- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.141
kız konuştunmu eşinle peki?
kızlar ben kaçıyorum öpüyorum bebişleri..
yolladım fatmacım..watsap var bu arada
tatlım hoşgeldinnnnnn:
kızlar latayla ben eskiden tanışıyoruz daha doğrusu hamile kalmaya birlikte uraştık uzun zamandır görüşemiyoduk bende onu görünce hemen bizim yanımıza çağardım
tatlım 26 kasım mıydı prensesin doğum tarihi
kızlara biraz prensesten bahsedermisin
tekrar hoşgelinnnnnnn:
cnm gönderdim tel no
canım umca ve balık yağı kullandık bize hiiiççç faydası olmadı. afyonda gittiğimiz dr bağışıklık için bi iğne tavsiye etti ama onu da bulamıyoruz malesef. iştahı için de bi vitamin tavsiye etti onu kullanmaya başlıycam inşallah antibiyotikten sonra
canım öncelikle hoşgeldin. bizim de aynen öyle diyo dr siz minyonsunuz çocuğunda minyon olması normal diyor. ben zayıf olmasından daha çok yememesine üzülüyorum yese de almasa bu kadar takmam. bi de zor zahmet yedirip aldırdığım kilolar bir haftada gidince acayip bozuldu moralim. ama burada bizim gibi çıtı pıtı bi kız gördüğüme sevindim yalnız değilmişiz demek ki:) berranın kilosu hep yüzde onluk kısımda gitti. 10 çocuktan 9 u berrayı geçer diyor dr o yüzden pek rastlayamıyorum bu kilolrad bi bebeğe:)
hoşbulduk canım. çözüldü gibi çok şükür
sağol canım evet işler bitmek bilmiyor
maşallah o kuzuya çok tatlı yaa:))
hoşbulduk canım benim evet ilk iğnemizi vurulduk. iyi bi dr diye gittik ama ilaç vermeyi çok seviyo sanırım işini garantiye alıyor:) hem iğne hem şurup verdi.
cnm özel bişey yapmıyorumki sanıyorum devam sütü burda suçlu:):)
kesinlikle söyler cnm hatta erkekler anneye daha düşkün olurlar hiç şüpen olmasın..
cnm günaydsın çok geçmiş olsun umarım ilerlemez emirimin hastalığı:
unkayı al mutlaka ve şu dönemde başlayıp 7 gün kullan diyer vitamin kış şurubu biraz iştah açıcı özelliğide varmış hastalığı iyleşince nilin yani b ilaçları bitince vericem fakat çok verme dedi doktorumuz işta açıcı özelliği olduğu için..
su için eşim artıma sordu ola bilir dedi ama pek istekli değildi sanki.
sonra cam şişe dedi onun dışında kesinlikle önermiyorum dedi:
hangi marka diye sorduk sularla ilgili kesin verilere ulaşamuyorum :
dedi..
kızlarrrrr günaydınnnnnnn:
ben uykusuzum nil akşm
döndü durdu ordanoraya süt gazmı yaptı bilemedim ama pöfff:
canım maş senin kızın seni çok seviyor ne tatlı..günaydın kızlar
defne akşam benimle oynamak istedi geç uyudu
sabah da her zamanki saatinde uyandı ama yatakta bana sarılıp öylece yatmak istedi
yarım saat uğraştım ikna etmek için
doğal olarak işe geç kaldım
hoşgeldin cnmözledik seni. çok geçmiş olsun berrama çabucak toparlarsınız inş. bizde bi üşüttük bir ayda zor toparladık kızlar bilir. hasta olmasın bebişşler
aynen cnm önce sağlık
ayyy bende böle sevilmek istiyorum maşallahhh
ben de bendeeee...
haklısın cnm sonuna kadar
bende arçelik kullanıyorum toz torbalı hepa filtreli çooook memnunun üstelik son ayarda hiç kullanmadım gücüm yetmiooo.... ve benim halıarda şaggy ... silkelemeye gerek kalımıoooo
maşşallah cnm ama cidden kusuyo mu:)
oh sende keyif yaparsın...
ayy benim kızda bu ara banyoda huysuzlanmaya başaladı sanırım saçlar önüne gelince korkuo
evet bebeloc işe yarıo sanırım en azından kilo kaybetmio... bizde 1 ay önce 12 kg 81 cmdik. maşallah... bide bişey yemioz hee:)
bende seni öpüyorummm:)
kuzum yaa kıyamam alışkın değil tabi ki
çok geömiş olsun cnm yaaa
size de geçmiş olsun cnm diştir inş.
büskiviyle filan denedinmi cnm içi gözükmeyen bi bardakla filan dene belki tadını alınca hosuna gider.
günaydın tatlım ama çok güzel bi işe geç kalış olmuş
canım geldım geldım ende profıl resmıne nıl kuzusunu foto bıraksana
günaydın kızlar
nasılsınız elifim iyi cok sükur dr verdiği süre doldu
biraz mizmiz ve bişey yemiyor ama onu da dışe bağlıyorum
katreinur berraya geçmiş olsun hosgeldin özledik seni esijle dusrltmissiniz arayı çok sevindim ins yavrun ilaçları kullanınca iyilesecek ve kilo alacak
cvr inşallah paşa iyidir yukselmenustir atesi
guldenim nil disten yyumamustir heralde yavrular çok sıkıntı çekiyor masallah prensesin boyu da kilosuda cok iyi
yasemin bal böceğin nasıl yerim ben onun dillerini onada masallah
funda kız masallah size kiskaniyorim ilişkinizi bende istiyorum
nilay fatma sibel beni wavs betül canlarim sizlerede günaydın
slm güzel bayanlar..uzun zamandır girme fırsatım olmadı..geçmiş almış başını gitmiş okumaya da pek fırsatım yok....umarım herkes iyidir...berra ve elif nasıl oldular..nida da hastaydı sanırım nasıl oldular..biz eşimle fena hastayız((gerçi o atrlattı da ben atlatamadım henüz....
Gunaydin herkese biraz gec oldu ama bizde gec uyandik bugunde ben uykusuzum ya dunde temizlik yaptim yorgundum yattigimda 1e geliyodu saat ama erende bi uyandi aglayip durdu emziriyorum su iciriyorum yatiyo sonra tekrar kalkip oturuyo agliyo ben yatiyorum diye kiziyo bana kalkmami istiyo ama bende yari uyur yari uyanik haldeyim saat 2:30a kadar devam etti yatarken tulum giydirmistim sktimi dedim ustunu degistirdim sut icirdim zorla uyudu sabah ezanindan sonra bir uyandi pir uyandi bi aglama krizi basladi naptiysam susmadi esim geldi diger odadan distende boyle aglamaz biliyorum dustugunde biyerine biseymi oldu diye iyicede baktim ama yok sonra sut isittim icirdim biraz sakinlesti sonra yavas yavas normale dondu buseferde uyumadi ya ayagimda salladim kackere yok odada gezindi bekledim yok en son 9bucuga dogru salladim oyle uyudu 12ye ceyrek kala uyandik iste cok sacma bi uyku duzeni oldu ama dun bi kere dusmustu bikerede kafasini carpmisti korkmustu ikisindede heralde gecede uykusunda korktu ya baska bisey gelmiyo aklima.
Gecmiside okuyamadim erenle ilgilenip gelicem birazdan.
Kac gundur sibel girmedi hicya biseymi olduki normalde girerdi ama ins. girmistir bugun.
Hosgeldin canim aramiza ay bu gece uykulari uyumayinca nekadar zor oluyo ya bizim eskiye gore duzeldi ins. sizinde duzelir.ben kaka yaptiginda bezini degistirirken ayaklarimla kollarini tutuyorum hareket edemiyo benim icin buyuk kolaylik tavsiye ederim.canım arkadaşım benım hosbulduk kızlar bebegımın doğum tarıhı 26 11 2012 dıs çıkarıyoruz bıraz tembel tam anlamıyla yurumeye cıkamdık kısa mesafelı yerlerı tercıh edıyoruz :)alt açtırmama problemımız var gece uykumuz yok bana cok düşkün cok yoruluyorum ama kuzum ıste sabırla nazı ıle uğraşıyorum fırsat buldukça aranızda kalmaya calısacagım sızlerlerı tanımak ısterımn
Selam kizlar okudum ama alinti yapamiyorum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederiz.
Malesef emirin atesi dün geceden beri hep yuksek. Sürüp veriyorum düşüyor ama etkisi geçince yine yükseliyor. Y
Bugun hsstanedeydik gribal enfeskyon dedi antibiyotik vermedi. Umca verdi. Soğukalgknligi icin olacak birde zinco verdi. Çinko ilacıymis. Umcayi 8gun kullanicakmisiz.
Birde kani 12.3 cikti sizce nasil dusuk biraz dedi ferrum verdi. Kan ilacıni halen kullanıyormusunuz sizler.
Ökadar yemesine de dkkkat ediyoruz hefgun pekmezinide yer ama niye hala dusuk anlamadim.
Dün gece sadece 2 saat uyuyabildim. Simdi ayagimda salliyorum sadece bady var üstünde dolven verdim bakalım bu gece ne yapicaz. Zor bir gece olacak gibi yine .hepinizi öpüyorum.
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.cocuklarda disten cekiyolar zaten ama gercekten erken uyaniyomus minada zor oluyodur sanada bizde dungece yasadik o durumu nasil zor oluyo tekrar eski gunlere donduk sanki ama simdi babasiyla disari gittiler babasinin isi vardi erenide yolladim biraz hava alsin hem birazda yorulur gece guzel uyur ins.
Selam kizlar okudum ama alinti yapamiyorum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederiz.
Malesef emirin atesi dün geceden beri hep yuksek. Sürüp veriyorum düşüyor ama etkisi geçince yine yükseliyor. Y
Bugun hsstanedeydik gribal enfeskyon dedi antibiyotik vermedi. Umca verdi. Soğukalgknligi icin olacak birde zinco verdi. Çinko ilacıymis. Umcayi 8gun kullanicakmisiz.
Birde kani 12.3 cikti sizce nasil dusuk biraz dedi ferrum verdi. Kan ilacıni halen kullanıyormusunuz sizler.
Ökadar yemesine de dkkkat ediyoruz hefgun pekmezinide yer ama niye hala dusuk anlamadim.
Dün gece sadece 2 saat uyuyabildim. Simdi ayagimda salliyorum sadece bady var üstünde dolven verdim bakalım bu gece ne yapicaz. Zor bir gece olacak gibi yine .hepinizi öpüyorum.
canım sağlklı olsunlar da kilo çok da önemli değil gerçekten mina da kilo konusunda max 25-50 aralığına gelmiştir ve neredeyse 9 aydır da %10 diliminde ama herşeyi iyi ya gerisi boş..
canım çiğ olarak yeni veriyorsan bünye alışana kadar gaz yapabilir ...
canım maş senin kızın seni çok seviyor ne tatlı..
geçmiş olsun canım ya tüh... gerçekten kusuyor canım çok komik kendimi gülmeten alamıyorum . geçen gece mina hiç uyumadı ben de haliyle o nedenle sabah eşim 6 dan sonra uyanına minayı aldı ben uyudum mina kaka yapmış öğürerek gelip beni kaldırdı sonra banyoyas koştu düşün :)
hoşgeldin canım..
canım çok sevindim kuzunun iyi olmasına...
geçmiş olsun anım ya hastalık zor iş iyileşin hemen..
canım herhalde korkmuştur oğulcuğun düştü ya..
tüm arkadaşlar selamlar,
bütün gün yoktum çünkü sabahtan beri doktor işleriyle uğraşıyorum sabah kan verdim 3 koca tüp... sonra öğleden sonra doktora gidip gösterdim tahlilileri ilacı düşürdük bu seferde değerler fazla düşmüş... mina da gece pek uyumadı günlerdir sabah 6.10da ayakta ... dişlerin olduğu yerler kıpkırmızı acıyor sanırım..
Iyı aksamlar arkadaslarım
Gecmıs yaptım ama coklu slıntı yapamıyorum en son yazdıgım gorunuyo sadece gecmıs de dunden buyana baya bırıkmıs aklımda kaldıgınca yazıcam kusura bakmayın olur mu:)
Nuraycım elıfın daha ıyı olmasına cok sevındım rabbım hep korusun onları
Cvr gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır emır
Guldencım yazdıgın lıste ıcın tesekkur kopyaladım sakın kafayla okuyacam ıns:)
Sut hazımsızlık mı yaptı acaba nıle bu gece daha ıyı olur ıns annesıde uyutur:)
Oyununuz cok guzelmıs yarın bızde denıyelım:)
Lata hosgeldın cnm herzaman paylasımlarını beklerız:)
Sıbel gecmıs olsun cnm bende merak etmıstım kac gundur nerde bu kız dıye:)
Baskalarının ne dedıgını takma cnm densız cok ne yazık kı..
Nılay sana da tekrar gecmıs olsun cnm yenı bır tedavıye baslıycaksınız sanırım..
Fatmacım eren dusmus gecmıs olsun sıze de, nıye huysuzdu kı gece dıslerden mı acaba dustugu ıcınde panık olmussundur ıns bu gece rahat uyur..
Katreınur ozcanan wavs songul yasmın betul funda kızlar sız ve kuzularınızda ıyıdır ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?