2012 kasım bebekleri büyüyor..

Soylediklerinde cok haklisin canim sahsen benim esim genelde bizi birakip oyle bisiklet binmeye falan gitmezde gidemezde cok nadir bizsiz biyere gittigi tabi isi olur falan gider ama oyle kendi zevki icin gitmez napicaksak beraber yapariz hatta ben aksamlari diyorum telefonla falan oynarsa koca gun calisiyosun cocuk seni gormuyo zaten eve geldiginde onunla ilgilen o uyuduktan sonra nete falan girer ne istersen yaparsin diyorum.zaten cogunluklada ilgileniyoda azda olsa kaytarsa benden uyari geliyo hemen. ya canim aslinda soyle bisey var insan neye emek verirse onu daha cok seviyo daha cok onemsiyo babalarinda cocuklariyla biraz daha fazla ilgilenmeleri lazim canim sende bunun icin firsat bulmaya calis bence.

fatmacım birazda babanın içinden gelecek çocuğuyla ilgilenmek babaannem derdiki rahmetli
takma akılla akıl olmaz derdi:
çok doğru..

cnm baksen yaramaza demek gökan özen diniliyo vayyy
nil alibabanın çifliğini dinliyo seviyo sonra sıkılıyo vazgeçip kapatıyo..
Ayy ben cok hayrandim gokhan ozene odamda posterleri falan vardi halada severim tabi ama erende nasil olduda sevdi anlamadim 3 tane klipli sarkisi var belllege kaydettim ordan acmami istiyo cikinca basliyo tempo tutmaya oynamaya bitince bana bakiyo acmassam kiziyo tekrar tekrar istiyo ya cok seviyo.

Ayy canim erenin en cok sevdigi sey ordan oraya biseyler koymak cok seviyo doldur bosalt nilde eglenmis ne guzel.

cnm okadar güzel anlatmışsınki diyecek hiç bişey yok
sözlerinn harfi harfine hepsine katılıyorum
benim önceliğimde nil o herşeyden önce geliyo bendende..
aynen kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede yapmadığım şebeklik kalmıyor
ne güzel oyunmuş biz de deneyelim bari
cnm malesef bizim babamız biraz free.haftasonu cumartesi pazar sabah çıktı bisiklet sürmeye.hatta pazar günü kızdım biraz.en azından pazar sabah kahvaltıyı birlikte yapsaydık diye.özür diledi ama her haftasonu aynı şey. nato kafa nato mermer.kv de aman gitsin içkisi yok,kumarı yok,kadın kız ayağı yok bu da onun eğlencesi gitsin diyor.hem kilo da verir diyor.
hiçbişey bulamazsa elinde telefon internete girer.kaç kere söyledim biraz defneyle ilgilen, haftaiçi özledim öldüm bittin diyorsun gelince de telefon elinden düşmüyor diye.hatta bi kere kv de söyledi.ama yok adamın içinden gelmiyor.5 dk oynuyor sonra yok.zaten birlikte vakit geçirelim, bi yere gitme dediğim zaman kvlerdeyiz yine başbaşa kalmıyoruz.
fatmacım birazda babanın içinden gelecek çocuğuyla ilgilenmek babaannem derdiki rahmetli
çok doğru..
kesinlikle haklısın cnm
adamın içinden gelecek.benimkinde hiç öyle bişey yok

çok doğru..
Evet canim orasida var tabi her insanin yapisi farkli ozellikle erkekler daha farkli. biz annelerin eline asla su dokemezler.

Wapsap bende yukledim canim buraya bi album koyucam biturlu koyamadim ya ordan gorusuruz orasi cok hosuma gitti benimde esimide artik bi sekilde konusur ikna ederim namara konusunda orasi cok pratikmis.

İns. ilerde biraz daha ilgili bi baba olur canim belki zamanla degisir iyi yonde.evinizden huzur eksik olmasin ins.

dene cnm eylenir defnemde..

konuş cnm
gerçekten çok güzel..

İns. ilerde biraz daha ilgili bi baba olur canim belki zamanla degisir iyi yonde.evinizden huzur eksik olmasin ins.

İNŞALLAH CNM DEĞİŞİR
baba kız ilişkileri çok iyi olsun istiyorum ama bilmiyorum işte
mesela eşimin bi arkadaşı var defneden 40 gün küçük kızı var
çocuğa babası yemek yediriyor,oynatıyor,uyutuyor,burnunu vs temizliyor,babası varsa başka kimseyi gözü görmüyor.acayip ilgili bi baba.onlara çok özeniyorum.

Kizlaar ozelden tel. nonuzu versenize ben size aksam direk wapsaptan msj atarim hatta ereni yollarim esimlede konusup.simdi cikayim yemek yapayim mecbur hic icimden gelmiyo hergun ne yapsam diye dusunup duruyorum sebzeler vardi bide dondurucudan gogus eti cikardim tavuklu turlu yapicam ilk defa aklima geliverdi ayy yemek konusunda birbirimize fikir verelim ya en azindan degisik yemeklerimiz olur.

kolay gelsin canım bizde de tavuk var..beşmael soslu mantarlı güveçte tavuk:)=)nasıl afiilli oldu mu adı..yemekteyizde böle sunuyolar ya:))

ayy fundammm ben de çok istiyorum ama senin biraz zor canm öle olması zaten kaç gün görüyo ki babasını...bizim bi arkadaşta aynı öyleydi pikniğe gittik meryem benden ayrılmadı tabii bende piknilkten bişey anlamadım..o arkadaşın kızı da bir ay büyük meryemden..kız hep babasında o oynuyo dolaştırıyo özendm valla..ama bu bizden kaynaklı zamanında herşeye yetişmeye çalışmasdaydık adamları dahil etseydik onlarda alışacaklardı..ikincisinde aklımda bakalım uyguklayabilirsemm

Benim esim okadar ilgilenmesine ragmen ben bile bazen baska babalara ozeniyorum canim insan hep fazlasini istiyo kendimede kiziyorum sonra.ama sizde babasi birazda olsa ilgilense mutlu olurdun ama sizde soyle bisey var siz yalniz degilsiniz esin sana guveniyo cocuk konusunda sen olmasan kv. var cocuga bakan cok nasilsa diyip oda rahat davraniyo belki yalniz olsaniz bizim gibi senin esinde daha fazla ilgilenir bence canim.

Yemegin ismi cok afilliymis gercekten benimde dun aklima geldi besamel soslu sebzeli firinda tavuk yapayim diye bi restorantta yemistik esim eren falan ama esim pek begenmemisti tipik erkek eti saf haliyle istiyo pek oyle sebzeli sevmiyo.bizdede mantar vardi tarifi versene canim bende yaparim sonra.
Tel. nonuda yazsana canim ozelden wapsap varmiydi sende.

benim esimde çok ilgilidir o evdeyken elif bana hiç gelmez kucagindan inmez esimin oynarlar beraber yemeğini ben yediririm ama ustunu değiştirmeyi altini almayı benim isim varsa yapar ben evde yokken yapar

of ya bende bilemiyorum şu yemek konusunu cnm:
bide eve gidiyorum yemek düşünüyorum hafta içi pratik bişeyler yapıyorum yalan yok..

eşim bayağdır
makarna salatası istiyodu eve gidince yapayımda yesin bari..

ayyy çok afillli olmuş şekerimya:
ismi heheh:

vallaha yazalım yemekleri..

canm yalnızlıkla ilgisi yok ya öle olsa bnm eşimin şahane olması grekirdi yani hep yalnızız biz hem de baya uzağız....içinden gelcek insanın bi de bayanla ilgili..ben şahsen nazlanmayı beceremiyorum hiç baba evimde üç kız büyüdük herişe birlikte koştuk tarla bahçe yani erkek gibi yetiştk o yüzden herşeyi yapabilirim düşüncesi var erkeklerde bunu öğrenince kullanıyolar tabii ki..

tarife gelince uydurmasyon canm önce tavukları soteliyorum sonra mantarları koyuyorum o suyunu çekince soğan sarımsak yeşil biber ekliyorum sotelenince azıcık su koyup pişiriyorum.sonra pişmeye yakın güvece koyuyorum üstüne de beşamel sosu kuyp fırınlıyorum..sos kızarmaya başlayınca kaşar rendesini ekliyorum..yani normalde soğan koymuyolar ama ben soğansız yemek yemek gibi gelmiyo:)))

aynen cnm ben herşeye yettiğim için eşim de sorumluluk almıyor sağolsun

valla cnm bilmiyorum
o zaten nasıl olsa funda yetişemezse annemlere söyler diyor
ama benim huyum değildir kimseden yardım isteyemem
bu huyumu da bilir
amaaan öyle geçip gidiyor ömür işte

benim esimde çok ilgilidir o evdeyken elif bana hiç gelmez kucagindan inmez esimin oynarlar beraber yemeğini ben yediririm ama ustunu değiştirmeyi altini almayı benim isim varsa yapar ben evde yokken yapar

maşallah de cnm
ne güzel işte

Onlarinda ilgilenmesi hem cocuk icin hem babalar icin hemde bizler icin iyi oluyo dimi canim ben bide calismadigim icin butun gun beraberiz aksamada babasiyla olsa benimde isime gelir.
Aynen canim ben evde oldugum halde ne yapsam diye dusunuyorum siz bide eve gidip yemekle ugrasiyosunuz Allah kolaylik versin.

Benimde yaptigim butun yemekler soganli canim tarif kolaymis aklinda tutabilirim zaten cogu yemegide oyle yapmiyomuyuz.

Canim sende burdaymissin ozellikle girip bakmasam gormiycem diger kizlarda cikmislar ama gelirler heralde senin icin sakincasi yoksa sende versene canim numarani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…