- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.741
Canimmm rabbim tez zamanda sende evlat sahibi olursu insallah rabbim ol derse olur
Wavs buralardamısın cnm az ısım var mutfagı toplayam gelırım bırazdan:)
Gecmiz olsun canim ne asisi olucaktinizki bak bugun daha iyiymis efe ins. kisa surede eskisine doner canim.
Ayy cok uzuldum canim ben bile heycanlanmistim ama olsun belki boylesi daha hayirlidir zamani vardir belki Allah kucagini bos birakmasin canim.
Ben normalde ayakta salliyorum canim tabi sonra isime gucume bakiyorum yattigim zamanda uyandiginda yanima aliyorum ama beraber yattigimiz zaman senin dedigin gibi yapiyo bizimkide uykusu hemen gelmiyo bi oraya yatiyo bi obur tarafa sonra kalkiyo oturuyo uyuyamiyo sonra kalkip odada gezinmek istiyo izin veriyorum bende cunku karanlikta bisure sonra cani skliyo kendi geliyo yatmak istiyo bi oraya bi buraya donuyo oyle uyuyo ama sen calistigin icin okadar vaktin olmaz canim.bende hergece erenle uyusam alisir oda uykuya ama nadiren beraber yatiyoruz.nutraks evet cnm ya çok zor uyku problemi ama b günlerde geçecek biliyorum ,sadeceçalışırken çok zor oluyo uykusuz işe gitmek yoksa evde olsma o uyuyunca bende uyurum. ev işi nasıl olsa yapılır dersin ama çalışınca öyle olmuyo herşeye yetişmeye çalışırken kendinden çok özveri veriyosun.
biberon canım benim ya desteğin için çok teşekkür ederim. emirde babasını görmeyi bırak ayak sesini duysun uykusu kaçıyo zaten kaçmaya hazır desenesizin nasıl düzeldi canm ya darııs başıma . yan yana yatalım diyorum siz anlattıkça yatıyo emziğide veriyorum uyumaya çalışıyo aslında kuzum ama en sonunda sıkılıyo yatak başına tutunup kalkmak istiyo hepten uykusu kaçıyo. hadiiii sallamaya devam.
minam canım yaptığın sitemi okudum bende es geçtiysem kusura bakma ama ben zaten çok yoğun yazamıyorum. konu kapanmış ama bende yazmak istedim sana hoş geldin aramıza
Günaydın kızlargüzel bir hafta sonu diliyorum herkese
Güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarim sizinlekızlar ben kaçıyorum herkese iyi tatiller:
öpüyorum sizi kendinize ve bebişlere dikkat edin:
benim içinde dua edin lütfen güzel sonuçlarla geleyim..
Amin canim allah razı olsuncanım çok çok geçmiş olsun rabbim sıkıntınızı gidersin tez vakitte. eşini evladını sana bağışlasın.
tatlım bunu yasemin söylemişti sanırım proftan dinlemiş ama inan bana pek inandırıcı gelmedi diycem. ne bileyi benim kendi düşüncem. şimdi demeyin profamı kafa tutcan diye ama yanlış anlaşılmasın. hani insan neye inanırsa o tesir eder ya . ne bileyim yıllardır bu böyle portakal suyu c vitaminidir ve en basit grip hastalığında bile doktorlar bol içirmeyi önerir. ve gerçektende içildiği zaman çabuk toparlanırsın. ben kesinlikle c vitamini açıısndan çok faydası olduğunu üşünüyorum. ve her gün içiriyoruz emire arkasından da pekmezini yiyor demir+ cvitamini emilimi kolay olsun diye.
yüzyıllardır süre gelen tez bozuldumu yani şimdi .
Günaydın canimm benim görüşüruz sonra tatlım iyi derslerGunaydin canim okuldayim bende hoca geldi yazamiycam gorusuruz sonra.
Aynen dedigin gibi canim tabi sknca sekeri ortaya cikiyo o dogru ama bence tek zarari ac karnina icilmesi ozaman zarari olur ama kahvaltida falan yemekle birlikte ictigi surece sorun olucani sanmiyorum yada tok karnina icince yine sorun olmaz bence.Güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarim sizinle
Amin canim allah razı olsun
Valla artık be oğluma ne vereceğimi şaşırdım hazır meyve suları verme diyorlar evde kendiniz sıkın diyorlar sonra evdekide iyi değil şekerli diyorlar bizim çocuklar hiç meyve suyu içmeyecekmi anlamadim gitti efe her meyveyi yemiyor suyunu sıkınça içiyor
Kafam allak bullak oldu anlamadim gitti
Günaydın canimm benim görüşüruz sonra tatlım iyi dersler
Buarada öğlenden sonra tiramisu tarifini vereceğim dün eşime sormayı unuttum çünkü
benı canım burdayım dedım ama bende cıkıyorum canım kusura bakma olurmu bekleyemedm senı
gorusuruz optum hayrlı geceler
Zaten aç karnına vermeyiz su.yu canim.neyse haftada bir kere veriri Meyve suyu ozaman birşey olmaz heraldeAynen dedigin gibi canim tabi sknca sekeri ortaya cikiyo o dogru ama bence tek zarari ac karnina icilmesi ozaman zarari olur ama kahvaltida falan yemekle birlikte ictigi surece sorun olucani sanmiyorum yada tok karnina icince yine sorun olmaz bence.
Tamda onu yazicaktim bende tarifi bekliyorum canim.hazir tenefusteyken girdim yine burayada ayri kalamiyorum.
Geçmiş olsun canim.şimdi nasıl.nidam kiyamam ona.inşallah ateşi çıkmaz daha fazlaIyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya
Şimdi yazacağım tatlımFatma ıyı dersler cnm
Dılek songul tarıflerı unutmayın:)
Verseydin keske canim surup en azindan daha fazla yukselmezdi sende rahatlamis olurdun ins. iyilesirsiniz canim.burda bugun biraz yagmur vardi ama daha bu baslangic diyo gava durumunda ins. yagarda biraz mikroplar olur ya.Iyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya
Fatma ıyı dersler cnm
Dılek songul tarıflerı unutmayın:)
2 yumurta sarısı
Bir yumurta bütün
110 gr toz şeker
500 ml mascarpone==türkcesi labne peyniri sanırım
500 ml krema
Iki paket kedi dili biskuvisi
Kahve yada kakao
Yumurta ve şeker iyice çirpılır beyaz olana kadar.sonra labne peyniri ekleyip tekrar çirpılır .
Başka kabta krema yapilir bu olan krem santi yumurtanın içine katılır sonra bunlar biraz daha çirpılır.
Sonra pastayı yapacağınız tepsiye önce kremadan az koyun tabanına sonra kakao yada kahveyi su koyup sulu bi kıvam yapiyorum bisküvileri bu kakaolu karışıma batırıp tepsiye koyuyoruz sonra krema sonra bidaha bisküvi ben 3 kat yaptım bugün ve bir gün muhakkak dinlenmesi gerekiyor yerken üstüne kakao serpip afiyetle yiyoruz
Umarım iyi anlatmisimdir
Sagol canim bende daha once hemen hemen boyle yapmistim sadece krema yerine baska bisey kullanmistim sanirim ama idare eder bisey olmustu tabi acemilik vardi ama bunuda deniycem ahcimiza guveniyorum ins. guzel olur.Elinize saglik afiyetle yiyin bakalim resmide goremedim ya.:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?