- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.521
herkese günaydınnn biz bugece sabahaa kadar uyuyamadık çünkü meryemin burnu tıkandı kalktı oturdu kuzum daha rahat etti sanırırm ..sonra 4 gibi de ateşi yükseldi biraz..parol verdim üstünüü açtım biraz sabah 7 den sonra uyumuşuz..şimdi de uyuyo hala..tam anlayamadım ama burnu daha ii sanırım...ateşi de düşmüş...
ya diş çıkarırken nezle hali tutan varmuı bebişleriniz de bazen öle olabilşir diye biliyorum akşam aklıma geldi çünkü hapşurma yok öksürme yok sadece burun akıyo...daha beş dişimiz var diğerleri hemen hepsi kabarmış patladı patlayacak....gece de ateşi çıkınca sanırım dişten burun akıntısı .umarım öledir yani:)))
dün kaka yaptın mı kızım diyorum eğilip poposunu burnuma getiriyosonra altını değiştrdik tulumunu giydik...pıss pısss diyo bi yandan da göbüşüne pış pış yapıyo doğru yatağına gitti...baktı ben gelmiyorum geri geldi ıhh ıhh deyip zorla götürdü resmen:)))
pet şişeden su içmeye bayılıyoruz bu arada ...biberondan onu kapağına döküyo ordan içiyo bazen de...sonra kumandayı kaptığı gibi dayıyo kulağına bcır bıcır bişeyler anlatıyo çeşitli tonlamalar yaparak:))arada susup dinliyo karşı tarafıhı hı hı diyo bi de kahkahayı bastrıyo bazende ve bunları dolaşarak yapıyooo:)))
kızlar betülün açtığı sayfaya cheesecake .imin resmini de koydum bajkabilirsiniz :)
yy süperler ama benim canım istiyooooooooooo:
Bende oyle dusunuyorum canim sutten kesince gecede sut vermeyip butun gece uyusun istiyorum ama bakalim ins. yapabiliriz.bilmiyorum ki canm derçi meryem emiyo ama o da 11 gibi uyuyo sonra en geç 3,5da tekrar emiyo sonra6 7 arası bi daha..ondan sonra 8 9 gibi bikez daha emdiği oluyo en son da 10 11 gibi uyanıyo...gerçi mama daha uzun süre tutması lazım ama..bi arkadaş demişti hep içtiği saat gelince midesi kazınırmış ramazanda yemek saatlerinde bizde de olur ya..onların da öledir belki bilmiyorum ki..suyla kanmıyo mu.ben sütten kesince gece beslenmesini de bitirmeyi istiorum ama bakalım becereblcek miyiz
Canim menu cok bilindik bu ara bu menuyu tutturdum
chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca
Bende oyle dusunuyorum canim sutten kesince gecede sut vermeyip butun gece uyusun istiyorum ama bakalim ins. yapabiliriz.
Oo daha ne olsun canim neguzel iste masallah.
Buarada benicim aksamki yemeklerde masallah yani herkes hamarat masallah ya.
Bende corbaya karar vermedim ama tavuk kanat but kizartmasi yapicam pilav salata bide sarimsakli yogurtlu bisey yapayim diyorum ama karar vermedim bende cacikmi yapsamki.
canım bazı nedenlerden dolayı foto koyamıyorum kusura bakma olur mu hem ben de seni hiç görmedim:)
ayy kapalı olunca hiç uğraşmadım böyle şeylerle ama şu elidoru bi deniycem canım. saçımın en sevdiğim hali banyodan sonra ki hali zaten sonra ne yaparsam yapiim istediğim gibi durmuyor. ben de hep topluyordum ama bu sefer baya kısa kesmiş kuaför toplanmıyor.
herkese günaydın kızlarrr
bu arada cheescake yapan arkadaşlardan tarif istiyorummm:))
cnm dene bakalım:
bu arada evet gülbin gökçaya gittik cnm:
nil havale geçirdiya hem onun için henmde sık hastalandığı için götürdük cnmmm:
cnm güle güle kullan hem sen hemde brram cnm:
bende kıyamıyorum cnm:kestirmeye..
cnm şanpuan^+ saç kıremide kullana bilirsin bide köpük tabi kullana bilirsin..
günaydın cnm ohh afiyet olsun..
oyyyyy sen gündüz gel şekerim::
kızlar herkese günaydın umarım keyigfler iyidir:
biz iyiyiz nil akşam daha iyi uyudu:
Cok guzel canim eline saglik bende firsat bulunca koyucam bikac tarif.kızlar betülün açtığı sayfaya cheesecake .imin resmini de koydum bajkabilirsiniz :)
Cacik yapmiyim ozaman canim ama aksama kardesimde gelicek yemege iyi olur diye dusunmustum bakalim artik.yayla corbasi ben pek sevmem aslinda hic yapmadim canim ama eren icin onuda yapmak istiyorum sende tarifi paylasirsin dimi bu arkadasin icin yada bu sayfaya yaz istersen.Salata varsa cacıga gerek yok ben.yayla çorbası.yaptım sende yap akşama
bende gunduz geldım sekerım
gececılre kusum
Cok guzel canim eline saglik bende firsat bulunca koyucam bikac tarif.
Cacik yapmiyim ozaman canim ama aksama kardesimde gelicek yemege iyi olur diye dusunmustum bakalim artik.yayla corbasi ben pek sevmem aslinda hic yapmadim canim ama eren icin onuda yapmak istiyorum sende tarifi paylasirsin dimi bu arkadasin icin yada bu sayfaya yaz istersen.
Numarani ben almadim canim bakmistim msjlara ama heralde goremedim canim tekrar bakicam sagol.
Bende şimdi yazdım erken.gel diye hosgeldin.canım boş ver sen.gececileri bak.özlüyoruz seni sen gündüz gel
oyy kıyamam kuzuma ya
cnm serum fizyolajiklerle açsan burnunu kuzunun belliki rahatsız olmuş..
sebebi dişte ola bilir dediğin gibi.
umarım yükselmez ateş cnm:
oyyy ben onun bıcırık bıcırık konuşan dillerini yerimmm:
geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)
sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilek
canım maşş meryeme ya ne tatlılar böyle :)
canım ilk dişi çıkıarken mina da grip gibi görünüyordu dediğin gib burnu felan akmıştı hatta ben korkmuştum sonra baktım ki diş :)
olabilir yani diş..
bu arada ben de sütten kesince gece beslemeyeceğim zaten şimdi de zaten gece sadece emiyor ve gece biberon kabul etmiyor.. şu an gece azaltmayı denedim ama henüz kabullenmedi emdiği saatlerde hem dalamadı hem de uyusa da 5 dk sonra uyandı. geçenlerde doktorumun dediği gibi biyolojik saatinden ötürü bu şekilde yapıyor ramazan orucu gibi ama işte ...
ooo menüye bak hadi kolay gelsin şimdiden afiyet olsunAy gelemedım benım mınnosun kahvaltıcıgını yaptırdım bıkac tatlı kasıgı karısımnası buyuyecek bu yavru böyle bılmıyorum
Yasmın nette arastırdım bıraz aynıymıs
Arkadas tatlı yapılıyo bundan demıstı onun ıcın almıstım haftaya son kullanma trıhı bıtıyo:) bıtmıden degerlendırmıs olayım:)
Guldencım bugun menude lahmacun yapmayı dusunuyodm aslında ama cumrtesı görumceye davetlıyız o yapıcagı ıcın ıptal ettım yemek yapıcam..
Corba tavuk yada tarhana
Fırında kofte patates
Zeytınyaglı olacak taze fasulye buyuk ıhtımal:)
Pılav salat
Yogutlu kabak yada havuc ( ay ne kararsız gordum kendımı)
Cacık
E daha ne olsun dımı ama:)
Bu arada bende herseyı kendım yapmayı severımyazdan domates konservelerımı tursularımı recellerımı yaparım
Hadı ben kactım gorsrz
cnm pişirip koyunca hem pratik hemde daha güzel oluo. ben peynir kaplarına koyup atıyorum dolaba. misafir geleceği zaman önceden çıkarıyorum kendi çözülüyo. biraz ılık olsun dersen börek filan yapıp fırını kapatınca fırının sıcağıyla içinde bekletiyorum. ben mikro dalga kullanmıyorum kullanıyorsan onunlada açabilirsin sanırım
ben şimdi kaçar tatlım öğleden sonra görüşürüz
tamam cnm no problem:))sen paşaya dikkat ette düşmesin yineMasallah meryeme annesi nelerde bilirmis cok akilli bunlar ya.gecmis olsun bu arada canim simdi iyimi meryem belkide disten olmustur ama pek bilgim yok okonuda.seni unutmusum galiba canim ama senin msji yeni okudum oyuzden hemen hatirlayamadim heralde bitaraftanda eren yine konsolun ustune cikti ayy napcam ben bunla ya.
Kızlar hayırlı günler
sabahtan beri okumaya çalışıyorum elif ev yemek derken yemeğe gidildi herhalde ki paylaşım durdu benim de geçmiş bitti
yeni sayfamız hayırlı olsun kaydetmektense girip bakmak daha iyi olacak betulcum sağol ayrıca süper erdem nasıl oldu
benicim kolay gelsin sana menü çok güzel ellerine sağlık
katreinur saclar boyanmış değişiklik iyidir canım gule gule kullan
yasmin ve guldencim kuzularniz nasıl gece uyumuskar çok sevindim beni grubunuza almicaksiniz belki ben her türlü reçeli çok severim tatlı hastasım aynı nilay gibi canın ellerine sağlık çok güzel görünüyor chasecake
sibel elifte dış çıkarıyor ve burnu akiyor bende neden bu çocuğun burnu hiç durmuyor diyorum yeni patlatti dört tane şimdide iki güne kalmaz üç tane daha patlatacak uçları gorunuyor geçmiş olsun meryeme sen basil oldun iyilestin mi
fatma ben sana numaramı gönderdim iki gün oldu Seninde istiyorum yoksa almadın mi
funadam masallah senin kız tam bir sevgi pitircigi
wavs biraz erken gel
Kızlar hayırlı günler
sabahtan beri okumaya çalışıyorum elif ev yemek derken yemeğe gidildi herhalde ki paylaşım durdu benim de geçmiş bitti
yeni sayfamız hayırlı olsun kaydetmektense girip bakmak daha iyi olacak betulcum sağol ayrıca süper erdem nasıl oldu
benicim kolay gelsin sana menü çok güzel ellerine sağlık
katreinur saclar boyanmış değişiklik iyidir canım gule gule kullan
yasmin ve guldencim kuzularniz nasıl gece uyumuskar çok sevindim beni grubunuza almicaksiniz belki ben her türlü reçeli çok severim tatlı hastasım aynı nilay gibi canın ellerine sağlık çok güzel görünüyor chasecake
sibel elifte dış çıkarıyor ve burnu akiyor bende neden bu çocuğun burnu hiç durmuyor diyorum yeni patlatti dört tane şimdide iki güne kalmaz üç tane daha patlatacak uçları gorunuyor geçmiş olsun meryeme sen basil oldun iyilestin mi
fatma ben sana numaramı gönderdim iki gün oldu Seninde istiyorum yoksa almadın mi
funadam masallah senin kız tam bir sevgi pitircigi
wavs biraz erken gel
bende gunduz geldım sekerım
gececılre kusum
Bende şimdi yazdım erken.gel diye hosgeldin.canım boş ver sen.gececileri bak.özlüyoruz seni sen gündüz gel
evet evet sen gündüz gel şekerimmm:
bende katılıyorujmmmm
tatlım selam hoşgeldin ay nili anlamıyorum ben uyuyo mama verdim ama sabah 6da uyandı annemin yanın götürdüm ben hazırlandığım için 1 saat dönmüş sonra uyumuş:
eveeett tüm gececileri gündüz bekliyoruzzz
Ben.çok severim yayla corbasini canım yaparım hafta da bir kardesinde gelecekse sofra zengin görünsün istiyorsun.tabi o zaman bişey diyemem tatlım tarifi yaziyorum şimdi tarif bölümüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?