2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben kaçıyorum herkese iyi tatiller:
öpüyorum sizi kendinize ve bebişlere dikkat edin:
benim içinde dua edin lütfen güzel sonuçlarla geleyim..

kolay gelsin cnm:
menüde ne var bakyim?
Uzun bi aradan sonra esim mesaiye kalmis gelmiyo ama ben yinede tavuklu tel sehriyeli corba yaptim bide ispanak yemegi.yarin okula gidicem artik aksam yemekleri hazir olmus oldu.
Aklima gelen yok ama canim havaleyle ilgili detayli bilgi alabilirsin belki bilmedigin bisey soyler.ins. hayirli haberlerini bekliyoruz canim.
Cok tatli oluyo halleri ya bizde bayadir gitmedik parka.
evet canım 16-17 derece falan mina için iyi ama bizim için pek iyi değil baksana yağmur yok kar yok bu gidişle su da olmayacak yazın

Aynen canim aynen bendone dan korkuyorum su olmassa napariz insanlar boyle azdikca valla sonumuzu Allah hayir etsin.

songüllll bayıldım be bu şarkıyaa ya 2. ye şimdi tekrar dinliyorum çok çok güzel sağol canım benim.

Beni iyi akşamlar tatlim ben pc başındaydim aslında.emir in uyuduktan sonraki ikinci uyanışi ayagimda salliyorum simdi.evet geçmişi okuyorum bir yandanda telden.

Beni iyi akşamlar tatlim ben pc başındaydim aslında.emir in uyuduktan sonraki ikinci uyanışi ayagimda salliyorum simdi.evet geçmişi okuyorum bir yandanda telden.

Gecmıs baya bırıktı cnm:)
Nasılsın hersey yolundadır ıns
Emır annesını hep yanında ıstedıgı ıcın mı uyanıyo acaba ya
Gunduz senı göremıyo buluncada bırakmak ıstemıyo herhalde keyfı nasıl hasta falan degıldır ıns
annesını yoruyo ama ıns bu dönemde gececek cnm

Cnm doktora gidicaekmissiniz hayırli haberlerini bekliyorum. Bu arada sorulardan ayakkabi ve süt olayıni merak ediyorum. Canım senin bakici niye uykusu gelmeden yatırıyoki nili öyle yazmissin .cok yoran bir çocukda degil nil anladıgim kadarıyla ile. Bizimkide hep ayakta salliyo hatta uyuyor sallamaya devam ediyo fena alisti sallanmaya

Sorma cnm oku oku bitmiyo. Ne bileyim tatlim vallhi çözemedim bu isi belkide beni cok özledigi kesin. Derin uykuya dalana kadar hep boyle yapıyor. Daha hic görmedim ilk uyutmamdan sonra kalkmadan uzun ve derin uyudugunu. Senin kizlar nasil. Cnm senin kucuk kreşe gidiyodu dimi neden vermistin .yarim gündüz sanirsam

Calısan annelerın cocuklarında daha cok oluyo galıba cnm ya
Zor gercekten allah kolaylık versın..

Benım buyuk krese gıdıyo cnm ıkı tane ya bende:) 3,5 yasında yurt dısındayım ben burda 2 yasında baslıyolar bız uc yasında basladık 4 gec oluyo dıl ögrenme uyum saglama acısından
Yarım gun gıdıyo cok sevıyo hem onada degısıklık oluyo:)
Kucukle ıkımız bıraz rahatsızız ama toparladık bıraz ıns ıhlamur zencefıl tavuk suyu corba derken:) bırazda ılac takvıyesı
Banyo dıye tutturdu beyza onları yıkadım uyudular bende dınlenme moduna gectım:)

nutraks evet cnm ya çok zor uyku problemi ama b günlerde geçecek biliyorum ,sadeceçalışırken çok zor oluyo uykusuz işe gitmek yoksa evde olsma o uyuyunca bende uyurum. ev işi nasıl olsa yapılır dersin ama çalışınca öyle olmuyo herşeye yetişmeye çalışırken kendinden çok özveri veriyosun.

biberon canım benim ya desteğin için çok teşekkür ederim. emirde babasını görmeyi bırak ayak sesini duysun uykusu kaçıyo zaten kaçmaya hazır desene sizin nasıl düzeldi canm ya darııs başıma . yan yana yatalım diyorum siz anlattıkça yatıyo emziğide veriyorum uyumaya çalışıyo aslında kuzum ama en sonunda sıkılıyo yatak başına tutunup kalkmak istiyo hepten uykusu kaçıyo. hadiiii sallamaya devam.

minam canım yaptığın sitemi okudum bende es geçtiysem kusura bakma ama ben zaten çok yoğun yazamıyorum. konu kapanmış ama bende yazmak istedim sana hoş geldin aramıza

ah canım bende küçük gidiyo sanıyorum diyorum ki bu kız niye vermişki bukadar küçükken kreşe belkide almanyada erken başlatıyorlardır diyorum
geçmiş olsun cnm. bende 2 günde bir yıkıyorum banyo sonrası çok rahatlıyorlar bizimkide hergün parka çıkıyo çokda terliyo
canı rahatlar derlerya büyüklerimiz gerçekten doğru . oh şimdi sende keyfine bak canım.nar ye ve yedir canım bağışıklığı güçlendiriyor muş.

Kız hıc verırmıyım el kadar bebemı gercı beyza bebegım de kucuk ama onun gıtmesı gerekıyo:)
Evet cnm rahatlıyolar benımkıler su kusu zaten banyo kelımesı gecmesın yanlarında:)
Bende beyazı seyredıyorum sende hemen ac surprız var:)

kim var tatlım beyazda aç diyom benim adam açmıyor film izliyo merak ettim.

wash nbr tatlım gecekuşu

kim var tatlım beyazda aç diyom benim adam açmıyor film izliyo merak ettim.

wash nbr tatlım gecekuşu

bende sımdı sana yazacktı canım
ıyıyım canım sen nasılsın uyudumu pasa
bıkacgundur gecekusluğu pek kalmadı valla
actım ben beyazı nevarkı
ayıp olmazsa canım mesleğın neydı senın

hosbuldum canım
ay yoruldum valla oku oku ancak bıtrdım
ıyıyım canım sağol sen nasıl olsun nıda nasıl

Bızde daha ıyıyız cnm sagol
acıl ıylesme planı yapmak zorundaydık yoksa kuzulara kım bakacak:) normalde ılac almayı sevmem ama alıyorum napcan:)
Nıda su kusu hasta hasta cıkmadı sudan:)ıns onunda ılerlemez yatmadan önce bırer cay bardagı ıhlamur ıcırdım ıcım rahatladı:)

heheh en sevdiğimiz şarkı bizimde bakıcı teyzemiz öğretti bizede

canım çok çok geçmiş olsun rabbim sıkıntınızı gidersin tez vakitte. eşini evladını sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…