- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.021
Bizimkide oyle bu siralar hep biseylerin ustune cikmaya calisiyo canim.
Mesafe yokki canim imkan olsa zaten esyalarin yerlerini degistiricem ama odam okadar buyuk degil.
Bende kilo alsin biraz faydali olsun diye bebelac iciriyorum canim ins. faydasi olur onuda songul demisti kilo aldi diye ama bakalim.
Kiiiz sen ne yedirip iciriyosun bu kiza anlat bakalim masallah kilosu cok iyi bizim pasa daha yeni kiyafetleriyle 10.5kg. geldi ama boyunu bilmiyorum boyu iyiydi yani.soylede bizde ona gore yedirip icirelim acaba devam sutumu kilo aldirdi.
inşallah canım. öksürüğümüz devam ediyor hala nasıl bi hastalıkmış nerdeyse 15 gün olacak hala tam manasıyla geçmedi. eve geldik ya fırsat buldukça yazarım artık canım
merhaba kızlar
uzun bi ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim:)
bugün sabah evmize geldik çok şükür. berra çoookk ağır bi boğaz enfeksiyonu geçirdi. tatilim hastalıkla geçti diyebilirim. hala toplayamadı kuzum 3 gün iğneden sonra hala antibiyotik şuruba devam ediyoruz. bu hastalık döneminde iyice bana düştü yapıştı diyebilirim o kadar kalabalıkta wc ye bile gitmek için ayrılamadım yanından beni 2 dk göremese kıyameti kopardı.
ama dil gelişimimizi olumlu yönde etkiledi kalabalık. attı geldi aç al teyze yeni kelimelerimiz. teyzesi bi teyze demeyi öğretti herkese teyze demeye başladı:) anneannesine bile:)
iştahımız yine berbat durumda hastayken de iyice zayıfladı. evimizde tekrar bi düzene koyarız inşallah. bizden haberler böyle. geçmiş almış başını gitmiş okumaya da vakit yok bir sürü iş beni bekliyo. bütün kuzucuklar iyidir inşallah.
zaten kuzuma çok zor kilo aldırıyordum ilk hasta olduğunda dr a götürdük 8.800 dü sonra 1 hafta sonra kontrole gidince 8.500e düşmüş çok moralim bozuldu çoookkk
zaten kuzuma çok zor kilo aldırıyordum ilk hasta olduğunda dr a götürdük 8.800 dü sonra 1 hafta sonra kontrole gidince 8.500e düşmüş çok moralim bozuldu çoookkk
cnm nil biraz kilolu gerçekten ama inan ben bukadar olmasını istemezdim sağlıklı olsun zayıf olsun benim için hiç önemli değil nilin biraz fazlası var dedim doktoruna ama hayır dedi boyuda kilosuda orantılı dedi
ama gerçkten artık onu taşımakta zorlanıyorum bide bi kucakçı bu ara sorma ama sadece benim kucağımda durmak istiyo..
muhtemelen devam sütü aldırdı diye düşünüyorum cnm:
boyuda 85 miş cnm:
canım seni çok iyi anlıyorum mina da çıtı pıtı yese de kilo almıyor 8800 falan o da şuan anca belki vardır. üzülme yapıları böyle demkki bizim babamızda ben de ufak tefeğiz görüntü olark kızda öyle. doktorumuz demişti gelişimi ile ilgili bir problem yoksa siz zaten minyonsunuz çocuğunuzdan ne bekliyorsunuz diye..
Olsun canim masallah nile saglikli olsunda asiri olmadiktan sonra kiloda iyi bak bizde zayif diye uzuluyoruz.ayy nil simdi tam isirmalik tam yemeliktir arada gonderde yiyim onu ben.
Simdi cikayim bende eren uyumusken evdede bi yigin is var ayy yemekte yapicam onlari halledeyim ilk firsatta burdayim.
Oluyo iste canim malesef ama artik napicam onu bilmiyorum ordan duserse cok kotu olur herzamanda ben yaninda degilimki napcam bilmem. Dusmeden once gecmisi okurken senin kizin yaptigi cok hosuma gitti ya anne sonra sarilirizmi diyo sen sarilmak isteyince bunlar buyuyunce boylemi dicekler bize.
hem de nasıl tatlıydı ya anlatamam
dün arabada sakız çiğneyerek seyahat etti hanfendi
cnm ben de en son ne zaman çiğnediğii hatırlamıyordum
ama öğrenmiş benim sıpa nereden öğrendiyse
canım valla shagy ile uğraşmak zor ya benim halıma da şurup dökülü düşün ya allahtan beyaz halı çamaşır suyu çıkarı :)
güldencim maş senin kız yemek yemeyi seviyor ve yarıyor herhalde?
kız eren paşa iyice yaramaz oldu bak sen çıkmış nerelere :)
minam uyandı gözüm aydın :)
canım benim valla ben memnun değilim çünkü en ufak bişey dökülse hadi hemen süpürgeyi getir süpürelim olayı yok bizde önce suyunu doldurman gerekio süpürdükten sonra illaki boşaltman lazım suyunu yoksa lağam gibi kokuyo eşim ilk evlendiğimizde ben öyle torbalarla uğraşamam dedi gitti bunu aldı eve geldi bozuldu mu diye baktık çalışıyo adam tüh yne bozamadık dedi :)) yani o da aldığına pişman
hoşgeldin cnmmerhaba kızlar
bugün sabah evmize geldik çok şükür. berra çoookk ağır bi boğaz enfeksiyonu geçirdi. tatilim hastalıkla geçti diyebilirim. hala toplayamadı kuzum 3 gün iğneden sonra hala antibiyotik şuruba devam ediyoruz. bu hastalık döneminde iyice bana düştü yapıştı diyebilirim o kadar kalabalıkta wc ye bile gitmek için ayrılamadım yanından beni 2 dk göremese kıyameti kopardı.
ama dil gelişimimizi olumlu yönde etkiledi kalabalık. attı geldi aç al teyze yeni kelimelerimiz. teyzesi bi teyze demeyi öğretti herkese teyze demeye başladı:) anneannesine bile:)
iştahımız yine berbat durumda hastayken de iyice zayıfladı. evimizde tekrar bi düzene koyarız inşallah. bizden haberler böyle. geçmiş almış başını gitmiş okumaya da vakit yok bir sürü iş beni bekliyo. bütün kuzucuklar iyidir inşallah.
maşallah kuzumacnm nil biraz kilolu gerçekten ama inan ben bukadar olmasını istemezdim sağlıklı olsun zayıf olsun benim için hiç önemli değil nilin biraz fazlası var dedim doktoruna ama hayır dedi boyuda kilosuda orantılı dedi
ama gerçkten artık onu taşımakta zorlanıyorum bide bi kucakçı bu ara sorma ama sadece benim kucağımda durmak istiyo..
muhtemelen devam sütü aldırdı diye düşünüyorum cnm:
boyuda 85 miş cnm:
Sorma cnm ya bı dıllensınler sız asıl o zaman gorun:)
Ama sevmesı cok guzeldır beyzamın tatlı annem cnm annem melek annem dıye sever
hımm yerler bos yanı oyuzden yaptın hemencık ama halı olmayınca ev sankı dahacok tozlanıyo gıbıme gelıyo
ay shagy bende 2 tane var dusun yanı
Sorma cnm ya bı dıllensınler sız asıl o zaman gorun:)
Ama sevmesı cok guzeldır beyzamın tatlı annem cnm annem melek annem dıye sever
[SUB][/SUB]
Cok teferruatlı bısey anlattıgınıza göre toz torbalı en ıyısı o zaman
Ama nılayın dedıgı daha pratık geldı arastırma yapım en ıyısı
Makınanız bozulmamıs ıyı ama sevınsemmı uzulsemmı bılemedım
hoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun
bi ara sorunların vardı inşallah çözülmüştür
maşallah kuzuma
nazar değmesin
defne de beni böyle sevsin istiyorum
merhaba kızlar
hoşgeldin cnm
berraya çok geçmiş olsun
bi ara sorunların vardı inşallah çözülmüştür
maşallah kuzuma
nazar değmesin
defne de beni böyle sevsin istiyorum
Ay yakın o gunler allahım ıznıyle bende beklıyorum nıda yı:)ayyyy bende istiyom yaaa:
nilde beni böyle sevsin cnm:
cnm aslında sulular daha sağlıklı ama bizimki zor nilayı anlattıkları gerçekten daha kolay araştır derim düşünüyosan..
amin fundam aminnn:
ay nilde desin ama sadece bize desinler dimi:):)
aynen sadece bize desinler :)ayyyy bende istiyom yaaa:
nilde beni böyle sevsin cnm:
cnm aslında sulular daha sağlıklı ama bizimki zor nilayı anlattıkları gerçekten daha kolay araştır derim düşünüyosan..
amin fundam aminnn:
ay nilde desin ama sadece bize desinler dimi:):)
Sevecek ıns cnm defne belkı annesınden baskasına söylemez zaten:)
Ay yakın o gunler allahım ıznıyle bende beklıyorum nıda yı:)
Babalarınada desınler cnm:)
Beyza dua ederken özellıkle allahım annemı babamı nıdayı koru dıye baslar butun sulaleyı sayar sonra amın der:)
Bu bırazda uykuyu gecıktırmek ıcın bahanede oluyo tabı
Evet cnm nılayın soyledıgı pratık geldı
Nılaaayy hangı markalarda vardı o özellık yazarmısın cnm
aynen sadece bize desinler :)
Sevecek ıns cnm defne belkı annesınden baskasına söylemez zaten:)
Ay yakın o gunler allahım ıznıyle bende beklıyorum nıda yı:)
Babalarınada desınler cnm:)
Beyza dua ederken özellıkle allahım annemı babamı nıdayı koru dıye baslar butun sulaleyı sayar sonra amın der:)
Bu bırazda uykuyu gecıktırmek ıcın bahanede oluyo tabı
Evet cnm nılayın soyledıgı pratık geldı
Nılaaayy hangı markalarda vardı o özellık yazarmısın cnm
canım arçelik, arnica ve philips.te gördüm ben iyi duruyorlardır baya kullanışlı üstelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?