2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sende iyiki varsin canim bizde seni seviyoruz
Dun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar
Kolay gelsin tatlim
hmmm zeynep lilay hariç 12 kişiyiz cnm...ay çok az göründü gözüme kız içinde makarna filan yok di mi he he:)
Olculeri arttir canim ben bu salatanin bi degisigini yapiyorum yogurtlu salatalar cok l zzetli oluyor

Kolay gelsin tatlim

Olculeri arttir canim ben bu salatanin bi degisigini yapiyorum yogurtlu salatalar cok l zzetli oluyor

ayyy bende bayılıtım yoğurtlu şelere. yani yoğurt sarımsak varsa ben varımmm:) sende ki tarifide alayım nurayım

Son düzenleme:
Dun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar

kolay gelsin tatlımmm

sağol tatlım iyi dersler sana:

ay ben hiç öyle şakılar bilmiom ya yani çok azzz.. çok şanssız benim kız

ben öğretirim sana şekerim bak birazdan komik bi şarkı yazıcam buraya onu söylersin zeynebime bide haraketleri yaptınmı kopuyo nil..

Kolay gelsin tatlim

şekerim sende yazarmısın salata tarifini bakalım..

ay hadi bekliyorum güldenim senden öğrend,klerim zeynebi hep koparıyo teyzesi sağolasın:)

Canim yanlışmi.duydum ikinci çocuk olursa dedin sanırım kardeş gelecek nile inşallah gelir..

Canim efe devamli anne sütü aldı ama yine hasta oluyor maalesef sen bence çok çok iyi bir annesisin nil emseydi muhakkak sonuna kadar emerdi
Burda almanlar hiç emzirmez memişler sarkar diyehaha

ellerim tombik tombik.
kirlernince çok komik.
kirli eller sevilmez.
güzelliği görülmez.

saçlarım bakım ister.
hele dişler heledişler.
uzamasın tırnaklar.
kirlenmesin kulaklar.

çok koşupta terleme.
soğuk sulardan içme.
sonra hasta olursun.
doktorunu bulursun:

mimiklerle yaparsanız çok hoşlarına gidiyo biz buşarkıyı söyleyip coşuyoruz..

hiç de sarkmıo hıh

Süpermis ben bile bayıldım bunu kopyalamam gerekkk

Canim bendede patates salatası tarifi var çok güzel denemeni tavsiye ederim bende eşim den öğrendim

cnm tarif istiyomm bennnnn:
hertür salataya açığmmm

sağol cnm onuda hiç anlamıyorum keşki göyüslerim bozulsa ama nil emseydi diyorumbebn
2. çoocuk kısmet cnm:

Veee eşim tiramisu yuda süper yapar daha dün dedim bi yapta yiyelim diye yaparım canim.dedi:)

ohhh nekadar şanslısın cnm:

arayıp o güzel sesinden dinlemem lazım güldenim böyle olmuo ama kesinlikle öğrenmeliyim sözleri çok güzelll...
Veee eşim tiramisu yuda süper yapar daha dün dedim bi yapta yiyelim diye yaparım canim.dedi:)
ama eşleri aşçı olan arkadaşlar ve hiç faydalanamıyoruzzzzzzzzzz olmuo ki songüllllllllll sende duyyyyyyy

Süpermis ben bile bayıldım bunu kopyalamam gerekkk

ay beğenmene sevindim tatlım..

Almanlar bizim gibi değiller canim yeni doğmuş bir bebegi kışın arabasına koyup dışarda iki saat durduruyorlar onlarin eğitimi başka cok nadir emzirende

bizde yarım saat çıkartıyoruz çocuklar hasta oluyo bende bunu hiç anlamıyorum

ayyy bende bayılıtım yoğurtlu şelere. yani yoğurt sarımsak varsa ben varımmm:) sende ki tarifide alayım nurayım
canım salatalık mısır kereviz dereotu ceviz yoğurt ve mayonez koyuyorum bende kereviz olduğu hiç belli olmuyor sevmeyen bile bayila bayila yiyor
Canim bendede patates salatası tarifi var çok güzel denemeni tavsiye ederim bende eşim den öğrendim
aa yazsana sende değişik şeyler denemeyi çok severim

çok güzelmiş canım ya ama bunu ezberlemek lazım şimdi

Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnm

cnm tarif istiyomm bennnnn:
hertür salataya açığmmm

sağol cnm onuda hiç anlamıyorum keşki göyüslerim bozulsa ama nil emseydi diyorumbebn
2. çoocuk kısmet cnm:

ohhh nekadar şanslısın cnm:

Aynen cnm kısmet hakkında hayırlısi neyse o olsun olsun deriz olmaz olmaz dersin olur

yaseminim buraya gelince siz yani nisanda
eğer bizede urarsanız bizzat zeyneple nile canlı yaparım şekerim hehehe:
aaaa bak bu çok iyi oldu
size gelmek için bisebep buldum hahaha:):)

senden 10 puan almak ne güzel marifetli hatun

cnm akşam defneyi uyuttum
evi sildim süpürdüm
ardından kurabiyeleri yaptım
11i geçiyordu kurabiyenin hamurunu yoğurmaya başladığımda
biraz uğraştırdı süslemesi

Patates önce den haslayip soğumaya bırak
Sonra patatesleri küp küp dogra kırmızı soğan ince ince ve salatalık turşusu dogra sonra üstüne yağ tuz ve hardal en önemlisi koy baya olsun sonra karıştir afiyet olsun tadı süper hardal çok değişik tad veriyor

Yedikçe beni hatırlan;-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…