- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.041
inşallah cnm duyarız onlardan
ay bizde desin boşver okadar uykusuz kalan biz herşeye koşan biz biz hakediyoz heheh:
şaka yapıyorum aman bi konuşsunlarda tamam babayada söylemesine izin vere bilirim ama benimkadar olmasın mümkünse:):)
hehehe:
ay ne fenayız dimi
şekerim ama ne yapalım biz koşuyoruz herşeye ozaman öncelik bizim...:)
Sagol cnm bakıcam burda varsa bır phılıps ın vardır zaten..
cnm ben bunu fenalık olarak görmüyorum
babası sadece haftada 2 gün yanında ondada sadece arada bir sever
aman ilgileniyim,banyosunu yaptırıyım,yemeğini yediriyim vs yok
ya bişey yaparken biraz oyala desem 2 dk sonra defne koşa koşa bana gelir
bahane de hazır "bende durmuyor"
hastalığında koşturan ben, üstüne başına, yiyeceğine, oyununa her şeyine ben koşturuyorum,yemek bile yiyemiyorum
bu kadar da ayrıcalığım olsun artık(evladım hiçbir şeyinden gocunmam ama insan biraz da destek görmek istiyor)
ya dün eşim diyor ki "ne kadar hareketli benim pilim bitti defnenin bitmedi allah sana kolaylık versin"
bunu söylerken görseniz maksimum 10 dk ilgilenmiştir.
bu konuda hiç de anlayışlı olamayacağım
mesela ben hiç defneyi eşime bırakıp bi yere gidemem çünkü eşim bakamaz,bakmaz da
o yüzden hep kv ye bırakırım çok acil işim varsa
amaaaaa yine de kızıma aşığım çok şükür defne de bana aşık
haftasonu kucağına başımı koydum, defne de eğilip eğilip beni öptü
o kadar hoşuma gitti ki anlatamam
allah herkese nasipetsin
benim eşim okadar değil arada ilgilenir sıılır ama yinede ilgilenmeye çalışır nil gitmez o ayrı.
ama eşimde bakamaz uzun süre ancak yarım saat falan baka bilir belki.
ama ev işlerindede yardımcı olur sağolsun:
ama yine de nil en çok beni sevsinhehehe:)
ay maşallah mina kuzuyakızlar azönce minam beni çok şaşırttı eline bir tane bez almış odasından ,kızgın suratla yanıma geldi. ben de öylesine getirdi sandım hepbirşeyleri odadan odaya taşıyor çünkü, sonra mina yaklaşınca kokular gelmeye başladı meğer aka yapmış kuzum ondan getirmiş bana :))
benim eşim bu konuda baya iyi sanırsam 3-4 saat rahat bakar bırakıp gitsem hatta kv daha çabuk yorulur sıkılır evde hiç tutamasa parka, markete götürür işte bi tek kakalı bez alamıyor anında kusuyor eşim, o bakaken mina kaka yaparsa bittik :)
tatlım sizin bebişler anne sütü alıyo ya ondan ola bilir biliyosun nil emmmiyo :
nil 13kilo 300 gıram cnm:
merhaba kızlar
uzun bi ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim:)
bugün sabah evmize geldik çok şükür. berra çoookk ağır bi boğaz enfeksiyonu geçirdi. tatilim hastalıkla geçti diyebilirim. hala toplayamadı kuzum 3 gün iğneden sonra hala antibiyotik şuruba devam ediyoruz. bu hastalık döneminde iyice bana düştü yapıştı diyebilirim o kadar kalabalıkta wc ye bile gitmek için ayrılamadım yanından beni 2 dk göremese kıyameti kopardı.
ama dil gelişimimizi olumlu yönde etkiledi kalabalık. attı geldi aç al teyze yeni kelimelerimiz. teyzesi bi teyze demeyi öğretti herkese teyze demeye başladı:) anneannesine bile:)
iştahımız yine berbat durumda hastayken de iyice zayıfladı. evimizde tekrar bi düzene koyarız inşallah. bizden haberler böyle. geçmiş almış başını gitmiş okumaya da vakit yok bir sürü iş beni bekliyo. bütün kuzucuklar iyidir inşallah.
Bizimkide oyle bu siralar hep biseylerin ustune cikmaya calisiyo canim.
Mesafe yokki canim imkan olsa zaten esyalarin yerlerini degistiricem ama odam okadar buyuk degil.
Bende kilo alsin biraz faydali olsun diye bebelac iciriyorum canim ins. faydasi olur onuda songul demisti kilo aldi diye ama bakalim.
Kiiiz sen ne yedirip iciriyosun bu kiza anlat bakalim masallah kilosu cok iyi bizim pasa daha yeni kiyafetleriyle 10.5kg. geldi ama boyunu bilmiyorum boyu iyiydi yani.soylede bizde ona gore yedirip icirelim acaba devam sutumu kilo aldirdi.
Evet canım bos sayılır almasammı napsam supur sıl o kadarhalı sılkeleme yıkama derdı yok:)
Bende heryere sagy dusunuyodum bastan ama ıyıkı o hatayı yapmadım mutfagımda var kucuk allahtan onun temızlıgı kolay ama oturma odamdakı felaket
Senın ısınde zormus ıkı tane bıde:) ben esım olmadan sılkeleyemıyorum
kızlar azönce minam beni çok şaşırttı eline bir tane bez almış odasından ,kızgın suratla yanıma geldi. ben de öylesine getirdi sandım hepbirşeyleri odadan odaya taşıyor çünkü, sonra mina yaklaşınca kokular gelmeye başladı meğer aka yapmış kuzum ondan getirmiş bana :))
Ay kiz canim cekti benimde ama benimki erkek acaba oda soylermi oyle.Sorma cnm ya bı dıllensınler sız asıl o zaman gorun:)
Ama sevmesı cok guzeldır beyzamın tatlı annem cnm annem melek annem dıye sever
Masallah minaya annesi bak sen anlamamissin ohemen sana hatirlatiyo bide kiziyo.kızlar azönce minam beni çok şaşırttı eline bir tane bez almış odasından ,kızgın suratla yanıma geldi. ben de öylesine getirdi sandım hepbirşeyleri odadan odaya taşıyor çünkü, sonra mina yaklaşınca kokular gelmeye başladı meğer aka yapmış kuzum ondan getirmiş bana :))
benim eşim bu konuda baya iyi sanırsam 3-4 saat rahat bakar bırakıp gitsem hatta kv daha çabuk yorulur sıkılır evde hiç tutamasa parka, markete götürür işte bi tek kakalı bez alamıyor anında kusuyor eşim, o bakaken mina kaka yaparsa bittik :)
Benimde sutum cok az canim hatta dusunuyorum Ramazandan once biraktirsammi diye napicam bilmiyorum sen ne dusunuyosun.alp tuğra emıyo ama sutum yok denecek kadar az gunduzlerı keyfen emıyo artık
masallah nıl e kılosu ıyıymıs
Benimkide tardida 10.5 geldi boyunu bilmiyorum bebelaca geceli cok olmadi tarihini yazmistim bakalim kilo alicakmi diye biraz daha zaman gecsin tekrar tartip bakicam.bizimde 1yas asisinda saglik ocaginda hemsire 3 ay sonra kontrolu var demisti ama 4gun gecti bile hic arayip sorduklari yok.bebelac ıcmeye basladğından berı boyuda uzadı kıloda aldı ama daha sağlık ocağına gıtmedık 1.5 yasında asısı var ozaman net oğrenırım
evde tarttım kendı 10.5 ,kucağıma aldım 11.5 hangısı doğru anlamadım:26:
songul sağolsun evet
ay bende ıstyorum guldenım ya soylede bızde yedırelım kuzulara
ay maşallah mina kuzuya
annesi sana bir de kızmış kaka yaptım anlamadın diye :)
şanslısın bu konuda cnm
eşim taş çatlasın 10 dakika ondan sonrası yok
aynen canımaferın mınaya
anne temızle benı demek ıstyo kuzum
Ay kiz canim cekti benimde ama benimki erkek acaba oda soylermi oyle.
Masallah minaya annesi bak sen anlamamissin ohemen sana hatirlatiyo bide kiziyo.
Cocuk bakma konusunda en iyi benim esim sanirim ben okuldayken sabahtan 2bucuga kadar bakiyo kakali bez yemek giydirme uyutma oyun meyvesi hepsiyle ilgilenir her aksam yemegini esim yedirir oyun oynar bazen isim varsa aksamlari( yada bana zor geldiginde) kakali bezini degistirmesini soylerim oda hem degistirir hemde anne yorulmus oglum bugun falan der hem bezi degistirir.yaz gelsin zaten markete yada yakin yerlere falanda gondericem ikisinini goturebilice yerlere yani aslinda arada gonderiyorum markete falan hatta esim telefon almaya gitmisti erenide goturmustu beraber alip geldiler ama soguk hava diye cok yollamiyorum.
Benimde sutum cok az canim hatta dusunuyorum Ramazandan oncebiraz biraktirsammi diye napicam bilmiyorum sen ne dusunuyosun.
Benimkide tardida 10.5 geldi boyunu bilmiyorum bebelaca geceli cok olmadi tarihini yazmistim bakalim kilo alicakmi diye biraz daha zaman gecsin tekrar tartip bakicam.bizimde 1yas asisinda saglik ocaginda hemsire 3 ay sonra kontrolu var demisti ama 4gun gecti bile hic arayip sorduklari yok.
Yazicam hep unutuyorum ereni gecen gun kuvette yikayalim dedik doldurdum kuveti ama ereni sokalim dedik ama nerdee ciglik cigliga bagirip aglamasinmi bana bi yapisti suya girmedi bile boyle bi tepki hic beklemiyodum ama cocukta hakli ilk kez gorunce korktu tabi neyse biraz banyoda gore gore alisir ici bosken arada sokarim alisir heralde zamanla ama sonra icinden cikmiycak biliyorum.
Benimde sutum cok az canim hatta dusunuyorum Ramazandan once biraktirsammi diye napicam bilmiyorum sen ne dusunuyosun.
Benimkide tardida 10.5 geldi boyunu bilmiyorum bebelaca geceli cok olmadi tarihini yazmistim bakalim kilo alicakmi diye biraz daha zaman gecsin tekrar tartip bakicam.bizimde 1yas asisinda saglik ocaginda hemsire 3 ay sonra kontrolu var demisti ama 4gun gecti bile hic arayip sorduklari yok.
Yazicam hep unutuyorum ereni gecen gun kuvette yikayalim dedik doldurdum kuveti ama ereni sokalim dedik ama nerdee ciglik cigliga bagirip aglamasinmi bana bi yapisti suya girmedi bile boyle bi tepki hic beklemiyodum ama cocukta hakli ilk kez gorunce korktu tabi neyse biraz banyoda gore gore alisir ici bosken arada sokarim alisir heralde zamanla ama sonra icinden cikmiycak biliyorum.
iyi geceler kızlar,
emiirn ateşivardı bu gece koltukaltından 37,6 idi. kulaktan ölçtüm 38 di.
soğukalgınlığı dır diye aferin verdim. şimdi uyudu ,kesin üşüttü yada boğaz enfeksiyonu filan ben oğlumu tanırım ne zmaan ateşlense arkadan üst solumun yolu hastalığı geliyor. bakalım bu gece ne olacak.
size bir şey diyeyimmi benim evin tüm halıları sagy ve inanın artık bıktım usandım. 3-4 senelik yeni halılar olmasa hepsini değiştiricem nasıl böyle bir salaklık yaptım kendime çok kzııyorum , silkeliyemiyorum süpürüyorum ama süpürgedeçekmiyor. diğer yerleri çok güçlü çekiyor ama sagy ler uzun tüylü olduğu için herhalde hem fırçalı tarafını açmak zorundayım ondada belim kopuyor hele çalışan kadın için tam rezillikmiş yani.
süpürgemde rowentanın filitreli sessiz olan modeli. altat haznesi var boşaltıyorsun takıyorsun çok pratik.
yağmurcandan çok geçmiş olsun tatlım. çok üzüldüm okuyunca ama doktorada kızdım yani. bir bekle dimi hemen beyin kanamsı denirmi bir anneye ya allahın izniyleyoktur bir şey canım iyiymiş zaten öyle bir şey olsa Allah korusun iyi olmazdı zaten
biberon sizede geçmiş olsun tatalım madem eren çıkıyor artık bırakma sakın yalnız .bizim emir tv nin yüzüne bile bakmıyo , öyle yatırıpta odada filan asla yalnız durmaz yatmazki uzanmaz zaten :)) 1 dk. bileiş yapamıyoruz biz evde 5 dk. dan fazla bir şeyle meşgul olmaz.
reces canım senin kv yi takma bile o kadar insanın içinde gelinin kurabiyelerini yememek ile kendini rezil ediyor farkında bile değil.
bu arada maşallah senin kıza sakızda çiğniormuş büyümüşde küçülmüş. çok akıllıbunlar çok
dilekefem banada bazen dişler hafif sarardı gibi geliyor ama tamda emin değilim biz hiç fırçalamıyoruz fırçalasakta nasıl ağzındaki suyu boşaltacak çocuk beceremzki. macunuda bir güzel yer. özellikle pekmez yedikten sonraçok sarı oluyor.boşver canım onlar dökülcek zaten.
masal nerelerdesin sen ne zamandır yazmıyorsun
gülden canım benimki kesin hasta oluyor şu şuruptan bendemi başlasam acaba bağışıklık güçlendirici. kış ilacınıda yaz canım.bu aratopiğin en tombikleri bizimkilermi acaba, emirde geçen ay gittiğimde 13kg. 84 cm di. fakat erkek ile kız bebekleri kıyaslamamak lazım maum erkeklerin kemik ağırlığı daha fazla gelirmiş.canım neden cam dediya su içtiği şişeye ben hep hani bu hayat suyun küçükşişeleri varya birde ağızlıkları var pembe onlardan kullanıyorum yalnışmı yapıyorum acaba
sprint hoş geldin canım , 2 çocukla hemde çalışmak çok zor dur canım Allah kolaylık versin. ma burası öyle bir yerki uzun süre olmasanda kaldığın yerden hemen devam edbiliyorsun.arada gel
minam, yasemin, özcanan,yaren, beni,wavsh öpüyorum hepinizi.
Evet canim suyu oyle seviyoki su biberonunu unutsam biyerde hemen aliyo parkeye gidip dokuyo sonra onunla oynuyo bayiliyo ya suya bi yaz gelse terasa sisme havuz alicak babasi orda doya doya giricek yavrum.hakkaten ya son pişik vakasından sonra çocuk kendi işimi kendim görürüm dedi herhalde :)
aynen canım
canım maş senin eşine de ya ne güzel bak eve geldiklerinden sonra iyi oluyor onların ilgilenmesi , ben mutfakta mina napıyor diye tasalanmadan bulaşık tplamayı bie seviyorum :)
canım bence bıraktırma az da olsa o sizin aranızda bir bağ imkanın varsa, olur da kendiliğinden kesilmezse bence emzir, ben öyle yapacağım sanırım.
mina da gel bıcı yapalım deyince koşuyor banyoya seviyor maş suyu :) suyu seven bebiş ne iyi değil mi canım :)
tam dusunmedım ama ben suan bıraktrmayı dusunmyorum o bırakmazsa 2 yasına kadar emzırırım heralde ama kararım değısebılırde
bende 1 yasında falan basladım canım bızı cağırmadılar kontrole
bızde hemen alısır banyo yapar sanıyoduk cocukta haklı ılk kez goruyo sen onu alıstrrsın annesı
bebelac ıcmeye basladğından berı boyuda uzadı kıloda aldı ama daha sağlık ocağına gıtmedık 1.5 yasında asısı var ozaman net oğrenırım
evde tarttım kendı 10.5 ,kucağıma aldım 11.5 hangısı doğru anlamadım:26:
songul sağolsun evet
ay bende ıstyorum guldenım ya soylede bızde yedırelım kuzulara
Ay kiz canim cekti benimde ama benimki erkek acaba oda soylermi oyle.
Masallah minaya annesi bak sen anlamamissin ohemen sana hatirlatiyo bide kiziyo.
Cocuk bakma konusunda en iyi benim esim sanirim ben okuldayken sabahtan 2bucuga kadar bakiyo kakali bez yemek giydirme uyutma oyun meyvesi hepsiyle ilgilenir her aksam yemegini esim yedirir oyun oynar bazen isim varsa aksamlari( yada bana zor geldiginde) kakali bezini degistirmesini soylerim oda hem degistirir hemde anne yorulmus oglum bugun falan der hem bezi degistirir.yaz gelsin zaten markete yada yakin yerlere falanda gondericem ikisinini goturebilice yerlere yani aslinda arada gonderiyorum markete falan hatta esim telefon almaya gitmisti erenide goturmustu beraber alip geldiler ama soguk hava diye cok yollamiyorum.
iyi geceler kızlar,
emiirn ateşivardı bu gece koltukaltından 37,6 idi. kulaktan ölçtüm 38 di.
soğukalgınlığı dır diye aferin verdim. şimdi uyudu ,kesin üşüttü yada boğaz enfeksiyonu filan ben oğlumu tanırım ne zmaan ateşlense arkadan üst solumun yolu hastalığı geliyor. bakalım bu gece ne olacak.
size bir şey diyeyimmi benim evin tüm halıları sagy ve inanın artık bıktım usandım. 3-4 senelik yeni halılar olmasa hepsini değiştiricem nasıl böyle bir salaklık yaptım kendime çok kzııyorum , silkeliyemiyorum süpürüyorum ama süpürgedeçekmiyor. diğer yerleri çok güçlü çekiyor ama sagy ler uzun tüylü olduğu için herhalde hem fırçalı tarafını açmak zorundayım ondada belim kopuyor hele çalışan kadın için tam rezillikmiş yani.
süpürgemde rowentanın filitreli sessiz olan modeli. altat haznesi var boşaltıyorsun takıyorsun çok pratik.
yağmurcandan çok geçmiş olsun tatlım. çok üzüldüm okuyunca ama doktorada kızdım yani. bir bekle dimi hemen beyin kanamsı denirmi bir anneye ya allahın izniyleyoktur bir şey canım iyiymiş zaten öyle bir şey olsa Allah korusun iyi olmazdı zaten
biberon sizede geçmiş olsun tatalım madem eren çıkıyor artık bırakma sakın yalnız .bizim emir tv nin yüzüne bile bakmıyo , öyle yatırıpta odada filan asla yalnız durmaz yatmazki uzanmaz zaten :)) 1 dk. bileiş yapamıyoruz biz evde 5 dk. dan fazla bir şeyle meşgul olmaz.
reces canım senin kv yi takma bile o kadar insanın içinde gelinin kurabiyelerini yememek ile kendini rezil ediyor farkında bile değil.
bu arada maşallah senin kıza sakızda çiğniormuş büyümüşde küçülmüş. çok akıllıbunlar çok
dilekefem banada bazen dişler hafif sarardı gibi geliyor ama tamda emin değilim biz hiç fırçalamıyoruz fırçalasakta nasıl ağzındaki suyu boşaltacak çocuk beceremzki. macunuda bir güzel yer. özellikle pekmez yedikten sonraçok sarı oluyor.boşver canım onlar dökülcek zaten.
masal nerelerdesin sen ne zamandır yazmıyorsun
gülden canım benimki kesin hasta oluyor şu şuruptan bendemi başlasam acaba bağışıklık güçlendirici. kış ilacınıda yaz canım.bu aratopiğin en tombikleri bizimkilermi acaba, emirde geçen ay gittiğimde 13kg. 84 cm di. fakat erkek ile kız bebekleri kıyaslamamak lazım maum erkeklerin kemik ağırlığı daha fazla gelirmiş.canım neden cam dediya su içtiği şişeye ben hep hani bu hayat suyun küçükşişeleri varya birde ağızlıkları var pembe onlardan kullanıyorum yalnışmı yapıyorum acaba
sprint hoş geldin canım , 2 çocukla hemde çalışmak çok zor dur canım Allah kolaylık versin. ma burası öyle bir yerki uzun süre olmasanda kaldığın yerden hemen devam edbiliyorsun.arada gel
minam, yasemin, özcanan,yaren, beni,wavsh öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?