deyince çok severim eşim de çok güzel yapar..
sibelcim 25 numara bana da büyük gibi göründü mina 21 giyiyor bi de kışlık çoraplarla, kalıbı büyük desek yine de çok fark var.
biz de temmuz sonu evlendik buram buram sıcaktıı..
yasmin, reces sizlere de günaydın...
sahi bugün doktor arıyorum tırım tırım...
günaydın cnm umca ne?
günaydın cnm
herkese günaydın kızlar
dilekefem efe nasıl oldu,ateşli mi hala?
hevin test sonuçların ne oldu?
gülden nil için inşallah iyi bir dr bulabilirsin
sibel ben gelinlikli fotonu göremedim,ayrıca maşallah meryeme çok tatlı
beni arabayla cesaretlice gittiğin için alkışlıyorum seni. buarada jkp in övmesine de sevindim.sabah da ben bi adamla kavga edecektim neredeyse trafikte.
unuttuğum kimse kaldı mı?
bilemiyorum ki tatlım yaa açıkçası dr nizin tutumunu beğenmedim çok muallak konuşmuş. bence başka bi dr ye götür nili.üni hastanesi çocuk bölümüne götür mesela. ayrıntılı bakıolar orda nasılsa. olmazsa istanbula gidersin yine. belki de hiç abartılcak bişey yok dr evhamlandırmış olabilir sizi çok arada konuşmuş çünkü.
özür kuzum,sana da günaydın
cnm bi kavşak vardı.ışık vs yok ama.herkes uygun bulduğu anda geçiyor.bende bekledim arabalar azalınca karşıya geçtim arabayla ama ortada göbek vs olmadığı için arabanın arkası biraz açıkta kaldı.benim geçtiğim yok da 2 şeritli.adam beni bayan görünce diğer şerite geçmek yerine bana arkadan korna çalıp küfretti arabanın arkası biraz açıkta kaldığı için ben de kızdım.manyak ya.diğer şerit boş oradan geç değil mi?
ülkemizde abdi ibrahim tarafından üretim izni alan, lisansı schwabe firmasına ait, akut ve kronik solunum sistemi enfeksiyonlarında kullanılan mucizevi ilaç.
etken madde olarak pelargonium sidoides bitkisinin kök ekstresini (eps 7630) 40 mg dozda içermektedir. vatanı güney afrika olan bu bitki, orada uzun yıllar halk ilacı olarak kullanılmıştır.
umca özü(eps 7630) ile yapılan araştırmalarda, maddenin bronşit, sinüzit, anjin ve rinofarenjit olgularında etkili olduğu ve antiviral etki gösterdiği bulunmuştur. ayrıca stafilokok ve streptokoklar üzerine de antibakteriyel etkilidir.bunun dışında, organizmanın bağişıklık sistemini güçlendirdiği ve balgam söktürücü etkiye sahip olduğu da kanıtlanmıştır.
umca uygulaması ile öksürük, ateş, boğaz ağrısı, halsizlik-yorgunluk gibi yakınmalarda hızlı bir iyileşme sağlanabilmektedir.
canım ins iyi bi dr bulursun iki günde cigerlerine nasıl indiki bu kadar çabuk bi de dr sanki emin değil gibi konuşmuş o insanın kafasını karistiriyor dimi Rabbim şifa versin insaman cnm dikkat ateş benim kabusummmm:
evet cnm nilde ateşlendi akşam daha iyidi ama bi ara çılıkla uyandı resmen anlamadım biraz ağladı sonra sakinleşti.
offf ya..
cnm güzel haberlerini bekliyoruz..
ayy şu erkekleri hiçç anlamıyorum şekerimya bişeyede karışmasalar olmaz benim eşimde öyle ama hep son sözü be söylerim
daha geçen bi yazı okudum uzun süre giyisn diye asla büyük ayakkabı almayın diyodu bilgin olsun..
aaaaa ne pastası bu bende tarif istiyoommmmmmmmm
düşmesine sevindim umarım gece tekrar çıkmamıştır efemin ateşiii:
cnm..
kız gece gece bu ne yeme muhabeti böyle...::):)
günaydın cnm:
günaydın cnm
maşallah gerçekten muhabet uzamış negüzel bende çok mutlu oluyorum böyle olunca..
nil daha iyi cnm
ama sanıyorum benim istanbulda iyi bi dr bulmam lazım artık çünkü dün doktoru virüste ola bilir alerjikte demiş ama kesin bişey söyliüyememiş buda benim çok canımı sıktı ciyerlerine inmiş antibiyotik vermiş
songül bi doktor araştırıyo bana bakalım araştırıp birde istanbula gidecez cnm
kızlar herkese günaydınn:
masallah sana hadi kolay gelsintekrar günaydın millet..kalktım sabah sporumu yaptım:))şimdi kuzum uyurken ders çalışmaya gidiyorum..ama bi günaydın dememden geçemedim...hepiniz öpüldünüz..geri geleceğim:)))
günaydın canım beni unuttungünaydın cnm umca ne?
günaydın cnm
herkese günaydın kızlar
dilekefem efe nasıl oldu,ateşli mi hala?
hevin test sonuçların ne oldu?
gülden nil için inşallah iyi bir dr bulabilirsin
sibel ben gelinlikli fotonu göremedim,ayrıca maşallah meryeme çok tatlı
beni arabayla cesaretlice gittiğin için alkışlıyorum seni. buarada jkp in övmesine de sevindim.sabah da ben bi adamla kavga edecektim neredeyse trafikte.
unuttuğum kimse kaldı mı?
günaydın canım sana da geçmiş olsun ins istedigin gibi bi dr bulursunbeysalcım sana da günadın tanışamadık seninle konuşamadık hiç..
yağmurcandan sana da günaydın canım..
trafikte korna ve selektörle bayanları taciz eden erkek şoför bozuntularından nefret ediyorum ya insanı resmen araba kullanamktan soğutuyorlar. arkadaşlarımdan biri özellikle bere takıyor koyu renk erkek sanıp laf atmasınlar diye düşün o kadar bıkmış kız.. seni de çok iyi anlıyorum yani..
canım ins iyi bi dr bulursun iki günde cigerlerine nasıl indiki bu kadar çabuk bi de dr sanki emin değil gibi konuşmuş o insanın kafasını karistiriyor dimi Rabbim şifa versin ins
masallah sana hadi kolay gelsin
günaydın canım beni unuttun
aman canım ya boşver sinir olma daha toplum olarak alışamadı kadınların araba kullanmasina ben cesaret edemiyorum kullanmayı
günaydın canım sana da geçmiş olsun ins istedigin gibi bi dr bulursun
ya sıkıştırmaktan ne anlıyorlarsa
sonuçta diğer şerit boş
en çok kızdığımda küfretmesi
bende ne var,ne küfrediyorsun diye kızdım
ben kızınca sesini kesti ben de gaza bastım devam ettim
gunaydın kızlar
yasmın gulden beysal gece sıze msj bıraktım gunduz pek gıremıyorum dıye herseyı okumusunz ama benmkını okumamısnz
kustum valla
kızlar bana cvp yazmstr bı gıreyım dedım ama yok malesef
bazıları oyle terbıyesız oluyo canım
ben araba kullanmyorum ama emınım bayanların ısı bıraz zordur bazı erkekler sayesınde
ıyı yapmısın kızmakla altta kalma
ama ama ben geçmişi okumadımki wawsım ya geçmişi yasminden özet aldım ne sormuştun kuzum
okumadıysan tamam ozamn canım
erdem hasta demstın ya onu demstım nasıl oldu dıye
ama yazmısın bı ılacsayesınde daha ıyı dıye sevındım ılerlemz ınsallah
inşallah canım ya bakalım bugün kontrole gidicez saat 1 de kulağınıda tutuyor korktum inşallah sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?