2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah meryeme annesi nelerde bilirmis cok akilli bunlar ya. gecmis olsun bu arada canim simdi iyimi meryem belkide disten olmustur ama pek bilgim yok okonuda.seni unutmusum galiba canim ama senin msji yeni okudum oyuzden hemen hatirlayamadim heralde bitaraftanda eren yine konsolun ustune cikti ayy napcam ben bunla ya.

Bende oyle dusunuyorum canim sutten kesince gecede sut vermeyip butun gece uyusun istiyorum ama bakalim ins. yapabiliriz.
Canim menu cok bilindik bu ara bu menuyu tutturdum
chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca

Oo daha ne olsun canim neguzel iste masallah.

Buarada benicim aksamki yemeklerde masallah yani herkes hamarat masallah ya.

Bende corbaya karar vermedim ama tavuk kanat but kizartmasi yapicam pilav salata bide sarimsakli yogurtlu bisey yapayim diyorum ama karar vermedim bende cacikmi yapsamki.

Kızlar hayırlı günler
sabahtan beri okumaya çalışıyorum elif ev yemek derken yemeğe gidildi herhalde ki paylaşım durdu benim de geçmiş bitti
yeni sayfamız hayırlı olsun kaydetmektense girip bakmak daha iyi olacak betulcum sağol ayrıca süper erdem nasıl oldu
benicim kolay gelsin sana menü çok güzel ellerine sağlık
katreinur saclar boyanmış değişiklik iyidir canım gule gule kullan
yasmin ve guldencim kuzularniz nasıl gece uyumuskar çok sevindim beni grubunuza almicaksiniz belki ben her türlü reçeli çok severim tatlı hastasım aynı nilay gibi canın ellerine sağlık çok güzel görünüyor chasecake
sibel elifte dış çıkarıyor ve burnu akiyor bende neden bu çocuğun burnu hiç durmuyor diyorum yeni patlatti dört tane şimdide iki güne kalmaz üç tane daha patlatacak uçları gorunuyor geçmiş olsun meryeme sen basil oldun iyilestin mi
fatma ben sana numaramı gönderdim iki gün oldu Seninde istiyorum yoksa almadın mi
funadam masallah senin kız tam bir sevgi pitircigi
wavs biraz erken gel

Salata varsa cacıga gerek yok ben.yayla çorbası.yaptım sende yap akşama

yok canım ne kusuru anlarım
ben onceden koymustum resım ama sımdı koyamıyorum yoksa koyardım
ay senın yıne banyodan sonra guzel oluyomus benım oyle bı pek guzel değil

bende gunduz geldım sekerım
gececılre kusum

kızlar betülün açtığı sayfaya cheesecake .imin resmini de koydum bajkabilirsiniz :)
Cok guzel canim eline saglik bende firsat bulunca koyucam bikac tarif.
Salata varsa cacıga gerek yok ben.yayla çorbası.yaptım sende yap akşama
Cacik yapmiyim ozaman canim ama aksama kardesimde gelicek yemege iyi olur diye dusunmustum bakalim artik.yayla corbasi ben pek sevmem aslinda hic yapmadim canim ama eren icin onuda yapmak istiyorum sende tarifi paylasirsin dimi bu arkadasin icin yada bu sayfaya yaz istersen.
Numarani ben almadim canim bakmistim msjlara ama heralde goremedim canim tekrar bakicam sagol.

Ben.çok severim yayla corbasini canım yaparım hafta da bir kardesinde gelecekse sofra zengin görünsün istiyorsun.tabi o zaman bişey diyemem tatlım tarifi yaziyorum şimdi tarif bölümüne

uyurken iyileşti gibi gelmişti ama yok hala çeşme gibi burnumuz.ama ateşimiz yok.serumla yıkıyorum canm aslında ıo tıkalıysa açmak için bizimki akıyo zaten ama yine yıkıyorum bakalım umarım diştir

geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)

sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilek

saol cnm inşallah diştir..ateşte çıkınca iyiden iyiye diş diye youmladımama bakalım

bizimki de diştir inşallah...bende sütten kesince bırakcam cnm bikaç gece de alışırı zaten
ooo menüye bak hadi kolay gelsin şimdiden afiyet olsun

yaaa sarmayı çok seviyorum ama pek beceremiyorum malesef...hiç aynı boyda kalem gibi saramıyorum sardıkalrımda pişerken gevşiyo zaten(((
tamam cnm no problem:))sen paşaya dikkat ette düşmesin yine

size de geçmiş olsun nuray..bizimkide diş sanırrım yani burun akıntısından başka bişey olmayınca:))

erdem daha iyi şükür teyzesi bugün az da olsa yemiş elif nasıl kızlar akşama misafirim var ama çok yorgun hissediyoerum çok ta sevdiğim bir arkadaşım gelicek kızı var 2 aylık ama benim paşam çok kıskanıyo kucağıma alınca bi bebek çokta sevesim var bakalım nasıl geçicek akşamımız

bende gunduz geldım sekerım
gececılre kusum

evet evet sen gündüz gel şekerimmm:
Bende şimdi yazdım erken.gel diye hosgeldin.canım boş ver sen.gececileri bak.özlüyoruz seni sen gündüz gel

bende katılıyorujmmmm
tatlım selam hoşgeldin ay nili anlamıyorum ben uyuyo mama verdim ama sabah 6da uyandı annemin yanın götürdüm ben hazırlandığım için 1 saat dönmüş sonra uyumuş:

eveeett tüm gececileri gündüz bekliyoruzzz

Ben.çok severim yayla corbasini canım yaparım hafta da bir kardesinde gelecekse sofra zengin görünsün istiyorsun.tabi o zaman bişey diyemem tatlım tarifi yaziyorum şimdi tarif bölümüne

Salatayi kardesimde esimde bende hatta eren bile cok seviyoruz canim o yemeklerle yenir biter arkadanda cacik iyi olur gibi geldi zaten pilavda yapicam en iyisi aklima gelmisken yapayim.
Tarif icinde sagol canim birazdan bakicam.

Yaa kizlar biz bu tariflerle sanki kilo alicaz gibi gorunuyo ya benim icin sorun yokta bi hatirlatayim dedim dikkat eden arkadaslara.
Bendede cevizli irmik tatlisi elmali turta ve hindistan cevizli kurabiye tarifi vardi ilk aklima gelenler normalde esim kolay kolay begenmez bunlarda onun begendiklerinden bende firsat buldukca yazarim tarifleri.
Simdi ereni uyutuyorum sonra mutfaga kacicam corbadan basliyim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…