2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm nil biraz kilolu gerçekten ama inan ben bukadar olmasını istemezdim sağlıklı olsun zayıf olsun benim için hiç önemli değil nilin biraz fazlası var dedim doktoruna ama hayır dedi boyuda kilosuda orantılı dedi
ama gerçkten artık onu taşımakta zorlanıyorum bide bi kucakçı bu ara sorma ama sadece benim kucağımda durmak istiyo..

muhtemelen devam sütü aldırdı diye düşünüyorum cnm:

boyuda 85 miş cnm:

zaten kuzuma çok zor kilo aldırıyordum ilk hasta olduğunda dr a götürdük 8.800 dü sonra 1 hafta sonra kontrole gidince 8.500e düşmüş çok moralim bozuldu çoookkk

inşallah canım. öksürüğümüz devam ediyor hala nasıl bi hastalıkmış nerdeyse 15 gün olacak hala tam manasıyla geçmedi. eve geldik ya fırsat buldukça yazarım artık canım

cnm
ben nili bu hafta bi profa götürdümm kadın bana zencefilin kanıtlanmış bi araştırma sonucu yok dedi
kestane balını önerdi 1 çay kaşığı ama onunda fazlası zararlıymış
bilgin olsun öksürüğe iyi geliyo dedi..

birde doktorunuza sor ama sende brrama unka kullana bilirsin bence bağaşıklık güçlendiriyomuş..

Cok gecmis olsun canim biyere
gidince butun duzen degisiyo cocuklarin iyi bilirim ins. simdi iyidir berra sen islerini hallet ama firsat bulursan gir yine canim.

zaten kuzuma çok zor kilo aldırıyordum ilk hasta olduğunda dr a götürdük 8.800 dü sonra 1 hafta sonra kontrole gidince 8.500e düşmüş çok moralim bozuldu çoookkk

cnm üzülme burda bi arkadaşımvar onunda kızı 1 buçuk yaşında nille aralarında 4 buçuk ay var oda 9 kilo:
bu arada tyasemin zeynebe balık yağı başladı iştahı arttı diyo istersen bi doktoruna sor

canım seni çok iyi anlıyorum mina da çıtı pıtı yese de kilo almıyor 8800 falan o da şuan anca belki vardır. üzülme yapıları böyle demkki bizim babamızda ben de ufak tefeğiz görüntü olark kızda öyle. doktorumuz demişti gelişimi ile ilgili bir problem yoksa siz zaten minyonsunuz çocuğunuzdan ne bekliyorsunuz diye..

Olsun canim masallah nile saglikli olsunda asiri olmadiktan sonra kiloda iyi bak bizde zayif diye uzuluyoruz. ayy nil simdi tam isirmalik tam yemeliktir arada gonderde yiyim onu ben.

Simdi cikayim bende eren uyumusken evdede bi yigin is var ayy yemekte yapicam onlari halledeyim ilk firsatta burdayim.

kesinlikle zayıf olsun ama sağlıklı olsun kızlar kiloya takmayınnn:

göndereyim cnm:
görüşürüz bakalım..

Sorma cnm ya bı dıllensınler sız asıl o zaman gorun:)
Ama sevmesı cok guzeldır beyzamın tatlı annem cnm annem melek annem dıye sever

hem de nasıl tatlıydı ya anlatamam
dün arabada sakız çiğneyerek seyahat etti hanfendi

cnm ben de en son ne zaman çiğnediğii hatırlamıyordum
ama öğrenmiş benim sıpa nereden öğrendiyse

Bunlar dogustan yeteneklı fundacım:)

Ay bıde surup dokulmesı:) cocuklar elınde bısey yese hapsedıyo ıcıne hıc sevmedım dusunen varsa alması bence:)

Son düzenleme:
[SUB][/SUB]
Cok teferruatlı bısey anlattıgınıza göre toz torbalı en ıyısı o zaman
Ama nılayın dedıgı daha pratık geldı arastırma yapım en ıyısı
Makınanız bozulmamıs ıyı ama sevınsemmı uzulsemmı bılemedım

hoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun
bi ara sorunların vardı inşallah çözülmüştür

maşallah kuzuma
nazar değmesin

defne de beni böyle sevsin istiyorum

hımm yerler bos yanı oyuzden yaptın hemencık ama halı olmayınca ev sankı dahacok tozlanıyo gıbıme gelıyo
ay shagy bende 2 tane var dusun yanı

Evet canım bos sayılır almasammı napsam supur sıl o kadar halı sılkeleme yıkama derdı yok:)
Bende heryere sagy dusunuyodum bastan ama ıyıkı o hatayı yapmadım mutfagımda var kucuk allahtan onun temızlıgı kolay ama oturma odamdakı felaket
Senın ısınde zormus ıkı tane bıde:) ben esım olmadan sılkeleyemıyorum

ayyyy bende istiyom yaaa:
nilde beni böyle sevsin cnm:

cnm aslında sulular daha sağlıklı ama bizimki zor nilayı anlattıkları gerçekten daha kolay araştır derim düşünüyosan..

hoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun

maşallah kuzuma
nazar değmesin

amin fundam aminnn:
ay nilde desin ama sadece bize desinler dimi:):)

Hosgeldın cnm
Gecmıs olsun berracıga eve gelmıssınız ya duzenınız oturur yıne ıns
Masallah pek dıllenmıs berra yanında bı kısı fazla olsa bıle fark edıyo sankı nıda ablasından görerekmı bılmem daha bı dıllı ne soylersek tekrar edıyo kendınce
Sana kolay gelsın cnm yolculuktan dönuste bıde yıgınla ıs cıkmasa cok ıyı olacak:)

hoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun

maşallah kuzuma
nazar değmesin

Sevecek ıns cnm defne belkı annesınden baskasına söylemez zaten:)

Ay yakın o gunler allahım ıznıyle bende beklıyorum nıda yı:)
Babalarınada desınler cnm:)
Beyza dua ederken özellıkle allahım annemı babamı nıdayı koru dıye baslar butun sulaleyı sayar sonra amın der:)
Bu bırazda uykuyu gecıktırmek ıcın bahanede oluyo tabı

Evet cnm nılayın soyledıgı pratık geldı
Nılaaayy hangı markalarda vardı o özellık yazarmısın cnm

Son düzenleme:
aynen sadece bize desinler :)

inşallah cnm duyarız onlardan
ay bizde desin boşver okadar uykusuz kalan biz herşeye koşan biz biz hakediyoz heheh:
şaka yapıyorum aman bi konuşsunlarda tamam babayada söylemesine izin vere bilirim ama benimkadar olmasın mümkünse:):)

aynen sadece bize desinler :)

hehehe:
ay ne fenayız dimi
şekerim ama ne yapalım biz koşuyoruz herşeye ozaman öncelik bizim...:)

canım arçelik, arnica ve philips.te gördüm ben iyi duruyorlardır baya kullanışlı üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…