- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.661
Merhaba kızlar ıns herkes ıyıdır
Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns ılerlemez sende dıkkat et cnm bız yorgan dösek hala
Funda masallah becerıklı hatunsun kurabıye seker hamurlumu yoksa gıda boyası mı cok guzel renklerı:)
Nuray senın tarıfte cok guzel gorunuyor bende kerevızı rendeleyıp mayo ve yogurla karıstırıyorum ıcıne bıraz cevız kımse anlamıyo ılk kerevız oldugunu, o kokuyu yogurt alıyo sanırsam:)
Gulden ıns dr memnun kalıp donersınız cnm
Kendını suclama orneklerı sıralamıslar arkadaslar bak:)
Bu arada ıkıncı cocuk dıye yazman bıle buyuk gelısme hadı hayırlısı:)
Songul sagol cnm ıyılesmeye calısıyoruz butun aıleye bulastırmadan
Aras a masallah buyudukce degısıyolar sasırtıyolar bızı:)
Bızımkı dun beyza sobe gıbı bıseyler soyluyodu kendı kendıne nıda hemen kalktı saklambac oynarken sobe yaptıgımız kose var oraya bıseyler dıyo guluyo sobe yapıyomus:)
Sabahta hapsırdı ben mutfaktayım yanıma geldı ıh ıh yapıyo anladım mendıl ıcın geldıgını( yanında olunca hepsını cekıyo) verdım burnunu sılıyo:)
Yasmın sayende bırsuru tarıf ögrenıyoruz:) ezme tarıfı hala gelmedı ama
Dılekefem tıramısu tarıfınıde beklıyoruz:)
Nılay fatma sıbel wavs sızede merhaba kızlar ıns kımseyı unutmadım
sağol cnm
ay inşallah ilerlemeden atlatırsın ve nidamdada ilerlemez cnm:
benn akşamda taylol içtim bugün iyiyim eşimdiyo inanamıyorum sana diyo sen nasıl bişeysin diyo..
Hayırlı Cumalar kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Dün gecemiz malesef beklediğim gibi çok kötüydü,
Kaan toplam 2 bilemedim 3 saat uyumuştur belki, nefes almakta zorlanıyordu birde aşırı gazı vardı neden anlamadım değişik bişeyde yiyip içmedi oda rahatsız etti kendisini.
Bayadır gece mama vermiyordum bi an kalktım yaptım içti çok şükür ardından rahatladı biraz uyudu yavrum, yastığı çok inceydi düne kadar kendi yastığımı koydum altına biraz yüksek yatsın nefes açısından diye oda hoşuna gitti, anneannemiz hemen sabahtan Kaana özel yastık getirdi
uykusuz bir geceydi bakalım bu gecemiz nasıl olcak,
ha bide ben gece kaanla ilgilenirken bebişte hissetti mi acaba kıpır kıpırdı hiç durmadı yerinde oda.
Şimdi uyuyor paşam hala tıkalı burnumuz, uyanmadan hemen size bakıp bide duşa gireyim dedim yoksa kendime gelemicem bu şiş gözlerle
hemen bi geçmiş yapayımm
cnm inşallah daha fazla ilelrlemesin of ya çok zor gerçekten bebişler hasta olunca..
allah yardımcın olsun cnm..
çok sağol canım, şu breathe right burun bantlarından var eşim kullanıyor bazen burnu tıkanıkken, acaba kaana olurmu ki ?
ellerine sağlık canım harika görünüyorlar
sağol güldenim, inşallah canım ya bi an önce atlatsın bebişlerimiz bu salgını
nile iyi bir doktor bulduğunuza çok sevindim tatlım, inşallah hayırlı haberlerle geleceksiniz,
süt konusuna gelincede hiç üzülme sen elinden geleni yapmışsın zaten sen çok iyi bi annesin üzülme olurmu
ha bu arada 2. çocuk düşünülüyormuş ee tabi ama miniğiminde bi yaşıtı olsun dimi
sağol canım sizede çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırlar
gece yatmadan fitil vermiştim her önleme karşı gece çıkmadı çok şükür canım,
cold mix hiç duymadım ben bitkisel herhalde dimi?
sağol dilekçim baktım düzelmiyor onuda deneyim bir canım sağol
bu arada eşinede çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu dönemide atlatcaksınız karı koca eminim canım senin desteğin eşini ayakta tutmaya yeterde artar
sağol songülüm olabilir bilmiyorumki :26:
kolay gelsin bizede uğrarmısın
alem bu almanlar ya , gerçi benim iş arkadaşım 15 ay küsür emzirdi ikinciye hamile kaldı kesti mecburen şaşırmıştım bende o zaman
hakikaten öyle canım ya, bizim bura bugün soğuk ve yağmurlu ama pencereden bakıyorumda bebek arabaları dolmuş yollarda, biz çok temkinliyiz herhalde onlar kendilerini salıveriyorlar
isteriz isterizzz
sağol canım sizede çok geçmiş olsun kıyamam ya
aman çıkmasın ateş cnm
inşallah istediğim gibi bir drdir bakıcaz bakalım..
bizden şimdilik bu kadar paşa uyanmadan hemen bi duşa gireyim tekrar hayırlı cumalar kızlar
görüşürüz cnm dikkat et kendine ve paşalara..
1 yumurta
250 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağ(margarin de kullanabilirsin)
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
1 limon rendesi(istersen tarçınveya portakal kabuğu veya toz zencefil de kullanabilirsin)
şeker hamuru
şeker hamuru hariç hepsini çok iyi yoğur.kulak memesinden biraz sert bir hamur olacak.sonra merdane ile açıp kalıplarla kes. yağlı kağıt serdiğin tepsiye dizip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dakika beyaz kalacak şekilde pişir
kurabiyeler soğarken nişasta ile şeker hamurunu açıp kalıplarla kes.üzerine şekerlemelerle süsle(ben arjantin şekeri kullandım ama bonibon vs de kullanabilirsiniz)
şeker hamuru yoksa hamuru ikiye bölüp bir kısmına gıda boyası katıp renklendirebilirsiniz
afiyet olsun
cnm yukarıda verdim tarifidefneninde diş fırçası var ama babaannesinde ve yerlerde
dolaşıyor
şeker hamuru cnm
fundammmmmm iyide bende öyle yetenek yok cnm ya maşallah sana:
yok yok bende istiyom gelicem izmire..
zaten eşimde orda okumuş hep gitmek istiyo..