- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.481
cnm berracığa geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah...saç konusuna gelince benm de saçım dalgalı gür ve kabarıktı ama o kadar çok düzleştrmişim ki artık düz gibi nerdeyse tabii hala kabarıyo ama en iyisi düzleştrme..bide ben zeytn yağı,sarımsak,menekşe yağı ve azıcık saç şampuanıyla yıkadım bi kere süper yumuşak oldu tavsiye ederm hatta eşim diyo geçen ki yaptığından yapsan mı bidaha sanki zamanı gelmiş...
ohh şimdidrn afiyet olsun betül...hamarat insanın hali bi başka oluyo ya:))erdem bugün daha iidir umarım....
yasemin nilay tarifler denenenecek..bu arada bizde meryem dahil çok tatlıcıyız.bizde de hiç eksik olmaz tatlı.bi gün olmasa eşim sorar zaten yokmu çayın yanına bişey diye:))değişik tarf denemeyi seviyorum bende...bu cheesekek sert oluyo mu....ben bikere bi yerde yedim sert kıtır kıtırdı da eşim pek sevmez öle sert şeyleri bende denemedm hiç....
yasemn evet çakma tiramisu olmuşşşş....
nur ya sabah sabah tatlılar tarifler havada uçuşmuş resmen iştahım açıldı yani..
gülden,nil daha ii uyumuş süt verdin herhalde:)
funda defneck aşık resmen sana yaa...harikasınız...meryem babasını pek aramazdı ama ilk kez dün gündüz durup durup baba baba dedi...sanırım özlemeye başlıyo...:)))
songül ablaaa günaydın sana da...
ay nebileyim cnm onu kimse görmüyoki..
günaydın cnm menüde ne var bakyimmm:?
aynen cnm teşekkür ederim bende çileği çok severim çilek reçeli ola bilir sanki..
hem nilde çok seviyooo:
hmmm demek ki ben çilek reçeli sürcem çünkü bi tek onu severim:) limonlu sos nasıl hazırladın tatlım. hazır mı kendin mi yaptın
bilmiyorum ki canm derçi meryem emiyo ama o da 11 gibi uyuyo sonra en geç 3,5da tekrar emiyo sonra6 7 arası bi daha..ondan sonra 8 9 gibi bikez daha emdiği oluyo en son da 10 11 gibi uyanıyo...gerçi mama daha uzun süre tutması lazım ama..bi arkadaş demişti hep içtiği saat gelince midesi kazınırmış ramazanda yemek saatlerinde bizde de olur ya..onların da öledir belki bilmiyorum ki..suyla kanmıyo mu.ben sütten kesince gece beslenmesini de bitirmeyi istiorum ama bakalım becereblcek miyiz
geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)herkese günaydınnn biz bugece sabahaa kadar uyuyamadık çünkü meryemin burnu tıkandı kalktı oturdu kuzum daha rahat etti sanırırm ..sonra 4 gibi de ateşi yükseldi biraz..parol verdim üstünüü açtım biraz sabah 7 den sonra uyumuşuz..şimdi de uyuyo hala..tam anlayamadım ama burnu daha ii sanırım...ateşi de düşmüş...
ya diş çıkarırken nezle hali tutan varmuı bebişleriniz de bazen öle olabilşir diye biliyorum akşam aklıma geldi çünkü hapşurma yok öksürme yok sadece burun akıyo...daha beş dişimiz var diğerleri hemen hepsi kabarmış patladı patlayacak....gece de ateşi çıkınca sanırım dişten burun akıntısı .umarım öledir yani:)))
dün kaka yaptın mı kızım diyorum eğilip poposunu burnuma getiriyosonra altını değiştrdik tulumunu giydik...pıss pısss diyo bi yandan da göbüşüne pış pış yapıyo doğru yatağına gitti...baktı ben gelmiyorum geri geldi ıhh ıhh deyip zorla götürdü resmen:)))
pet şişeden su içmeye bayılıyoruz bu arada ...biberondan onu kapağına döküyo ordan içiyo bazen de...sonra kumandayı kaptığı gibi dayıyo kulağına bcır bıcır bişeyler anlatıyo çeşitli tonlamalar yaparak:))arada susup dinliyo karşı tarafıhı hı hı diyo bi de kahkahayı bastrıyo bazende ve bunları dolaşarak yapıyooo:)))
sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilekneeeee sen çilek reçelimi seversinnn:
yok artıkkkkk:
yok canım hiç sert olmuyor kıtır kıtır değil zaten bisküviyi sorarsan o tereyağ ve sütle yumuşayıp donuyor ama yumuşak bi donuş bu :)üstteki krema da zaten yumuşak :) gönül rahatlığıyla dene canım
nl seviyorsa tamamdır bebişler yemeği nasıl yiyorsa öyle pişiyor :)
canım kendim yaptım hazır kullanmıyorum pek, sos için de 1 çay bardağı şeker, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 limonun kabuğu ve suyunu kullandım. yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra pişirdim ama içinde yumurta olduğu için fokurtadıktan sonra 5 dk daha pişirdim canım böyle sapsarı oluyor tereyağı da jöle gibi olmasını sağlıyor
geçmiş olsun cnm diştir inş. sen anlattıkça yiyesim geldi meryemi maşallah kuzuya:)
sende çilke seviosun di miii hemde sadece çilek
Herkeze gunaydin kizlar
sabah sabah pek hamarat gordum sizleri yahuuu
Yarin misafirlerim varrrr
özgür kız nil :)ayy çok sağol tatlım o senin iyi niyetin :
negüzel işte bolbol konuşalım:
faydalı şeyler öğreniyoruz..
izin vermediki şekerimm:
ben de ona aşığım :)cnm berracığa geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah...saç konusuna gelince benm de saçım dalgalı gür ve kabarıktı ama o kadar çok düzleştrmişim ki artık düz gibi nerdeyse tabii hala kabarıyo ama en iyisi düzleştrme..bide ben zeytn yağı,sarımsak,menekşe yağı ve azıcık saç şampuanıyla yıkadım bi kere süper yumuşak oldu tavsiye ederm hatta eşim diyo geçen ki yaptığından yapsan mı bidaha sanki zamanı gelmiş...
ohh şimdidrn afiyet olsun betül...hamarat insanın hali bi başka oluyo ya:))erdem bugün daha iidir umarım....
yasemin nilay tarifler denenenecek..bu arada bizde meryem dahil çok tatlıcıyız.bizde de hiç eksik olmaz tatlı.bi gün olmasa eşim sorar zaten yokmu çayın yanına bişey diye:))değişik tarf denemeyi seviyorum bende...bu cheesekek sert oluyo mu....ben bikere bi yerde yedim sert kıtır kıtırdı da eşim pek sevmez öle sert şeyleri bende denemedm hiç....
nur ya sabah sabah tatlılar tarifler havada uçuşmuş resmen iştahım açıldı yani..
funda defneck aşık resmen sana yaa...harikasınız...meryem babasını pek aramazdı ama ilk kez dün gündüz durup durup baba baba dedi...sanırım özlemeye başlıyo...:)))
bu tarifte kaydedildiiiii... bende hazır pek kullanmam ama bu creme olenin tadını görünce kayıtsız kalamadım tabi bi de basitliğini:)yok canım hiç sert olmuyor kıtır kıtır değil zaten bisküviyi sorarsan o tereyağ ve sütle yumuşayıp donuyor ama yumuşak bi donuş bu :)üstteki krema da zaten yumuşak :) gönül rahatlığıyla dene canım
nl seviyorsa tamamdır bebişler yemeği nasıl yiyorsa öyle pişiyor :)
canım kendim yaptım hazır kullanmıyorum pek, sos için de 1 çay bardağı şeker, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 limonun kabuğu ve suyunu kullandım. yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra pişirdim ama içinde yumurta olduğu için fokurtadıktan sonra 5 dk daha pişirdim canım böyle sapsarı oluyor tereyağı da jöle gibi olmasını sağlıyor
sen geç kaldın şekerim sabah sabah ağızlar sulandı:)Herkeze gunaydin kizlar
sabah sabah pek hamarat gordum sizleri yahuuu
he he ama çakma olduğunu pek çaktırmıo:)cnm berracığa geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah...saç konusuna gelince benm de saçım dalgalı gür ve kabarıktı ama o kadar çok düzleştrmişim ki artık düz gibi nerdeyse tabii hala kabarıyo ama en iyisi düzleştrme..bide ben zeytn yağı,sarımsak,menekşe yağı ve azıcık saç şampuanıyla yıkadım bi kere süper yumuşak oldu tavsiye ederm hatta eşim diyo geçen ki yaptığından yapsan mı bidaha sanki zamanı gelmiş...
özgür kız nil :)
ben de ona aşığım :)
e büyüdüler artık özlem olması normal
buarada meryeme geçmiş olsun cnm
buarada cheesecake üzeri için jöle gibi görünmesini sağlamak istiyorsanızben de şöyle yapıyorum: 1 bardak meyve suyu(limon/portakal/vişne vbhangisini severseniz), 4 yk şeker, 2 yk nişasta ve 1 paket vanilin.bunları karıştırıp kaynatıyorum.soğuyunca jöle gibi oluyor.ayrıca bu karışımı muhallebi üzerinde de deneyebilirsiniz
ben de en çok çilek reçeli severim
aaaa ama senin bu misafirlerde hiç bitmiyo şekerimmmm
şaka biyana budefa menüde ne var söyle bakyim benimde hafta sonu misafirim ola bilir...
bilmiyorum ki canm derçi meryem emiyo ama o da 11 gibi uyuyo sonra en geç 3,5da tekrar emiyo sonra6 7 arası bi daha..ondan sonra 8 9 gibi bikez daha emdiği oluyo en son da 10 11 gibi uyanıyo...gerçi mama daha uzun süre tutması lazım ama..bi arkadaş demişti hep içtiği saat gelince midesi kazınırmış ramazanda yemek saatlerinde bizde de olur ya..onların da öledir belki bilmiyorum ki..suyla kanmıyo mu.ben sütten kesince gece beslenmesini de bitirmeyi istiorum ama bakalım becereblcek miyiz
bu tarifte kaydedildiiiii... bende hazır pek kullanmam ama bu creme olenin tadını görünce kayıtsız kalamadım tabi bi de basitliğini:)
sen geç kaldın şekerim sabah sabah ağızlar sulandı:)
he he ama çakma olduğunu pek çaktırmıo:)
ay şu tavuklu salatanı deneyemedim bir türlü... sanırım bunu tavukla aramın pek ii olmamasına borçluyum. bi tek tavuk çorbasında tavuk tüketiyorum belki bu da 2. olur... mayalı poğazça tarifiniz bekleniyor songül hanımcım:)Canim menu cok bilindik bu ara bu menuyu tutturdum
chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca
çalışan annelere pratik ve lezzetli şeyler her zaman cazip geliyor canım yalnız değilsin:)
Yarin misafirlerim varrrr
Canim menu cok bilindik bu ara bu menuyu tutturdum
chescake gobek marullu tavuklu salata santili kurabiye cakma kol biregi birde mayalai pogaca
canım maşş meryeme ya ne tatlılar böyle :)
canım ilk dişi çıkıarken mina da grip gibi görünüyordu dediğin gib burnu felan akmıştı hatta ben korkmuştum sonra baktım ki diş :)
olabilir yani diş..
bu arada ben de sütten kesince gece beslemeyeceğim zaten şimdi de zaten gece sadece emiyor ve gece biberon kabul etmiyor.. şu an gece azaltmayı denedim ama henüz kabullenmedi emdiği saatlerde hem dalamadı hem de uyusa da 5 dk sonra uyandı. geçenlerde doktorumun dediği gibi biyolojik saatinden ötürü bu şekilde yapıyor ramazan orucu gibi ama işte ...
çalışan annelere pratik ve lezzetli şeyler her zaman cazip geliyor canım yalnız değilsin:)
he he çilek reçeli sevenler grubu kurcam he hebu tarifte not edildi...
Ay gelemedım benım mınnosun kahvaltıcıgını yaptırdım bıkac tatlı kasıgı karısımnası buyuyecek bu yavru böyle bılmıyorum
Yasmın nette arastırdım bıraz aynıymıs
Arkadas tatlı yapılıyo bundan demıstı onun ıcın almıstım haftaya son kullanma trıhı bıtıyo:) bıtmıden degerlendırmıs olayım:)
Guldencım bugun menude lahmacun yapmayı dusunuyodm aslında ama cumrtesı görumceye davetlıyız o yapıcagı ıcın ıptal ettım yemek yapıcam..
Corba tavuk yada tarhana
Fırında kofte patates
Zeytınyaglı olacak taze fasulye buyuk ıhtımal:)
Pılav salat
Yogutlu kabak yada havuc ( ay ne kararsız gordum kendımı)
Cacık
E daha ne olsun dımı ama:)
Bu arada bende herseyı kendım yapmayı severımyazdan domates konservelerımı tursularımı recellerımı yaparım
Hadı ben kactım gorsrz
Ay gelemedım benım mınnosun kahvaltıcıgını yaptırdım bıkac tatlı kasıgı karısımnası buyuyecek bu yavru böyle bılmıyorum
Yasmın nette arastırdım bıraz aynıymıs
Arkadas tatlı yapılıyo bundan demıstı onun ıcın almıstım haftaya son kullanma trıhı bıtıyo:) bıtmıden degerlendırmıs olayım:)
Guldencım bugun menude lahmacun yapmayı dusunuyodm aslında ama cumrtesı görumceye davetlıyız o yapıcagı ıcın ıptal ettım yemek yapıcam..
Corba tavuk yada tarhana
Fırında kofte patates
Zeytınyaglı olacak taze fasulye buyuk ıhtımal:)
Pılav salat
Yogutlu kabak yada havuc ( ay ne kararsız gordum kendımı)
Cacık
E daha ne olsun dımı ama:)
Bu arada bende herseyı kendım yapmayı severımyazdan domates konservelerımı tursularımı recellerımı yaparım
süpermiş o zaman ilk deneyen sen olcaksın tatlım yorum bekliorum:) bende domatesimi fila yazdan konserve yaparım. bundan en çokta bu yıl mutlu oldumçünkü kızım hala o konserveden organil domates yio:)
afiyet olsun
ay benimde öyle bi ara bi menüm vardı bütün misafirlere o menüü yapıyodummm:
ee peki nasıl düzeltecekmişiz bu biyolojik saati cnm:
ee çalışınca bnerde kolay biz ordaa:
evet fundam bu nil tam özgür kız:
o ne isterse öyle yapıyoooo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?