2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa çok besleyici nuraycım hemen not edildi ama bilio musun ben hiç kereviz yemedim:18:

Siz peki kabaklı cikolatali kek yedinizmi tadı muhteşem dir

Kızlar efe uyumusken ben biraz spor yapayım tariflere sonra devam.ederiz öptüm hepinizi

aaa salatalık turşumu olacak normalmi şekerim bende hiç kereviz yemedim
ee ezberleyeceksiniz artık şekerim banada teyzemin kızı geldi bi gün nile söyledi oda ana okulu öğretmeni bi arkadaşından öğrenmiş baktım bizimki bayıldı kızın peşinden ayrılmıyo mecbur ezberledim..

Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnm

Aynen cnm kısmet hakkında hayırlısi neyse o olsun olsun deriz olmaz olmaz dersin olur

aynen cnm:

vallaha fundam bide hamarat değilim diyosun ayy kendimden çok utnadım şimdi..

aaa ben hardalı hiç denemedimmm

aaa çok besleyici nuraycım hemen not edildi ama bilio musun ben hiç kereviz yemedim:18:

Kızlar efe uyumusken ben biraz spor yapayım tariflere sonra devam.ederiz öptüm hepinizi

tamam cnm görüşürüz..

enerjine hayranım sen neyiyip ne içiyosun fundacım yaa maaşallah

yaseminim buraya gelince siz yani nisanda
eğer bizede urarsanız bizzat zeyneple nile canlı yaparım şekerim hehehe:
aaaa bak bu çok iyi oldu
size gelmek için bisebep buldum hahaha:):)
ayy bak bu çok iyiydi keşkeeeeeeeeeeee

ay tarif yağıo bugün maşallah...

eee senin spora niye ihtiyacın olduğu belli oldu tatlım:)

yaseminin ablası nerde bilmiyorum ama ortak nokta benim canım bende buluşalım sen zeynep elif ve.nile yap olur mu
ablam esenyurtta halamlar amcamlar filan avcılarda tatlım. sanırım ben ortadayımmm...

o zaman ilk fırsatta yapılıyor ve yeniliyor canım mutlaka dereotu koy ve kerevizi rendeleyince hemen yogurdun içine karistir yoksa kararıyor
afiyet olsun
inş. cnm ama cidden kereviz ve enginar ile ilgili hiç bir fikrim yok malesef...

Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
Ayy cok sekerler canim ya eline saglik ozendim simdi zaten severim oyle seyleri (goruntu olarak) bendemi yapsamki.

Cok sevindim canim hadi haberlerini bekliyoruz ona gore.seni emmeyi nilmi birakmisti canim yani ne olursa olsun senin elinde olan bisey olsaydi zaten birakmasina izin vermezdinki doktorun kotu bisey diyceni sanmiyorum ama bakalim ne dicek.

Gunaydin herkese ayrica Cumaniz mubarek olsun arkadaslar gecmisin yarisi okudum simdide diger yarisini okuyayim bakalim.

yaseminin ablası nerde bilmiyorum ama ortak nokta benim canım bende buluşalım sen zeynep elif ve.nile yap olur mu

sen yaseminimide al bize gelin hepsine yaptim cnm:ç
ay ne sğüper olur dimi..

kızlar bende kaçıyorum kahvalti yapacağım opuldunuz

afiyet olsun tatlımmm

cnm hem nil emmedi redeti hemde sütüm gelmedi malesef:

cnm herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum :)

sende yap cnm değişiklik oluyor

Aynen cnm kısmet hakkında hayırlısi neyse o olsun olsun deriz olmaz olmaz dersin olur
Tiramisu denemistim bikere ozenipte merak etmistim ama okadar guzel olmadi canim bende bidaha yapmadim tarif tutuyosa hele bi ascidansa ben istiyorum tarifi.

Sendende kurabiye tarifi istiyorum canim gida boyasiyla ve kaliplarla yapmissin ama bilmedigim seylerde var sanki suslemesi falan en iyisi tarifi ver yazabilirsen.;-)

Ya ben tel.den cok alinti yapamadigim icin tek boyle sayfalar birikince herkese yazamiyorum ee okuduktan sonrada unutuyorum ne komik.
Guldenden sarkiyi ve diger tarifler olan sayfalari ekrana kisa yol yaptim yazicam hepsini sagolun kizlar.

Sibelcim aklima gelmisken yazayim hemen ereninde dogdugunda ayak bas parmaklarinin tirnaklari senin dedigin gibiydi bikac ay sonra kendiliginden cikiverdiler ve altinda baska tirnak varmis ama simdi yine sari olmaya basladilar anladim yine altinda baska tirnak var ama ben kendim mudahale edemem dusmesini bekliycem bakalim.sende doktora sorarsin bakalim ne diycek banada yaz.

Bu arada seyide sorayim gece yatmadan disleri fircaliyoruzya sabah agzim aci aci oluyo oneden oluyo yada ne yapmak lazim doktor hanim cevap verirmisiniz.

bendistiyom kurabiye tarifiniii

fatmacım öğrenşarkısı söyle erenimde gülücükler dağıtsın cnn:

bu arada diş demişken kızlar nil benden bayağdır diş fırçası istiyodu bende ona en sonnda diş fırçası aldım ve şimdi eline veriyorum arada isteyince tabi macunsuz çok mutlu oluyo...
sonra bırakıyo zaten..

Merhaba kızlar ıns herkes ıyıdır

Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns ılerlemez sende dıkkat et cnm bız yorgan dösek hala

Funda masallah becerıklı hatunsun kurabıye seker hamurlumu yoksa gıda boyası mı cok guzel renklerı:)

Nuray senın tarıfte cok guzel gorunuyor bende kerevızı rendeleyıp mayo ve yogurla karıstırıyorum ıcıne bıraz cevız kımse anlamıyo ılk kerevız oldugunu, o kokuyu yogurt alıyo sanırsam:)

Gulden ıns dr memnun kalıp donersınız cnm
Kendını suclama orneklerı sıralamıslar arkadaslar bak:)
Bu arada ıkıncı cocuk dıye yazman bıle buyuk gelısme hadı hayırlısı:)

Songul sagol cnm ıyılesmeye calısıyoruz butun aıleye bulastırmadan
Aras a masallah buyudukce degısıyolar sasırtıyolar bızı:)
Bızımkı dun beyza sobe gıbı bıseyler soyluyodu kendı kendıne nıda hemen kalktı saklambac oynarken sobe yaptıgımız kose var oraya bıseyler dıyo guluyo sobe yapıyomus:)
Sabahta hapsırdı ben mutfaktayım yanıma geldı ıh ıh yapıyo anladım mendıl ıcın geldıgını( yanında olunca hepsını cekıyo) verdım burnunu sılıyo:)

Yasmın sayende bırsuru tarıf ögrenıyoruz:) ezme tarıfı hala gelmedı ama

Dılekefem tıramısu tarıfınıde beklıyoruz:)

Nılay fatma sıbel wavs sızede merhaba kızlar ıns kımseyı unutmadım

herşey yolunda tatlım çok şükür, sabah ii kaynattık kaçırdın... evet ezme tarifi gelmedi hala , songülün kaş hala havada mı ki acep

Hayırlı Cumalar kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Dün gecemiz malesef beklediğim gibi çok kötüydü,
Kaan toplam 2 bilemedim 3 saat uyumuştur belki, nefes almakta zorlanıyordu birde aşırı gazı vardı neden anlamadım değişik bişeyde yiyip içmedi oda rahatsız etti kendisini.
Bayadır gece mama vermiyordum bi an kalktım yaptım içti çok şükür ardından rahatladı biraz uyudu yavrum, yastığı çok inceydi düne kadar kendi yastığımı koydum altına biraz yüksek yatsın nefes açısından diye oda hoşuna gitti, anneannemiz hemen sabahtan Kaana özel yastık getirdi
uykusuz bir geceydi bakalım bu gecemiz nasıl olcak,
ha bide ben gece kaanla ilgilenirken bebişte hissetti mi acaba kıpır kıpırdı hiç durmadı yerinde oda.
Şimdi uyuyor paşam hala tıkalı burnumuz, uyanmadan hemen size bakıp bide duşa gireyim dedim yoksa kendime gelemicem bu şiş gözlerle
hemen bi geçmiş yapayımm

çok sağol canım, şu breathe right burun bantlarından var eşim kullanıyor bazen burnu tıkanıkken, acaba kaana olurmu ki ?

Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965

ellerine sağlık canım harika görünüyorlar

kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım

sağol güldenim, inşallah canım ya bi an önce atlatsın bebişlerimiz bu salgını
nile iyi bir doktor bulduğunuza çok sevindim tatlım, inşallah hayırlı haberlerle geleceksiniz,
süt konusuna gelincede hiç üzülme sen elinden geleni yapmışsın zaten sen çok iyi bi annesin üzülme olurmu
ha bu arada 2. çocuk düşünülüyormuş ee tabi ama miniğiminde bi yaşıtı olsun dimi

size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugün

sağol canım sizede çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırlar

canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?

gece yatmadan fitil vermiştim her önleme karşı gece çıkmadı çok şükür canım,
cold mix hiç duymadım ben bitkisel herhalde dimi?

Geçmiş olsun canimm öksürük çok kötü maalesef ben efe oksurdugunde sırtına az bal sürüyorum rahatlatıyor

sağol dilekçim baktım düzelmiyor onuda deneyim bir canım sağol
bu arada eşinede çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu dönemide atlatcaksınız karı koca eminim canım senin desteğin eşini ayakta tutmaya yeterde artar

Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio

sağol songülüm olabilir bilmiyorumki :26:

Dun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar

kolay gelsin bizede uğrarmısın

Burda almanlar hiç emzirmez memişler sarkar diyehaha

alem bu almanlar ya , gerçi benim iş arkadaşım 15 ay küsür emzirdi ikinciye hamile kaldı kesti mecburen şaşırmıştım bende o zaman

Almanlar bizim gibi değiller canim yeni doğmuş bir bebegi kışın arabasına koyup dışarda iki saat durduruyorlar onlarin eğitimi başka cok nadir emzirende

hakikaten öyle canım ya, bizim bura bugün soğuk ve yağmurlu ama pencereden bakıyorumda bebek arabaları dolmuş yollarda, biz çok temkinliyiz herhalde onlar kendilerini salıveriyorlar

isteriz isterizzz

Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns ılerlemez sende dıkkat et cnm bız yorgan dösek hala

sağol canım sizede çok geçmiş olsun kıyamam ya

bizden şimdilik bu kadar paşa uyanmadan hemen bi duşa gireyim tekrar hayırlı cumalar kızlar

1 yumurta
250 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağ(margarin de kullanabilirsin)
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
1 limon rendesi(istersen tarçınveya portakal kabuğu veya toz zencefil de kullanabilirsin)
şeker hamuru

şeker hamuru hariç hepsini çok iyi yoğur.kulak memesinden biraz sert bir hamur olacak.sonra merdane ile açıp kalıplarla kes. yağlı kağıt serdiğin tepsiye dizip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dakika beyaz kalacak şekilde pişir
kurabiyeler soğarken nişasta ile şeker hamurunu açıp kalıplarla kes.üzerine şekerlemelerle süsle(ben arjantin şekeri kullandım ama bonibon vs de kullanabilirsiniz)
şeker hamuru yoksa hamuru ikiye bölüp bir kısmına gıda boyası katıp renklendirebilirsiniz

afiyet olsun

cnm yukarıda verdim tarifidefneninde diş fırçası var ama babaannesinde ve yerlerde

dolaşıyor
şeker hamuru cnm

geçmiş olsun cnm benim
inşallah bu gece rahat uyur kaan
buarada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…