2012 kasım bebekleri büyüyor..

son bir dakikam kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi yarın yine aynı saatte gelirim ben görüşmek üzere

beko bizim canım ama ilk defa devirdik o da rana yüzünden dedim ya ama çalışıyo adamlar ona göre ayarlamış herhalde bozulmuyo:)) 3 yıldır kullanıyorum bakalmı ne kadar dayanacak

nebileyim cnm bizimkide öyle oluyo birkaç kez ama bozulmadı gerçekten.
ben bugün bozulmadı derim yarın bozulur hehe:

son bir dakikam kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi yarın yine aynı saatte gelirim ben görüşmek üzere

görüşürüz cnm öptüm bende..

gecmıs olsun canım bısey olmamastr ınsallah
alp tuğra bu ara okadar cok dusuyokı sureklı bıseylerın tepesınde cunku

est canım çocuklardan akıl kalmıyor insanda , mina da öyle hemen ağlaıveriyor hatta ellerini sıkıp kızıyor

hımm yerler bos yanı oyuzden yaptın hemencık ama halı olmayınca ev sankı dahacok tozlanıyo gıbıme gelıyo
ay shagy bende 2 tane var dusun yanı

canım esyaları bırbırınden uzaklastırcaksın baska caresı yok

onemlı değil canım sen erenle ılgılen gorusuruz yıne

ben bebelac 1 yas ustu verıyorum 200ml ı bıle bıtırmıyo
ınek sutu aldğım zamn verdım ama onuda ıcmedı tadı değişk geldı heralde
nıl kac kılo canım

Aklimda olsun canim yaparim bende ins. gerek kalmaz.aman alismasin ranada ya cok zor boyle surekli tepelerde esyalarida yeeri degistirme imkani yok hep dikkat edicez mecbur.
Hadiya okadar kotumu bende onlardan istiyordum aslinda ilerde ama biz evlenirken toz torbali almistik sonra dugun alisverisi yaparken fantom pratik supurgeyi hediye verdiler ben simdi hep onu kullaniyorum cok pratik fiyati bile cok uygun hatta toz torbaliyi hic kullanmadim bile bazada duruyo oyle.

merhaba kızlar

uzun bi ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim:)

bugün sabah evmize geldik çok şükür. berra çoookk ağır bi boğaz enfeksiyonu geçirdi. tatilim hastalıkla geçti diyebilirim. hala toplayamadı kuzum 3 gün iğneden sonra hala antibiyotik şuruba devam ediyoruz. bu hastalık döneminde iyice bana düştü yapıştı diyebilirim o kadar kalabalıkta wc ye bile gitmek için ayrılamadım yanından beni 2 dk göremese kıyameti kopardı.
ama dil gelişimimizi olumlu yönde etkiledi kalabalık. attı geldi aç al teyze yeni kelimelerimiz. teyzesi bi teyze demeyi öğretti herkese teyze demeye başladı:) anneannesine bile:)
iştahımız yine berbat durumda hastayken de iyice zayıfladı. evimizde tekrar bi düzene koyarız inşallah. bizden haberler böyle. geçmiş almış başını gitmiş okumaya da vakit yok bir sürü iş beni bekliyo. bütün kuzucuklar iyidir inşallah.

hoşgeldin cnm oyyyy kıyamam ben berrama ya ama şimdi iyi dimi cnm:
ay olsun ama ya çok güzel teyze diyolar dimi nil teyte diyo:
arada girip haberleri yaz cnm:
öpüyorum berrracığı inşallah toparlar en kısa zamanda kuzum..

gecmıs olsun canım bısey olmamastr ınsallah
alp tuğra bu ara okadar cok dusuyokı sureklı bıseylerın tepesınde cunku
Bizimkide oyle bu siralar hep biseylerin ustune cikmaya calisiyo canim.
canım esyaları bırbırınden uzaklastırcaksın baska caresı yok
Mesafe yokki canim imkan olsa zaten esyalarin yerlerini degistiricem ama odam okadar buyuk degil.
ben bebelac 1 yas ustu verıyorum 200ml ı bıle bıtırmıyo
ınek sutu aldğım zamn verdım ama onuda ıcmedı tadı değişk geldı heralde
nıl kac kılo canım
Bende kilo alsin biraz faydali olsun diye bebelac iciriyorum canim ins. faydasi olur onuda songul demisti kilo aldi diye ama bakalim.
tatlım sizin bebişler anne sütü alıyo ya ondan ola bilir biliyosun nil emmmiyo :
nil 13kilo 300 gıram cnm:

Kiiiz sen ne yedirip iciriyosun bu kiza anlat bakalim masallah kilosu cok iyi bizim pasa daha yeni kiyafetleriyle 10.5kg. geldi ama boyunu bilmiyorum boyu iyiydi yani.soylede bizde ona gore yedirip icirelim acaba devam sutumu kilo aldirdi.

inşallah canım. öksürüğümüz devam ediyor hala nasıl bi hastalıkmış nerdeyse 15 gün olacak hala tam manasıyla geçmedi. eve geldik ya fırsat buldukça yazarım artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…