2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok canım hiç sert olmuyor kıtır kıtır değil zaten bisküviyi sorarsan o tereyağ ve sütle yumuşayıp donuyor ama yumuşak bi donuş bu :)üstteki krema da zaten yumuşak :) gönül rahatlığıyla dene canım

ay nebileyim cnm onu kimse görmüyoki..

günaydın cnm menüde ne var bakyimmm:?

aynen cnm teşekkür ederim bende çileği çok severim çilek reçeli ola bilir sanki..
hem nilde çok seviyooo:

nl seviyorsa tamamdır bebişler yemeği nasıl yiyorsa öyle pişiyor :)
hmmm demek ki ben çilek reçeli sürcem çünkü bi tek onu severim:) limonlu sos nasıl hazırladın tatlım. hazır mı kendin mi yaptın

canım kendim yaptım hazır kullanmıyorum pek, sos için de 1 çay bardağı şeker, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 limonun kabuğu ve suyunu kullandım. yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra pişirdim ama içinde yumurta olduğu için fokurtadıktan sonra 5 dk daha pişirdim canım böyle sapsarı oluyor tereyağı da jöle gibi olmasını sağlıyor

oyy kıyamam kuzuma ya
cnm serum fizyolajiklerle açsan burnunu kuzunun belliki rahatsız olmuş..
sebebi dişte ola bilir dediğin gibi.
umarım yükselmez ateş cnm:
oyyy ben onun bıcırık bıcırık konuşan dillerini yerimmm:

geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)
neeeee sen çilek reçelimi seversinnn:
yok artıkkkkk:
sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilek

ohh ohh süpermişşşş:

geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)

sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilek

aynen şekerim çilekkkk:

Herkeze gunaydin kizlar
sabah sabah pek hamarat gordum sizleri yahuuu

günaydın şekerim bende pek hamarat gördüm bizi heheh:

sibelcim ben nile ancak izinliyken gece mamayı kese bilirim bunu anlıyorum oyüzden yıllık izinimi almayı bekliyecem yoksa dayanamıyorummm:
çok ağlamıyo ama mızırdanıyo hepppp:

ayy çok sağol tatlım o senin iyi niyetin :

negüzel işte bolbol konuşalım:
faydalı şeyler öğreniyoruz..

izin vermediki şekerimm:
özgür kız nil :)
ben de ona aşığım :)
e büyüdüler artık özlem olması normal
buarada meryeme geçmiş olsun cnm

buarada cheesecake üzeri için jöle gibi görünmesini sağlamak istiyorsanızben de şöyle yapıyorum: 1 bardak meyve suyu(limon/portakal/vişne vbhangisini severseniz), 4 yk şeker, 2 yk nişasta ve 1 paket vanilin.bunları karıştırıp kaynatıyorum.soğuyunca jöle gibi oluyor.ayrıca bu karışımı muhallebi üzerinde de deneyebilirsiniz

ben de en çok çilek reçeli severim

bu tarifte kaydedildiiiii... bende hazır pek kullanmam ama bu creme olenin tadını görünce kayıtsız kalamadım tabi bi de basitliğini:)

Herkeze gunaydin kizlar
sabah sabah pek hamarat gordum sizleri yahuuu
sen geç kaldın şekerim sabah sabah ağızlar sulandı:)

he he ama çakma olduğunu pek çaktırmıo:)

he he çilek reçeli sevenler grubu kurcam he he bu tarifte not edildi...

aaaa ama senin bu misafirlerde hiç bitmiyo şekerimmmm
şaka biyana budefa menüde ne var söyle bakyim benimde hafta sonu misafirim ola bilir...

Canim menu cok bilindik bu ara bu menuyu tutturdum
chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca

canım maşş meryeme ya ne tatlılar böyle :)
canım ilk dişi çıkıarken mina da grip gibi görünüyordu dediğin gib burnu felan akmıştı hatta ben korkmuştum sonra baktım ki diş :)
olabilir yani diş..

bu arada ben de sütten kesince gece beslemeyeceğim zaten şimdi de zaten gece sadece emiyor ve gece biberon kabul etmiyor.. şu an gece azaltmayı denedim ama henüz kabullenmedi emdiği saatlerde hem dalamadı hem de uyusa da 5 dk sonra uyandı. geçenlerde doktorumun dediği gibi biyolojik saatinden ötürü bu şekilde yapıyor ramazan orucu gibi ama işte ...

çalışan annelere pratik ve lezzetli şeyler her zaman cazip geliyor canım yalnız değilsin:)

chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca
ay şu tavuklu salatanı deneyemedim bir türlü... sanırım bunu tavukla aramın pek ii olmamasına borçluyum. bi tek tavuk çorbasında tavuk tüketiyorum belki bu da 2. olur... mayalı poğazça tarifiniz bekleniyor songül hanımcım:)

çalışan annelere pratik ve lezzetli şeyler her zaman cazip geliyor canım yalnız değilsin:)

eee vakit yok ne yapcan mecbuuuur:)

Ay gelemedım benım mınnosun kahvaltıcıgını yaptırdım bıkac tatlı kasıgı karısım nası buyuyecek bu yavru böyle bılmıyorum

Yasmın nette arastırdım bıraz aynıymıs
Arkadas tatlı yapılıyo bundan demıstı onun ıcın almıstım haftaya son kullanma trıhı bıtıyo:) bıtmıden degerlendırmıs olayım:)

Guldencım bugun menude lahmacun yapmayı dusunuyodm aslında ama cumrtesı görumceye davetlıyız o yapıcagı ıcın ıptal ettım yemek yapıcam..
Corba tavuk yada tarhana
Fırında kofte patates
Zeytınyaglı olacak taze fasulye buyuk ıhtımal:)
Pılav salat
Yogutlu kabak yada havuc ( ay ne kararsız gordum kendımı)
Cacık
E daha ne olsun dımı ama:)

Bu arada bende herseyı kendım yapmayı severım yazdan domates konservelerımı tursularımı recellerımı yaparım

Hadı ben kactım gorsrz

Son düzenleme:
Yarin misafirlerim varrrr

afiyet olsun
ay benimde öyle bi ara bi menüm vardı bütün misafirlere o menüü yapıyodummm:

ee peki nasıl düzeltecekmişiz bu biyolojik saati cnm:

ee çalışınca bnerde kolay biz ordaa:

evet fundam bu nil tam özgür kız:
o ne isterse öyle yapıyoooo:

ehhh ehhh daha ne olsun cnm hemde 2 çocuk
ay vallaha imreniyorum sizeeee:

bende bi menü tutturup devam edrim. zetn genelde zeytinyağlı sarmam vazgeçilmezdir ve de gül böreği çünkü servisi çok kolay:)

oyy yetişemiyorum tarif hızına kızlar pratik tarifler iiçin bir başlık mı açsak ne dersiniz böylece sayfalar arasında kalmaz rahatça ulaşırız istediğimizde noluur evet diyiiiiin :18::18::18:

songüül bende mi geleyim ki çok beğendiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…