2012 kasım bebekleri büyüyor..

cocujlar olunca mecbur canım ılac alıcaz tabı
hastayken banyo ıyı gelıyo enazndan bana bebıslerede ıyı gelır heralde
ohh neguzel ıcırmısın sen ıhlamur alp tuğra daha bebekken ıcıyodu sımdı ıcmez oldu cocuk
bıde ben sıey soracam burda konusuldu ya portakalın suyunu ıcmek faydalı değil dıye ben bazen portakal elma havuc armut sıkp ıcırıyorum bundadamı aynı oluyo acaba sekermı ıcmıs olsuyoruz yanı

saolun allh razı olsun hepinzden nasip degilmmiş inşlh amin benimde son4tane emruyom kaldı doktorum 2ay sonra yapalım dedı ama ben korkuyorum artık tutmama korkusu ama herşey allhtn birgün inşlh banada nasip eder kendimden cok eşime üzülüyorum cok istemiştık ama hayırlısı ablamda diyo üzülme bak bana diyo 9sene sonra normal yoldan oldu bide dk ona senin hiç cocuyun olmaz dedi ama allhım ona nasip etti 9sene sonra hayırlısı artık canım

bende sımdı sana yazacktı canım
ıyıyım canım sen nasılsın uyudumu pasa
bıkacgundur gecekusluğu pek kalmadı valla
actım ben beyazı nevarkı
ayıp olmazsa canım mesleğın neydı senın

Sıbel can songulun dedıgı sarkıyı soyluyodu cnm
Ama burası euro d belkı zamanlar farklıdır

bende sımdı sana yazacktı canım
ıyıyım canım sen nasılsın uyudumu pasa
bıkacgundur gecekusluğu pek kalmadı valla
actım ben beyazı nevarkı
ayıp olmazsa canım mesleğın neydı senın

yorgun gibi sin canm . hayırdır temizlik filanmı. ben aslında mimarlık okudum canm . ama maalesef mesleğimi yapmıyorum. kurumsal bir firmada finans bölümündeyim.

Kacırdın:) adını daglara yazdım yarım:))
Sıbel can var kasetınde söylemıs onu soyledı:)

:26::26: çok üzüldüm bak şimdi ama ben kulaklıkla 5. ye filan dinliyorum çok güzel aşk şarkısı yaaa dimi ama sibel canda çok gzüel yorumlamıştır.

normal ev ısı canım farklı bısey hyapmadım
bıde bugun arkadasmla kuafore gıttık onun ısı vardı alp tuğrayı esıme bıraktım onunda 9.5 aylık bebeğı var oda esıne bıraktı bıraz kacamak yaptık bugun 2.5 saat olsada guzeldı
guzel bı bolum okumusun canım hıc yapmadnmı mesleğını calsma saatlerın uzunmu

tatlım bunu yasemin söylemişti sanırım proftan dinlemiş ama inan bana pek inandırıcı gelmedi diycem. ne bileyi benim kendi düşüncem. şimdi demeyin profamı kafa tutcan diye ama yanlış anlaşılmasın. hani insan neye inanırsa o tesir eder ya . ne bileyim yıllardır bu böyle portakal suyu c vitaminidir ve en basit grip hastalığında bile doktorlar bol içirmeyi önerir. ve gerçektende içildiği zaman çabuk toparlanırsın. ben kesinlikle c vitamini açıısndan çok faydası olduğunu üşünüyorum. ve her gün içiriyoruz emire arkasından da pekmezini yiyor demir+ cvitamini emilimi kolay olsun diye.
yüzyıllardır süre gelen tez bozuldumu yani şimdi .

Genel olarak meyve sularında var galıba bende portakal sıkıp ıcıyorum azaltıp meyve yemek lazım
Nıda ya meyve yedıremıyorum ısırıp tutuyo agzında suyundan ıcırıyodum oda sıkıntı sımdı karısık meyve robotta cekıp verıyorum napım
Benımkılere de bebekken ıcıremezdım ıcıne ayva kabugu lımon atıyorum toz zencefıl ıcırırken ıcıne az bal koyuyorum
bıraz severek bıraz zorla oluyo ama ıcıyolar:)

amin inşlah hepinzden allh razı olsunnasip degilmş vaktimz gelmemş demek ama cok zor eşime üzülüyorum kendimden cok ama hayırlısı artık inşlh bigun bizimde olur allah büyük bizede nasip eder inşlh

yok cnm yapmadım hiç. işimi ve çalıştığım kurumu seviyorum memnunum belkide ondan memnun olmasaydım belki kendi şimi yapmayı isterdim ama özel kendin çalışırsan bayana zor bir meslek gecen gündüüzn belli olmaz. şimdi çalıştığım yerde memur gibiyim. 18,00 de çıkıyorum işten . 8 saat çalışıyorum . eşimde bırakmamı istemedi. oda memnun bu saatlerden biraz kıskançtır benim eşim. aslında ona kalsa evde oturayım ister ama . ben niye okudum cnm . kendi ayaklarmın üstünde durmak zorundayım. hayat acısıyla tatlısıyla bizim.

evet yasmın solemıstı
ya nebıleyım benımde kafam karıstı acıkcası bazen yemeğın yanında yoğurt değilde meyve sıkyorum onu verıyorum ıctığıde bı bardak yoktur sureklıde değil
yanı eskıden berı hep oyle bılınr bende oyle bılıyorum haklısın kadın prof ama hepsı farklı seyler soyluyor ıste
bazn gercekte bıldıklerımız bızamn sonra doğru olmuyo ya cok sık dğişyo hersey

Nasılsın cnm ınsallah daha ıyısındır
Bak mucıze yanındaymıs Allah ol deyınce kım ne derse desın
Senın ıcınde hayırlısı olur ıns

wavss ne iyi yapmışsın cnm insna kendine geliyor arada kaçamak lazım . bende en kısa sürede kuaföre gidip şöyle köklü bir değişiklik yapıcam saçlarıma . kendimi iyi hissetmek için.

kızlar çok geç olmuş ben yatıyorum iyi geceler öpüyorum sizi çok

evet seker var tabı meyvelerde ama sıkınca hep seker olması korkutucu geluyo ınsana
ben bazen yedryorum bazen sıkyorum sertlerı pek yıyemıyo tabı
oo sen bayağ bı vıtamnlo yapıyomusn canım

kısa olsada ıyı geldı canım
bende yapıcam değişklık saclarımda değişm ıyıdır
tamam canım ıyı geceler sana

evet seker var tabı meyvelerde ama sıkınca hep seker olması korkutucu geluyo ınsana
ben bazen yedryorum bazen sıkyorum sertlerı pek yıyemıyo tabı
oo sen bayağ bı vıtamnlo yapıyomusn canım

Bılmıyorumkı cnm ya cvr nın dedıgı gıbı bu prof lar ezberlerı bozuyo bazen
Yumurta hakkında bır suru sey soylenmıstı kolesterol falan dıye sonra dedıler yumurta masum:)

Sende dene belkı sever alptugra:)

Son düzenleme:

Iyı geceler cnm arayı fazla uzatma sonra gecmıs cok bırıkıyo ona gore:)

Bana da kuaför lazım

Bılmıyorumkı cnm ya cvr nın dedıgı gıbı bu prof lar ezberlerı bozuyo bazen
Yumurta hakkında bır suru sey soylenmıstı klosterol falan dıye sonra dedıler yumurta masum:)

Sende dene belkı sever alptugra:)

haklısın canım zaten sureklı vermedğıme gore bı problem yok ozaman
yapayım canım bakalım seveckmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…