2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozetledin canim sagolasin

ay ne kadar yogun ve lahana dolmali bir gunmus ole kafamda ampukker yandi dolma ici hafif haslanmis bir lahananij icinde yemek

beni yazinca ole kotu oldum ki rahmetli annecegizimde bize posetle dolma verirdi
birde ben hic lahana dolma sarmasdim annem yapar bizi cagirirdi
ole cok ozledim ki beni simdi burnumda tuttu seneler gecicek ben bir daha annemi hic goremucem ay fena oldum ben ya off

minik kizina gelince uykuya iyi direbmis gozumde canlandi tatli tatlu

esine gelince o kas kalktimi bakim arada lqzom

ıyı aksamlar canım
ınsanın kendı yetstrdğı seyı yemesı neguzel dımı
annemde sarmıs lahana getrdı bugun bana
aslında hep baska seyler yuzunden kızıyoruz yavrularımıza nıda alısmıs kuzum karanlığa napsın annesı bıde baska cocuk varsa oyuzdende uyumamıs olabılır alp tuğra oyle yapıyo cunku

Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu

Benim ki cok iyi canim.bu aksma bir neseliydi oglim.ki sorma
ay kosuo.kosup sarilmalar

eee senin fistiklar nasol

Ay masallah pasaya
Onların keyıflerı yerınde oldukca bız daha mutlu oluyoruz:)
Fıstıklar ıyı kısa(!)bı özet gectım az önce
Gerce beyza tarafı var daha:) bugun kreste yuzunu boyamıslar karnaval var bu aralar burda aksama banyo yaparız demıstım kv den gelme saatız uyku saatıydı zaten nıda da yolda uyudu geldık ılla nıdayla banyo yapıcam dıye aglıyo e cocuk uyudu uyanmaz:) kızım senı yıkayam yok:) uykusu var bıde tam cadı oluyo o zaman:)neyse zor bela sakınlestırdım yıkanmadı nıdasız sutunu ıctı uyudu:)

Son düzenleme:

Senin kizlar cosmus bugun desene
Her taraftan gelmisler ufaktan neyse sakinlemis kuzum
Ne guzel kardesler araso bag olmasi
ben onlari oynarke gorunce ne mutlu oluyirum belli degik

Ay bende uzuldum sımdı ya keske yazmasaydım
Hep ıyılıgını anlatıyosunya rabbım onun karsılıgını fazlasıyla verır ıns
Mekanı cennet olsun tekrar uzulme cnm napalım takdırı ılahı..

Kas kalkmazmı hemde nasıl:) bugun kv lerde bısey olmamıs gıbı davranıyorum bıde napcan:)
Ama pek bı resmıyız
Kızlar no paylasmıs bende ısterdım ama esımle bu tarz konusmalar yapacak durum hıc yok bu ara

Son düzenleme:

Yok uzme canim
cok sll yasiyorum bu durumu yedigim bir corba yemek bir anda hatirlatiyor bogaxima lokmalar dugumlenuyor sonra gozyasi ama ne fayda yokki.....

Ay o durumi bende sevmiyirum mrcburi konusma oysaki o kas kolay inermi

Evet cnm ya gercekten cok guzel sızede afıyet olsun:)

Dogru dıyosun bugun evde olsa uyutam dıye ugrasmıycam en buyuk etken karanlık olmaması zaten bıde eltımın de var ıkı bucuk yasında cocugu bıde ortam degısık:)
Ay bıde sardıklarımızı alıp alıp gıtmezmı:)
Cocuklarla ıs yapmak hem eglence hem ıskence

aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım

Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu

Bır gunu daha atlatmıssın hadı gecmıs olsun:)
Yorulmussundur ama toplanıp sohbet ıcın cok ıyı oluyo gun bence
Benımde elden verdıgım var sımdı bıde eltımler arkadaslar falan yapıcaz bakalım bı ayarlıyamadılar:)
Menu yu merak etmıstık yazmadın enıste yaptımı yıne bıseyler:)

aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım

ıyı yakalamıssın yoksa temızlıgını dusunemıyorum:) bızımkı de cok yeltendı bugun:) kv de dolabı acınca elının altında yumurtalar:)
Gecende sıvı yagı doktu dolabı acınca hersey elının altında cocugun:) oraya gıdınce daha bı yoruluyorum sankı..

Canim hazirlik vb zor.gelmiyir yada alistim hep onceden yapip dolaba atiyorum ama sabah erkem kalkma olayini sevmiyirum ben

Bizim bu hun disaridan soyleme sadece gecen yazdigim salata ole chesscake yaptim

ay bızım kuzucujlar başladı yaramazlıklara baksanıza
ay dusunemıyorumm halıda yumurtaa

Ay cıkarmı onun lekesı hele bıde sagy deyse

Bızımkıde acamadıgı mutfak cekmecelerını acıyo artık dun baharat cekmecesını acmıs nar eksısını almıs ufaktan dokmeye baslamıs yakaladım:)

Son düzenleme:

yaramaz kız:)
aras mar eksını bızdolaba doktu bırde farketmeısım soğumuş hepten ne ettimse çıkmadı
neysekı buharlı temızleyııcı yetıstı ımdata

sorma
sukur sggyler den kurtulduk ay ne sıkıntılı halılar onlar ole

Ay sen degısmıstın demı nasıl bısey aldın?
Gecen gordum pıerre cardın ın cok guzel modellerı vardı ıncelerdı bıde mobılya ısım tam otursun o zaman bakıcam bende yaza dogru..

Cvr sende kendıne kızma cnm hepımız goruntuye kanıp aldık yalnız degılsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…