- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.061
cnm
ben nili bu hafta bi profa götürdümm kadın bana zencefilin kanıtlanmış bi araştırma sonucu yok dedi
kestane balını önerdi 1 çay kaşığı ama onunda fazlası zararlıymış
bilgin olsun öksürüğe iyi geliyo dedi..
birde doktorunuza sor ama sende brrama unka kullana bilirsin bence bağaşıklık güçlendiriyomuş..
cnm üzülme burda bi arkadaşımvar onunda kızı 1 buçuk yaşında nille aralarında 4 buçuk ay var oda 9 kilo:
bu arada tyasemin zeynebe balık yağı başladı iştahı arttı diyo istersen bi doktoruna sor
canım umca ve balık yağı kullandık bize hiiiççç faydası olmadı. afyonda gittiğimiz dr bağışıklık için bi iğne tavsiye etti ama onu da bulamıyoruz malesef. iştahı için de bi vitamin tavsiye etti onu kullanmaya başlıycam inşallah antibiyotikten sonra
canım öncelikle hoşgeldin. bizim de aynen öyle diyo dr siz minyonsunuz çocuğunda minyon olması normal diyor. ben zayıf olmasından daha çok yememesine üzülüyorum yese de almasa bu kadar takmam. bi de zor zahmet yedirip aldırdığım kilolar bir haftada gidince acayip bozuldu moralim. ama burada bizim gibi çıtı pıtı bi kız gördüğüme sevindim yalnız değilmişiz demek ki:) berranın kilosu hep yüzde onluk kısımda gitti. 10 çocuktan 9 u berrayı geçer diyor dr o yüzden pek rastlayamıyorum bu kilolrad bi bebeğe:)canım seni çok iyi anlıyorum mina da çıtı pıtı yese de kilo almıyor 8800 falan o da şuan anca belki vardır. üzülme yapıları böyle demkki bizim babamızda ben de ufak tefeğiz görüntü olark kızda öyle. doktorumuz demişti gelişimi ile ilgili bir problem yoksa siz zaten minyonsunuz çocuğunuzdan ne bekliyorsunuz diye..
hoşbulduk canım. çözüldü gibi çok şükürhoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun
bi ara sorunların vardı inşallah çözülmüştür
maşallah kuzuma
nazar değmesin
defne de beni böyle sevsin istiyorum
sağol canım evet işler bitmek bilmiyorHosgeldın cnm
Gecmıs olsun berracıga eve gelmıssınız ya duzenınız oturur yıne ıns
Masallah pek dıllenmıs berrayanında bı kısı fazla olsa bıle fark edıyo sankı nıda ablasından görerekmı bılmem daha bı dıllı ne soylersek tekrar edıyo kendınce
Sana kolay gelsın cnm yolculuktan dönuste bıde yıgınla ıs cıkmasa cok ıyı olacak:)
maşallah o kuzuya çok tatlı yaa:))kızlar azönce minam beni çok şaşırttı eline bir tane bez almış odasından ,kızgın suratla yanıma geldi. ben de öylesine getirdi sandım hepbirşeyleri odadan odaya taşıyor çünkü, sonra mina yaklaşınca kokular gelmeye başladı meğer aka yapmış kuzum ondan getirmiş bana :))
hoşbulduk canım benim evet ilk iğnemizi vurulduk. iyi bi dr diye gittik ama ilaç vermeyi çok seviyo sanırım işini garantiye alıyor:) hem iğne hem şurup verdi.hosgeldın canım evıne
gecmıs olsun canım ığnedemı oldu berra
berranın konusması ılerlemıs neguzel
ınsallah bıran once ıyılesırde ıstahıda yerıne gelır canım