- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.601
Canin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalan
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruz
Himm harija girunuyor cnm 1o puan
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzuma
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavu
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr a
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyor
Simdi aklima takildi
Sorma cnm
esimde diyorki ben az sogan yesem nler soylersin resmen koca soganla uyuyoruz diyor
canım çok üzüldüm esiminde bel fıtığı var bir ay kadar kipirdamadan yattı o zaman o da esin gibi çok üzülmüştüm ama hep ben.iyi olacaksın sen iyi ol gerisi önemli değil diye konuşup moral vermeye çalıştım insan ne kadar uzulsede sevdiğinin uzulmesine kiyamiyor eşinden atlatacak ins sen de dimdik durup moralini iyi yapmaya calisacaksin eşinin ailesi sen ve efe artık boşver diğerlerini
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah
geçmiş olsun farketmeden bi yere sikisti belkide parmağı o yüzden tirnagi çıkmıştır sibelcim
ayrıca ıst geliyirmussunuz çok sevindim anadolu yakasında ev tutun görüşelim bizde
iyi yolculuklar canım
ay kızlar sabahtan gıremedım necok yazmısnz yahu zor bıtrdım artık 1 saat bıle gırmesem cok paylasımlar oluyo ama buna sevınıyorum
mınam canım eğer bende cvp yazmadysam kusura bakma canım bılerek yaplmıos bısey değil kararnın değişmesnı cok sevındım hem daha nereye senelerce burdayız Allahın ıznıyle bebıslermızı bırlıkte buyuteceğız
beysalcım hayırlı yolculukar guzel guzel gıdıp gelın
nutraks meryemın parmağı sımdı nasıl canım yarın dr gotureceksın heralde
benı cok sanslısın canım senı dusunen bır esın var dıkkat et kendıne toparla bıranonce kuzularada gecmesın
yasmın cım zor bır karar ıcındesın hakkında hayrlısı olsun ama bence orda kalman daha ıyı hem belkı samsuna gıdınce senın ısın ıyı olmıcak
ay kımseyı unutmadım ınsallah:18::18:
funda ya maşallah hangi ara yaptın bunu bide baya uğraşmşsın sanırınm maşallah sanaGünaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
güldenm öncelkle dr bulmanuza randevu alabilmenize sevndim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..süt konuusnda da yaseminin dediği gibi göğs bozulmasın diye emzrmeyenler varken sen neden bu kadar üzülüyorsun...elinde olan bişey değil ki sonuçta..ama demişsin ya ikinci olursa yalnız kalcam diy eçok katılıyorum sana benm evmde çok kalabalıktı ve ben o zaman daha çok stres olmuştum ne zaman yavrumka başbaşa kaldım daha rahatladğımı hissettmm...kızlar bu arada nili götüreceğim profu sonunda buldum istanbul kadı köyde kendisi
randevu alamıyoduk ama eşimi ısrarı sonucu bi randevuda iptal olunca bizi aramışlar yarın gidiyoruz kısmetse bakalım çok mraktayım nile neler diyecek..
bu arada nurayım günaydın sen kadıköyddemiydin cnm:
Gulden ikinci cocugum olursa dediii okudunuZZZZ
canım bak kendin ne güzel söylüyorsun denemediğim kalmadı diye, seni çok iyi anlıyorum inan çünkü mina da bi 15 gün emmeyi reddetti meme uzattığımda çığlık kıyamet ağlardı ben de sğdım o dönem,,, sonuçta sen elinden geleni maksimum yapmışsın gönlünü ferah tut, yapbileceğin daha çok şe olsaydı elbet yapardın... bi de çevremde odönem sütü inanılmaz bol olan resmen kıyafetin üstünden akan arkadaşlar vardı iyicemoralim bozulurdu ama şöyle düşünmek lazım bizim bebeğimiz alması gerekeni almıştır kısmeti bu kadarmış. mina hala emse de yapı olarak çok minyon ...
oh nilin ateşinin çıkmamasına sevindim cnm
sana da yaparım cnm ne demek sen yeterki iste
teşekkür ederim cnm
teşekkür ederim cnm benim
dün akşam defneyi uyuttuktan sonra temizlik yaptım, ardından da sürpriz olsun diye bu kurabiyeleri yaptım
yattığımda 1 e geliyordu
inşallah yiyenler de sever
yok cnm nerede bende o hamaratlık
o kadar zor bişey değil herkes yapabilir
teşekkür ederim cnm benim
cnm öncelikle nil için iyi bir dr bulmana sevindim
cnm sonuçta senin isteğin dışında oldu
hangi anne çocuğunu emzirmek istemez ki
sen çok iyi bir annesin unutma bunu
neee 2. lafını kullanıyorsun artık, büyük ilerleme
Nee ikinci cocukmu yasemin sonunda sana bu fikri asiladi demekk kiz yasemin elinden hic birsey kurtulmuyor
he he ben de aynı şeyi söyledim...
bak sennn nilimin pabucu hemen dama atıldı bakıyorum da :)
atmam ben nilimin pabucunu kız:
ayyy harbi çekilir koku değil songülüm yaa düşün bi de benim adam soğan sevmez:)
işte zaferrrrrrrr:)
hayırrrrrrrr:
maşallah cnm ya ne enerji var sende...
buarada çocuğunu göğsü bozulmasın diye emzirmeyen anneler varken sen içini ferah tut güldenim elinden geleni yapmışsın. bırak onlar üzülsün...
Cnm hemen senden baslamak istedim
biri anne sutumu dediiiiii anne sutu almadigu icin hastami oluyor dedi.
yorum yazmamma gerek varmi sekerim
Canin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalan
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruz
Himm harija girunuyor cnm 1o puan
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzuma
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavu
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr a
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyor
Simdi aklima takildi
günaydın tatlım nasılsın meryemcik nasılllcanm leventte olacaz..orası ne tarafta hiç bilmiyorum yani:))ama isterm görülşmeyi
ii canım hemen hemen yarısına kadar yeni tırnağı var alttan..akşam doktorumuza oturmaya gidecez:))o zaman gösterecez:)
funda ya maşallah hangi ara yaptın bunu bide baya uğraşmşsın sanırınm maşallah sana
güldenm öncelkle dr bulmanuza randevu alabilmenize sevndim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..süt konuusnda da yaseminin dediği gibi göğs bozulmasın diye emzrmeyenler varken sen neden bu kadar üzülüyorsun...elinde olan bişey değil ki sonuçta..ama demişsin ya ikinci olursa yalnız kalcam diy eçok katılıyorum sana benm evmde çok kalabalıktı ve ben o zaman daha çok stres olmuştum ne zaman yavrumka başbaşa kaldım daha rahatladğımı hissettmm...
bu arada günaydın herkese canlar......yaemin nilay songül abla harman günaydın
aman canım arasta böyle bir durum vardı değil mi nolur iyice araştırmadan kullanma, çünkü astımı olanlardaaksi etki olarak nefes daqrlığı , spazm yapabiliyormuş tmemkinli yaklaşmak lazkım,
Cok sukur cnm iyi ablasinin abakusu ilr oynuuorGünaydın canim sagol sen nasilsin pasa nasil
günaydın tatlımmm... nasılsınnn kuzular nasıl buarada ben dünden beri senden salata tarifi bekliorum haberin olaaaaaaaaaa
Cok sukur cnm iyi ablasinin abakusu ilr oynuuor
Canim tavuklari haslla guzel didikle
sonra gobek marulu guzel dogra ama guzel ve sevkatla dogrucaksin
sonra bir kaba al icine misir dereotu yogurtlu mayonez koy oldu bitti
şevkatle hee:)yoğurdu makrna salatası kadar olcak mı tavuk oranı ne kadarrr, aaa çok sorulu bi tarif oldu
canm leventte olacaz..orası ne tarafta hiç bilmiyorum yani:))ama isterm görülşmeyi
ii canım hemen hemen yarısına kadar yeni tırnağı var alttan..akşam doktorumuza oturmaya gidecez:))o zaman gösterecez:)
funda ya maşallah hangi ara yaptın bunu bide baya uğraşmşsın sanırınm maşallah sana
güldenm öncelkle dr bulmanuza randevu alabilmenize sevndim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..süt konuusnda da yaseminin dediği gibi göğs bozulmasın diye emzrmeyenler varken sen neden bu kadar üzülüyorsun...elinde olan bişey değil ki sonuçta..ama demişsin ya ikinci olursa yalnız kalcam diy eçok katılıyorum sana benm evmde çok kalabalıktı ve ben o zaman daha çok stres olmuştum ne zaman yavrumka başbaşa kaldım daha rahatladğımı hissettmm...
canm leventte olacaz..orası ne tarafta hiç bilmiyorum yani:))ama isterm görülşmeyi
Canim bir gogus ve yarim marul yetiyor ama misafir sayisi ve istah oranida cok onemli tabi
Evet cnm aras aalerjik astim
bu tarz seyleri mutlaka prospektusunu okuyarak kullaniyorim yapisindan dolayi
simdi baktim ki astim hastalari kullanmamalidir diyor
ben onu
olursa dedim şekerim yapıcam demedimki heheh:)
inşallah almıştıer ve anne sütü yüzden karşıma bi hastalık çıkmaz cnm yoksa kendimi hiç afetmem herhalde..
sağol tatlım ama işte insan çok üzülüyo
bu arada hamarat sın bu bi gerçek
yok öle bişey şekerimmmm:)
kız yok öyle bşe olursa dedim hehe:
süpersiniz..
cnm işe biliyorum ama içim acıyo düşündükçe
bu konuyla ilgili senin başını daha öncede ağırtmıştım bilirsin sen..
Cok sukur cnm iyi ablasinin abakusu ilr oynuuor
Canim tavuklari haslla guzel didikle
sonra gobek marulu guzel dogra ama guzel ve sevkatla dogrucaksin
sonra bir kaba al icine misir dereotu yogurtlu mayonez koy oldu bitti
ooo songül hanım çok güzel bi tarife benziyorCanim bir gogus ve yarim marul yetiyor ama misafir sayisi ve istah oranida cok onemli tabi
Kizlar arasin kucuk bir kamyonu var ona ip bagladim o sekilde gezdirmekten ole keyif aldoki anlatamam
birde iki gindir aydede diyip.dhruyor oda neyse artik
al arasımı annesi geceleri ay dedeyi göster ona birde şarkı söyle
ay dede aydede senin evin nerede diye çok hoşlarına gidiyoooo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?