2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben normalde ayakta salliyorum canim tabi sonra isime gucume bakiyorum yattigim zamanda uyandiginda yanima aliyorum ama beraber yattigimiz zaman senin dedigin gibi yapiyo bizimkide uykusu hemen gelmiyo bi oraya yatiyo bi obur tarafa sonra kalkiyo oturuyo uyuyamiyo sonra kalkip odada gezinmek istiyo izin veriyorum bende cunku karanlikta bisure sonra cani skliyo kendi geliyo yatmak istiyo bi oraya bi buraya donuyo oyle uyuyo ama sen calistigin icin okadar vaktin olmaz canim.bende hergece erenle uyusam alisir oda uykuya ama nadiren beraber yatiyoruz.

kızlar ben kaçıyorum herkese iyi tatiller:
öpüyorum sizi kendinize ve bebişlere dikkat edin:
benim içinde dua edin lütfen güzel sonuçlarla geleyim..
Güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarim sizinle

canım çok çok geçmiş olsun rabbim sıkıntınızı gidersin tez vakitte. eşini evladını sana bağışlasın.
Amin canim allah razı olsun

Valla artık be oğluma ne vereceğimi şaşırdım hazır meyve suları verme diyorlar evde kendiniz sıkın diyorlar sonra evdekide iyi değil şekerli diyorlar bizim çocuklar hiç meyve suyu içmeyecekmi anlamadim gitti efe her meyveyi yemiyor suyunu sıkınça içiyor
Kafam allak bullak oldu anlamadim gitti

Aynen dedigin gibi canim tabi sknca sekeri ortaya cikiyo o dogru ama bence tek zarari ac karnina icilmesi ozaman zarari olur ama kahvaltida falan yemekle birlikte ictigi surece sorun olucani sanmiyorum yada tok karnina icince yine sorun olmaz bence.
Günaydın canimm benim görüşüruz sonra tatlım iyi dersler

Buarada öğlenden sonra tiramisu tarifini vereceğim dün eşime sormayı unuttum çünkü

Tamda onu yazicaktim bende tarifi bekliyorum canim.hazir tenefusteyken girdim yine burayada ayri kalamiyorum.

Iyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya

benı canım burdayım dedım ama bende cıkıyorum canım kusura bakma olurmu bekleyemedm senı
gorusuruz optum hayrlı geceler

Yok cnm ne kusuru kımse yok dıye bende gırmedım bı daha, bıraz kıtap okudum bı suru kıtap var sırada okumak ıcın alıyorum vakıtsızlıkten beklıyolar bı kösede..

Zaten aç karnına vermeyiz su.yu canim.neyse haftada bir kere veriri Meyve suyu ozaman birşey olmaz heralde

Iyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya
Geçmiş olsun canim.şimdi nasıl.nidam kiyamam ona.inşallah ateşi çıkmaz daha fazla

Fatma ıyı dersler cnm
Dılek songul tarıflerı unutmayın:)
Şimdi yazacağım tatlım

2 yumurta sarısı
Bir yumurta bütün
110 gr toz şeker
500 ml mascarpone==türkcesi labne peyniri sanırım
500 ml krema
Iki paket kedi dili biskuvisi
Kahve yada kakao

Yumurta ve şeker iyice çirpılır beyaz olana kadar.sonra labne peyniri ekleyip tekrar çirpılır .
Başka kabta krema yapilir bu olan krem santi yumurtanın içine katılır sonra bunlar biraz daha çirpılır.

Sonra pastayı yapacağınız tepsiye önce kremadan az koyun tabanına sonra kakao yada kahveyi su koyup sulu bi kıvam yapiyorum bisküvileri bu kakaolu karışıma batırıp tepsiye koyuyoruz sonra krema sonra bidaha bisküvi ben 3 kat yaptım bugün ve bir gün muhakkak dinlenmesi gerekiyor yerken üstüne kakao serpip afiyetle yiyoruz

Umarım iyi anlatmisimdir

Iyı hafta sonları kızlar
Bı ıyılesemedık ya
Verseydin keske canim surup en azindan daha fazla yukselmezdi sende rahatlamis olurdun ins. iyilesirsiniz canim.burda bugun biraz yagmur vardi ama daha bu baslangic diyo gava durumunda ins. yagarda biraz mikroplar olur ya.
Fatma ıyı dersler cnm
Dılek songul tarıflerı unutmayın:)

Sagol canim atlattik yine bi sekilde bugunude ama bu ikinci donem iyice zorliycak beni bisuru sey var ezberlenicek.

Sagol canim bende daha once hemen hemen boyle yapmistim sadece krema yerine baska bisey kullanmistim sanirim ama idare eder bisey olmustu tabi acemilik vardi ama bunuda deniycem ahcimiza guveniyorum ins. guzel olur.Elinize saglik afiyetle yiyin bakalim resmide goremedim ya.:-(

Kremali olan pastalati bende pek tutturamam kremasini iyi ayarlamak gerek erimemesi lazım birde en önemli nokta buzdolabında bir gece dinlenmesi umarım denediginde güzel olur :)
Telden giriyorsan resmi belki göremezsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…