- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.501
oyy yetişemiyorum tarif hızına kızlar pratik tarifler iiçin bir başlık mı açsak ne dersiniz böylece sayfalar arasında kalmaz rahatça ulaşırız istediğimizde noluur evet diyiiiiin :18::18::18:
songüül bende mi geleyim ki çok beğendiim
ay şu tavuklu salatanı deneyemedim bir türlü... sanırım bunu tavukla aramın pek ii olmamasına borçluyum. bi tek tavuk çorbasında tavuk tüketiyorum belki bu da 2. olur... mayalı poğazça tarifiniz bekleniyor songül hanımcım:)
eee vakit yok ne yapcan mecbuuuur:)
Ay gelemedım benım mınnosun kahvaltıcıgını yaptırdım bıkac tatlı kasıgı karısımnası buyuyecek bu yavru böyle bılmıyorum
Yasmın nette arastırdım bıraz aynıymıs
Arkadas tatlı yapılıyo bundan demıstı onun ıcın almıstım haftaya son kullanma trıhı bıtıyo:) bıtmıden degerlendırmıs olayım:)
Guldencım bugun menude lahmacun yapmayı dusunuyodm aslında ama cumrtesı görumceye davetlıyız o yapıcagı ıcın ıptal ettım yemek yapıcam..
Corba tavuk yada tarhana
Fırında kofte patates
Zeytınyaglı olacak taze fasulye buyuk ıhtımal:)
Pılav salat
Yogutlu kabak yada havuc ( ay ne kararsız gordum kendımı)
Cacık
E daha ne olsun dımı ama:)
Bu arada bende herseyı kendım yapmayı severımyazdan domates konservelerımı tursularımı recellerımı yaparım
Hadı ben kactım gorsrz
afiyet olsun
ay benimde öyle bi ara bi menüm vardı bütün misafirlere o menüü yapıyodummm:
ee peki nasıl düzeltecekmişiz bu biyolojik saati cnm:
ee çalışınca bnerde kolay biz ordaa:
evet fundam bu nil tam özgür kız:
o ne isterse öyle yapıyoooo:
sana inat giderim bak
çok pis kıaskandım:) benim adam şefliğe gircek kazansa da oraya mı gelsek
bende bi menü tutturup devam edrim. zetn genelde zeytinyağlı sarmam vazgeçilmezdir ve de gül böreği çünkü servisi çok kolay:)
oyy yetişemiyorum tarif hızına kızlar pratik tarifler iiçin bir başlık mı açsak ne dersiniz böylece sayfalar arasında kalmaz rahatça ulaşırız istediğimizde noluur evet diyiiiiin :18::18::18:
songüül bende mi geleyim ki çok beğendiim
yok yok gitme ne gerek var
he he ama bakıcı bulmanız lazımmm...süper olurduu vallaaa
kız sarmmayı hangi arada sarıyosun sen
ben nlden fırsat bulamıyorum kv yapıyo geldikçe sağolsun hehe:
benimde yağlı poçam kara kekim mercimek köftem gül bböğreğim vardır hehehe:
ola bilr cnm böyle bi sayfa aççıla bilir ben evet diyorum yaniii:
yasemincim pek kıskanç gördüm sanki seni yine heheh:
ben sana diyorum sende istanbula gelince bana gel bizde hava atalımmm:)
evet mecbur :)
maş sana canım bi kuş sütü eksik :)
ben de meyvesuları, domates sos reçel felan yapıyorum çok iyi oluyor...
canım zaten şu an uyku rasında uyanmalarının sebebi acıkma olmadığı ve sadece hani bizlerde de olur y ramazanda oruçlu olmadığımz vakitlerde alışık olduğumuz vakitlerde karnımız kazınır aynen onun gibi. işteo nedenle alıştırmak daha kolay oluyor. belki o kazınma hallerini ilk günler su ile daha sonra da bebeği sakinleştirp uyutmaya çalışarak biraz uğraşmak lazım çünkü diş sağlığı için de 1 yaş sonrası gece beslenmesi sağlıklı değilmiş. ben de kademeli olarak azaltacağım. şu an gece 2-3 defa emiyor uyanana kadar. önce 1 e düşürüp sonra keseceğim inş. şu an bebişler küçük olduğu için alışma süreleri 3 ile 15 gün arasında değişir.
Gunaydinlar herkesee eren busefer 8bucukta uyandi neyseki dunku gibi yapmadi yine hatta ona cizgi film acip ben tekrar yattim azcik.herkes iyidir ins. gecmiside bi okuyayim busefer cok birikmemistir heralde.
he he ama bakıcı bulmanız lazımmm...
ay vallahi bu akşam sarmayı düşünüyorum... zeynep ilay fırsat verirse . bazende annemle sarıyoruz sağolsun... pişirip dolaba atıyorum. misafir gelince çıkariyorumm oh mis... ayy keşke görüşebilsek cnm...
aaaa pişiripmi dolaba atıyosun ee ben çiyi atıp misafir geleceği zaman pişiriyorum gerçi bizde pek olmuyo ama:
ee peki dolaptan çıkarınca nasıl ısıtıyosun anlat bakyim şekerim biraz:
nm çk mantıklı ama işte benim evde olmam lazımki uykusuzluğa daya na bileyim:
ama bisim sıpa suyuda kabul etmiyo
yani saatleri geçe çekip yavaştan bıraktıra bilirim ama işte dediğim gibi evde olmam lazımmm:
hem ozaman kilo alımıda azalır bizim:
kız nasıl yatıyon kuzu otururken ohh uyuyamazsın ama dimi:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696194&p=34220305#post34220305
sayfamız hazır kızlar imkan oldukça tariflerinizi oraya aktarırsanız çook süper olucak sizi seviyorum
sayfamız hazır kızlar imkan oldukça tariflerinizi oraya aktarırsanız çook süper olucak sizi seviyorum
cnm pişirip koyunca hem pratik hemde daha güzel oluo. ben peynir kaplarına koyup atıyorum dolaba. misafir geleceği zaman önceden çıkarıyorum kendi çözülüyo. biraz ılık olsun dersen börek filan yapıp fırını kapatınca fırının sıcağıyla içinde bekletiyorum. ben mikro dalga kullanmıyorum kullanıyorsan onunlada açabilirsin sanırım
ben şimdi kaçar tatlım öğleden sonra görüşürüz
Kizlar gebekikten uye olanlar bilir bizim bir topigimiz vardi orda aksama yapicagimiz yemekler yada bu tarz tariflerimiz bulunuyordu ekleyen ekledjm vb diyordu
acaba bizde boyle bir topik acalimmiki hem tarifkeride kolay buluruz
hepimizun ilgi alani gibi geldi ne dersiniz
canım düşün bi de bizim uyku saatimiz de erken 8.30 civarı. yani garanti 3 defa kalkıyor. sen anca yıllık izin dönemi halledebilirsin işte çok zor olur uutmazsa. kilo konusuna gelince zaten artık inek sütüne geçiliyor yani devam sütü içmemesi nil için bir eksiklik olmayacak bir de zaten nilin maşallah kilosu iyi canım o da dert edilecek bi durum değil. sen yeterki bünyenin dayanacağı hesap et ...
nm çk mantıklı ama işte benim evde olmam lazımki uykusuzluğa daya na bileyim:
ama bisim sıpa suyuda kabul etmiyo
yani saatleri geçe çekip yavaştan bıraktıra bilirim ama işte dediğim gibi evde olmam lazımmm:
hem ozaman kilo alımıda azalır bizim:
kız nasıl yatıyon kuzu otururken ohh uyuyamazsın ama dimi:
cnm pişirip koyunca hem pratik hemde daha güzel oluo. ben peynir kaplarına koyup atıyorum dolaba. misafir geleceği zaman önceden çıkarıyorum kendi çözülüyo. biraz ılık olsun dersen börek filan yapıp fırını kapatınca fırının sıcağıyla içinde bekletiyorum. ben mikro dalga kullanmıyorum kullanıyorsan onunlada açabilirsin sanırım
Kizlar gebekikten uye olanlar bilir bizim bir topigimiz vardi orda aksama yapicagimiz yemekler yada bu tarz tariflerimiz bulunuyordu ekleyen ekledjm vb diyordu
canım düşün bi de bizim uyku saatimiz de erken 8.30 civarı. yani garanti 3 defa kalkıyor. sen anca yıllık izin dönemi halledebilirsin işte çok zor olur uutmazsa. kilo konusuna gelince zaten artık inek sütüne geçiliyor yani devam sütü içmemesi nil için bir eksiklik olmayacak bir de zaten nilin maşallah kilosu iyi canım o da dert edilecek bi durum değil. sen yeterki bünyenin dayanacağı hesap et ...
Ayni odada oluyoruz canim tabi uyuyamiyorum istesemde uyutmuyo zaten ama en azindan sekerleme yapmis oluyorum kar kardir.
Nil bu gece uyutmus annesini biraz aferin onaa.
Gecmisi tam bitiremesemde bi taraftan oda topla bi taraftan eren bi taraftan sayfa oku idare ediyoruz.
Beysalcim erdemede gecmis olsun canim biseyde yememis kuzu ya bugun biraz daha duzelir ins.
Katreinur sacini boyatmissin gule gule kullan canim kizlarin dedigi gibi bide suslendinmi tamamdir hem sanada dehisiklik olsun dimi ama.;-)
Nilay yasemin tarifler basit ve guzelmis bende not alicam kizlar sagolun.
Fundaa senide azcikin kiskaniyorum eren hic beni opmuyo ya kimseyi opmuyo aslinda ama istese oper kendisi yapmak istemiyo erkek olusanmidir bilmem ama geliyo yuzunu yuzume yapistiriyo ayy falan diyo surtuyo yuzunu benim yuzume onunda sevgi gosterisi boyle heralde.
Benicim nida parmaginimi skstirdi ya gecmis olsun canim iyidir simdi ins.
Ayni odada oluyoruz canim tabi uyuyamiyorum istesemde uyutmuyo zaten ama en azindan sekerleme yapmis oluyorum kar kardir.
Nil bu gece uyutmus annesini biraz aferin onaa.
Gecmisi tam bitiremesemde bi taraftan oda topla bi taraftan eren bi taraftan sayfa oku idare ediyoruz.
Beysalcim erdemede gecmis olsun canim biseyde yememis kuzu ya bugun biraz daha duzelir ins.
Katreinur sacini boyatmissin gule gule kullan canim kizlarin dedigi gibi bide suslendinmi tamamdir hem sanada dehisiklik olsun dimi ama.;-)
Nilay yasemin tarifler basit ve guzelmis bende not alicam kizlar sagolun.
Fundaa senide azcikin kiskaniyorum eren hic beni opmuyo ya kimseyi opmuyo aslinda ama istese oper kendisi yapmak istemiyo erkek olusanmidir bilmem ama geliyo yuzunu yuzume yapistiriyo ayy falan diyo surtuyo yuzunu benim yuzume onunda sevgi gosterisi boyle heralde.
Benicim nida parmaginimi skstirdi ya gecmis olsun canim iyidir simdi ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?