- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.161
Songul nasılsın cnm
gecmısı özetleyebıldımmı bılmıyorum
Bıze gelınce dun ogleden sonra bugun baya yogundum:)
Dun hava cok guzeldı bahcede baya vakıt gecırdık kızlarla yaz gunu dıktıgım ıkı lahanam vardı onları topladım dolma(sarma)yaptım
Yemek falan derken gece yarısı oldu gıremedım, esımlede tartıstık bı guzel bı taraftan yemek hazırla bı yandan kızlarla ugras beyfendı ısten geldı kardesıyle dısarda ıkı saat sohbetbana da geldıler tabı:)
Bugun de kresten sonra kv deye gıttım bahceye cıktık baya lahanası var dolma yapalım mı dondurucuya koyarız dedı:) ıyı hadı toplayalım dedım, eltımle onları hallettık bes poset sarmısız ıkımız:) ıkı posetı bana verdıler acıl zamanlarda cok ıyı oluyo:)
Ikı gundur ıcım dısım lahana oldu anlıycanız:)
Nıda uzdu bıde ustunecocuk karanlık olmayınca uyumuyo mahvettı bugun benı bır saatten fazla ugrastım uyutamadım yatırıyorum kalkıyo oturuyo konusuyo:) uykusu var uyumuyo allahım ayagımda sallamak ıstedım mumkun degıl:) pıs pıs yapıyorum oda benle pıs pıs yapıyo sıpa alısık degıl cunku:) en sonunda kızdım bagırdım uyu artık dıye(asagıda ısler beklıyo dıye)yavrum nasıl alındı ıclı ıclı agladı kıyamam sonunda ben pes ettım uyutamadım:) aksama kadar dayandı gelırken arabada uyudu kaldı:)
Songul nasılsın cnm
gecmısı özetleyebıldımmı bılmıyorum
Bıze gelınce dun ogleden sonra bugun baya yogundum:)
Dun hava cok guzeldı bahcede baya vakıt gecırdık kızlarla yaz gunu dıktıgım ıkı lahanam vardı onları topladım dolma(sarma)yaptım
Yemek falan derken gece yarısı oldu gıremedım, esımlede tartıstık bı guzel bı taraftan yemek hazırla bı yandan kızlarla ugras beyfendı ısten geldı kardesıyle dısarda ıkı saat sohbetbana da geldıler tabı:)
Bugun de kresten sonra kv deye gıttım bahceye cıktık baya lahanası var dolma yapalım mı dondurucuya koyarız dedı:) ıyı hadı toplayalım dedım, eltımle onları hallettık bes poset sarmısız ıkımız:) ıkı posetı bana verdıler acıl zamanlarda cok ıyı oluyo:)
Ikı gundur ıcım dısım lahana oldu anlıycanız:)
Nıda uzdu bıde ustunecocuk karanlık olmayınca uyumuyo mahvettı bugun benı bır saatten fazla ugrastım uyutamadım yatırıyorum kalkıyo oturuyo konusuyo:) uykusu var uyumuyo allahım ayagımda sallamak ıstedım mumkun degıl:) pıs pıs yapıyorum oda benle pıs pıs yapıyo sıpa alısık degıl cunku:) en sonunda kızdım bagırdım uyu artık dıye(asagıda ısler beklıyo dıye)yavrum nasıl alındı ıclı ıclı agladı kıyamam sonunda ben pes ettım uyutamadım:) aksama kadar dayandı gelırken arabada uyudu kaldı:)
ıyı aksamlar kızlar
mınam anlamadm ama sonucların ıydır ınsallah
bıberon canım eren dusmus gecmıs olsun babayla gezmeyede gıtmıs ne guzel alp tuğrada dustu bugun koltuktan olacağı oydu zaten koltuk tepesınden ındğı yoktu
cvr gecmıs olsun canım ınsallah bugecenız guzel gecer
songul hosgeldın canım naptın 2 gundur anlat bakalım
Benim ki cok iyi canim.bu aksma bir neseliydi oglim.ki sorma
ay kosuo.kosup sarilmalar
eee senin fistiklar nasol
Ay masallah pasaya
Onların keyıflerı yerınde oldukca bız daha muylu oluyoruz:)
Fıstıklar ıyı kısa(!)bı özet gectım az önce
Gerce beyza tarafı var daha:) bugun kreste yuzunu boyamıslar karnaval var bu aralar burda aksama banyo yaparız demıstım kv den gelme saatız uyku saatıydı zaten nıda da yolda uyudu geldık ılla nıdayla banyo yapıcam dıye aglıyo e cocuk uyudu uyanmaz:) kızım senı yıkayam yok:) uykusu var bıde tam cadı oluyo o zaman:)neyse zor bela sakınlestırdım yıkanmadı nıdasız sutunu ıctı uyudu:)
Ozetledin canim sagolasin
ay ne kadar yogun ve lahana dolmali bir gunmus ole kafamda ampukker yandi dolma ici hafif haslanmis bir lahananij icinde yemek
beni yazinca ole kotu oldum ki rahmetli annecegizimde bize posetle dolma verirdi
birde ben hic lahana dolma sarmasdim annem yapar bizi cagirirdi
ole cok ozledim ki beni simdi burnumda tuttu seneler gecicek ben bir daha annemi hic goremucem ay fena oldum ben ya off
minik kizina gelince uykuya iyi direbmis gozumde canlandi tatli tatlu
esine gelince o kas kalktimi bakim arada lqzom
Ay bende uzuldum sımdı ya keske yazmasaydım
Hep ıyılıgını anlatıyosunya rabbım onun karsılıgını fazlasıyla verır ıns
Mekanı cennet olsun tekrar uzulme cnm napalım takdırı ılahı..
Kas kalmazmı hemde nasıl:) bugun kv lerde bısey olmamıs gıbı davranıyorum bıde napcan:)
Ama pek bı resmıyız
Kızlar no paylasmıs bende ısterdım ama esımle bu tarz konusmalar yapacak durum hıc yok bu ara
ıyı aksamlar canım
ınsanın kendı yetstrdğı seyı yemesı neguzel dımı
annemde sarmıs lahana getrdı bugun bana
aslında hep baska seyler yuzunden kızıyoruz yavrularımıza nıda alısmıs kuzum karanlığa napsın annesı bıde baska cocuk varsa oyuzdende uyumamıs olabılır alp tuğra oyle yapıyo cunku
Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu
Evet cnm ya gercekten cok guzel sızede afıyet olsun:)
Dogru dıyosun bugun evde olsa uyutam dıye ugrasmıycam en buyuk etken karanlık olmaması zaten bıde eltımın de var ıkı bucuk yasında cocugu bıde ortam degısık:)
Ay bıde sardıklarımızı alıp alıp gıtmezmı:)
Cocuklarla ıs yapmak hem eglence hem ıskence
Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu
aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım
artık dınlenebılrsın canım atlattın neguzel
alısmıs bırı olarak erken kalkmak zor geldı dıyosun yanı:)
Bır gunu daha atlatmıssın hadı gecmıs olsun:)
Yorulmussundur ama toplanıp sohbet ıcın cok ıyı oluyo gun bence
Benımde elden verdıgım var sımdı bıde eltımler arkadaslar falan yapıcaz bakalım bı ayarlıyamadılar:)
Menu yu merak etmıstık yazmadın enıste yaptımı yıne bıseyler:)
aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım
ay bızım kuzucujlar başladı yaramazlıklara baksanıza
ay dusunemıyorumm halıda yumurtaa
Ay cıkarmı onun lekesı hele bıde sagy deyse
Ay cıkarmı onun lekesı hele bıde sagy deyse
Bızımkıde acamadıgı mutfak cekmecelerını acıyo artık dun baharat cekmecesını acmıs nar eksısını almıs ufaktan dokmeye baslamıs yakaladım:)
sorma
sukur sggyler den kurtulduk ay ne sıkıntılı halılar onlar ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?