- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.761
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nidaya geçmiş olsun ya surup verseydin yani vermişsindir herhalde baya geç okudum çünkü
Dilek canım senin eşin mi rahatsız okudum ama mailden onu da anlamadım tam öyleyse en büyük destekçi eş böyle zamanlarda ne anne ne baba ben evlendim bir ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum 4 gün hastanede yattık eşim baktı hep annemler hiç gelmedi ben çok üzülmüştüm ama sonra bi baktım benim ailem eşim artık başka kimseden medet umulmuyo her türlü zorluk güzellik artık eş arasında
Bizi sorarsaniz huysuzluk tavan yaptı yeni bi işkence şekli rana işkencesi insan bi saniye susmaz mi zehir etti cumartesiyi babamız da seçim işleri yüzünden sabahtan bi gitti akşama kadar yok, evi süpüreyim dedim rana istemiyo kulaklarını kapatıyor ben de ona oyun yapayım derken makina arkamda ters dönmüş fark etmedim sulu benim makine bütün sular makinanin içine motor kısmına dolmuş çekmedi korktum kapattım rana hanımın cümlesi- bittiii- evet dedim bittikeşime söyledim boşver dedi ama yarın tekrar bakacam çalışıyo mu diye
Iyi akşamlar canimKizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nidaya geçmiş olsun ya surup verseydin yani vermişsindir herhalde baya geç okudum çünkü
Dilek canım senin eşin mi rahatsız okudum ama mailden onu da anlamadım tam öyleyse en büyük destekçi eş böyle zamanlarda ne anne ne baba ben evlendim bir ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum 4 gün hastanede yattık eşim baktı hep annemler hiç gelmedi ben çok üzülmüştüm ama sonra bi baktım benim ailem eşim artık başka kimseden medet umulmuyo her türlü zorluk güzellik artık eş arasında
Bizi sorarsaniz huysuzluk tavan yaptı yeni bi işkence şekli rana işkencesi insan bi saniye susmaz mi zehir etti cumartesiyi babamız da seçim işleri yüzünden sabahtan bi gitti akşama kadar yok, evi süpüreyim dedim rana istemiyo kulaklarını kapatıyor ben de ona oyun yapayım derken makina arkamda ters dönmüş fark etmedim sulu benim makine bütün sular makinanin içine motor kısmına dolmuş çekmedi korktum kapattım rana hanımın cümlesi- bittiii- evet dedim bittikeşime söyledim boşver dedi ama yarın tekrar bakacam çalışıyo mu diye
Yok cnm ne kusuru kımse yok dıye bende gırmedım bı daha, bıraz kıtap okudum bı suru kıtap var sırada okumak ıcın alıyorum vakıtsızlıkten beklıyolar bı kösede..
Iyi akşamlar canim
Çok şükür gülden de çok sevinmiştir rabbim başka dert vermesin
Iyi akşamlar canim
Çok şükür gülden de çok sevinmiştir rabbim başka dert vermesin
Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin
Eşim idare ediyor canim ağrısı var ama 5. Aya kadar idare edecek mecburAmin cnm benim
esin nasil oldu
efe iyilestimi
canım tıramısu cok guzel gorunuy ellerıne sağlık
ben hıc yapmadım sayende ılk defa yaoıcam ama bısey soracam 500 ml krema demıssın ya kremsantımı bu
ıyı aksamlar canım
cok sukur guzel haberler geldı demek guldenden ayrıntları ğazartesı alrız artık
aras ablasına hıkayemı okuyo alp tuğra olsa coktan yırtmıstı kıtabı aras yırtmıyomu
Evet cnm cok sevindim
ay sorma yanlislikla nadir olsa oluyor ama gebelde sayfalari ceviriyor okuyor gibi parmagini koyuyor basliyor aydede geldi vb konusmaya
Telden giriyorum canim ondan goremedim.dedigin seylere dikkat edicem uygun bi zamanda tekrar deniycem canim sagol ins. iyi olur.Kremali olan pastalati bende pek tutturamam kremasini iyi ayarlamak gerek erimemesi lazım birde en önemli nokta buzdolabında bir gece dinlenmesi umarım denediginde güzel olur :)
Telden giriyorsan resmi belki göremezsin cnm
Eşim idare ediyor canim ağrısı var ama 5. Aya kadar idare edecek mecbur
Efe de iyi şükür 6 da bi yattı halen uyuyor gece uyku yok
Afiyet olsun cnm dene çok güzel gerçekten
Ben sıvı krema kullandım canım toz da olabilir ama heralde bilemedimki
Evet cnm cok sevindim
ay sorma yanlislikla nadir olsa oluyor ama gebelde sayfalari ceviriyor okuyor gibi parmagini koyuyor basliyor aydede geldi vb konusmaya
krem santıyıde su yada sutle cırpıyosun ya acaba ondanmı dedım esıne bı sorabılrmısın canım zahmet olmazsa nezamn olursa farketmez
sordğun zamn yazarsın canm bana
aa efe nıye uyuyo hala gece yatma vaktı geldı ya nezamn kalkıcak gece nezamn uyuyacak dedğın gıbı pek uyku yok canım sana ozaman
nasıl oldu efe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?