- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.561
ayy hasta olmuşum karnım felaket ağrıyodu öğlen eşim burdaydı...akşama uğraşma hallederm ben yemeği dedi:))ohh bu akşam da yırttık:))
ayy hasta olmuşum karnım felaket ağrıyodu öğlen eşim burdaydı...akşama uğraşma hallederm ben yemeği dedi:))ohh bu akşam da yırttık:))
wavsum ben 7de evde oluyorum gerçekten zor oluyooo:
sibelim ohhhh tebrikler eşine bak düşünmüş seniii:
sen geçen doktor arkadaşınıza gidecektin sibelcim bazı şeyler soracaktın yazdınmı cnm ben hatırlamıyorum nededi bu unca içn falan..
evet tatlım malesef...
en kolaya kaçan benim sanırım bu akşam , mantı +salata.. kuzumada tarhana çorbası yaparım birazcık hoş onuda yemez zaten ya neyse belki köfte deneriz..
sen geçen doktor arkadaşınıza gidecektin sibelcim bazı şeyler soracaktın yazdınmı cnm ben hatırlamıyorum nededi bu unca içn falan..
sibelcim bak eşinin kıymetini bil nasıl düşünceli bi hareket. eşine alkışşş
ohh sen neguzel yırtmıssın
ay o ağrı fena ben hemen ılac alıyorum
meryem nasıl oldu buarada
artık bende zeynebi al eve git ancak 6 da evde olabiliyorum
evet tatlım malesef...
en kolaya kaçan benim sanırım bu akşam , mantı +salata.. kuzumada tarhana çorbası yaparım birazcık hoş onuda yemez zaten ya neyse belki köfte deneriz..
mantı enzoru kız ne kolayı
nasıl mantı bu hazırmı yoksa daha once yapılıp dondurucuya atılanmı
olsun kolay molay sonuçta bi yemek var hehe:
çok zor oluyo dimi:
ayyy kim açacak mantı aslında benmim kv açıyo ama bi yaptırsammı ne pöfff onuda canım istedi:
ay bugünde herşeyi canım istiyooo:
evet tatlım malesef...
mantı enzoru kız ne kolayı
yok kız bimden mantı:) mutfağım diye var ya o işte. biz beğeniyoruz valla...mantı enzoru kız ne kolayı
aminnnnAllahım tum calısan bayanlara kolaylık versın valla
cnm sürekli külotlu çorap giydirmek gelişimleri için ii değil diye biliyorum. sonuçta sıkan bişey. gecede rahatsız eder. ayyy okuldayken giydiğim günler aklıma geldi bi süre sonra çok rahatsız edici oluo...sağolsun kendi hazırlamaz ama lıp gelir ya da bizi götürür:))tırnağı çıkmıştı ya meryemin onu soracaktım olabiliyo böle önemli değil dedi..çorap ya da ayakkabı sıkmış olabilir dedi.bende kilotlu çorap giydiriydum hep hemen hepsinin ayak kısımları kesildi...gece hiç üstünü örtmedii için çorapla yatırıyorum.ondan olu sanırım..umcayı sormadım ona kendi çocuk drza gidecez bu aralar ona soracam.
saolsun yapıyo arada böle güzellk:)
bende aldım canm şimdi daha iyiyim aslında yemek hazırlayablrm ama nazlanmak istiyo azıcık canmmeryemn burnu akıyo hala başka bişeyi yok
cnm açmak için zaman gerek malesefbenm canımda mantı istiyo uzun zamandır....ama ben açamıyorun ki(((kv güzel yapar gidince ilk iş mantı isteyecm:)
cnm yapan varken yapıp dolaba atmam en iisi:) ama yoksa bimdekini tavsiye ederim dondorucuda olanlar ama,mutfağım marka...olsun kolay molay sonuçta bi yemek var hehe:
çok zor oluyo dimi:
ayyy kim açacak mantı aslında benmim kv açıyo ama bi yaptırsammı ne pöfff onuda canım istedi:
ay bugünde herşeyi canım istiyooo:
oh ellerine sağlık arkadaşımPogacami koydum kizlar firindan tasecik
yok kız bimden mantı:) mutfağım diye var ya o işte. biz beğeniyoruz valla...
aminnnn
cnm sürekli külotlu çorap giydirmek gelişimleri için ii değil diye biliyorum. sonuçta sıkan bişey. gecede rahatsız eder. ayyy okuldayken giydiğim günler aklıma geldi bi süre sonra çok rahatsız edici oluo...
cnm açmak için zaman gerek malesef
hamileyken yapmıştım en son kendim açıp...
cnm yapan varken yapıp dolaba atmam en iisi:) ama yoksa bimdekini tavsiye ederim dondorucuda olanlar ama,mutfağım marka...
oh ellerine sağlık arkadaşım
aslında benım yapmıslığım var yanı mantı okadr hamarat değilmdır ama alp tuğra doğmadan once daha hamarattım sımdı doğru duzgun bısey yapamıyorum
hehee bugun herkesın canı bıseyler cekıyo bukadar yemek konusursak olacağı bu:)
Pogacami koydum kizlar firindan tasecik
valla ben 6 da işten çıkıyorum anneme git erdemi al eve git 7 i buluyo yemek yap hazırla sofrayı en erken 8 de sofradayız düşün artıkbide eşim önceden yapılmış yemek yemez mecbur o gün yapıcam zo ynai
valla ben 6 da işten çıkıyorum anneme git erdemi al eve git 7 i buluyo yemek yap hazırla sofrayı en erken 8 de sofradayız düşün artıkbide eşim önceden yapılmış yemek yemez mecbur o gün yapıcam zo ynai
allah kolaylık versin zor gerçekten ama bende önceden kalan yemeği yemek istemem ben tazeck tazeck yapıydum izne ayrılmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?