- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.621
Sende iyiki varsin canim bizde seni seviyoruzgünaydın cnm ay nebileyim
neyse bu konuyu kapatalım kızlar ben tyeterince başınızı şişirdim hehe:
bu arada
songülüm randevumuz 12 buçukta:
kadının programını izleyince kötü hissettim işte kendimi ben
ama seviyorum sizi sağolun destekelerinizi için tekrar kızlarrr:
iyik varsınız..
Kolay gelsin tatlimDun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar
Olculeri arttir canim ben bu salatanin bi degisigini yapiyorum yogurtlu salatalar cok l zzetli oluyorhmmm zeynep lilay hariç 12 kişiyiz cnm...ay çok az göründü gözüme kız içinde makarna filan yok di mi he he:)
Sende iyiki varsin canim bizde seni seviyoruz
Kolay gelsin tatlim
Olculeri arttir canim ben bu salatanin bi degisigini yapiyorum yogurtlu salatalar cok l zzetli oluyor
Dun hic is yapmayip tatil yapan songulun bigin cuvalla isi var songul kacar
günaydın canım..
aman canım ben de okuduğumdan biliyorum uzak durun siz..
canım sen iyi bi annesin şimdi bunları düşünüp üzülme, hazır ikinci bebiş de demişken :)
lezzetli bi salataya benziyor :
hanımlar ben kaçtım işlerimi bitirdim artık ders çalışcağım zaten mina bir yandan yırtmaya çalışıyor kitabı odaklanamıyorum. hepiniz öpüldünüz görüşmek üzere..
ay ben hiç öyle şakılar bilmiom ya yani çok azzz.. çok şanssız benim kız
Sende iyiki varsin canim bizde seni seviyoruz
Kolay gelsin tatlim
Olculeri arttir canim ben bu salatanin bi degisigini yapiyorum yogurtlu salatalar cok l zzetli oluyor
ayyy bende bayılıtım yoğurtlu şelere. yani yoğurt sarımsak varsa ben varımmm:) sende ki tarifide alayım nurayım
ay hadi bekliyorum güldenim senden öğrend,klerim zeynebi hep koparıyo teyzesi sağolasın:)kolay gelsin tatlımmm
sağol tatlım iyi dersler sana:
ben öğretirim sana şekerim bak birazdan komik bi şarkı yazıcam buraya onu söylersin zeynebime bide haraketleri yaptınmı kopuyo nil..
şekerim sende yazarmısın salata tarifini bakalım..
Canim yanlışmi.duydum ikinci çocuk olursa dedin sanırım kardeş gelecek nile inşallah gelir..
Canim efe devamli anne sütü aldı ama yine hasta oluyor maalesef sen bence çok çok iyi bir annesisin nil emseydi muhakkak sonuna kadar emerdi
Burda almanlar hiç emzirmez memişler sarkar diyehaha
ellerim tombik tombik.
kirlernince çok komik.
kirli eller sevilmez.
güzelliği görülmez.
saçlarım bakım ister.
hele dişler heledişler.
uzamasın tırnaklar.
kirlenmesin kulaklar.
çok koşupta terleme.
soğuk sulardan içme.
sonra hasta olursun.
doktorunu bulursun:
mimiklerle yaparsanız çok hoşlarına gidiyo biz buşarkıyı söyleyip coşuyoruz..
hiç de sarkmıo hıh
Canim bendede patates salatası tarifi var çok güzel denemeni tavsiye ederim bende eşim den öğrendim
Canim yanlışmi.duydum ikinci çocuk olursa dedin sanırım kardeş gelecek nile inşallah gelir..
Canim efe devamli anne sütü aldı ama yine hasta oluyor maalesef sen bence çok çok iyi bir annesisin nil emseydi muhakkak sonuna kadar emerdi
Burda almanlar hiç emzirmez memişler sarkar diyehaha
Veee eşim tiramisu yuda süper yapar daha dün dedim bi yapta yiyelim diye yaparım canim.dedi:)
arayıp o güzel sesinden dinlemem lazım güldenim böyle olmuo ama kesinlikle öğrenmeliyim sözleri çok güzelll...ellerim tombik tombik.
kirlernince çok komik.
kirli eller sevilmez.
güzelliği görülmez.
saçlarım bakım ister.
hele dişler heledişler.
uzamasın tırnaklar.
kirlenmesin kulaklar.
çok koşupta terleme.
soğuk sulardan içme.
sonra hasta olursun.
doktorunu bulursun:
ama eşleri aşçı olan arkadaşlar ve hiç faydalanamıyoruzzzzzzzzzz olmuo ki songüllllllllll sende duyyyyyyyVeee eşim tiramisu yuda süper yapar daha dün dedim bi yapta yiyelim diye yaparım canim.dedi:)
Süpermis ben bile bayıldım bunu kopyalamam gerekkk
Almanlar bizim gibi değiller canim yeni doğmuş bir bebegi kışın arabasına koyup dışarda iki saat durduruyorlar onlarin eğitimi başka cok nadir emzirende
canım salatalık mısır kereviz dereotu ceviz yoğurt ve mayonez koyuyorum bende kereviz olduğu hiç belli olmuyor sevmeyen bile bayila bayila yiyorayyy bende bayılıtım yoğurtlu şelere. yani yoğurt sarımsak varsa ben varımmm:) sende ki tarifide alayım nurayım
aa yazsana sende değişik şeyler denemeyi çok severimCanim bendede patates salatası tarifi var çok güzel denemeni tavsiye ederim bende eşim den öğrendim
ellerim tombik tombik.
kirlernince çok komik.
kirli eller sevilmez.
güzelliği görülmez.
saçlarım bakım ister.
hele dişler heledişler.
uzamasın tırnaklar.
kirlenmesin kulaklar.
çok koşupta terleme.
soğuk sulardan içme.
sonra hasta olursun.
doktorunu bulursun:
Tiramisu seviyorsanız öğlenden sonra eşim geldiğinde tarifini yazarım cnmarayıp o güzel sesinden dinlemem lazım güldenim böyle olmuo ama kesinlikle öğrenmeliyim sözleri çok güzelll...
ama eşleri aşçı olan arkadaşlar ve hiç faydalanamıyoruzzzzzzzzzz olmuo ki songüllllllllll sende duyyyyyyy
cnm tarif istiyomm bennnnn:
hertür salataya açığmmm
sağol cnm onuda hiç anlamıyorum keşki göyüslerim bozulsa ama nil emseydi diyorumbebn
2. çoocuk kısmet cnm:
ohhh nekadar şanslısın cnm:
Canim bendede patates salatası tarifi var çok güzel denemeni tavsiye ederim bende eşim den öğrendim
senden 10 puan almak ne güzel marifetli hatunCanin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalan
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruz
Himm harija girunuyor cnm 1o puan
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzuma
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavu
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr a
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyor
Simdi aklima takildi
cnm akşam defneyi uyuttumcanm leventte olacaz..orası ne tarafta hiç bilmiyorum yani:))ama isterm görülşmeyi
ii canım hemen hemen yarısına kadar yeni tırnağı var alttan..akşam doktorumuza oturmaya gidecez:))o zaman gösterecez:)
funda ya maşallah hangi ara yaptın bunu bide baya uğraşmşsın sanırınm maşallah sana
güldenm öncelkle dr bulmanuza randevu alabilmenize sevndim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..süt konuusnda da yaseminin dediği gibi göğs bozulmasın diye emzrmeyenler varken sen neden bu kadar üzülüyorsun...elinde olan bişey değil ki sonuçta..ama demişsin ya ikinci olursa yalnız kalcam diy eçok katılıyorum sana benm evmde çok kalabalıktı ve ben o zaman daha çok stres olmuştum ne zaman yavrumka başbaşa kaldım daha rahatladğımı hissettmm...
bu arada günaydın herkese canlar......yaemin nilay songül abla harman günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?