2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız nidaya geçmiş olsun ya surup verseydin yani vermişsindir herhalde baya geç okudum çünkü
Dilek canım senin eşin mi rahatsız okudum ama mailden onu da anlamadım tam öyleyse en büyük destekçi eş böyle zamanlarda ne anne ne baba ben evlendim bir ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum 4 gün hastanede yattık eşim baktı hep annemler hiç gelmedi ben çok üzülmüştüm ama sonra bi baktım benim ailem eşim artık başka kimseden medet umulmuyo her türlü zorluk güzellik artık eş arasında

Bizi sorarsaniz huysuzluk tavan yaptı yeni bi işkence şekli rana işkencesi insan bi saniye susmaz mi zehir etti cumartesiyi babamız da seçim işleri yüzünden sabahtan bi gitti akşama kadar yok, evi süpüreyim dedim rana istemiyo kulaklarını kapatıyor ben de ona oyun yapayım derken makina arkamda ters dönmüş fark etmedim sulu benim makine bütün sular makinanin içine motor kısmına dolmuş çekmedi korktum kapattım rana hanımın cümlesi- bittiii- evet dedim bittik eşime söyledim boşver dedi ama yarın tekrar bakacam çalışıyo mu diye

Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin

Iyi aksamlar canimm evet eşimin doğuştan ayağında sorun var ameliyat olacak 5.ayda nasipse zorlu bi ameliyat bakalim hakkımızda hayırlısi valla zaten artık ailesinde. Umudu kestim bugün kp geldi ağzıma geleni saydım senin oğlun canın dedim insan bir arar sorar yalandanda olsa mosmor oldu hiçbirşey diyemedi eşim sildi zaten bende sildim suan sadece eşime odaklandim tabi bide oğlum..

Sanada geçmiş olsun ne güzel eşin bakmış zaten bugünlerde belli oluyor eş rana ma bak sen yaa yaramazlikta sınır tanımıyor denekki cadı;=)inşallah makine çalışır yenisini almaya gerek kalmaz

Dogru yazmissin canim benim
ama 4 gin annenin gelmemesi gercekgen cok uzucu olmus acaba neden ole olduki
ranaciga gelince zilli ya buyudukce daha cok zarar vermeye basladi dimi
elektirikli aletlerden bende korkarim

ay arasta makinrnin dugmesini kapatiyor ondan uyuyorken yapiyorum tam supurcem hop yine kapatiyot

ay simdi yarrnin hikayesini almis okuyor gibi yapiyot yaren ver diyor vermem diyor haha

Beni canim gecmis olsun simdi nasil nida
yagmurcandanin kizi elifinde atesi var grip kuzucuklar atlatir insalla hemen

kaan nasil olduki

Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin

ıyı aksamlar canım
cok sukur guzel haberler geldı demek guldenden ayrıntları ğazartesı alrız artık
aras ablasına hıkayemı okuyo alp tuğra olsa coktan yırtmıstı kıtabı aras yırtmıyomu

Amin cnm benim
esin nasil oldu
efe iyilestimi
Eşim idare ediyor canim ağrısı var ama 5. Aya kadar idare edecek mecbur

Efe de iyi şükür 6 da bi yattı halen uyuyor gece uyku yok

canım tıramısu cok guzel gorunuy ellerıne sağlık
ben hıc yapmadım sayende ılk defa yaoıcam ama bısey soracam 500 ml krema demıssın ya kremsantımı bu

Afiyet olsun cnm dene çok güzel gerçekten
Ben sıvı krema kullandım canım toz da olabilir ama heralde bilemedimki

ıyı aksamlar canım
cok sukur guzel haberler geldı demek guldenden ayrıntları ğazartesı alrız artık
aras ablasına hıkayemı okuyo alp tuğra olsa coktan yırtmıstı kıtabı aras yırtmıyomu

Evet cnm cok sevindim

ay sorma yanlislikla nadir olsa oluyor ama gebelde sayfalari ceviriyor okuyor gibi parmagini koyuyor basliyor aydede geldi vb konusmaya

ıyı aksamlar canım
gecmıs olsun dıyeyım gecmıs ama annen neden gelmedıkı ben olsam bende uzulurdum
bızdede huysuzluk cok fena dısmı cıkarıyo ne anlamadım kacgundur boyle sınırlı huysuz uyududa sımdı bıraz rahatladım rana gıbı sanıye susmuyı buaralar bıde herseye ağlamaya basladı
canım makıneneı parcalarına ayırsaydın nekadr sokuluyosa kurutsaydın
ınsallah bısey olmamıstr

Kremali olan pastalati bende pek tutturamam kremasini iyi ayarlamak gerek erimemesi lazım birde en önemli nokta buzdolabında bir gece dinlenmesi umarım denediginde güzel olur :)
Telden giriyorsan resmi belki göremezsin cnm
Telden giriyorum canim ondan goremedim.dedigin seylere dikkat edicem uygun bi zamanda tekrar deniycem canim sagol ins. iyi olur.

Kotu bi gun olmus canim senin icin supurgeyi bosaltmissindir heralde hemen bide kurutsaydin tabi bilmiyorum nasil neresi islandi ama oyleyse ins. sorun olmaz canim uzulme yarin denersin calisir ins.rana hepmi yaramaz huysuz canim bugun niye oyle oldu.cocuklarin bi gunu bi gununetutmuyo canim hep yaramazlar uzulme onlar iyi olsunda napalim biz idare ediyoruz.

krem santıyıde su yada sutle cırpıyosun ya acaba ondanmı dedım esıne bı sorabılrmısın canım zahmet olmazsa nezamn olursa farketmez
sordğun zamn yazarsın canm bana
aa efe nıye uyuyo hala gece yatma vaktı geldı ya nezamn kalkıcak gece nezamn uyuyacak dedğın gıbı pek uyku yok canım sana ozaman
nasıl oldu efe

Canim biz burda pastalara hep sıvı krema kullanıyoruz daha doğrusu toz yok sanirsam sen ozaman ayrı bi kapta krem santiyle sütü cirp canim sonra diğer karisima kat sonuçta toz olanda pastaya katılıyor

Valla efe bir haftadır mizmiz diş patlattik yine uyku saatleride karmakarışık oldu bu gece napcaz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…