- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.721
Bızde daha ıyıyız cnm sagol
acıl ıylesme planı yapmak zorundaydık yoksa kuzulara kım bakacak:) normalde ılac almayı sevmem ama alıyorum napcan:)
Nıda su kusu hasta hasta cıkmadı sudan:)ıns onunda ılerlemez yatmadan önce bırer cay bardagı ıhlamur ıcırdım ıcım rahatladı:)
cnm parmağa sürülen acı ojelerden alıp sürmeyi dene istersen belki tadını aldıkça bırakır
hayırlı yolculuklar cnm
kp geçmiş olsun
cnm sen gönlünü ferah tut, rabbime sığın herşey ondan
erdem paşanın bişeyciği yok bak göreceksin
cnm herşeyin bi zamanı vardır. benim bi tanıdığımda tüp bebek denedi defalarca olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
yine tanıdıklardan biri defalarca tüp bebek denedi olmadı
son şansı vardı kalan embiriyolarda ve onlar tuttu.ağustosta 1 yaşına girecek şimdi.
allaha dua et ve stres olma.biliyorum söylemesi kolay ama başka çare yok
rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, kucağın dolsun inşallah
allah şifa versin bir an önce
annesinin halini düşünemiyorum
sağol cnm
bugünlerde yoğunum biraz ancak vakit bulabildim
ana kız süperiz,defnenin dişler çıkmaya devam o yüzden biraz iştahsızlık var
onun haricinde şükür iyiyiz
sen nasılsın, annen geldi gözün aydın
cnm iyiyim şükür defne de iyi
ana kız geçinip gidiyoruz
sıpayı öpücüklere boğuyorum o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
günaydın cnm iyiyiz biz siz nasılsınız ana kız?
cnm çok pratik bir tarif veriyim
1 kg havuç
yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tereyağ
1 paket petibör bisküvi(yarım kiloluk)
yarım çay bardağı su(havuçlar suluysa daha az koyabilirsin)
hindistan cevizi
havuçları rendeleyip tencereye al.üzerine şekeri boşalt ve suyu ekleyip ocağa koyup kaynat. havuçlar ölünce vanilya ve tereyağı da katıp 5-6 dakika kısık ateşte karıştırarak pişirip ocaktan al.
daha sonra havuçlar sıcak-ılık haldeyken içine petibörleri kır.iyice karıştır.2 çeşirt sunumu var.birincisi havuçları ceviz buyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp hindistan cevizine bulayı kürdan takarak sunabilirsin ya da borcamın altına bir paket hindistan cevizi döküp üstüne havuçları döküp düzle.1 paket de üzerine hindistan cevizi serpip dilimleyip ervis edebilirsin
afiyet olsun
bende sımdı sana yazacktı canım
ıyıyım canım sen nasılsın uyudumu pasa
bıkacgundur gecekusluğu pek kalmadı valla
actım ben beyazı nevarkı
ayıp olmazsa canım mesleğın neydı senın
bende sımdı sana yazacktı canım
ıyıyım canım sen nasılsın uyudumu pasa
bıkacgundur gecekusluğu pek kalmadı valla
actım ben beyazı nevarkı
ayıp olmazsa canım mesleğın neydı senın
Kacırdın:) adını daglara yazdım yarım:))
Sıbel can var kasetınde söylemıs onu soyledı:)
Sıbel can songulun dedıgı sarkıyı soyluyodu cnm
Ama burası euro d belkı zamanlar farklıdır
yorgun gibi sin canm . hayırdır temizlik filanmı. ben aslında mimarlık okudum canm . ama maalesef mesleğimi yapmıyorum. kurumsal bir firmada finans bölümündeyim.
:26::26:çok üzüldüm bak şimdi ama ben kulaklıkla 5. ye filan dinliyorum çok güzel aşk şarkısı yaaa dimi ama sibel canda çok gzüel yorumlamıştır.
cocujlar olunca mecbur canım ılac alıcaz tabı
hastayken banyo ıyı gelıyo enazndan bana bebıslerede ıyı gelır heralde
ohh neguzel ıcırmısın sen ıhlamur alp tuğra daha bebekken ıcıyodu sımdı ıcmez oldu cocuk
bıde ben sıey soracam burda konusuldu ya portakalın suyunu ıcmek faydalı değil dıye ben bazen portakal elma havuc armut sıkp ıcırıyorum bundadamı aynı oluyo acaba sekermı ıcmıs olsuyoruz yanı
cocujlar olunca mecbur canım ılac alıcaz tabı
hastayken banyo ıyı gelıyo enazndan bana bebıslerede ıyı gelır heralde
ohh neguzel ıcırmısın sen ıhlamur alp tuğra daha bebekken ıcıyodu sımdı ıcmez oldu cocuk
bıde ben sıey soracam burda konusuldu ya portakalın suyunu ıcmek faydalı değil dıye ben bazen portakal elma havuc armut sıkp ıcırıyorum bundadamı aynı oluyo acaba sekermı ıcmıs olsuyoruz yanı
bugn daha iyiyim cnm taylol içtim akşam bakalım bu akşamda içicem..
kıyamam ya geçmiş olsun cnm:
cnm hakkında hayırlısı diyecem ama sana artık ne söylesek boş geliyodur eminim karışıdan konuşması kolay çünkü haklısın ama şunu söyliyeyim
eşimin bi arkadaşı tam 8 kere denedi ve 8. rapbim oldedi ve oldu inşallah seninde bibirdaki denemen olumlu olur cnm dualarımdasın..
çok zor bi durum gerçekten cnm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebekçik..
of ya çok kötü alahım insanı evladıyla sınamasın gerçekten allahım yardımcıları olsunn..
allahım dualarını kabul etsin cnm..
cnm aman diyim ateşi biliyosun olmadı fitille müdahele et ateş şakaya gelmez..
cnm geçmiş olsun taylol içtim ben kendime geldim sanki ama gece yatarken iç çünkü sersem yapıyo..
cnm bakıcı ayaklarında uyutuyo malesef ama çocuklar ona kim nasıl davranırsa onu istiyolarya alışkanlıklardan vaz geçirmek çok zor
çünkü o uykusu tam olarak gelmediğinde uyutmak istiyo oyüzden bence yoksa nilin iyice uykusunun gelmesini beklese nil uyuyacak aslında kendi kendine..
ama bizde gece çok sık uyanıyoruz ve benimyanımda uyursa daha uzun uyuyo sanıyorum kendini güvende hisssediyo
onlar ne isterse o oluyo cnm şimdilik..
ay mutlaka deniyecem bende..
kızlar herkese gümnaydınnnnn:
nil biraz daha iyi çok şükür ama akşam ateşi hafif yükselir gibi ldu bende uyumadan dolwen verdim gece çıkmadı çok şükür şimdi yine bnakıcımız takipte bakalım gün içinde çıkacakmı..
normal ev ısı canım farklı bısey hyapmadım
bıde bugun arkadasmla kuafore gıttık onun ısı vardı alp tuğrayı esıme bıraktım onunda 9.5 aylık bebeğı var oda esıne bıraktı bıraz kacamak yaptık bugun 2.5 saat olsada guzeldı
guzel bı bolum okumusun canım hıc yapmadnmı mesleğını calsma saatlerın uzunmu
tatlım bunu yasemin söylemişti sanırım proftan dinlemiş ama inan bana pek inandırıcı gelmedi diycem. ne bileyi benim kendi düşüncem. şimdi demeyin profamı kafa tutcan diye ama yanlış anlaşılmasın. hani insan neye inanırsa o tesir eder ya . ne bileyim yıllardır bu böyle portakal suyu c vitaminidir ve en basit grip hastalığında bile doktorlar bol içirmeyi önerir. ve gerçektende içildiği zaman çabuk toparlanırsın. ben kesinlikle c vitamini açıısndan çok faydası olduğunu üşünüyorum. ve her gün içiriyoruz emire arkasından da pekmezini yiyor demir+ cvitamini emilimi kolay olsun diye.
yüzyıllardır süre gelen tez bozuldumu yani şimdi .
saolun allh razı olsun hepinzden nasip degilmmiş inşlh amin benimde son4tane emruyom kaldı doktorum 2ay sonra yapalım dedı ama ben korkuyorum artık tutmama korkusu ama herşey allhtn birgün inşlh banada nasip eder kendimden cok eşime üzülüyorum cok istemiştık ama hayırlısı ablamda diyo üzülme bak bana diyo 9sene sonra normal yoldan oldu bide dk ona senin hiç cocuyun olmaz dedi ama allhım ona nasip etti 9sene sonra hayırlısı artık canım
Genel olarak meyve sularında var galıbabende portakal sıkıp ıcıyorum azaltıp meyve yemek lazım
Nıda ya meyve yedıremıyorum ısırıp tutuyo agzındasuyundan ıcırıyodum oda sıkıntı sımdı karısık meyve robotta cekıp verıyorum napım
Benımkılere de bebekken ıcıremezdım ıcıne ayva kabugu lımon atıyorum toz zencefıl ıcırırken ıcıne az bal koyuyorum
bıraz severek bıraz zorla oluyo ama ıcıyolar:)
hee tamam canım dınledım songul olnumu demıstı guzelmıs
buarada songul nerelerde acep
wavss ne iyi yapmışsın cnm insna kendine geliyor arada kaçamak lazım . bende en kısa sürede kuaföre gidip şöyle köklü bir değişiklik yapıcam saçlarıma . kendimi iyi hissetmek için.
kızlar çok geç olmuş ben yatıyorum iyi geceler öpüyorum sizi çok
evet seker var tabı meyvelerde ama sıkınca hep seker olması korkutucu geluyo ınsana
ben bazen yedryorum bazen sıkyorum sertlerı pek yıyemıyo tabı
oo sen bayağ bı vıtamnlo yapıyomusn canım
wavss ne iyi yapmışsın cnm insna kendine geliyor arada kaçamak lazım . bende en kısa sürede kuaföre gidip şöyle köklü bir değişiklik yapıcam saçlarıma . kendimi iyi hissetmek için.
kızlar çok geç olmuş ben yatıyorum iyi geceler öpüyorum sizi çok
Bılmıyorumkı cnm ya cvr nın dedıgı gıbı bu prof lar ezberlerı bozuyo bazen
Yumurta hakkında bır suru sey soylenmıstı klosterol falan dıye sonra dedıler yumurta masum:)
Sende dene belkı sever alptugra:)
Nasılsın cnm ınsallah daha ıyısındır
Bak mucıze yanındaymıs Allah ol deyınce kım ne derse desın
Senın ıcınde hayırlısı olur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?