- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.641
canım salatalık mısır kereviz dereotu ceviz yoğurt ve mayonez koyuyorum bende kereviz olduğu hiç belli olmuyor sevmeyen bile bayila bayila yiyor
aa yazsana sende değişik şeyler denemeyi çok severim
çok güzelmiş canım ya ama bunu ezberlemek lazım şimdi
yaseminim buraya gelince siz yani nisanda
eğer bizede urarsanız bizzat zeyneple nile canlı yaparım şekerim hehehe:
aaaa bak bu çok iyi oldu
size gelmek için bisebep buldum hahaha:):)
aaa çok besleyici nuraycım hemen not edildi ama bilio musun ben hiç kereviz yemedim:18:
canım salatalık mısır kereviz dereotu ceviz yoğurt ve mayonez koyuyorum bende kereviz olduğu hiç belli olmuyor sevmeyen bile bayila bayila yiyor
aa yazsana sende değişik şeyler denemeyi çok severim
çok güzelmiş canım ya ama bunu ezberlemek lazım şimdi
Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnm
Aynen cnm kısmet hakkında hayırlısi neyse o olsun olsun deriz olmaz olmaz dersin olur
senden 10 puan almak ne güzel marifetli hatun
cnm akşam defneyi uyuttum
evi sildim süpürdüm
ardından kurabiyeleri yaptım
11i geçiyordu kurabiyenin hamurunu yoğurmaya başladığımda
biraz uğraştırdı süslemesi
Patates önce den haslayip soğumaya bırak
Sonra patatesleri küp küp dogra kırmızı soğan ince ince ve salatalık turşusu dogra sonra üstüne yağ tuz ve hardal en önemlisi koy baya olsun sonra karıştir afiyet olsun tadı süper hardal çok değişik tad veriyor
Yedikçe beni hatırlan;-)))
aaa çok besleyici nuraycım hemen not edildi ama bilio musun ben hiç kereviz yemedim:18:
Siz peki kabaklı cikolatali kek yedinizmi tadı muhteşem dir
Kızlar efe uyumusken ben biraz spor yapayım tariflere sonra devam.ederiz öptüm hepinizi
enerjine hayranım sen neyiyip ne içiyosun fundacım yaa maaşallahsenden 10 puan almak ne güzel marifetli hatun
cnm akşam defneyi uyuttum
evi sildim süpürdüm
ardından kurabiyeleri yaptım
11i geçiyordu kurabiyenin hamurunu yoğurmaya başladığımda
biraz uğraştırdı süslemesi
ayy bak bu çok iyiydi keşkeeeeeeeeeeeeyaseminim buraya gelince siz yani nisanda
eğer bizede urarsanız bizzat zeyneple nile canlı yaparım şekerim hehehe:
aaaa bak bu çok iyi oldu
size gelmek için bisebep buldum hahaha:):)
ay tarif yağıo bugün maşallah...Patates önce den haslayip soğumaya bırak
Sonra patatesleri küp küp dogra kırmızı soğan ince ince ve salatalık turşusu dogra sonra üstüne yağ tuz ve hardal en önemlisi koy baya olsun sonra karıştir afiyet olsun tadı süper hardal çok değişik tad veriyor
Yedikçe beni hatırlan;-)))
eee senin spora niye ihtiyacın olduğu belli oldu tatlım:)Siz peki kabaklı cikolatali kek yedinizmi tadı muhteşem dir
Kızlar efe uyumusken ben biraz spor yapayım tariflere sonra devam.ederiz öptüm hepinizi
ablam esenyurtta halamlar amcamlar filan avcılarda tatlım. sanırım ben ortadayımmm...yaseminin ablası nerde bilmiyorum ama ortak nokta benim canım bende buluşalım sen zeynep elif ve.nile yap olur mu
inş. cnm ama cidden kereviz ve enginar ile ilgili hiç bir fikrim yok malesef...o zaman ilk fırsatta yapılıyor ve yeniliyor canım mutlaka dereotu koy ve kerevizi rendeleyince hemen yogurdun içine karistir yoksa kararıyor
afiyet olsun
Ayy cok sekerler canim ya eline saglik ozendim simdi zaten severim oyle seyleri (goruntu olarak) bendemi yapsamki.Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
kızlar bu arada nili götüreceğim profu sonunda buldum istanbul kadı köyde kendisi
randevu alamıyoduk ama eşimi ısrarı sonucu bi randevuda iptal olunca bizi aramışlar yarın gidiyoruz kısmetse bakalım çok mraktayım nile neler diyecek..
bu arada nurayım günaydın sen kadıköyddemiydin cnm:
yaseminin ablası nerde bilmiyorum ama ortak nokta benim canım bende buluşalım sen zeynep elif ve.nile yap olur mu
kızlar bende kaçıyorum kahvalti yapacağım opuldunuz
Ayy cok sekerler canim ya eline saglik ozendim simdi zaten severim oyle seyleri (goruntu olarak) bendemi yapsamki.
Cok sevindim canim hadi haberlerini bekliyoruz ona gore.seni emmeyi nilmi birakmisti canim yani ne olursa olsun senin elinde olan bisey olsaydi zaten birakmasina izin vermezdinki doktorun kotu bisey diyceni sanmiyorum ama bakalim ne dicek.
Gunaydin herkese ayrica Cumaniz mubarek olsun arkadaslar gecmisin yarisi okudum simdide diger yarisini okuyayim bakalim.
cnm herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum :)enerjine hayranım sen neyiyip ne içiyosun fundacım yaa maaşallah
ayy bak bu çok iyiydi keşkeeeeeeeeeeee
ay tarif yağıo bugün maşallah...
eee senin spora niye ihtiyacın olduğu belli oldu tatlım:)
ablam esenyurtta halamlar amcamlar filan avcılarda tatlım. sanırım ben ortadayımmm...
inş. cnm ama cidden kereviz ve enginar ile ilgili hiç bir fikrim yok malesef...
Ayy cok sekerler canim ya eline saglik ozendim simdi zaten severim oyle seyleri (goruntu olarak) bendemi yapsamki.
Cok sevindim canim hadi haberlerini bekliyoruz ona gore.seni emmeyi nilmi birakmisti canim yani ne olursa olsun senin elinde olan bisey olsaydi zaten birakmasina izin vermezdinki doktorun kotu bisey diyceni sanmiyorum ama bakalim ne dicek.
Gunaydin herkese ayrica Cumaniz mubarek olsun arkadaslar gecmisin yarisi okudum simdide diger yarisini okuyayim bakalim.
Tiramisu denemistim bikere ozenipte merak etmistim ama okadar guzel olmadi canim bende bidaha yapmadim tarif tutuyosa hele bi ascidansa ben istiyorum tarifi.Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnm
Aynen cnm kısmet hakkında hayırlısi neyse o olsun olsun deriz olmaz olmaz dersin olur
cnm herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum :)
sende yap cnm değişiklik oluyor
cnm herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum :)
sende yap cnm değişiklik oluyor
Merhaba kızlar ıns herkes ıyıdır
Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns ılerlemez sende dıkkat et cnm bız yorgan dösek hala
Funda masallah becerıklı hatunsun kurabıye seker hamurlumu yoksa gıda boyası mı cok guzel renklerı:)
Nuray senın tarıfte cok guzel gorunuyor bende kerevızı rendeleyıp mayo ve yogurla karıstırıyorum ıcıne bıraz cevız kımse anlamıyo ılk kerevız oldugunu, o kokuyu yogurt alıyo sanırsam:)
Gulden ıns dr memnun kalıp donersınız cnm
Kendını suclama orneklerı sıralamıslar arkadaslar bak:)
Bu arada ıkıncı cocuk dıye yazman bıle buyuk gelısme hadı hayırlısı:)
Songul sagol cnm ıyılesmeye calısıyoruz butun aıleye bulastırmadan
Aras a masallah buyudukce degısıyolar sasırtıyolar bızı:)
Bızımkı dun beyza sobe gıbı bıseyler soyluyodu kendı kendıne nıda hemen kalktı saklambac oynarken sobe yaptıgımız kose var oraya bıseyler dıyo guluyo sobe yapıyomus:)
Sabahta hapsırdı ben mutfaktayım yanıma geldı ıh ıh yapıyo anladım mendıl ıcın geldıgını( yanında olunca hepsını cekıyo) verdım burnunu sılıyo:)
Yasmın sayende bırsuru tarıf ögrenıyoruz:) ezme tarıfı hala gelmedı ama
Dılekefem tıramısu tarıfınıde beklıyoruz:)
Nılay fatma sıbel wavs sızede merhaba kızlar ıns kımseyı unutmadım
Cok gecmis olsun canim ya bizde cok sukur pek hastalanmadigimiz icin bisey diyemiycem ama hani burun bantlari varya tikanikligi acan aslinda onlardan kullanabiirsin ben kullanmadim ama pratik ise yarar biseye benziyolar kaanda yavrum rahat uyusun annesi.eger tikaniklik gecmesse sabah bi eczanaden almayi dusunun derim.ins. gerek kalmadan guzel bi gece gecirirsiniz canim.
Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım
size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugün
canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
Geçmiş olsun canimm öksürük çok kötü maalesef ben efe oksurdugunde sırtına az bal sürüyorum rahatlatıyor
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Dun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar
Burda almanlar hiç emzirmez memişler sarkar diyehaha
Almanlar bizim gibi değiller canim yeni doğmuş bir bebegi kışın arabasına koyup dışarda iki saat durduruyorlar onlarin eğitimi başka cok nadir emzirende
Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnm
Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns ılerlemez sende dıkkat et cnm bız yorgan dösek hala
1 yumurtaTiramisu denemistim bikere ozenipte merak etmistim ama okadar guzel olmadi canim bende bidaha yapmadim tarif tutuyosa hele bi ascidansa ben istiyorum tarifi.
Sendende kurabiye tarifi istiyorum canim gida boyasiyla ve kaliplarla yapmissin ama bilmedigim seylerde var sanki suslemesi falan en iyisi tarifi ver yazabilirsen.;-)
Ya ben tel.den cok alinti yapamadigim icin tek boyle sayfalar birikince herkese yazamiyorum ee okuduktan sonrada unutuyorum ne komik.
Guldenden sarkiyi ve diger tarifler olan sayfalari ekrana kisa yol yaptim yazicam hepsini sagolun kizlar.
cnm yukarıda verdim tarifidefneninde diş fırçası var ama babaannesinde ve yerlerdebendistiyom kurabiye tarifiniii
fatmacım öğrenşarkısı söyle erenimde gülücükler dağıtsın cnn:
bu arada diş demişken kızlar nil benden bayağdır diş fırçası istiyodu bende ona en sonnda diş fırçası aldım ve şimdi eline veriyorum arada isteyince tabi macunsuz çok mutlu oluyo...
sonra bırakıyo zaten..
şeker hamuru cnmMerhaba kızlar ıns herkes ıyıdır
Funda masallah becerıklı hatunsun kurabıye seker hamurlumu yoksa gıda boyası mı cok guzel renklerı:)
Nuray senın tarıfte cok guzel gorunuyor bende kerevızı rendeleyıp mayo ve yogurla karıstırıyorum ıcıne bıraz cevız kımse anlamıyo ılk kerevız oldugunu, o kokuyu yogurt alıyo sanırsam:)
Gulden ıns dr memnun kalıp donersınız cnm
Kendını suclama orneklerı sıralamıslar arkadaslar bak:)
Bu arada ıkıncı cocuk dıye yazman bıle buyuk gelısme hadı hayırlısı:)
Songul sagol cnm ıyılesmeye calısıyoruz butun aıleye bulastırmadan
Aras a masallah buyudukce degısıyolar sasırtıyolar bızı:)
Bızımkı dun beyza sobe gıbı bıseyler soyluyodu kendı kendıne nıda hemen kalktı saklambac oynarken sobe yaptıgımız kose var oraya bıseyler dıyo guluyo sobe yapıyomus:)
Sabahta hapsırdı ben mutfaktayım yanıma geldı ıh ıh yapıyo anladım mendıl ıcın geldıgını( yanında olunca hepsını cekıyo) verdım burnunu sılıyo:)
Yasmın sayende bırsuru tarıf ögrenıyoruz:) ezme tarıfı hala gelmedı ama
Dılekefem tıramısu tarıfınıde beklıyoruz:)
Nılay fatma sıbel wavs sızede merhaba kızlar ıns kımseyı unutmadım
çok sağol canım, şu breathe right burun bantlarından var eşim kullanıyor bazen burnu tıkanıkken, acaba kaana olurmu ki ?
ellerine sağlık canım harika görünüyorlar
sağol güldenim, inşallah canım ya bi an önce atlatsın bebişlerimiz bu salgını
nile iyi bir doktor bulduğunuza çok sevindim tatlım, inşallah hayırlı haberlerle geleceksiniz,
süt konusuna gelincede hiç üzülme sen elinden geleni yapmışsın zaten sen çok iyi bi annesin üzülme olurmu
ha bu arada 2. çocuk düşünülüyormuş ee tabi ama miniğiminde bi yaşıtı olsun dimi
sağol canım sizede çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırlar
gece yatmadan fitil vermiştim her önleme karşı gece çıkmadı çok şükür canım,
cold mix hiç duymadım ben bitkisel herhalde dimi?
sağol dilekçim baktım düzelmiyor onuda deneyim bir canım sağol
bu arada eşinede çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu dönemide atlatcaksınız karı koca eminim canım senin desteğin eşini ayakta tutmaya yeterde artar
sağol songülüm olabilir bilmiyorumki :26:
kolay gelsin bizede uğrarmısın
alem bu almanlar ya , gerçi benim iş arkadaşım 15 ay küsür emzirdi ikinciye hamile kaldı kesti mecburen şaşırmıştım bende o zaman
hakikaten öyle canım ya, bizim bura bugün soğuk ve yağmurlu ama pencereden bakıyorumda bebek arabaları dolmuş yollarda, biz çok temkinliyiz herhalde onlar kendilerini salıveriyorlar
isteriz isterizzz
sağol canım sizede çok geçmiş olsun kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?