- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.701
Uzun bi aradan sonra esim mesaiye kalmis gelmiyo ama ben yinede tavuklu tel sehriyeli corba yaptim bide ispanak yemegi.yarin okula gidicem artik aksam yemekleri hazir olmus oldu.kolay gelsin cnm:
menüde ne var bakyim?
Aklima gelen yok ama canim havaleyle ilgili detayli bilgi alabilirsin belki bilmedigin bisey soyler.ins. hayirli haberlerini bekliyoruz canim.sağol tatlım biliyorumm
kızlar..
doktora sormak için soru hazırlıyorum çünkü unutuyoruz
sizinde aklınıza gelenler varsa yazarmısınız?
ben yazdıklarımı gönderiyorum size..
szinde aklınıza gelenler varsa yazarsanız sevinirim..
1.
Demir ilacı
2.
Sütmü devam sütüylemi devam etmeliyiz
3.
Havale geçirdiğimiz için hangi ilaçlardan uzak durmalıyız
4.
Balık yağı
5.
bağışıklık güçlendiricimi kullanalımıyız?
6.
Evde ayakkabı giydirmelimiyiz?
7.
Gırip aşısı yaptırmalımıyız?
Cok tatli oluyo halleri ya bizde bayadir gitmedik parka.daha uzaktan kaydırağın üstünü gördü çığlıklar başladı telleri aşıp gitcekmiş:) karşılaşmadık canım ya aramızda yürüyerek bi yarım saat var ama orta nokta 15. dk :)
sahi senin işin evde ymek yapar mı songül aşçı ya ondan soruyorum :)
evet canım 16-17 derece falan mina için iyi ama bizim için pek iyi değil baksana yağmur yok kar yok bu gidişle su da olmayacak yazın
Beni iyi akşamlar tatlim ben pc başındaydim aslında.emir in uyuduktan sonraki ikinci uyanışi ayagimda salliyorum simdi.evet geçmişi okuyorum bir yandanda telden.
Gecmıs baya bırıktı cnm:)
Nasılsın hersey yolundadır ıns
Emır annesını hep yanında ıstedıgı ıcın mı uyanıyo acaba ya
Gunduz senı göremıyo buluncada bırakmak ıstemıyo herhalde keyfı nasıl hasta falan degıldır ıns
annesını yoruyo ama ıns bu dönemde gececek cnm
Sorma cnm oku oku bitmiyo. Ne bileyim tatlim vallhi çözemedim bu isi belkide beni cok özledigi kesin. Derin uykuya dalana kadar hep boyle yapıyor. Daha hic görmedim ilk uyutmamdan sonra kalkmadan uzun ve derin uyudugunu. Senin kizlar nasil. Cnm senin kucuk kreşe gidiyodu dimi neden vermistin .yarim gündüz sanirsam
ah canım bende küçük gidiyo sanıyorum diyorum ki bu kız niye vermişki bukadar küçükken kreşe belkide almanyada erken başlatıyorlardır diyorumCalısan annelerın cocuklarında daha cok oluyo galıba cnm ya
Zor gercekten allah kolaylık versın..
Benım buyuk krese gıdıyo cnm ıkı tane ya bende:) 3,5 yasında yurt dısındayım ben burda 2 yasında baslıyolar bız uc yasında basladık 4 gec oluyo dıl ögrenme uyum saglama acısından
Yarım gun gıdıyo cok sevıyohem onada degısıklık oluyo:)
Kucukle ıkımız bıraz rahatsızız ama toparladık bıraz ıns ıhlamur zencefıl tavuk suyu corba derken:) bırazda ılac takvıyesı
Banyo dıye tutturdu beyza onları yıkadım uyudular bende dınlenme moduna gectım:)
ah canım bende küçük gidiyo sanıyorum diyorum ki bu kız niye vermişki bukadar küçükken kreşe belkide almanyada erken başlatıyorlardır diyorum
geçmiş olsun cnm. bende 2 günde bir yıkıyorum banyo sonrası çok rahatlıyorlar bizimkide hergün parka çıkıyo çokda terliyo
canı rahatlar derlerya büyüklerimiz gerçekten doğru . oh şimdi sende keyfine bak canım.nar ye ve yedir canım bağışıklığı güçlendiriyor muş.
Sıbell okuyup gıtmıssın fırsat yok herhal:)
Wavs hosgeldın cnm nasılsın?
Kız hıc verırmıyım el kadar bebemıgercı beyza bebegım de kucuk ama onun gıtmesı gerekıyo:)
Evet cnm rahatlıyolar benımkıler su kusu zaten banyo kelımesı gecmesın yanlarında:)
Bende beyazı seyredıyorum sende hemen ac surprız var:)
kim var tatlım beyazda aç diyom benim adam açmıyor film izliyo merak ettim.
wash nbr tatlım gecekuşu
hosbuldum canım
ay yoruldum valla oku oku ancak bıtrdım
ıyıyım canım sağol sen nasıl olsun nıda nasıl
ellerim tombik tombik.
kirlernince çok komik.
kirli eller sevilmez.
güzelliği görülmez.
saçlarım bakım ister.
hele dişler heledişler.
uzamasın tırnaklar.
kirlenmesin kulaklar.
çok koşupta terleme.
soğuk sulardan içme.
sonra hasta olursun.
doktorunu bulursun:
mimiklerle yaparsanız çok hoşlarına gidiyo biz buşarkıyı söyleyip coşuyoruz..
kim var tatlım beyazda aç diyom benim adam açmıyor film izliyo merak ettim.
wash nbr tatlım gecekuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?