2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben bunu fenalık olarak görmüyorum
babası sadece haftada 2 gün yanında ondada sadece arada bir sever
aman ilgileniyim,banyosunu yaptırıyım,yemeğini yediriyim vs yok
ya bişey yaparken biraz oyala desem 2 dk sonra defne koşa koşa bana gelir
bahane de hazır "bende durmuyor"
hastalığında koşturan ben, üstüne başına, yiyeceğine, oyununa her şeyine ben koşturuyorum,yemek bile yiyemiyorum
bu kadar da ayrıcalığım olsun artık(evladım hiçbir şeyinden gocunmam ama insan biraz da destek görmek istiyor)
ya dün eşim diyor ki "ne kadar hareketli benim pilim bitti defnenin bitmedi allah sana kolaylık versin"
bunu söylerken görseniz maksimum 10 dk ilgilenmiştir.
bu konuda hiç de anlayışlı olamayacağım
mesela ben hiç defneyi eşime bırakıp bi yere gidemem çünkü eşim bakamaz,bakmaz da
o yüzden hep kv ye bırakırım çok acil işim varsa
amaaaaa yine de kızıma aşığım çok şükür defne de bana aşık
haftasonu kucağına başımı koydum, defne de eğilip eğilip beni öptü
o kadar hoşuma gitti ki anlatamam
allah herkese nasipetsin

benim eşim okadar değil arada ilgilenir sıılır ama yinede ilgilenmeye çalışır nil gitmez o ayrı.
ama eşimde bakamaz uzun süre ancak yarım saat falan baka bilir belki.
ama ev işlerindede yardımcı olur sağolsun:

ama yine de nil en çok beni sevsinhehehe:)

kızlar azönce minam beni çok şaşırttı eline bir tane bez almış odasından ,kızgın suratla yanıma geldi. ben de öylesine getirdi sandım hepbirşeyleri odadan odaya taşıyor çünkü, sonra mina yaklaşınca kokular gelmeye başladı meğer aka yapmış kuzum ondan getirmiş bana :))

benim eşim bu konuda baya iyi sanırsam 3-4 saat rahat bakar bırakıp gitsem hatta kv daha çabuk yorulur sıkılır evde hiç tutamasa parka, markete götürür işte bi tek kakalı bez alamıyor anında kusuyor eşim, o bakaken mina kaka yaparsa bittik :)

ay maşallah mina kuzuya
annesi sana bir de kızmış kaka yaptım anlamadın diye :)

şanslısın bu konuda cnm
eşim taş çatlasın 10 dakika ondan sonrası yok

hosgeldın canım evıne
gecmıs olsun canım ığnedemı oldu berra
berranın konusması ılerlemıs neguzel
ınsallah bıran once ıyılesırde ıstahıda yerıne gelır canım

bebelac ıcmeye basladğından berı boyuda uzadı kıloda aldı ama daha sağlık ocağına gıtmedık 1.5 yasında asısı var ozaman net oğrenırım
evde tarttım kendı 10.5 ,kucağıma aldım 11.5 hangısı doğru anlamadım:26:
songul sağolsun evet
ay bende ıstyorum guldenım ya soylede bızde yedırelım kuzulara

ozaman tezmıslık kolay oluyo haklısın canım aman aman ıyıkı o hatayı yapmamısın
bende pek sırkeleyemıyorum

aferın mınaya
anne temızle benı demek ıstyo kuzum

Sorma cnm ya bı dıllensınler sız asıl o zaman gorun:)
Ama sevmesı cok guzeldır beyzamın tatlı annem cnm annem melek annem dıye sever
Ay kiz canim cekti benimde ama benimki erkek acaba oda soylermi oyle.
Masallah minaya annesi bak sen anlamamissin ohemen sana hatirlatiyo bide kiziyo.

Cocuk bakma konusunda en iyi benim esim sanirim ben okuldayken sabahtan 2bucuga kadar bakiyo kakali bez yemek giydirme uyutma oyun meyvesi hepsiyle ilgilenir her aksam yemegini esim yedirir oyun oynar bazen isim varsa aksamlari( yada bana zor geldiginde) kakali bezini degistirmesini soylerim oda hem degistirir hemde anne yorulmus oglum bugun falan der hem bezi degistirir.yaz gelsin zaten markete yada yakin yerlere falanda gondericem ikisinini goturebilice yerlere yani aslinda arada gonderiyorum markete falan hatta esim telefon almaya gitmisti erenide goturmustu beraber alip geldiler ama soguk hava diye cok yollamiyorum.

alp tuğra emıyo ama sutum yok denecek kadar az gunduzlerı keyfen emıyo artık
masallah nıl e kılosu ıyıymıs
Benimde sutum cok az canim hatta dusunuyorum Ramazandan once biraktirsammi diye napicam bilmiyorum sen ne dusunuyosun.
Benimkide tardida 10.5 geldi boyunu bilmiyorum bebelaca geceli cok olmadi tarihini yazmistim bakalim kilo alicakmi diye biraz daha zaman gecsin tekrar tartip bakicam.bizimde 1yas asisinda saglik ocaginda hemsire 3 ay sonra kontrolu var demisti ama 4gun gecti bile hic arayip sorduklari yok.

Yazicam hep unutuyorum ereni gecen gun kuvette yikayalim dedik doldurdum kuveti ama ereni sokalim dedik ama nerdee ciglik cigliga bagirip aglamasinmi bana bi yapisti suya girmedi bile boyle bi tepki hic beklemiyodum ama cocukta hakli ilk kez gorunce korktu tabi neyse biraz banyoda gore gore alisir ici bosken arada sokarim alisir heralde zamanla ama sonra icinden cikmiycak biliyorum.

ay maşallah mina kuzuya
annesi sana bir de kızmış kaka yaptım anlamadın diye :)

şanslısın bu konuda cnm
eşim taş çatlasın 10 dakika ondan sonrası yok

hakkaten ya son pişik vakasından sonra çocuk kendi işimi kendim görürüm dedi herhalde :)

aferın mınaya
anne temızle benı demek ıstyo kuzum
aynen canım

canım maş senin eşine de ya ne güzel bak eve geldiklerinden sonra iyi oluyor onların ilgilenmesi , ben mutfakta mina napıyor diye tasalanmadan bulaşık tplamayı bie seviyorum :)

canım bence bıraktırma az da olsa o sizin aranızda bir bağ imkanın varsa, olur da kendiliğinden kesilmezse bence emzir, ben öyle yapacağım sanırım.

mina da gel bıcı yapalım deyince koşuyor banyoya seviyor maş suyu :) suyu seven bebiş ne iyi değil mi canım :)

iyi geceler kızlar,
emiirn ateşivardı bu gece koltukaltından 37,6 idi. kulaktan ölçtüm 38 di.

soğukalgınlığı dır diye aferin verdim. şimdi uyudu ,kesin üşüttü yada boğaz enfeksiyonu filan ben oğlumu tanırım ne zmaan ateşlense arkadan üst solumun yolu hastalığı geliyor. bakalım bu gece ne olacak.

size bir şey diyeyimmi benim evin tüm halıları sagy ve inanın artık bıktım usandım. 3-4 senelik yeni halılar olmasa hepsini değiştiricem nasıl böyle bir salaklık yaptım kendime çok kzııyorum , silkeliyemiyorum süpürüyorum ama süpürgedeçekmiyor. diğer yerleri çok güçlü çekiyor ama sagy ler uzun tüylü olduğu için herhalde hem fırçalı tarafını açmak zorundayım ondada belim kopuyor hele çalışan kadın için tam rezillikmiş yani.
süpürgemde rowentanın filitreli sessiz olan modeli. altat haznesi var boşaltıyorsun takıyorsun çok pratik.

yağmurcandan çok geçmiş olsun tatlım. çok üzüldüm okuyunca ama doktorada kızdım yani. bir bekle dimi hemen beyin kanamsı denirmi bir anneye ya allahın izniyleyoktur bir şey canım iyiymiş zaten öyle bir şey olsa Allah korusun iyi olmazdı zaten
biberon sizede geçmiş olsun tatalım madem eren çıkıyor artık bırakma sakın yalnız .bizim emir tv nin yüzüne bile bakmıyo , öyle yatırıpta odada filan asla yalnız durmaz yatmazki uzanmaz zaten :)) 1 dk. bileiş yapamıyoruz biz evde 5 dk. dan fazla bir şeyle meşgul olmaz.

reces canım senin kv yi takma bile o kadar insanın içinde gelinin kurabiyelerini yememek ile kendini rezil ediyor farkında bile değil.
bu arada maşallah senin kıza sakızda çiğniormuş büyümüşde küçülmüş. çok akıllıbunlar çok

dilekefem banada bazen dişler hafif sarardı gibi geliyor ama tamda emin değilim biz hiç fırçalamıyoruz fırçalasakta nasıl ağzındaki suyu boşaltacak çocuk beceremzki. macunuda bir güzel yer. özellikle pekmez yedikten sonraçok sarı oluyor.boşver canım onlar dökülcek zaten.

masal nerelerdesin sen ne zamandır yazmıyorsun

gülden canım benimki kesin hasta oluyor şu şuruptan bendemi başlasam acaba bağışıklık güçlendirici. kış ilacınıda yaz canım.bu aratopiğin en tombikleri bizimkilermi acaba, emirde geçen ay gittiğimde 13kg. 84 cm di. fakat erkek ile kız bebekleri kıyaslamamak lazım maum erkeklerin kemik ağırlığı daha fazla gelirmiş.canım neden cam dediya su içtiği şişeye ben hep hani bu hayat suyun küçükşişeleri varya birde ağızlıkları var pembe onlardan kullanıyorum yalnışmı yapıyorum acaba

sprint hoş geldin canım , 2 çocukla hemde çalışmak çok zor dur canım Allah kolaylık versin. ma burası öyle bir yerki uzun süre olmasanda kaldığın yerden hemen devam edbiliyorsun.arada gel

minam, yasemin, özcanan,yaren, beni,wavsh öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:

tam dusunmedım ama ben suan bıraktrmayı dusunmyorum o bırakmazsa 2 yasına kadar emzırırım heralde ama kararım değısebılırde
bende 1 yasında falan basladım canım bızı cağırmadılar kontrole
bızde hemen alısır banyo yapar sanıyoduk cocukta haklı ılk kez goruyo sen onu alıstrrsın annesı

ınsallah hasta olmaz emır dıstendır dıyelım ıyı dusunelım ıyı olsun:)
kendıne bukadar kızma canım evlenmeden tam olarak herseyı dusunemıyoruzkı senın ıcın cok zordur emınım ama değıstırısın bıraz daha kullanda
masallah emıre kılo boy cok ıyı

Evet canim suyu oyle seviyoki su biberonunu unutsam biyerde hemen aliyo parkeye gidip dokuyo sonra onunla oynuyo bayiliyo ya suya bi yaz gelse terasa sisme havuz alicak babasi orda doya doya giricek yavrum. emzirmeyi biraktirmak istemiyorum aslinda ama cok kararsizim boyle nasil oruc tutucam bilmiyorum.

Zamanla alisicak ins. arada bosken koyarim icine azcik azcik alisir heralde.keske bende 2yasina kadar emzirebilsem ama oructa tutmam lazim emzirirken cok kotu oluyo midemya gecen sene bir hafta tuttum oruc en sonunda hasta oldum bidaha tutamadim arada bitane iki tane oyle tuttum bu sene nasil olur bilmiyorum.

Gecmis olsun emire canim kulaktan 38 ustu ates sayiiyodu zaten yani tam sinirda ins. cikmaz ateside sende rahatlarsin.
Ereni ben alistirdim uykudan uyaninca falan pepe aciyorum koltuga yatiriyorum ustunude ortuyorum oyle izliyo tvyi ben yemek hazirlayana kadar yada daha uzun surede yatiyo hatta bazen aynisini yapiyorum yanina bende yatip erene sariliyorum oyle cizgi film izliyoruz benimde hosuma gidiyo.
Benimde shaggy hali yatak odasinda var uzun uzun tuyleri var ama cok sk degil ve sizin dediginiz gibi olmuyo hicya cok rahat supuruyorum rahat bile sayilir ama heralde cok sk olmadigi icin bide halidan haliya fark var sonucta benimki en masumu heralde.

Bu aksam bende mutfakta temizlik islerim vardi onlari yaparken erenle babasida odadaydilar eren bi agladi gittim alnini sehpanin sivri yerine carpmis oynarken alninda cizgi seklinde iz morluk oldu daha ben avuturken ya neyseki iyi simdi artik cok dikkat etmek gerekiyoya.

cnm özel bişey yapmıyorumki sanıyorum devam sütü burda suçlu:):)

kesinlikle söyler cnm hatta erkekler anneye daha düşkün olurlar hiç şüpen olmasın..

cnm günaydsın çok geçmiş olsun umarım ilerlemez emirimin hastalığı:
unkayı al mutlaka ve şu dönemde başlayıp 7 gün kullan diyer vitamin kış şurubu biraz iştah açıcı özelliğide varmış hastalığı iyleşince nilin yani b ilaçları bitince vericem fakat çok verme dedi doktorumuz işta açıcı özelliği olduğu için..
su için eşim artıma sordu ola bilir dedi ama pek istekli değildi sanki.
sonra cam şişe dedi onun dışında kesinlikle önermiyorum dedi:
hangi marka diye sorduk sularla ilgili kesin verilere ulaşamuyorum :
dedi..

kızlarrrrr günaydınnnnnnn:
ben uykusuzum nil akşm
döndü durdu ordanoraya süt gazmı yaptı bilemedim ama pöfff:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…